Itay Zecharia פורסם מאי 18, 2004 דיווח פורסם מאי 18, 2004 זאת הפעם הראשונה שאני מעז לבצע את הטיסה הזו. מעולם לא טסתי טיסה ארוכה כל כך, וחשבתי שהגיע הזמן לבצע אותה כמו כולם. הטיסה מעבר לים היא חוויה לדעתי. והשאלות הן: 1. מהיכן אני יכול לקחת תוכנית טיסה (בן גוריון-קנדי)? 2. כמה גלונים/אחוזי דלק כדאי לקחת? 3. אילו הכנות צריך להכין עבור הטיסה (יש משהו מיוחד?)? 4. איזה מטוס כדאי לקחת? יש המלצה מיוחדת על ה-777 או אולי על ה-747? תודה מראש לכל העונים...
GILG פורסם מאי 18, 2004 דיווח פורסם מאי 18, 2004 זאת הפעם הראשונה שאני מעז לבצע את הטיסה הזו.מעולם לא טסתי טיסה ארוכה כל כך, וחשבתי שהגיע הזמן לבצע אותה כמו כולם. הטיסה מעבר לים היא חוויה לדעתי. והשאלות הן: 1. מהיכן אני יכול לקחת תוכנית טיסה (בן גוריון-קנדי)? 2. כמה גלונים/אחוזי דלק כדאי לקחת? 3. אילו הכנות צריך להכין עבור הטיסה (יש משהו מיוחד?)? 4. איזה מטוס כדאי לקחת? יש המלצה מיוחדת על ה-777 או אולי על ה-747? תודה מראש לכל העונים... 1.אין לי מושג 2. ב744 של POSKY מספיק לקחת לכל הטיסה + דלק לבטחון 85% 3.הכנה נפשית :wink: די קשה... 4.אני ממליץ על 744 בצביעה של ירדן הוא כלכך אמיתי! ה777 גם מעולה אבל אני אישית הייתי לוקח את ה744
Danm פורסם מאי 18, 2004 דיווח פורסם מאי 18, 2004 זאת הפעם הראשונה שאני מעז לבצע את הטיסה הזו.מעולם לא טסתי טיסה ארוכה כל כך, וחשבתי שהגיע הזמן לבצע אותה כמו כולם. הטיסה מעבר לים היא חוויה לדעתי. והשאלות הן: 1. מהיכן אני יכול לקחת תוכנית טיסה (בן גוריון-קנדי)? 2. כמה גלונים/אחוזי דלק כדאי לקחת? 3. אילו הכנות צריך להכין עבור הטיסה (יש משהו מיוחד?)? 4. איזה מטוס כדאי לקחת? יש המלצה מיוחדת על ה-777 או אולי על ה-747? תודה מראש לכל העונים... תראה אני רואה הכנת תכנית טיסה כחלק מהריאליסטיות ואתה מוזמן לקרוא ולהפנים... יש שינויים בטיסה טראנס אטלנטית... השינויים הם שבטיסה לכיוון מערב הגובה יהיה זוגי וטיסות כיוון מזרח יהיו בגובה אי זוגי כמו כן אתה אמור לעלות על נקודה אחרונה בנתיבים האירופים שתחבר אותך לנתיבי האוקיינוס מעל לאוקיינוס אתה אמור לעלות על 5 נ.צ מסלול זה נקרא NAT TRACK והוא מתעדכן פעם בחודש... עכשיו חשוב לדעת שאם אתה טס למערב תנסה שהטיסה תיהיה כמה שיותר צפונית בגלל הרוחות וטיסה לכיוון מזרח תיהיה כמו שיותר דרומית... אני מציע לך לקחת או את הPSS 747 או את ה 767PIC או RFP 742 אם אתה מתכנן לטוס אונליין (הדגש הוא על מזג אוויר אמיתי) עדיף שתצא מישראל בשעות הלילה כדי לתפוס רוחות טובות באויינוס לקראת הבוקר זה דבר שמשפיע על אורך הטיסה... חוץ מזה בטיסה טראנס אטלנטית צריך לקבל מרשה לחצות את האוקיינוס ואת כל זה תמצא באתר הבא http://www.vatsim-uk.org/Oceanic/main.asp יש לך כאן את כל המידע הדרוש בהצלחה
nimig פורסם מאי 18, 2004 דיווח פורסם מאי 18, 2004 אני אישית מעדיף את ה747-400 של PSS, המודל מציאותי וגם הפאנל , אך יש כמה באגים בהפעלה עם 2004
Itai Ganor פורסם מאי 18, 2004 דיווח פורסם מאי 18, 2004 1. לא יודע 2.85% או יותר 3.פיצוחים שתייה דיילת צמודה
Eliran-VFS1 פורסם מאי 18, 2004 דיווח פורסם מאי 18, 2004 איתי ! אהבתי את הדיילת! באמת לכול טיסה צריך להוסיף כמה דיילות ואתה מסודר.. לא יהיה משעמם...
