עבור לתוכן
חן מ

ספוטינג בחיפה

Recommended Posts

פורסם

היי

אם אני רוצה ללכת לצלם תנועה בחיפה,איפה אני צריך להתמקם כדי לתפוס את התנועה הכי רבה?

ואיך אני מגיע אם אני מגיע מכיוון הכרמל?והכוונה היא אני יורד מכביש דורי,דרך צומת הטכני,שם ממשיך ישר לכיוון קריית חיים ובאמצע איפה שיש שם פנייה שמאלה וסופר ענקי אני פונה שמאלה ונוסע לכיוון השדה.אבל שם יש גדר ענקית ומלא מקומות אז איפה לעמוד?

תודה!

שבוע טוב

פורסם

חן ידידי,

בעקרון ספוטינג בצמוד למסלול הוא אסור בגלל הבסיס הצבאי.

אני יכול רק לרמוז לך :| שתוכל לצלם בצמוד לחניות המטוסים בטרמינל, או באיזור הבניה של המחלף החדש צמוד לטסטים (בתנאי ש-34 בשימוש).

אם 16 תוכל לקפוץ לאיזור החוף (הליכה של איזה 10 דק' מחוף ק. ים) ואז תוכל להרגיש קצת כמו בפרינסס ג'וליאנה.

אם יש לך דרישות ספציפיות לספוטינג, אני אשמח לספק לך צילום או שניים מהמקום הכי טוב :mrgreen:

מקווה שעזרתי לך...

פורסם
כמה תנוע כבר יש בחיפה?

בדיוק היום עיינתי שוב בנתוני הטיסות 1.08-6.08...

אם תבוא יום שני רוב הסיכויים שלא תראה כלום.

אם בכבדים עניינך, תבוא בראשון ורביעי,

אם בזבובים עניינך תבוא בשישי.

פורסם

שלומי

איפה בונים מחלף חדש?איפה שיש את הגשר הצהוב הזה שכל המטוסים עוברים לידו בפיינל ל34?

איפה שם יש אפשרות לעמוד?זה הרי כביש נוסעות מכוניות ואין מדרכה...

ואיך אני מגיע לאיזור החניות של הטרמינל?

ובמקרה ש16 בשימוש,איך אפשר להגיע לחוף?צריך לקחת את האוטו ולנסוע לשם או שאפשר להחנות את האוטו ליד השדה ואז ללכת ברגל?ואם ברגל איך הולכים?

וכן אם אתה יכול תשים שתי תמונות שכל תמונה היא ממקום אחר הכוונה אחת מהאיזור של 34 שאמרת לי ואחת מהאיזור של 16 שאמרת לי

תודה

פורסם
שלומי

איפה בונים מחלף חדש?איפה שיש את הגשר הצהוב הזה שכל המטוסים עוברים לידו בפיינל ל34?

איפה שם יש אפשרות לעמוד?זה הרי כביש נוסעות מכוניות ואין מדרכה...

ואיך אני מגיע לאיזור החניות של הטרמינל?

ובמקרה ש16 בשימוש,איך אפשר להגיע לחוף?צריך לקחת את האוטו ולנסוע לשם או שאפשר להחנות את האוטו ליד השדה ואז ללכת ברגל?ואם ברגל איך הולכים?

וכן אם אתה יכול תשים שתי תמונות שכל תמונה היא ממקום אחר הכוונה אחת מהאיזור של 34 שאמרת לי ואחת מהאיזור של 16 שאמרת לי

תודה

חן שוב שלום,

מספר השאלות שלך הוא פשוט עצום. אל תצפה שאנשים יביאו לך הכל על מגש של כסף. תשקיע קצת מאמץ בחיפוש באינטרנט, ולאחר מכן שאל כאן - נשמח לעזור.

