Ido Rosenthal פורסם מאי 18, 2004 דיווח פורסם מאי 18, 2004 כל הכבוד להם ! כל האורות שאתם רואים בסימולטור על כביש החוף זה ה-25 אלף אנשים שחוזרים הביתה !
e_dor פורסם מאי 18, 2004 דיווח פורסם מאי 18, 2004 חחחחחחחחחחח אהבתי בהחלט שיהיה מזל טוב וכל הכבוד להם !
e_dor פורסם מאי 18, 2004 דיווח פורסם מאי 18, 2004 יש הבדל ענק. אתה לא מודע למה שקורה ידידי. כמו שיש ישראלים חולירות שאני שונא בדם ויש כאל שהם גאוות המולדת שלי, אותו דבר אצלם !
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 18, 2004 דיווח פורסם מאי 18, 2004 עם כל הכבוד איתי, אני חושב שזה לא מתאים לדבר על דברים כאלה כאן בפורום גם מבחינה רגשית וגם פוליטית.. העניין של הניצחון כאן במשחק הוא לא פוליטי ובא להביע שמחה על נצחון קצובה בגביע המדינה. כאן בפורום לדעתי, אנחנו צריכים להשאיר את העולם שסביבנו בחוץ, ולהתעסק בעיסוקים "שפויים" אפשר להגיד בימים שלנו, ולדבר עם תעופה ומטוסים, מה שבאמת יש לנוא אהבה אליהם.. אני מקווה שזה לא פוגע כאן באף אחד מה שרשמתי ואני מתנצל מראש אם זה כן. אבל שוב אני אומר שלדעתי לא כדאי לדבר על דברים עצובים כאלה כאן ולהתמקד בדברים היותר שמחים.. אז יאללה, אני ימשיך באופן המקורי של ההודעה ואומר: ألف مبروك لفاركة سححنين واتمن لهم النجاح التام في السنة القادمة وفي ا.و.ف.ا!!! או בעברית.. "אלף מברוכ" לקבוצת בני סכנין ואני מאחל להם הצלחה גדולה בשנה הבאה ובגביע אופ"א!! אז יאללה!! נראה עוד אנשים מברכים אותם.. אולי נעשה להם איזה טיסה? חחח
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 מזל טוב וכל הכבוד להם :smilecolros: הייתי במשחק, ואני מוריד את הקובע בפני עשרות האלפים שהגיעו מכל רחבי הארץ לעודד את הקבוצה, למרות מחצית ראשונה שחיפה לחצה וכבשה, האוהדים המשיכו לדחוף את הקבוצה לנצחון הגדול של 4:1 מי שיצליח לקרוא ערבית, או לפחות מעוניין בכמה תמונות מהמשחק, מוזמן לבקר באתר הספורט שלי (שהוא אגב היחידי בארץ בשפה ערבית :wink: ) http://www.hadaf.co.il קדימה סחנין ... ומקווה שהפועל חיפה עולה חזרה לליגת על בסוף הליגה
e_dor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 מזל טוב וכל הכבוד להם :smilecolros: הייתי במשחק, ואני מוריד את הקובע בפני עשרות האלפים שהגיעו מכל רחבי הארץ לעודד את הקבוצה, למרות מחצית ראשונה שחיפה לחצה וכבשה, האוהדים המשיכו לדחוף את הקבוצה לנצחון הגדול של 4:1 מי שיצליח לקרוא ערבית, או לפחות מעוניין בכמה תמונות מהמשחק, מוזמן לבקר באתר הספורט שלי (שהוא אגב היחידי בארץ בשפה ערבית :wink: ) http://www.hadaf.co.il קדימה סחנין ... ומקווה שהפועל חיפה עולה חזרה לליגת על בסוף הליגה זה מזכיר לי שיש לי מבחן ענק בערבית ביום שישי :cry: בכל מקרה, סחתיין, נראה אתר נחמד מאוד !
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 אם אתה רוצה עזרה אז כמו שאומרים תפדל! אני ב5 יח"ל.. ותאמין לי יש הבדל עצום בין ערבית בחטיבה שזה חרטה ברטה וקליל לבין ערבית בי"ב... תאמין לי זה קשה.. לדעת את כללי הדקדוק יעני התחביר והפועל של השפה כמו שצריך.. וזה חלק קטן ממה שאתה לומד ב5 יח"ל..
e_dor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 אם אתה רוצה עזרה אז כמו שאומרים תפדל! אני ב5 יח"ל.. ותאמין לי יש הבדל עצום בין ערבית בחטיבה שזה חרטה ברטה וקליל לבין ערבית בי"ב... תאמין לי זה קשה.. לדעת את כללי הדקדוק יעני התחביר והפועל של השפה כמו שצריך.. וזה חלק קטן ממה שאתה לומד ב5 יח"ל.. תודה רבה על ההצעה, אם תענה במסנג'ר זה יועיל גם ... :wink: אבל אני חושב שכל המידע כתוב לי, אני רק צריך לשבת מולו ולהבין אותו, אני מבין את רובו, אני לא גרוע בערבית אבל זה מבחן ארצי אז הוא קצת מצמרר. ומה שאתה לומד זה גם ברמה גבוהה וגם אני מניח שערבית מדוברת, כי בי"א נגמרת הספרותית לפי אנשים שאמרו לי. בכל מקרה, אני מקווה שאתה אוהב את המקצוע הזה, אני אוהב לדעת 3 שפות. (אחת מעולה, אנגלית טוב אבל תמיד יש מה לשפר, בכל זאת אני בכיתה ז' וערבית בשלבי לימוד). ממליץ לכל מי שיכול לדעת כמה שיותר שפות, מי שלא יודע זה גם מפתח את המחשבה (ברצינות) :wink:
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 במסנג'ר אני לא יכול לענות הוא לא עולה לי במחשב שלי כבר איזה 10 ימים.. אני פה ושם הולך למחשב אחר כדי להיות בMSN קצת.. חוצמזה.. אתה צודק שזה ברמה גבוהה.. וגם כולל מדוברת אבל אם אתה רוצה אני יתן לך הכל ברשימה חחח. 1) הפועל הערבי-הכל יעני עם גזרות, תופעות, ועוד חרטבונות.. 2) תחביר-גם הכל.. דוגמאות: משפטי מצב, משפטי תנאי, תיאורים למינהם, משפטי זיקה, ועוד מלא חטרבונות.. 3) עיתונות-יש לדעת אוצר מילים של חוברת שלמה של עיתונות ועוד 5 קטעים 4) ערבית קלאסית- נותנים לך 5 קטעים של ערבית קלאסית אתה צריך לדעת לקרוא את זה ולפרש וזה לבחינה בע"פ 5) קוראן-אתה צריך לדעת 5 פרקים של קוראן לקרוא אותם כמו שצריך, לפרש ולתרגם הכל-זה גם לבחינה בע"פ. 6) ספרות ערבית-אנחנו לומדים 3 סיפורים ושיר-גם צריך לדעת הכל עליהם + על הסופרים.. ממש מייבש אותך.. וזה גם לבחינה בע"פ 7)ערבית מדוברת שתבין כמה עיזים יש לי על הראש בגלל זה חחחח...
e_dor פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 5-6 הכי מבאסים שיש ! אבל בגיל הזה זה עניין של בחירה, לא ?