Itay Zecharia פורסם מאי 18, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 18, 2004 1. לא יודע2.85% או יותר 3.פיצוחים שתייה דיילת צמודה אהבתי
Oren Geva פורסם מאי 18, 2004 דיווח פורסם מאי 18, 2004 איתי, אני מסתכל על תכנית הטיסה שלך עכשיו בסרבאינפו ולא עשית הכנה כמו שצריך. זאת לא תכנית טיסה לניו יורק - באיזה נתיב אתה חוצה את האוקיינוס? נראה לי שבכלל לא טרחת לחפש חומר בנושא. יש הסברים מפורטים באתרי החטיבה האנגלית, החטיבות של ניו יורק ובוסטון, ויש את המדריך הזה: http://ftp.avsim.com/library/esearch.ph ... CatID=Root תראה אותו ואחר כך תטוס. כשדן אמר לך שלדעתו תכנון הטיסה הוא חלק בלתי נפרד מהטיסה הוא לא התכוון שתריץ FSNAV או את מתכנן הטיסה של הסימולטור ויבנה לך תוכנית.
Danm פורסם מאי 18, 2004 דיווח פורסם מאי 18, 2004 אגב היית אמור לבצע PURLA ולא DEENA תקרא בדפית של PURLA מטוסים כבדים משעה 11 בלילה יבצעו PURLA ולא DEENA
Itay Zecharia פורסם מאי 18, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 18, 2004 אני לא ידעתי היכן למצוא תוכנית טיסה מדוייקת. ולכן ביקשתי מאלמוג, והוא פשוט הביא לי אותה. אני לא שיניתי אותה. אבל לאחר ההערות שלכם הייתי חייב.
ely129 פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 ישנם אתרים שדרכם ניתן להוריד או ליצור ת"ט חציית האוקינוס היא חוויה אך עדין דורשת הכנה קצת יותר מדוקדקת רוחות בגבהים שונים בכול אופן בהצלחה זכור- זו רק פעם ראשונה וללא ספק ניתן לשפר אחריה אז תרשום הערות- לפעם הבאה תמריא- תנחת- תהנה שגיא
Itai Ganor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 1. לא יודע2.85% או יותר 3.פיצוחים שתייה דיילת צמודה אהבתי מה לא צריך איזה דיילת עם בגד ים שתעשה לנו נעים בידים במשך הטיסה? נגיד לה שהיידים כואבות לנו אחרי טיסה קשה
Almog Atar פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 רבותי אל תזלזלו בתוכנית שלי אני מבקש אני לא יודע איך איתי השתמש בה אבל אני משתמש בה חכם. בכל מקרה לפעמים הם טסים גם דרך מרכז אירופה לניו יורק דרך יוון איטליה צרפת אז קחו את זה בחשבון ותאמינו לי אני יודע תמיד איזה NAT לקחת ולפעמים אני משנה את התוכנית. בבקשה בלי לזלזל
Itay Zecharia פורסם מאי 19, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 19, 2004 רבותי אל תזלזלו בתוכנית שלי אני מבקש אני לא יודע איך איתי השתמש בה אבל אני משתמש בה חכם.בכל מקרה לפעמים הם טסים גם דרך מרכז אירופה לניו יורק דרך יוון איטליה צרפת אז קחו את זה בחשבון ותאמינו לי אני יודע תמיד איזה NAT לקחת ולפעמים אני משנה את התוכנית. בבקשה בלי לזלזל אלמוג, אף אחד לא זלזל בך כאן, ואתה יודע את זה. בגלל הניסיון הרב שיש לך, פניתי דווקא אליך לקבלת התוכנית, וזאת עובדה שאני סומך עליך. בדקתי את הNAT והוא היה מתאים למעבר האוקיינוס ברגע שבו חציתי אותו. אין לי שום תלונות עליך.
hagay פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 אגב היית אמור לבצע PURLA ולא DEENAתקרא בדפית של PURLA מטוסים כבדים משעה 11 בלילה יבצעו PURLA ולא DEENA מה הפירוש? למיטב ידיעתי אין סיד שנקרא PURLA יש רק DEENA ובסוף שלו הוא מתפצל מ PURLA ל GITLA או ל SUVAS לא?. ותקנו אותי אם אני טועה.
Oren Geva פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 רבותי אל תזלזלו בתוכנית שלי אני מבקש אני לא יודע איך איתי השתמש בה אבל אני משתמש בה חכם.בכל מקרה לפעמים הם טסים גם דרך מרכז אירופה לניו יורק דרך יוון איטליה צרפת אז קחו את זה בחשבון ותאמינו לי אני יודע תמיד איזה NAT לקחת ולפעמים אני משנה את התוכנית. בבקשה בלי לזלזל אלמוג, אף אחד לא מזלזל בך, התכנית שהיתה רשומה אתמול בערב אצל איתי לא כללה נתיב NAT, זה הכל. איתי, בידיים אתה רוצה שהדיילת תעשה לך נעים?