הפעם מדובר על מידע שאתה יכול למצוא בקלות באתרי מפות, או גוגל ארת' שהוא עוד תוצר של האתר שכדאי שתעשה איתו הכרות: www.google.co.il

ערב טוב :wink:

פורסם

היי

הייתי היום,היה מעולה אני רוצה לעלות תמונות שצילמתי וצילמתי המון,אבל אני צריך שרת טוב זה אני אפתח נושא בנפרד

בקיצור הגענו בשעה 1700 בערך לשם,הבודקת הביטחונית שואלת אותי מה אנחנו עושים כאן,אמרתי לה באנו לראות מטוסים,היא אומרת רתאה תעודת תזהות הוצאתי רישיון נהיגה הראיתי לה,ואז היא שאלה אם יש נשק אמרתי לו,ואז הקטע הכי מצחיק היא הולכת עם מכשיר מפלצתי כזה כמוליד האוטו ובודקת כל חלק חחחח וזה מצחיק

קיצר,נכנסים לחנייה מחנים את האוטו ויוצאים החוצה לנשום קצת אוויר מטוסים.מסתכלים בלוח טיסות רואים שבשעה 1745 עומד לנחות ישראייר מאילת...מחכים מחכים בשעה 1741 הוא כבר נחת והיה ממש יפה לראות איך הוא עושה הקפה ונוחת כמו גדול על 34,מסיע עד סוף המסלול עושה 180 ולחניות בחופשיות להישמע

אחכ אנחנו מחכים ורואים בטלוויזיה בשעה 1805 ינחת ארקיע מאילת,בקיצר מחכי מחכים מחכים רואים שהוא לא נוחת,עד שבסוף רק בשעה 1830 נחת הארקיע על 16,ובגלל זה הספקנו רק לראות את הנחיתה ולא את כל ההקפה :cry: ,דא לארקיע היה איחור הוא יצא מאילת במקום בשעה 1705 1730 הוא יצא מאילת והוגיע לחיפה 1830

בינתיים,הישראייר שלנו מחכה בחנייה מעמיס נוסעים והכול,אז אנחנו רואים אותו סוגר את הדלתות מניע מנוע שמאל ואז ימני,ומתכונן לטיסה לאנטליה(מתברר שחיפה הוא חלקית בין לאומי ויש ממנו טיסות ליעדים קרובים כמו קרפיסין וטורקיה :? ).יוצא מהחנייה מסיע למסלול 34 מתיישר ממריא והכל טוב ויפה.דא גם גיליתי שיראייר אומרים שעה ויוצאים בזמן כי בדיוק בשעה 1830 המטוס יצא לדרכו לאנטליה.

אחכ,בשעה 1900 בערך,המריא מטוס פרטי שאני לא יודע של מי הוא לקפריסין,אני יודע שזה היה בצי'קראפט 58 והיה ממש יפה לראות את ההמראה

ואחריו אחרון להיום המריא הארקיע ATR72-500 לאילת בשעה 1902

לא ציינתי שראינו המון ססנות ממריאות אחת אחרי השנייה ובכלל לא מרגישים את נוכחותן בשדה,לא שומעים את המנועים שלהן כמעט וזהו הן כמו אוויר :lol:

זהו,היה כייף מאוד היה חם מאוד אבל נהנינו(היינו אני ואח שלי)...

גם הכי כייף היה לראות איך כל פעם שהמטוס של ישראייר או ארקיע נחתו,איך הכינו אותם לטיסה הבאה שבאו כל האנשים עם המשאיות והעלו ציוד למטוס את כל האוכל והכל עזרו לנוסעים לרדת וכו'

ובואנה לATR הזה יש חתיכת רעש ענקי ושני מנועים שכל אחד מוציא טונה רעש אבל אין זה כייף לשמוע את הרעש והכל

וכל מי שהולך לספוטינג שם,שידע לא לצלם לכיוון צד ימין רק לכיוון צד שמאל,כי בצד ימין זה הבסיס הצבאי ואם תסתכלו ממש מולכם אתם תראו חבורת F16 שהם אומנם בצד השני אבל הם חלק מהשדה תעופה

אז אני מסכם ואומר שהיה ממש כייף,ותמצאו אותי כל ראשון וחמישי או בבוקר או אחה"צ בשדה התעופה בחיפה מצלם מטוסים ונהנה מהרעשים שלהם והמנועים והכל :lol:

דא,יש בעייה אחת בשדה והיא שיש את הגדרות הענקיות שלפעמים מסתירות את המטוס וזה קצת מפריע.....

