עבור לתוכן
zmatan

עונת הרחצה החלה...

Recommended Posts

פורסם
אולי יש לשנות את שיטת כניסת הפקחים כדי לאפשר לכאלה שלא עשו מבחן על עמדת קרקע ללמוד למבחן על מגדל של שדה קטן(חוץ משדה דוב הרצליה וחיפה)

אני גם חושב שאפשר לפתור את הבעיה ע"י שינוי של הפיקוח אבל את זה נשאיר לצוות החטיבה להחליט. אני בטוח שהם רואים את זה ויקחו לצומת ליבם

פורסם

ד"א עוד סיבה שרוב הפיקוח מתרכז בב"ג זה כמות התנועה, למשל בהרצליה חיפה ר"פ מגידו וכו', רק בשיעורים של IFS מגיעים לשמה חניכים ואז מפעילים תמגדל, לא יצא לי לראות כמות

"נכבדת" של מטוסים באזורים הצפוניים אלה אם כן זה בחינה ארוע או שיעור של IFS, אבל מה לעשות שנתב"ג מדבר אל כולם (כבדים וקלים) וכמעט בכל משמרת שלי אני נתקל בלפחות עשרה מטוסים במשמרת של שעתיים , בצפון זה לא יקרה (וגם לא קורה)אלה אם כן נחליט לעשות משו.

ועקב המסלול המהיר הפקחים יכולים להיות מוסמכים יותר מהר על גישה ואז העבודה על המגדלים הקטנים לא תיהיה ממש בעיה.

פורסם
ד"א עוד סיבה שרוב הפיקוח מתרכז בב"ג זה כמות התנועה, למשל בהרצליה חיפה ר"פ מגידו וכו', רק בשיעורים של IFS מגיעים לשמה חניכים ואז מפעילים תמגדל, לא יצא לי לראות כמות

"נכבדת" של מטוסים באזורים הצפוניים אלה אם כן זה בחינה ארוע או שיעור של IFS, אבל מה לעשות שנתב"ג מדבר אל כולם (כבדים וקלים) וכמעט בכל משמרת שלי אני נתקל בלפחות עשרה מטוסים במשמרת של שעתיים , בצפון זה לא יקרה (וגם לא קורה)אלה אם כן נחליט לעשות משו.

ועקב המסלול המהיר הפקחים יכולים להיות מוסמכים יותר מהר על גישה ואז העבודה על המגדלים הקטנים לא תיהיה ממש בעיה.

אחת הסיבות שאין באזורים האלה תנועה היא שאין פיקוח. אני יודע שאם יהיה לי פיקוח בב"ג אני אעדיף לטוס עם פקח מאשר על יוניקום למרות שהתיכנון והרצון שלי אומר צפון.

פורסם

היי

למי שלא מכיר אותי- אני לימוני :] נעים מאוד

אתמול ישבתי קצת פלוטו בחצי השני של האירוע

אז כמה דברים

א. סך הכל החברה שטסו אצלי הפתיעו אותי לטובה ברמה גבוהה יחסית אז כל הכבוד תמשיכו ככה

ב. כיף בצפון, תבואו לטוס :)

ג. מפעם לפעם בימים שאני בבית, כמו היום למשל, בכיף אני אתפוס קצת עמדה על פלוטו אם תהיה מספיק תנועה- יש מי שיבוא לטוס אם אני אפתח בסביבות 18:30?

פורסם
היי

אז כמה דברים

א. סך הכל החברה שטסו אצלי הפתיעו אותי לטובה ברמה גבוהה יחסית אז כל הכבוד תמשיכו ככה

ג. מפעם לפעם בימים שאני בבית, כמו היום למשל, בכיף אני אתפוס קצת עמדה על פלוטו אם תהיה מספיק תנועה- יש מי שיבוא לטוס אם אני אפתח בסביבות 18:30?

אני בא לטוס בצפון אם אתה עולה לפיקוח :)

היה פיקוח מצויין מצדך! ממש נהנתי :) (DBD), חוץ מזה שניראלי אתה או מישהו אחר קרא לי BDB ולא שמע לתיקונים שלי XD

פורסם
היי

אז כמה דברים

בכיף אבוא היום, כמעט בטוח תודה רבה!

פורסם
היי

אז כמה דברים

מעולה אורן,איזה תזמון, פיקוח פלוטו זה תמיד טוב!

פורסם

אהלן, כל פיקוח בכל עמדה הוא טוב, סך הכל המטרה היא להביא פקחים לעמדות בכל הארץ דרך מסלול קבוע ומוגדר בלי פשרות על רמה, אני שמחתי לראות את התנועה שהיתה בדרום, בצפון ובמרכז, המשיכו כך!

פורסם

טוב אז סיכום שלי.

לצערי נבצר ממני להופיע באירוע בעקבות אירוע שצץ לי סמוך מאוד לתחילתו, אך עדיין

עקבתי ב-SI ופשוט שמחתי סופסוף לראות הרבה תנועה פרוסה בכל רחבי הארץ.

תודותי מופנית ראשית לפקחים שעושים עבודה מעולה ומגיעות להם כפיים!! =D>

כמובן תודה רבה לטייסים הרבים שטסו ברחבי הארץ.היה מחזה יפהפיה לעין ואני בטוח

שככה כולם נהנו. שאפו !!! :D

לגבי הסוגייה שהועלתה,נכון שהאירוע מבחינתי התמקד בב"ג כיוון שזה היה אירוע ראשון

ורציתי שתהיה חוויה מקסימלית של פיקוח,אך אין זה מחוייב המציאות.

נהפוך הוא,אני שמח מאוד שהייתה תנועה מסיבית באיזור הצפון והדרום ושם הושם הדגש כיוון

שיש להשקיע גם באיזורים אלו,ואתם תראו שעוד אירועי FFF יתמקדו כל פעם באיזורים שונים בארץ.

טוב עד כאן להפעם,צפו לעידכונים בקרוב לגבי המשך האירועים.

המשך שבוע טוב לכולם!

מתן.

פורסם
טוב אז סיכום שלי.

לצערי נבצר ממני להופיע באירוע בעקבות אירוע שצץ לי סמוך מאוד לתחילתו, אך עדיין

עקבתי ב-SI ופשוט שמחתי סופסוף לראות הרבה תנועה פרוסה בכל רחבי הארץ.

תודותי מופנית ראשית לפקחים שעושים עבודה מעולה ומגיעות להם כפיים!! =D>

כמובן תודה רבה לטייסים הרבים שטסו ברחבי הארץ.היה מחזה יפהפיה לעין ואני בטוח

שככה כולם נהנו. שאפו !!! :D

לגבי הסוגייה שהועלתה,נכון שהאירוע מבחינתי התמקד בב"ג כיוון שזה היה אירוע ראשון

ורציתי שתהיה חוויה מקסימלית של פיקוח,אך אין זה מחוייב המציאות.

נהפוך הוא,אני שמח מאוד שהייתה תנועה מסיבית באיזור הצפון והדרום ושם הושם הדגש כיוון

שיש להשקיע גם באיזורים אלו,ואתם תראו שעוד אירועי FFF יתמקדו כל פעם באיזורים שונים בארץ.

טוב עד כאן להפעם,צפו לעידכונים בקרוב לגבי המשך האירועים.

המשך שבוע טוב לכולם!

מתן.

חסר לך שזה לא בצפון בפעם הבאה חחח

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...