Shireto Shahar פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 היום בשעות הערב נערך סולו למחזור 11, שנמשך כבר 5 חודשים בערך. הרמה הייתה מדהימה, באמת גבוהה מאוד וכל הצוות גאה מאוד בכולם. הטייסים הטריים הם- שלומי ניצחון =D> *חניך מצטיין גב סימון =D> דוד כהן =D> אלי ויאטר =D> דור שי =D> עידן טראוב =D> *חניך מצטיין הרשקו מוטי =D> צ'טרו פדרו =D> יובל שטארק =D> דן שאולי =D> כל הכבוד! בהצלחה בהמשך דרכם כאן בסימולטור!
Yoni פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 באמת באמת כל הכבוד! לכל החניכים שהשקיעו והראו רמה גבוהה מאוד מאוד!
Amit Doron פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 מזל טוב חבר'ס סיימתם דרך ארוכה של כמה חודשים ועכשיו זה הזמן שלכם לקרוע את השמיים הוירטואליים ובהמשך למידת טיסות מכשירים לחול וגם בארץ. בהצלחה בהמשך!
dorshay פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 תודה רבה לכולם גם ב IFS וגם ב Vatil מתי עולה פיקוח? :
Ben Bezalel פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 תודה רבה לכולם גם ב IFS וגם ב Vatilמתי עולה פיקוח? : שאלה טובה:) כל הכבוד ומזל טוב.
Yoni פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 תודה רבה לכולם גם ב IFS וגם ב Vatilמתי עולה פיקוח? : יום שבת!
Idan Traub פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 באמת היה מדהים בקורס יאללה מתי עולה פיקוח ?
Asaf Brietbard פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 חבר'ה, כל הכבוד על גמר הסולו. אני כותב כאן בתור חבר ואטיל בעיקר, ומבקש מהחניכים - הדרך הטובה ביותר שבה תוכלו לאמר תודה למדריכים שלכם ובאופן כללי לגוף שנקרא IFS - היא מאד פשוטה: פשוט בואו לטוס, כמה שיותר, תגלו מעורבות בקהילה ותמשיכו בהתקדמות ובלמידה. ראיתי כבר מספיק אנשים שסיימו קורס ופשוט נעלמו. אז חבר'ה - כדי "לתחזק" את הידע ולהתקדם הלאה בעולם הטיסה הוירטואלי חייבים להמשיך ולהתאמן, לגלות עולמות חדשים (או הגדרים חדשים), ולטוס לטוס לטוס. כל הכבוד, ובהצלחה בהמשך!
uvdude פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 מישהו אחד שיגיד שהוא מעוניין ומגדל ב"ג יעלה עכשיו
Chen Cohen פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 הכל כבר נאמר בשיחת סיום אז אני שוב אומר: כל הכבוד לכם! =D>
dorshay פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 מישהו אחד שיגיד שהוא מעוניין ומגדל ב"ג יעלה עכשיו מהפה שלך לאלוהים (או לפקחים) בהמשך השבוע בוגרי הקורס יבצעו מטס ראווה מראש פינה לאילת נוציא הודעה עם יום ושעה כול הפקחים מומזנים
אורח פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 מזל טוב לכל מחזור 11, אחלה חברה! יאלה לחרוש את הארץ
noamkn פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 חניכי מחזור 11 היקרים, השגחתי עליכם היום בסולו ושמחתי לראות את הרמה הגבוהה שלכם! כל הכבוד על ההשקעה וההתמדה! יאללה לרשת! תראו מה IFS עושים
Avichai Koor פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 עוד מחזור מוצלח לIFS כל הכבוד לכם ולטייסים החדשים.מזל טוב!
אורח פורסם אוגוסט 8, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2008 חשבתם שאשכח אותכם? יצא לי קצת פחות להאזין לסולו שלכם אבל מי ששמעתי היה מצוין ושרד את כל ההתקלות, כמו שכבר אסף אמר, הדרך הכי טובה להודות לנו היא לראות אותכם טסים ברשת תאמינו לי איזה הרגשה טובה זה למדריך לראות את החניכים שלו טסים ברשת מדברים עם פקח ושאנחנו צריכים לשמור אחריכם מספר 2, יותר סיפוק מזה לא יהיה! אז קדימה חברים לחרוש את הרשת, לטוס ולהשקיע!
