ely129 פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 טוב היום שלחתי לאנשי ישראל איירלינס רעיון לאירוע.. אם הם יקבלו את זה - קחו בחשבון שיהיה משהו ענק שטרם ביצענו וכולם יוכלו להשתתף גם כול הטייסים וגם כול הפקחים תאמינו יהיה לחוץ מאוד... אז כעת זה בידיהם הנאמנות לראות אם זה יתפוס אותם... אני לא אגלה עוד פרטים כעת אבל.. אם זה ירקום עור וגידים אני מבטיח לזרוק לכם עצם מפעם לפעם... כדי להעלות את המורל והציפיה כמובן אני מבטיח לסייע לאנשי החטיבה וכול החברות המעוניינות להשתתף ויש מקום לכולם... במקום לריב אפשר לעשות אירועים משותפים.. זה אפילו יותר כיף ככה... צוות אל-על וירטואל ועיט תעופה שימו לב לפירסומים אם זה יתקדם אתם מוזמנים לקחת חלק.. כשזה יהיה רלוונטי יבוא פרטים.... להתחיל לשחרר את פרקי האצבעות והידיים כי יהיה לזה שימוש..... פרטים בהמשך שגיא נ.ב- שיהיה לכם יום רגוע שקט נעים... -כי באירוע יהיה שמח שחבל על הזמן....-
e_dor פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 מה החכמה בלפתוח דיון אם אתה לא הולך לספר כלום ? :roll:
gal_d פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 מה החכמה בלפתוח דיון אם אתה לא הולך לספר כלום ? :roll: רק שנדע ונתכונן שאולי עומד להיות משהו מעניין מאוד.
e_dor פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 מה החכמה בלפתוח דיון אם אתה לא הולך לספר כלום ? :roll: רק שנדע ונתכונן שאולי עומד להיות משהו מעניין מאוד. כשלא אומרים לי על זה כלום אני לא מצפה לכלום. אני לא אחטוף שבץ אם יפתיעו אותי עכשיו וזה לא נקרא הכנה להפתעה כי רק אומרים שתהיה, תמיד יש הפתעות בחיים ....
Noam פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 עצם זה שאתה עונה ולא מרוצה מכך שלא סיפרו לך מה יהיה, כבר מראה שאתה סקרן. אז הנה לך הסיבה למה לפרסם בלי שום רמז על מה הולך להיות.
OmriSoudry פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 מה קשה כל כך להבנה?! לא בטוח שישראל אירליינס יסכימו אז לא רוצים לספר לכם סתם ולא יהיה ואז סתם תתבאסו...
e_dor פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 אני סקרן אבל תמיד יש פה הפתעות, SO WHAT ? ככה שאו שתביא רמז אפילו קטן על מה זה או שתעזוב אותי ואני אראה לבד.
אורח פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 א ב של פירסום, טיזר חביבי. בהצלחה לעושים במלאכה מה שלא תהיה. ולמה ש IAL לא יסכימו ? לא שאני יודע מה זה :wink:
Nimrod פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 מה זה חשוב למה פירסם לא לא אמר חפיף... העיקר שיש אירוע עוד מעט לא ככה?
Oren Geva פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 לא זה לא טיזר פירסומי - זו סתם הודעה מעצבנת. אפילו גורמת לאנטי. אני חושב שמה שזה לא יהיה אני לא אשתתף.
Nimrod פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 בשבילי זה יהיה האירוע הראשון שאני יטוס בוא אני מקווה. אתם בטח כבר טסתם בכמה אז לא אכפת לכם לפספס אחד.
