EvyatarM פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 שלום לכם, אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש בסביבות המחיר של הרדאון 9800 פרו, ואני מתלבט בינו לבין ה Geforce FX 5900XT. יש עצות? תודה.
Eranre פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 כן עצה שלי קח את ה9800PRO אבל אבל ה5900 הוא גם כרטיס מדהים תראה תמונות של אורן
BlackRaven פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 מחירו של ה-5900XT די רחוק ממחיקו של R9800Pro, אם אתה הולך על 5900 אז לך על זה : http://pch.co.il/docs/pd-2012347840.htm היה לי את הכרטיס הזה, הוא ממש מעולה... אם אתה הולך על 9800 פרו אז לך על זה : http://pch.co.il/docs/pd221562919.htm זה מה שיש לי עכשיו, אני ממש מרוצה ממנו... בתכלס, אני יכול להגיד לך שאין הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים... בבדיקת בנצ'מרק התוצאה יצאה עם יתרון ממש ממש קטן לטובת ה-ATI, ככה שזה עניין של העדפה אישית... 2 הכרטיסים שהבאתי למעלה הם כרטיסים אמינים, של חברות אמינות וידעות(לא החברות של ה-HIGH-END אחרת יהיה הבדל משמעותי במחיר), ואני בטוח שלא יהיו לך שום בעיות(אלא אם כן אתה תגרום אותם :wink: ) תתחדש...
Itay Zecharia פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 אני אישית ממליץ לך את הרדאון-יש לו ביצועים מעולים! אבל דעתו של אורן הפוכה לגמרי, אחרי הכל אתה תחליט בסוף.
Oren Geva פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 דעתי לא הפוכה לגמרי. לא ראיתי 9800PRO בפעולה, ואני לא יכול לתת עליו המלצה. אני מכיר את הבנצ'מרקס למינהם. ביצועים של כרטיס מסך לא נמדדים ביופי של התמונות. אתה צריך לבדוק את הביצועים שלו כשאתה נותן לו להציג את התמונה ברמת פירוט גבוהה. בנצ'מרקים לא עושים עלי רושם - לאתרים הגדולים יש אינטרסים כאלה ואחרים, רובם מסחריים. ממילא כולם מודדים ביצועים על אנריל טורנמנט וכל מיני שוטרים כאלה - וזה פשוט לא רלוונטי. לא מעניין גם כמה 3D מארקס איזו תוכנה לקחה - מה זה המדד הזה בכלל? יש לי כרטיס עם 7 ביליון טרי די מרקס, שמצייר טריליארד פוליגונן ומצמיד להם 8 קוודריליארד מולטי טקסלס בעשירית שניה. סו פאקינג ווט? אותי מעניין עם ב AA 6X ו AF 4X 1024 על 768, AI, עננים כבדים, וסנרי מורכב הסימולטור יזוז בצורה חלקה, זה הכל... אני יכול להגיד לך שה FX5900 מתפקד יפה ברמה גרפית גבוהה וזה הכל. אם אני זוכר נכון ה XT פחות טוב מה-5900 הרגיל ואולי כדאי לך לשקול משהו אחר בכל אופן.
BlackRaven פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 דעתי לא הפוכה לגמרי.לא ראיתי 9800PRO בפעולה, ואני לא יכול לתת עליו המלצה. אני מכיר את הבנצ'מרקס למינהם. ביצועים של כרטיס מסך לא נמדדים ביופי של התמונות. אתה צריך לבדוק את הביצועים שלו כשאתה נותן לו להציג את התמונה ברמת פירוט גבוהה. בנצ'מרקים לא עושים עלי רושם - לאתרים הגדולים יש אינטרסים כאלה ואחרים, רובם מסחריים. ממילא כולם מודדים ביצועים על אנריל טורנמנט וכל מיני שוטרים כאלה - וזה פשוט לא רלוונטי. לא מעניין גם כמה 3D מארקס איזו תוכנה לקחה - מה זה המדד הזה בכלל? יש לי כרטיס עם 7 ביליון טרי די מרקס, שמצייר טריליארד פוליגונן ומצמיד להם 8 קוודריליארד מולטי טקסלס בעשירית שניה. סו פאקינג ווט? אותי מעניין עם ב AA 6X ו AF 4X 1024 על 768, AI, עננים כבדים, וסנרי מורכב הסימולטור יזוז בצורה חלקה, זה הכל... אני יכול להגיד לך שה FX5900 מתפקד יפה ברמה גרפית גבוהה וזה הכל. אם אני זוכר נכון ה XT פחות טוב מה-5900 הרגיל ואולי כדאי לך לשקול משהו אחר בכל אופן. לי יש ניסיון עם שניהם, אין בהם הבדל לדעתי... חלק אומרים שהביצועים של הרדאון יותר טובים, אני לא חושב ככה... שניהם כרטיסים מעולים, אני ממליץ על כל אחד מהם ! בכל מקרה פה יש בנצ'מרק של 2 הכרטיסים על המנוע של FS : http://www6.tomshardware.com/graphic/20030930/radeon_9800-30.html האתר הזה הוא מבין האמינים שיש בכל הנוגע לחומרה, אבל אני אישית לא הרגשתי בהדל כל כך גדול, בטח של ב-20 פרימים כשעברתי מ-5900 ל-9800... לדעתי הם בדיוק אותו דבר... ואכן, ה-XT פחות טוב מהרגיל...