GILG פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 www.simflyers.com עוד חברות מעולות: fly tampa UK2000 German airports1-4 OSS gatwick simwings שיצרה סינרים עבור כל ספרד תהנה :wink:
Nimrod פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 ושכחת לציין עוד חברה טובה לפי דעתי LAGO חברה מעולה!
אורח פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 לפי דעתי זה לא החברה אלה החברה ... זאב,אלכס,חן, עידו וכל שאר בוני הסינרים וצבעי המטוסים בארץ ישראל. הם בעניי הטובים ביותר. רן.
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 בתור חוות דעת מקצועית.. תשללו את simflyers... האיכות שלהם לא משהו והם בונים דברים על יענו תבניות.. כמו השרוולים שנוראים שונה בכל נמ"ת מבחינת מבנה נראים זהה בSF. אני אישית מעדיף את flytampa, וOSS EGKK... למרות שאתם יודעים שאני הייתי בין האנשים שפיתחו את OSS Gatwick, אני באמת חושב שהוא שונה מכל האחרים מבחינת ההשלתבות שלו עם הקרקע, האיכות הגובהה, וגם האיזון בין צרכים יענו FPS לבין מורכבות של פרטים.. וזה מה שנותן לו שיהיה גם עמוס וגם יחסית מהר בFPS ונותן כ20FPS במחשב ממוצע כיום.
the pilot פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 לפי דעתי זה לא החברה אלה החברה ... זאב,אלכס,חן, עידו וכל שאר בוני הסינרים וצבעי המטוסים בארץ ישראל.הם בעניי הטובים ביותר. רן. חחחחחחחח נכון