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 8, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2008 חברי מחזור 11, כל הכבוד לכם על ההשקעה האדירה ב-5 חודשים האחרונים, אני מצטרף לכותבים מעלי שאמרו שכל מה שאנחנו רוצים זה לראות אתכם טסים ברשת בכיף, בהנאה ולא פחות חשוב עם ידע, עלו והצליחו! אני רוצה להגיד המון תודה לצוות המחזור: רז גורפינקל האחראי קורס, חן כהן ושחר שירטו המדריכים, ותודה לשאר צוות ההדרכה של IFS, מתרגלים ומדריכים שעזרו המון מסביב, בלעדיכם כל זה לא היה מתקיים!
אורח פורסם אוגוסט 8, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2008 לכל הבוגרים כדאי לכם להרשם לעיט תעופה, מאוד כיף לטוס שם ובמיוחד עם הבלאקבוקס תרשמו ותחזקו את החברה: http://ait-aviation.org
Zeev Bucki פורסם אוגוסט 8, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2008 כל הכבוד בהצלחה בהמשך הדרך! כעת יש לכם את היידע הדרוש לטוס ברשת אז בואו בהמוניכם כל ערב לטוס.והדרך הטובה ביותר להיות טייס טוב היא באימונים בבן גוריון של ביצוע כל הגישות השונות לכל המסלולים תוך כדי נדב"ר עם הפקחים.הרידבק כלומר החזרה על דברי הפקח חייבת להיות מהירה וקצרה מבלי ל"ברבר" יותר מדי ולהפריע בכך לטייסים אחרים ברשת.כמו כן לבצע גם TOUCH AND GO במסלול והליכה סביב בתנועה עם עוד מטוסים מבלי להפריע או לחתוך אחד את השני. אז אני מחכה לכם בבן גוריון מידי לילה עם ה747-400 שלי וכמובן ה"דיילת" לראות את הביצועים שלכם. בוקי זאב:4X-MJB
Raz_G פורסם אוגוסט 8, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2008 חניכים יקרים, הרבה מזל טוב על מעבר הסולו. במהלך כל הקורס הפגנתם רמת טיסה גבוהה מאד ומקצועיות ניכרת בחומר העיוני. אני רוצה להודות לצוות היקר שטרם רבות להצלחת הקורס: תודה לחן כהן, שחר שירטו ושאר המדריכים והמתרגלים. תודה מיוחדת לאיציק בקשי אשר הקדיש זמן רב לטובת הצלחת הקורס. גהצו את השמים ותקדמו הלאה!
BULGO1 פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 אני מברך את כל חניכי מחזור 11 על סיום קורס CVFR , מאחל לכם הצלחה בהמשך הדרך בטיסות מכשירים ובואינגים, התאמנו הרבה כי זה יתן לכם בטחון , ידע , ומניעת תקלות ככל האפשר בל נשכח את צוות המדריכים, הפקחים , הנהלת החטיבה שעשו הכל למענכם ולהצלחתכם, בהשקעה בהדרכה , והעברת החומר והטיסה כולכם ברוכים שמואל לוי 4X-S.L.B
Ilan Nemirovski פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 כול הכבוד! ולא פחות מזה כול הכבוד לצוות המדהים שעומד מאחורי זה!
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 חברה, כל הכבוד לכם, עשיתם זאת, הרבה מזל טוב. הדלי והמים במפגש הקרוב, וכמובן הבעיטה לא לשכוח. יאללה נתראה בשמיים.
mickey lip פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 בהחלט מזל טוב על מעבר הסולו. טוסו בזהירות , תהנו מהרשת וממה שיש לה להציע, תהיו שותפים מלאים בעשייה וברוח הנתינה ,החברות וההתנדבות שהרשת חרטה על דיגלה כסמל , אתם בהחלט יכולים להיות גאים להיות חלק ממשפחת VATIL. תתאמנו הרבה, בעתיד תעברו קורס מכשירים ומי יודע אולי עוד תהיו חונכים באלעל. בהצלחה. לצוות IFS הנפלא, ההשקעה הרבה, הרצינות ,ההתמדה , הסבלנות, המקצוענות ללא פשרות, הרצון להעניק מזמנכם לטובת הכלל, היא זו שמייחדת אתכם ומבדילה אתכם משאר בני הנוער בגילכם. על כך אני גאה בכם מאוד, אתם מה שנקרא " ארץ ישראל היפה". המשיכו כך, אתם עושים עבודה חשובה מאין כמוה. בברכת " עוף גוזל חתוך את השמיים". מיקי