רפאל פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 שלום שמי רפאל מנצור בן 14 מפתח-תקווה פעם גרתי בלוד,ראיתי את נמל התעופה,היה כיף אז.... אני רוצה לדעת על מה הפורום הזה מדבר שמעתי שהוא הולך לדבר על סימולוטור טיסה אזרחי. אני מת על מטוסים,מאיפה אתם מביאיםאת התמונות ועל מה אתם דמברים ? אוכל לשמוע פרטים ?, רפאל
Or Netzer פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 א. ברוך הבא לחטיבת VATIL החטיבה הישראלית של VATSIM ב. אנחנו טסים בפלייט סימולטור 2002\2004 מבית מיקרוסופט ג. כן אנחנו טסים ברשת העולמית שכולם רואים את כולם (במידה והם באותו אזור) ומדברים ומפקחלים אחד על השני עושים טיסות אזרחיות ונהנים ד. החטיבה שלנו מבצעת ארועים.. משמע.. לוקחים חטיבה אחרת נגיד לא מזמן היה קפריסין מתאמים איתם יום כל הפקחים מאותה מדינה ואנחנו מתחברים ועושים שרשרת אווירית הם לשם ואנחנו לפה... או ההפך תלוי מה נקבע ה. אנחנו חולי טייס אחד אחד ופסיכים בכל מה שנוגע למטוסים טיסה והסימולטור ו. יש פה כאלה שבונים להם קוקפיט (תא טייס בבית) עוד שאלות אני פה.. ובטוח שאחרים ימשיכו אותי
רפאל פורסם מאי 20, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 20, 2004 א. ברוך הבא לחטיבת VATIL החטיבה הישראלית של VATSIMב. אנחנו טסים בפלייט סימולטור 2002\2004 מבית מיקרוסופט ג. כן אנחנו טסים ברשת העולמית שכולם רואים את כולם (במידה והם באותו אזור) ומדברים ומפקחלים אחד על השני עושים טיסות אזרחיות ונהנים ד. החטיבה שלנו מבצעת ארועים.. משמע.. לוקחים חטיבה אחרת נגיד לא מזמן היה קפריסין מתאמים איתם יום כל הפקחים מאותה מדינה ואנחנו מתחברים ועושים שרשרת אווירית הם לשם ואנחנו לפה... או ההפך תלוי מה נקבע ה. אנחנו חולי טייס אחד אחד ופסיכים בכל מה שנוגע למטוסים טיסה והסימולטור ו. יש פה כאלה שבונים להם קוקפיט (תא טייס בבית) עוד שאלות אני פה.. ובטוח שאחרים ימשיכו אותי netman שלום! מאיפה קונים את הסימולוטור ? יש מצב שאפשר להוריד אותו מהאינטרנט ? טסתם פעם במשחק במנה של ההרקולסים (שהשתתפו במבצע אנטבה,לקחו שלם איזה 4 הרקולסים לאוגנדה)
Or Netzer פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 אילן זה חוקי להגיד מאיפה להשיג את המשחק? לא עשינו את זה כי אנחנו סימולטור אזרחי ברובו... ולא צבאי... יש גם מח"א שטסים מדי פעם אבל הם לא יכולים לירות וכדומה... הם כפופים לפיקוח האזרחי ושמי אור אחי... אגב אתה קשור במקרה לניר מנסור זה מכוכב נולד? הנגן?
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 את המשחק (טוב נו, סימולטור ) אפשר לקנות בחנויות המחשבים, למשל BUG כאן בפורום אסור לדון בדרכים "אחרות" להשגת כל תוכנה שהיא בתשלום :!:
Itay Zecharia פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 ברוך הבא, בכל מקרה תוכל לפנות אליי בכל בעייה. MSN: eitiz@walla.co.il
Omer k פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 חובה לקנות את המשחק המקורי ולא להוריד אותו אתה מוזמן לפנות ולקבל עזרה MSN: om_ka@hotmail.com ICQ: 1000757 ברך הבא
רפאל פורסם מאי 20, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 20, 2004 כמה עולה משחק ברשת Bug מחשבים,או בכל רשת אחרת ? בחנויות אופס דיפו מוכרים את המישחק ?
OmriSoudry פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 כמה עולה משחק ברשת Bug מחשבים,או בכל רשת אחרת ?בחנויות אופס דיפו מוכרים את המישחק ? באופיס דיפו אני חושב שהוא עלה 400 שקל פעם...תקנו אותי אם אני טועה...
OmriSoudry פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 אין לי מושג, אבל אני לא חושב שהמחיר שלו כל כך השתנה. מה שכן, שמתי לב שלפחות כאן באשדוד הם הפסיקו בכלל למכור אותו באופיס דיפו. אולי תמצא ברשתות אחרות ואולי אצלכם בסניף כן מוכרים, לא יודע... בכל מקרה שווה לך לבדוק את זה, למרות שבימנו של האינטרנט המהיר...טוב תבין לבד... :roll:
רפאל פורסם מאי 21, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2004 אבל יש בעייה קטנה אני לא יודע לטוס, אוף באסה! חבל. הייתי מת ללמוד לטוס! למי שרוצה הנה ה-ICQ שלי אשמח להכיר את כל אחד ואחד מכם ולהוסיף אותו לרשימה 302689583
Ben Bogin פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 ברוך הבא, הסימולטור לא אמור לעלות יותר מ-270 ש"ח.
רפאל פורסם מאי 21, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2004 ברוך הבא,הסימולטור לא אמור לעלות יותר מ-270 ש"ח. שימו לב !! הודעתי לאימא שלי על כך שהסימולוטור לא ייעלה פחות מ-270 ש"ח כפי שאמר המשתמש מעלי, והיא היא היא ......... אמרה שהיא תקנה לי בחודש הקרוב! אני לא יודע לטוס,אז עד שאני אקנה את זה אני אברר בקשר לשיעורי טיסה. אצלכם.
Izik Bakshi פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 רפאל שלום המלצה שלי אליך היא לקנות את הסימולטור ואז פשוט להתחיל לטוס לפי תוכנית ההדרכה שקיימת בסימולטור עצמו, התוכנית תדריך אותך מרמת ההתחלה הבסיסית ושם תלמד לטוס, לאחר שתגיע שם לרמת רשיון פרטי אתה מוזמן להצתרף אלינו לחטיבה ומאותה נקודה נוכל גם לסדר לך מדריך טיסה שיעזור לך קצת בנהלים, שיהיה בהצלחה.