אורח פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 אני חייב להוריד בפני איציק את הכובע. לבחור יש סבלנות ללא סוף. הסיפור שלנו מתחיל ב SWD828 שהחליט להמריא מאילת ללא אישור. אני הלכתי באותו הרגע לבדוק אם יש לי בעיות קול, כי לא זכרתי שאיציק נתן לו אישור אפילו בכתב. יש תנועה חוצה איציק קורא לו ואין תגובה, בינתיים הבחור כבר ב 7000 מעל סמר ויש נגדית. איציק מזהיר את כולם. לאחר מספר קריאות הבחור הצעיר עונה ואז מתחילה פארסה שאני היתי בטוח שעושים לאיציק מתחילה בסגנון פיספוסים עם יגאל שילון וב SWD זה יצפן כל הודעה של איציק מחזירה רידבק מוזר אבל עד סיבק הכל עוד היה בסדר. הכל התחיל בהנמכה ל VOR וכניסה להליך, איציק נותן וקטורים והבחור עושה מעגלים אינדיאנים מעל גוש דן. מפנים אותו ימינה הוא פונה שמאלה והפוך. אומרים לו פנה ימינה 220 הוא אומר שהוא על 220 והוא בכלל טס דרומה. בסוף איציק שעדיין לא איבד את הסבלנות, אבל מראה אותות של יאוש, אומר לו שיבחר לו איזה מסלול שהוא רוצה, העיקר שינחת. הבחור נחת על 8 והוא בכלל בטוח שהוא על 12 מפנה ב V אומרים לו לילה טוב ואני על הריצפה עם דמעות בעניים. מי שלא היה בשעה 23:00 באיזור הארץ וב VATSIM פשוט הפסיד. איציק אתה גדול מהחיים לילה טוב לכולם וסופ"ש נעים.
Izik Bakshi פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 בהחלט טייס מוזר עוד בהתחלה הבנתי שהוא מקרה אבוד מהסיבה שנתתי לו QNH והוא שם את זה בתור סווק , התקווה האחרונה שלי היתה שאיך שהוא הוא יפנה לכיוון השדה ויהיה לו קשר עין ואז משם שרק ינחת. זה רק הוכחה לכולם שגם בחטיבות אחרות יש טייסים חדשים שלפעמים הולכים לעשות צרות לחטיבות אחרות. רן אחי אני שמח שנהנת מהמופע, אני רק מהקווה שהטייס לא מבין עברית בטעות :wink: סוף שבוע טוב
hagay פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 תמיד ידענו שאיציק משיכמו ומעלה, גם אני בתחילת דרכי כטייס ברשת שיגעתי אותו מספר פעמים. :oops:
TDK פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 אם אני זוכר נכון במוצש שעבר דיברתי אם הבחור. הוא מארגנטינה בן 13 יהודי פעם שעברה שהוא טס לא היו בעיות אם זהו ביכלל . אבל לא משנה כל הכבוד איציק על הסבלנות :arrow:
Or Netzer פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 כן זה היה מקרה מעצבן .. איציק נראה לי קיבל חררה ממנו.. הבחור עשה מה שבא לו.. אפילו וקטורים לא ידע לעשות.. אני אמרתי לאיציק שיבדוק שהוא לא מסתכל על המד גובה איציק המסכן כזה עושה לו XXX YOU SEE BEN GURION AIR PORT? JUST LAND ON ANY RW THAT YOU WANT BUT JUST LAND! X4 TIME חח זה היה מצחיק... הכי קטע שהוא גם החנה בויקטור אחרי שנחת.. איך לו על 08.. איציק כזה אומר תודה לאל הוא לא יפריע לתנועה על הויקטור חחחחחח איי איי היה לו גם קול של חייזר ואחרי שהוא נחת.. איציק אומר לו שוב תבחר חניה תחנה כבר חחחחח ואז הוא אומר לו THANKS THAT YOU FLY HERE AND NEXT TIME CHECK THE AIRPLANE BEFOR YOU TAKE OFF BECAUSE ITS SEEM LIKE ITS FUCKS LOL איציק הרגת אותי... אגב אני יודע שהתכוונת לתודה שטסת פה ואל תחזור יותר איציק איזה סבלנות יש לך שתהיה לי בריא
Nevo Dar-Perl פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 זה היה קטע ממש מצחיק... חבל שהטייס לא ידע מה לעשות... אבל האמת לאיציק באמת יש סובלנות גדולה מאוד... יחסית למצב המביך ולא נוח שיהיה שם הוא טיפל במצב בסדר גמור... ובסוף הטייס הזה נחת על 08..... אפילו כשנתנו לו לבחור כל מסלול הוא בחר אחד שלא בשימוש.
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי פה כולכם עם מה שקרה אתמול... אני נשבע לכם אפילו טייס חדש יודע יותר ממנו...
Itay Zecharia פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 היה פשוט ענקקקקק.... האזנתי בAVC לערוץ והיה שווה כל רגע... מישהו מאיתנו צריך לתפוס אותו ולהדריך אותו...
yuval_el פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי פה כולכם עם מה שקרה אתמול... אני נשבע לכם אפילו טייס חדש יודע יותר ממנו... אם היית שומע את הקול שלו היית נקרע עוד יותר...חחח
e_dor פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 כל הכבוד לאיציק ! ואני מקווה שאני לא אשגע אותו ככה כשאהיה בטיסות הראשונות שלי. אבל אני מכיר את המסלולים בנתב"ג
Eliran-VFS1 פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 הכי קרע אותי זה שהוא שם QNH בתוך הסקווק! זה באמת מראה חוסר ידע! תגידו לי מי זה אני ידריך אותו!
BlackRaven פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 LOL, הרגתם אותי ! אולי אנחנו צריכים לשקול על פתיחת פורום "פיספוסים"
Or Netzer פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 חח כן QNH בסקווק הסתכל על המד גובה במקום מד כיווןן נחת ב08 טייס שוודי זר עם קול של חייזר (חרוז) איי איי כמו שפעם טייס גרמני זר כמעט נכנס במטוס ישראלי על הקרקע כששיר פיקח (לא שהטייס הקשיב) הזרים מצחיקים