עכשיו לגבי המצלמה יש לי מצלמה די מעאפנה של חמישה מג פיקסלים,שאחרי שעה של צילומים נגמרת הבטרייה.איזו מצלמה אני יכול לקנות שהיא תיהיה טובה יותר אבל לא יותר מידי מקצועית?

חוץ מיזה איך אני מגיע לאיפה שחוף קריית חיים כדי לצלם גם מישם?

פורסם

חחח שמח שנהנית בספוטינג שלך בחיפה :D

אני ממליץ לך להגיע לספוטינג בימי שישי לפני הצהריים!

אז יש הכי הרבה מטוסים.

או שתוכל לדבר איתי לפני...

פורסם

כן שלומי מאוד נהניתי היה כייף גם הרבה תנועה גם 20 דק' נסיעה מהבית שלי וגם כייף

ולמה ביום שישי יש הכי הרבה תנועה?אמרו שבימי ראשון וחמישי יש הכי הרבה תנועה כי הכי הרבה אנשים נוסעים לחופשה יום ראשון וחוזרים מהחופשה יום חמישי

בעיקר הATRים שמטיסים נוסעים מאילת לחיפה ומחיפה לאילת,ולפעמים גם לאנטליה כמו שראיתי היום

ושלומי על מה לדבר איתך לפני שאני בא?אתה מארגן איזה טיסה או ביקור במגדל?

פורסם
כמה תנוע כבר יש בחיפה?

בדיוק היום עיינתי שוב בנתוני הטיסות 1.08-6.08...

אם תבוא יום שני רוב הסיכויים שלא תראה כלום.

אם בכבדים עניינך, תבוא בראשון ורביעי,

אם בזבובים עניינך תבוא בשישי.

למי בדיוק קראת זבובים???

אותך לדייב ושרון!!!

פורסם

אממ איפה אפשר לבדוקשות המראות ונחיתות בחיפה?

ובבן גוריון איך אני מגיע שם לאירפורט סיטי לצלם שם מטוסים?

פורסם
כן שלומי מאוד נהניתי היה כייף גם הרבה תנועה גם 20 דק' נסיעה מהבית שלי וגם כייף

ולמה ביום שישי יש הכי הרבה תנועה?אמרו שבימי ראשון וחמישי יש הכי הרבה תנועה כי הכי הרבה אנשים נוסעים לחופשה יום ראשון וחוזרים מהחופשה יום חמישי

בעיקר הATRים שמטיסים נוסעים מאילת לחיפה ומחיפה לאילת,ולפעמים גם לאנטליה כמו שראיתי היום

ושלומי על מה לדבר איתך לפני שאני בא?אתה מארגן איזה טיסה או ביקור במגדל?

"אמרו לך"?

למי תאמין, למי שאמר לך או לפקח שעושה סטטיסטיקות פעם בחצי שנה? :wink:

אם בא לך רק על ATRים, תבוא חמישי וראשון... אם בא לך על גיוונים (או בעצם 152) תבוא שישי.

אם אתה רוצה לדעת מתי צפויים מטוסים אז דבר איתי... לגבי סיור במגדל, זאת כבר בעיה אחרת.

פורסם

כמה ATRים יכולים להיות בממוצע בימי ראשון וחמישי?

כי למשל היום ראיתי רק שניים:אחד נחת מאילת המריא לאנטליה,והשני נחת מאילת והמריא לאילת

פורסם
כמה ATRים יכולים להיות בממוצע בימי ראשון וחמישי?

כי למשל היום ראיתי רק שניים:אחד נחת מאילת המריא לאנטליה,והשני נחת מאילת והמריא לאילת

חן תבדוק באתר של רשות שדות התעופה!

פורסם
שחר איפה בדיוק באתר של רש"ת זה רשום?

עריכה:דא שלומי ביום רגיל ממריאות הרבה ססנות מחיפה?מה קורה בערבי חגים?

אתה מפקח כל יום?

ואממ יש מצב לארגן כניסה לאחד מהATRים שנמצאים שם בשדה?

ולאיזה יעדים קרובים לישראל טסים הATRים מחיפה?

תגיד לא נותנים לך לשאול שאלות בבית?

כל תגובה שלך חייבת להיות מלאה בשאלות זה מדהים...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...