e_dor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 למה לפגוע ? כל אחד ומה שהוא אוהב. זכותינו לאהוב נשים, לא עשינו אף הכללה שהיא לגבי נשים או כדומה.
Itay Zecharia פורסם מאי 19, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 19, 2004 1. לא יודע2.85% או יותר 3.פיצוחים שתייה דיילת צמודה אהבתי מה לא צריך איזה דיילת עם בגד ים שתעשה לנו נעים בידים במשך הטיסה? נגיד לה שהיידים כואבות לנו אחרי טיסה קשה יש לך איזה רעיון איפה למצא דיילת עם בגד ים!? למה צריך בגד ים ??!! באמת חבר'ה... כולנו צריכים לקפוץ משמחה בגלל חוקי הביטחון החדשים... אנחנו צריכים להתיישב לנו בתוך ה-777-200 המפואר של אלעל... לנעול את הדלת (כמו שכתוב בחוקים...) להישאר לבד עם טייסת המשנה שלנו... מידי פעם לזמן את אחת הדיילות, כדי שלא יהיה לה משעמם-הדיילות יעשו תורות, החלפות כל הזמן... ועד ניו-יורק אפשר לעבור על כולן... בגובה שיוט זה לא משנה... אחרי הכל מגיע לכולנו שיהיה לנו נעים... לא משנה איפה. ובאמת-מי צריך בגד-ים...
Itai Ganor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 אבל עם יהיה מערבולות אוויר תה יכול לקפוץ ולהכניס אותה להריון את הדיילת :wink:
e_dor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 אבל עם יהיה מערבולות אוויר תה יכול לקפוץ ולהכניס אותה להריון את הדיילת :wink: מה אתה מתחיל עם דברים סוטים ... :roll:
GILG פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 אחי אתה תקבל בסוף 50! שואלים אותך מה זה? ואתה עונה:"אני מצוין"...לך תלמד...
e_dor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 אחי אתה תקבל בסוף 50! שואלים אותך מה זה? ואתה עונה:"אני מצוין"...לך תלמד... הוא אמר לי שזה זה. אני בכלל לא יודע מה זה שו :roll: לא לימדו אותי את המילה הזאת ואיתי התחיל להפליץ לי שטויות ....
Itai Ganor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 אחי אתה תקבל בסוף 50! שואלים אותך מה זה? ואתה עונה:"אני מצוין"...לך תלמד... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי גיל
Itay Zecharia פורסם מאי 19, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 19, 2004 אבל עם יהיה מערבולות אוויר תה יכול לקפוץ ולהכניס אותה להריון את הדיילת :wink: חפיף.... שתעשה הפלה.. או שתיקח גלולות. יש כסף ברוך השם.... העיקר ההנאה...
Eliran-VFS1 פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 אבל עם יהיה מערבולות אוויר תה יכול לקפוץ ולהכניס אותה להריון את הדיילת :wink: חפיף.... שתעשה הפלה.. או שתיקח גלולות. יש כסף ברוך השם.... העיקר ההנאה... אני רואה שהטיסה על לקנדי בלי אף דיילת שיגעה אותך!
Itay Zecharia פורסם מאי 20, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 20, 2004 אבל עם יהיה מערבולות אוויר תה יכול לקפוץ ולהכניס אותה להריון את הדיילת :wink: חפיף.... שתעשה הפלה.. או שתיקח גלולות. יש כסף ברוך השם.... העיקר ההנאה... אני רואה שהטיסה על לקנדי בלי אף דיילת שיגעה אותך! נכון מאוד! אבל לטיסת החזור לארץ... ארגנתי לי מישהי מארגנטינה... פ33ה! תקנאו כולכם...
GILG פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 איתי סידרתי לך משיהי Aerolineas Argentinasמ http://www.myaviation.net/search/photo_ ... d=00053071 תהנה :shock: :shock: :shock: !!! :wink:
Itay Zecharia פורסם מאי 20, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 20, 2004 איתי סידרתי לך משיהי Aerolineas Argentinasמhttp://www.myaviation.net/search/photo_ ... d=00053071 תהנה :shock: :shock: :shock: !!! :wink: WWWWWOOOOOOOOOOOWWWWWWWWW :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: איפה מצאת אותה לעזאזל??? לקחתי :wink:
Izik Bakshi פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 חברים יקרים אני חוזר ומבקש לא להפוך את הדיון לרשימה של תגובות צחוקים אחד לשני זה מיותר, הודעה פה והודעה שם זה סבבה אבל שזה עמוד שלם זה כבר ניראה מיותר.
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 אז תאמין או לא יש סידים שלא משתמשים בהם.. בינהם PURLA.. בסיד של PURLA משתמשים בצורה נדירה רק שבעות הלילה כדי לא להרעיש
Avshalom פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 שלום לכם, גם אני עדיין לא חציתי את האוקיינוס, אבל אני מתכוון לעשות את זה עוד מעט... בכל אופן, אני לומד מהאתרים שנתתם פה, על אופן החצייה של האוקיינוס. הבעייה היא שכשנכנסתי לסימולטור (FS2004) בflight planer ובמפה, לא מצאתי את כל הנקודות הדרושות כדי לחצות את האוקיינוס. הכוונה לנקודות הNAT. מה שמופיע זה רק נקודות התחלה ל NAT כמו MALOT או LIMRI ואחריהן הנתיב נעלם עד לנקודות הסיום לאורך החוף של אמריקה הצפונית, שם הנתיב מתחיל מחדש לתוך אמריקה. צריך להוריד את הנקודות (נקודה כמו 58/20 למשל, מהאתר שנתתם פה) מהאינטרנט? מה אפשר לעשות? אולי אני טועה במשהו, כי אני רק לומד על זה עכשיו ויש זמן עד שאני יצא לאוקיינוס.. :wink: תודה מראש