עבור לתוכן
sagiv-et

עידכונים לאתר

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם

שמי שגיב ואני כבר 4 שנים לפחות בVATIL ושמתי לב בזמן האחרון שהאתר דועך אן עידכונים לא בדף הבית מפורסמים ארועים מלפני שנה וכל נושא הארועים נעלם ולא ברור אם הוא נמצא

מה קורה חברייה ממש לא מעניין יותר שלא נדבר על זה שבקושי יש פיקוח בלילה פעם הכל היה רועש וגועש והיה מעניין

איפה עידכונים ל FSX שקיימים בכל מקום נושא ההורדות ממש לא מעודכן מה קורה למה

חבל

שלכם שגיב אבנטוב

4X-EVE

פורסם

אהלן, אני מסכים שיש מקום מה לעדכן ולשפר בנושא האתר, ומזמין את חברי החטיבה לתת הצעות ורעיונות לשיפור.

בנושא הפקחים אני מצטרף לקריאות שעולות גם ע"י חברים אחרים, אני קורא לפקחים הותיקים שמוסמכים כבר לעלות מדי פעם, אני רוצה לציין שבלי קשר כרגע יש 4 פקחי מגדל שנמצאים בהדרכה ועוד שני פקחי גישה בהדרכה, כולם צפויים להיות מוסמכים עד סוף הקיץ, רק אתמול אחת ההדרכות של אמיר הגיעה עד 2 בלילה, יישר כוח!

לגבי העדכונים ל FSX - יוני ענה בנושא, בתור אחד שרואה את העבודה האדירה של מפתחי הסינרים (שמתבצעת מאחורי הקלעים) אני מוריד בפניהם את הכובע על ההשקעה האדירה.

פורסם

מצטרף לברכות ולעידוד צוות הפיתוח של הסינרים

האמת מי יודע אך לתקן את אילת ב FSX שמתבחבש שם וגם לגבי שדה דב שהמסלול פשוט נעלם רק חול יש אבל שאר הפרטים מצויינים ונראים סבבה

פורסם

אני אומנם לא החבר הכי פעיל בפורום, אבל אני חייב לומר שהדבר הכי בולט בעין,

פעם אחר פעם כאשר נכנסים לדף הראשון, היא כמות הברכות.

אישית אני חושב שזה לא הדבר שמחיה את הפורום, ובטח יותר מפריע ממועיל.

אפשר לפתוח פורום "ברכות", או לצרף את כל הברכות לפורום off topic.

אבל שוב, זאת דעתי האישית בלבד.

שבת שלום.

פורסם
.....אפשר לפתוח פורום "ברכות", או לצרף את כל הברכות לפורום off topic.

....אבל שוב, זאת דעתי האישית בלבד....

אז זהו שלא, זו גם דעתי!!!!!!

כל הכבוד לך רמי שאתה מעלה את הנושא, ואני בטוח שעוד כמות לא מבוטלת של חברים חושבת כך.

לפני כמה חודשים פניתי לאחד המנהלים (לא אגיד מי) וביקשתי לפרסם סקר בדיוק בעניין הזה.

נתקלתי בהתעלמות מוחלטת!!!

אני לא איש ריב ומדון ולכן החלטתי לא לפתוח שרשור בנוסח "דיקטטורה, צנזורה, וסתימת פיות". ידענו כבר ריבים כאלה וזה נראה לי מיותר לחלוטין אם כי זו היתה הרגשתי.

אבל אם כבר העלת את העיניין רמי, אז אני תופס על זה טרמפ ומחווה גם את דעתי בנושא (וגם כדי שלא תרגיש "עוכר ישראל" היחידי פה :P ).

שלא תבינו...

מעומק הלב אני מאחל את מיטב האיחולים לכל מי שחוגג יומולדת

ומשתתף בצערו של כל מי שמתחתן :mrgreen:

ומייחל לשובו בשלום של כל מי שמוציא רשיון או מתגייס לצה"ל או נוסע לנופשון בתורכיה :mrgreen:

אבל....