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 הוא בסך הכל הודיע שהוא מנסה לארגן אירוע... יוזמה מבורכת, וצריכים להציע לו את עזרתנו במקום לרדת עליו כך... בדומה למשל למישהו שמפתח סינירי ומחליט שהוא עובד על זה, ועדיין לא רוצה להראות תמונות! אני לא הייתי מסיק מסקנות לגבי השתתפותי באירוע בלי לקבל יותר פרטים :idea:
Boeing744 פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 היות ואני בצוות של IAL, רציתי לבקש לא לפרסם פרטים על אירועים שצריכים להתקיים. אנחנו בצוות נדאג לפרסם אותם כאשר האירוע יצא לפועל. בבקשה לסגור את הנושא הזהז, ולא לפרסם יותר תגובות. אנחנו בחברה לא רוצים להשויץ בדברים שאנחנו עושים, כפי שלא אהבנו אירועים אחרים שקראו בעבר. תודה, והמשך יום נעים
e_dor פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 הוא בסך הכל הודיע שהוא מנסה לארגן אירוע... יוזמה מבורכת, וצריכים להציע לו את עזרתנו במקום לרדת עליו כך... בדומה למשל למישהו שמפתח סינירי ומחליט שהוא עובד על זה, ועדיין לא רוצה להראות תמונות! אני לא הייתי מסיק מסקנות לגבי השתתפותי באירוע בלי לקבל יותר פרטים :idea: אבל יוצר סינרי לא מתלהב מזה שהוא עושה "משהו" ומה זה נראה בהמשך. אין ספק שבכל מקרה מגיע לו כל הכבוד על הרעיון אבל אני חושב שהדיון מיותר. ול-IAL שרוצה שלא להתלהב מהרעיון שהיא תוציא לפועל, אל תתלהבו יותר מידי, כבר התלהבתם. (גם אם זה לא אתם באופן ישיר כבר יש פה התלהבות מיותרת מצד מביע הרעיון).
yossid פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 הוא בסך הכל הודיע שהוא מנסה לארגן אירוע... יוזמה מבורכת, וצריכים להציע לו את עזרתנו במקום לרדת עליו כך... בדומה למשל למישהו שמפתח סינירי ומחליט שהוא עובד על זה, ועדיין לא רוצה להראות תמונות! אני לא הייתי מסיק מסקנות לגבי השתתפותי באירוע בלי לקבל יותר פרטים :idea: שאדי - מילים כדורבנות!!! יוסי
Kobi David פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 אל תוציאו את הדברים מפרופורציה. לא קרה עוד שום דבר. גם אנחנו לא מבינים בידיוק על מה המהומה ובודקים את זה.
Izik Bakshi פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 כרגיל אני מברך על כל יוזמה של אירוע (אפילו שגם אני לא יודע מה זה), אבל עם זאת מבקש שזה יעבור דרכי
nimig פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 חברים, הצעות ורעיונות לגבי ארועים ודברים נוספים יתקבלו ע"י צוות IAL בברכה, גם מטייסי החברה וגם מטייסי החטיבה שאינם חברים בIAL, כל הצעה שתועבר לסגל החברה תבדק לעומק ותטופל בהתאם, פרסום לגבי ארועים וכו.. יבוצע ע"י סגל IAL במועד המתאים לכך לאחר הכנות וארגון מקדים לכל העניין, ויוצג בהודעה רשמית על גבי הפורומים השונים וברשימות התפוצה, טיזרים זה רעיון נחמד... יחד עם זאת פרסום נושא לפני אישרו הסופי יכול לגרום לאכזבה אצל החברים בחטיבה אם העניין לא יצא לפועל נחיתות בטוחות
Oren Geva פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 אני מקבל את מה ששאדי אמר - לא יכול לפסול לפני שאני יודע מה זה. אבל זה לא טיזר. זו סתם הודעה. טיזר של יוצר סנרי או מטוס יכלול תמונה, או חלקיק תמונה של היצירה (תראו את ההודעות של ירדןף זאב קאהן וכו'). ואז אתה יודע שמשהו בא, ואתה מצפה לו. כששמים טיזר ולא אומרים בו כלום אין כאן שום אלמנט של ציפיה לאירוע.
אורח פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 למה לקחת הכל כלכך קשה ? וחשבתי שאני אנטי קבוע :roll: .. ד"א אותו הדבר עשו עם כל ארוע שהיה בחטיבה אם אני זוכר נכון, אבל לא צריך להתרגש מכל שטות. קחו בקלות אנשים... מקווה שיש למה לצפות. רן.