אורח פורסם יולי 24, 2008 דיווח פורסם יולי 24, 2008 בחודש וחצי האחרון התחלתי לבנות סינרי לקיריית שמונה (מי שתוהה רק לFSX) הסינרי כולל מודלים כמובן, לאנדקלאס , תנועה בכבישים ועוד דברים שאי אפשר להמחיש במילים ו\או בתמונה :wink: קישור להורדה : http://library.avsim.net/esearch.php?Ca ... LID=125123 הדרישות שלו הם FSX + הלאנדקלאס שאפשר להוריד באבאסים ועידכונו האחרון שניתן להוריד כאן(מי שאישר תקובץ שי באבסים עיצבן בכך שהוא רשם את הדרישות בתאור :@): http://www.ait-aviation.org/ilcp/israel ... sx_101.rar נכון שדה נידח, אבל משומה אני נמשך אליו , מקווה לראות טיסות אליו בקרוב. תודה לכל החברים שעזרו לי , במיוחד למקס ,שלומי(על העצות :mrgreen: ) ועידו. עבדתי עליו קשה והוא כולל דברים חדשים שלא נכללו בסינרים קודמים בארץ, תהנו
Amir Paz פורסם יולי 24, 2008 דיווח פורסם יולי 24, 2008 מילה טובה על קרבל: הרבה זמן לא ראיתי בן אדם שחי את החטיבה כמו אביב... הבחור מנהל את החיים שלו סביב החטיבה ומשקיע בצורה לא נורמלית.. חוץ מלבנות סינרי הוא מזיע ערב ערב איתי באימונים על עמדת המגדל עם ראיה קדימה לגישה ב"ג. כמובן תודה ענקית לאלו שעזרו מסביב כפי שאביב ציין. כל הכבוד ותודה רבה על התרומה!
Moshe Bensal פורסם יולי 24, 2008 דיווח פורסם יולי 24, 2008 אביב, כל הכבוד על ההשקעה, ותודה על השיתוף.
Waheb פורסם יולי 24, 2008 דיווח פורסם יולי 24, 2008 למה אין תמונות כדי להתרשם? זה תפקיד שלכם ומה עם אלה שהמחשב שלהם יעלה עשן ברגע שיריח את FSX ?
Idan Traub פורסם יולי 24, 2008 דיווח פורסם יולי 24, 2008 פששששש קרבל רואים על מה אתה עובד בשקט בשקט (ולפעמים לא כל כך בשקט ) :mrgreen:
dorshay פורסם יולי 24, 2008 דיווח פורסם יולי 24, 2008 ברגע שיהיה לי מחשב חדש אני מצטרך לחוג ה X בינתים המחשב שלי מריח ריח של שרפה עם ה FS09 ועידן אם שומעים שירי ארץ ישראל ב TS זה סימן שקרבל עובד על משהו
Shireto Shahar פורסם יולי 24, 2008 דיווח פורסם יולי 24, 2008 קהקהקרבל סוף סוף יחופר..כל היום "קרית שמונה לעשות ב** קריית שמונה ולישון" סתם מותק כל הכבוד על ההשקעה עבודה לא פשוטה לעבוד עם ה Gאיכסה.
Adam Waiser פורסם יולי 24, 2008 דיווח פורסם יולי 24, 2008 מילה טובה על קרבל:הרבה זמן לא ראיתי בן אדם שחי את החטיבה כמו אביב... הבחור מנהל את החיים שלו סביב החטיבה ומשקיע בצורה לא נורמלית.. חוץ מלבנות סינרי הוא מזיע ערב ערב איתי באימונים על עמדת המגדל עם ראיה קדימה לגישה ב"ג. כמובן תודה ענקית לאלו שעזרו מסביב כפי שאביב ציין. כל הכבוד ותודה רבה על התרומה! אני מצטרף למילים הטובות. זכיתי להיות חניך של הנ"ל בקורס של IFS ובאמת מדובר במשקיען אבל שיהיה ברור אביב זמר אתה לא!!! חוץ מזה כתושב אזור קריית שמונה ומי שטס עוד בטיסות הראשונות של קו ק"ש שדה דב הייתי שמח לראות את זה. חבל שאין לי FSX שחרר כמה SCREENSHOTS אם אפשר שלפחות נראה איך זה. נ.ב. מקווה שהכנסת גם את הרכב כיבוי היחודי של המנחת. בזמנו עמד שם ג'יפ סיקס צהוב עם כמה מטפים שיוכלו להגיד שיש רכב כיבוי. :wink:
FlightHut פורסם יולי 24, 2008 דיווח פורסם יולי 24, 2008 נראה נהדר בדרך להתקין אני חושב שצריך להתחיל לעבוד על סינרים איכותיים לב"ג ואילת בשביל הFSX אני אשמח לעזור אם רק היתי יודע איך לבנות סינרים.. :?
dash-7 פורסם יולי 24, 2008 דיווח פורסם יולי 24, 2008 מדהים כדי לעשות סינרי טוב לא חייבים שדה תעופה גדול. אהבתי את האיש שמנופף לשלום,למרות שזה דבר קטן, זה מוסיף. התקנתי את הסינרי ויצאתי להקפה קצרה (המראה על 3) הATR יכול לפעול משם? (אני הצלחתי בלי בעיה,פתחתי קצת יותר מהרגיל להמראה את המדפים ואת הבלמים לא שחררתי עד שהמנועים היו על המקסימום שלהם,זה מה שכל אחד יעשה בהמראה ממסלול קצר,לא?) אין לי מושג מהו מסלול הטיסה מקריית שמונה לשדה דב,אפשר עזרה? תמונות:
Yuval Fishler פורסם יולי 24, 2008 דיווח פורסם יולי 24, 2008 כל הכבוד קרבל! מיום ליום אתם משכנעים אותי לעבור ל-FSX. ד"א יש חנות פלאפל בק"ש?
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 25, 2008 דיווח פורסם יולי 25, 2008 רואים שעבדת על זה רק יומיים! סתם לפחות נגמר שם הקיפוח לקריית שמונה! זהו קרבל! הגבתי! מרוצה? :mrgreen:
Moshe Mizrahi פורסם יולי 25, 2008 דיווח פורסם יולי 25, 2008 למה אין תמונות כדי להתרשם? זה תפקיד שלכם ומה עם אלה שהמחשב שלהם יעלה עשן ברגע שיריח את FSX ? אפשר להוריד תוסף מכאן: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=T-FireDistinguisher
Tomer Haim פורסם יולי 25, 2008 דיווח פורסם יולי 25, 2008 כל הכבוד קרבל, סנרי בטעם טוב ומדהים, ממש יפה ומציאותי.... מי שרוצה מידע על השדה: http://www.aopa.org.il/site/userfiles/f ... P/LLKS.pdf