פה זה פורום של תעופה וירטואלית (ועל זה אני מאמין שאין וויכוח) ומידת הרלוונטיות של איחולי המז"ט ליום הולדתו של 'X' לנושא, היא בערך כמו מידת הרלוונטיות של איחולי ה"תתחדש" לטוסטר החדש שקניתי אתמול, זה לא קשור וזה לא קשור.

אומר לכם את האמת - פעם הייתי מייחל שידלק האייקון הצהוב בצד, זה שמסמן הודעות חדשות, זה היה מסקרן אותי להכנס ולראות מה ההודעות החדשות בשרשורים קיימים, מה השרשורים חדשים, וכו'.

היום - אני יודע שהסיכוי למשהו חדש הוא 1 ל-10 וסביר להניח שמדובר בעוד שרשור מזל"ט כזה או אחר, וזה "מוציא את העוקץ" מהפורום לפי דעתי.

תראו, אני יודע שאחד מהדברים שמחזק אותנו כקהילה ושמקדם אותנו ומוסיף להנאה ממה שנעשה בקהילה הוא העובדה שהתחביב המשותף יצר פה חברויות אישיות אמיתיות וגם אני זכיתי להכיר פה כמה אנשים שאני מרשה לעצמי לקרוא להם חברים - וזה יפה וחשוב ואני לא מזלזל בזה:!: :!: :!:

אין ספק ששרשורי המזל"ט הם ביטוי לחברויות, לאיכפתיות, ולפירגון שאנשים חשים פה כלפי חבריהם, אבל בחיאת דינאק למה פה :?: :?: :?:

כמו שרמי אמר (וכמו שרציתי אני לברר באמצעות סקר), אפשר לפתוח פורום מזל"ט ואיחולים או להעביר ל-OT ואת הג'נרל להשאיר ליעודו המקורי.

זהו, זו דעתי (ודעתו של רמי :P ) - לא צריך להתנצח על זה - פשוט שהמנהלים יפרסמו סקר בעיניין - אני מבטיח לקבל את "דין הבוחר" :lol:

שבת שלום :P

פורסם

מצטרף לרמי ודן...

הרי יש פה ~100 חברים פעילים, כלומר בממוצע יפתח פה שרשור מזל טוב כל 3 ימים.

מילא אם כל 3 ימים היה נפתח שרשור תעופתי מעניין :) אבל זה לא המצב..

אני גם חושב שצריך לשקול את מיקום הודעות המזל טוב

פורסם
מצטרף לרמי ודן...

הרי יש פה ~100 חברים פעילים, כלומר בממוצע יפתח פה שרשור מזל טוב כל 3 ימים.

מילא אם כל 3 ימים היה נפתח שרשור תעופתי מעניין :) אבל זה לא המצב..

אני גם חושב שצריך לשקול את מיקום הודעות המזל טוב

מסכים לכל מילה ... נראה יותר מתאים ל OT .

פורסם

כל הכבוד לך רמי שאתה מעלה את הנושא, ואני בטוח שעוד כמות לא מבוטלת של חברים חושבת כך.

לפני כמה חודשים פניתי לאחד המנהלים (לא אגיד מי) וביקשתי לפרסם סקר בדיוק בעניין הזה.

אני לא איש ריב ומדון ולכן החלטתי לא לפתוח שרשור בנוסח "דיקטטורה, צנזורה, וסתימת פיות". ידענו כבר ריבים כאלה וזה נראה לי מיותר לחלוטין אם כי זו היתה הרגשתי.

אבל אם כבר העלת את העיניין רמי, אז אני תופס על זה טרמפ ומחווה גם את דעתי בנושא (וגם כדי שלא תרגיש "עוכר ישראל" היחידי פה :P ).

שלא תבינו...

ומייחל לשובו בשלום של כל מי שמוציא רשיון או מתגייס לצה"ל או נוסע לנופשון בתורכיה :mrgreen:

אבל....