Danm פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 אגב היית אמור לבצע PURLA ולא DEENAתקרא בדפית של PURLA מטוסים כבדים משעה 11 בלילה יבצעו PURLA ולא DEENA מה הפירוש? למיטב ידיעתי אין סיד שנקרא PURLA יש רק DEENA ובסוף שלו הוא מתפצל מ PURLA ל GITLA או ל SUVAS לא?. ותקנו אותי אם אני טועה. תסתכל בקובץ שנקרא LLBGSIR.ZIP לדעתי אפשר למצוא אותו כאן באתר החטיבה תגלגל עד שתגיע לPURLA1E ותקרא שכתוב הדבר הבא "This sid is designed for TKOF from rwy 26 b747 or 707 type of acft operating at their MTOW (maximum tkof weight) between 23-06 only"
Nevo Dar-Perl פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 לכל מי שלא יודע: בהחלט, יש כזה דבר שנקרא PURLA 1E... וזה באמת סיד שמטוסים כבדים עושים אחרי 11 בלילה (23:00). יש איזה "חוק" שאסור לטוס מעל חולון או משהו מ-11 בלילה... למשתמשים ב- FSNavigator: אתם אמורים לראות את PURLA 1E ברשימת ה SIDים של בן-גוריון ממסלול 26... זה בטוח שם, אני השתמשתי ב SID הזה ליציאה מבן-גוריון בהמראה שלי לניו יורק... ובNAT- נתיב צפון אטלנטי (North Atlantic Tracks)...
e_dor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 נבו, אסור לעבור מעל ראשל"צ אבל מעל חולון עוברים גם לפנות בוקר כל הזמן. אני יודע כי בן דוד שלי גר שם.
Noam פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 לגבי פורלה זה תלוי גם במטוס, 777 שימריא לניו יורק יקבל דינה כי הוא לא כל כך מרעיש. במציאות גם לא כל כך מקפידים על זה, אתמול נגיד קרא אלעל קרגו להונקונג ב-1 בלילה וברור שהוא צריך פורלה, אבל האדון בקרקע נתן לו דינה, ורק אחרי שהטייס ביקש שונה המרשה לפורלה. לא משנה שבסוף בהנעה הטייס שמע רעש "לא סימפטי" מאחד המנועים ובסוף חזר לממן ונדמה לי שגם ביטל את הטיסה, ולבון בטח יוכל להרחיב.
e_dor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 אלעל צת ירדו בתחזוקה אני חושש ... עכשיו אתה מספר על המקרה הזה, ישנה תמונה נוספת באינטרנט של 767 שנוחת בהולנד וכתוב שהוא נשאר שם לילה בגלל תקלה ... והמקרים עם ה742 ... נקווה שזה לא ייגמר ברע ....
Eliran-VFS1 פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 1. לא יודע2.85% או יותר 3.פיצוחים שתייה דיילת צמודה אהבתי מה לא צריך איזה דיילת עם בגד ים שתעשה לנו נעים בידים במשך הטיסה? נגיד לה שהיידים כואבות לנו אחרי טיסה קשה יש לך איזה רעיון איפה למצא דיילת עם בגד ים!?
Itai Ganor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 רבותי אל תזלזלו בתוכנית שלי אני מבקש אני לא יודע איך איתי השתמש בה אבל אני משתמש בה חכם.בכל מקרה לפעמים הם טסים גם דרך מרכז אירופה לניו יורק דרך יוון איטליה צרפת אז קחו את זה בחשבון ותאמינו לי אני יודע תמיד איזה NAT לקחת ולפעמים אני משנה את התוכנית. בבקשה בלי לזלזל אלמוג, אף אחד לא מזלזל בך, התכנית שהיתה רשומה אתמול בערב אצל איתי לא כללה נתיב NAT, זה הכל. איתי, בידיים אתה רוצה שהדיילת תעשה לך נעים? לא רק בידים גם במקומות אסורים אחרים :wink: לא? אתה תמצא בחברת Hooters Air http://www.airliners.net/open.file/552829/M/
e_dor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 1. לא יודע2.85% או יותר 3.פיצוחים שתייה דיילת צמודה אהבתי מה לא צריך איזה דיילת עם בגד ים שתעשה לנו נעים בידים במשך הטיסה? נגיד לה שהיידים כואבות לנו אחרי טיסה קשה יש לך איזה רעיון איפה למצא דיילת עם בגד ים!? למה צריך בגד ים ??!!
mic פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 אנשים אנשים, נא להזהר לא לפגוע בציבור הנשים בפורום... אופס... מישהו מצא כאן תופעה כזו?