DUDU2231 פורסם אוגוסט 23, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2008 squawkbox4 beta is available for download www.squawkbox.ca גם לבעלי FS9
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 23, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2008 בשעה טובה ומוצלחת, אני מעריך שכמו בשחרור של SB3 גם הפעם נראה עליה יפה בתעבורה בכל הרשת.
Gilad Brutman פורסם אוגוסט 23, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2008 יפה יפה.. נוריד ונטוס..! יאללה ביקורות!
אורח פורסם אוגוסט 23, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2008 נראה מה יצא מהבטא, מקווה שיפתתרו את הבאג המעצבן שלפעמים התוכנה לא מופיע בModules בסימולטור. תודה דודו
אורח פורסם אוגוסט 23, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2008 אצלי התוכנה נראת בידיוק כמ SB3, אבל בהתקנה היא התקינה את עצמה לתיקיה של 3, אני לא מוצא שום הבדל ביניהם בינתיים, חוץ מהודעת פתיחה שאומרת שזו גרסת בטא וכל התחברות נרשמת על ידיהם.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 23, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2008 אצלי התוכנה נראת בידיוק כמ SB3, אבל בהתקנה היא התקינה את עצמה לתיקיה של 3, אני לא מוצא שום הבדל ביניהם בינתיים, חוץ מהודעת פתיחה שאומרת שזו גרסת וכל התחברות נרשמת על ידיהם. מעיון בפורום של SB ראיתי שכתוב בפרוש, אין שום הבדל בין SB3 לSB4 חוץ מהעובדה שSB4 עובד בFSX - אכזבה גדולה :!: עריכה: משתמשי FS9 וSB3 שימו לב לציטוט הזה מאחד מחברי קבוצת הבטא - No there is no real reason to update to SB4 if your only using FS9 and everything is working fine for you. You will however get a message everytime you log in telling you of a new version.
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 23, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2008 בדיוק מה שכתוב באתר הבית של התוכנה For those of you still on Flight Simulator 2002 or 2004, it will work just like SquawkBox 3 אני לא מוצא עכשיו שום סיבה לעבור אליו.
ronen237 פורסם אוגוסט 23, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2008 אני לא מצליח להתקין את SB4 הוא מוציא לי הודעה "an error occurred while trying to modify flight simulator configuration files" לא ברור לי מה הבעיה, הסימולטור לא עובד בזמן ההתקנה ואני בוחר את האופציה שהסימולטור וSB עובדים על אותו מחשב, אם אני בוחר באופציה שרק SB פועל על המחשב הוא מוריד את התוכנה אבל אז אני צריך לעבור מהסימולטור לSB ע"י הTASK MENAGER וזה לא לעניין אם למישהו יש קצה חוט... תודה רונן
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 23, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2008 אני לא מצליח להתקין את SB4הוא מוציא לי הודעה "an error occurred while trying to modify flight simulator configuration files" לא ברור לי מה הבעיה, הסימולטור לא עובד בזמן ההתקנה ואני בוחר את האופציה שהסימולטור וSB עובדים על אותו מחשב, אם אני בוחר באופציה שרק SB פועל על המחשב הוא מוריד את התוכנה אבל אז אני צריך לעבור מהסימולטור לSB ע"י הTASK MENAGER וזה לא לעניין אם למישהו יש קצה חוט... תודה רונן שים בבקשה שם מלא בחתימה תודה
Tomer Haim פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 התקנתי SB4 על FSX עם VISTA עובד מצויין גם על מחשב בודד וגם מפוצל ל2 מחשביים יש בו בעיה קריטית: אחרי ההתקנה כשהסימולטור רץ, כל 5 שניות בדיוק הסימולטור קופא לרבע שניה, לא מורגש מספרית בפריימים אבל בלתי נסבל בהטסה... בינתיים הסרתי אותו
bar levy פורסם אוגוסט 25, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2008 התקנתי SB4 על FSX עם VISTAעובד מצויין גם על מחשב בודד וגם מפוצל ל2 מחשביים יש בו בעיה קריטית: אחרי ההתקנה כשהסימולטור רץ, כל 5 שניות בדיוק הסימולטור קופא לרבע שניה, לא מורגש מספרית בפריימים אבל בלתי נסבל בהטסה... בינתיים הסרתי אותו מוזר תומר אני עבוד איתו על שתי מחשבים ועובד מעולה שים לב שאם אתה על שתי מחשבים שעבדתה לפי ההוראות האלו: http://squawkbox.ca/forum/viewtopic.php?t=3567
Tomer Haim פורסם אוגוסט 25, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2008 יש כמה אפשרויות לסיבה: 1) אני עובד תחת VISTA 2) גם כש SB4 כבוי והמחשב השני כבוי התופעה קיימת, רק כשהסרתי את השורות שפונות ל DLL של SB4 מתוך FSX.CFG הכל הסתדר
Eran Granola פורסם אוגוסט 25, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2008 בדיוק מה שכתוב באתר הבית של התוכנהFor those of you still on Flight Simulator 2002 or 2004, it will work just like SquawkBox 3 אני לא מוצא עכשיו שום סיבה לעבור אליו. להודעה כזו באמת לא ציפיתי. חשבתי שיש משהו חדש הורדתי טרם הספיקותי לבדוק ואני מוצא את התגובות הנפלאות שלכם. תודה על העדכון. עכשיו יהיה שווה אולי בכל זאת לעבור ל FSINN
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 25, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2008 יש פה התעלמות מוחלטת מ-2 פונקציות קריטיות לדעתי: 1. הOVERIDE של הATC על ערוץ פרטי 2. התמיכה באפשרות לטוס בקוקפיט משותף בFSX לטענת מפתחי SB4 אלו נחשבים "eyecandy"... טוב שהם לא השתמשו בFSUIPC בשביל לתקשר עם הסימולטור ועברו לSIMCONNECT.
Tomer Haim פורסם אוגוסט 26, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2008 עברו ל SIMCONNECT אבל בשביל להשתמש ב PTT מהסטיק צריך FSUIPC