פה זה פורום של תעופה וירטואלית (ועל זה אני מאמין שאין וויכוח) ומידת הרלוונטיות של איחולי המז"ט ליום הולדתו של 'X' לנושא, היא בערך כמו מידת הרלוונטיות של איחולי ה"תתחדש" לטוסטר החדש שקניתי אתמול, זה לא קשור וזה לא קשור.

אומר לכם את האמת - פעם הייתי מייחל שידלק האייקון הצהוב בצד, זה שמסמן הודעות חדשות, זה היה מסקרן אותי להכנס ולראות מה ההודעות החדשות בשרשורים קיימים, מה השרשורים חדשים, וכו'.

היום - אני יודע שהסיכוי למשהו חדש הוא 1 ל-10 וסביר להניח שמדובר בעוד שרשור מזל"ט כזה או אחר, וזה "מוציא את העוקץ" מהפורום לפי דעתי.

תראו, אני יודע שאחד מהדברים שמחזק אותנו כקהילה ושמקדם אותנו ומוסיף להנאה ממה שנעשה בקהילה הוא העובדה שהתחביב המשותף יצר פה חברויות אישיות אמיתיות וגם אני זכיתי להכיר פה כמה אנשים שאני מרשה לקרוא לעצמי להם חברים - וזה יפה וחשוב ואני לא מזלזל בזה:!: :!: :!:

אין ספק ששרשורי המזל"ט הם ביטוי לחברויות, לאיכפתיות, ולפירגון שאנשים חשים פה כלפי חבריהם, אבל בחיאת דינאק למה פה :?: :?: :?:

כמו שרמי אמר (וכמו שרציתי אני לברר באמצעות סקר), אפשר לפתוח פורום מזל"ט ואיחולים או להעביר ל-OT ואת הג'נרל להשאיר ליעודו המקורי.

זהו, זו דעתי (ודעתו של רמי :P ) - לא צריך להתנצח על זה - פשוט שהמנהלים יפרסמו סקר בעיניין - אני מבטיח לקבל את "דין הבוחר" :lol:

לפי דעתי זה יהיה די מעליב אם יפתחו לך שרשור יום הולדת באופ-טופיק , נכון אנחנו חברה שמראים רצינות והכל ואנחנו באמת רציניים אבל עדין למרות שזה לא קשור לתעופה זה קצת מוריד מהכבוד לפי דעתי לדבר הזה.

לא יודע מה איתכם אני לא אשמח אם יפתחו לי הודעת מזל טוב בOT.

פורסם

שלא תבינו...

אבל....

תראו, אני יודע שאחד מהדברים שמחזק אותנו כקהילה ושמקדם אותנו ומוסיף להנאה ממה שנעשה בקהילה הוא העובדה שהתחביב המשותף יצר פה חברויות אישיות אמיתיות וגם אני זכיתי להכיר פה כמה אנשים שאני מרשה לקרוא לעצמי להם חברים - וזה יפה וחשוב ואני לא מזלזל בזה:!: :!: :!:

לפי דעתי זה יהיה די מעליב אם יפתחו לך שרשור יום הולדת באופ-טופיק , נכון אנחנו חברה שמראים רצינות והכל ואנחנו באמת רציניים אבל עדין למרות שזה לא קשור לתעופה זה קצת מוריד מהכבוד לפי דעתי לדבר הזה.

אולי להחליט שבכלל לא מפרסמים הודעות מזל טוב ומקום זה יהיה במקום כלשהו באתר לוח ימי הולדת שכל פעם שלמישו יש יומהולדת יהיה כתוב ומי שזה חשוב לו יברך באופן אישי

פורסם

קרבל - תרשה לקשיש כמוני (בן 40 לפני שבוע בדיוק - ללא שרשור מזל"ט (וטוב שכך :!: ) ותראה נשארתי בחיים :P:P:P ) לגלות לך משהו שלמדתי ממרומי שנותיי:

אתה בוחר ממה להעלב וממה לא :!: :!: :!:

חליק - אתה רוצה להגיד לי שאם לחברים שלך חשוב לברך אותך ולשמח אותך ליום הולדת / רשיון / ברית מילה / עבודה חדשה (מחק את המיותר) - אז זה משנה באיזה פורום זה נעשה :?: :?: :?:

בחיאת בן אדם - חזור לדברי הפתיחה שלי - תשמור את ההעלבויות לדברים מהותיים (אם בכלל :wink: ).

ובלי לזלזל ברגישות שלך - עניינית, היום הולדת שלך (ושלי, ושל כולם) הוא OFF TOPIC לנושאי VATIL ותעופה וירטואלית - וזה עובדה :!: :!: :!:

פורסם

מצטרף לכותבים מעלי, מקומם של השרשורים האלה אכן בפורום OT מהסיבה שהם רבים מדי, פעם היה שרשור כזה אחד לכמה חודשים, וזה לא היה מפריע כל כך.

לדעתי שרשורים כאלה מוסיפים לגיבוש של החטיבה וחשוב שישארו (אבל בפורום מתאים כמו OT), מה שגם שרשור כזה זו הזדמנות יפה להודות לאנשים על פועלם הרב למען הקהילה.

פורסם

אני חייב להסכים עם דן וכל האנשים שחושבים שזה אכן שייך לפורום OT.

איחולי מזל"ט זה נחמד, זה כיף וזה נעים אבל אני לא חושב שהדף הראשי של הפורום

צריך להיות 80% איחולי מזל"ט.

קרבל, כמו שדן אמר, אתה הוא היחיד שבוחר ממה להעלב וממה לא.

תתחיל במסע שכנוע עצמי, תראה איזה מגניב זה.

בוא נומר שהחלטת כן להעלב אם לא יגידו מזל טוב, האם יש הבדל באיזה פורום זה יתפרסם??

האם עצם העבודה שזה יהיה ב General ולא OT באמת מה שיעשה אותך מאושר ? :lol:

אני אישית מעדיף שלא להגיב לשרשורי מזל"ט למרות שבוך תוכי אני מאחל את כל האיחולים מכל הלב ובהערכה רבה לכל אחד- כן, גם בלי שזה יהיה כתוב על פני 3 עמודים של מזל טוב אחי.

פורסם
מצטרף לכותבים מעלי, מקומם של השרשורים האלה אכן בפורום OT מהסיבה שהם רבים מדי, פעם היה שרשור כזה אחד לכמה חודשים, וזה לא היה מפריע כל כך.

לדעתי שרשורים כאלה מוסיפים לגיבוש של החטיבה וחשוב שישארו (אבל בפורום מתאים כמו OT), מה שגם שרשור כזה זו הזדמנות יפה להודות לאנשים על פועלם הרב למען הקהילה.[/qu

ote]לי אישית כלל לא משנה איפוא לי יאחלו אם בכלל,אבל המשפט השני של איציק הוא העיקר והחשוב לדעתי,אותי אישית לא מענין במיוחד פורום OT ולכן אם הדבר "הכבד הזה" איחוליי מזל טוב יגיעו לשם ,אני מודיע ומתנצל מראש לכל חבריי אם ברכותיי להם לא יפורסמו.סליחה באמת אם דעתי קצת שונה.

פורסם

אגב, כל הנושא של "מי קורא בפורום OT" לא רלוונטי, את הדברים האלה שמעתי בעבר לגבי נושאים אחרים שעלו באותו הקשר, הכלל עניין של הטמעה נכונה בקהילה, נסיון העבר מלמד שברגע שגורמים לפורום לקבל חשיבות בצורה נכונה אז כל הטענות נעלמות.

פורסם

אולי אפשר לעשות שרשור דביק אחד, שיקרא "ברכות" או משהו כזה..

ואז אם מישהו רוצה לפתוח שרשור מזל טוב למישהו אחר, פשוט יכתוב את זה בדביק..

ככה יהיה רק שרשור אחד של זה..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...