Eyal Seminar פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 שלום לכולם, מי שיודע להכין סירטונים לסימולטור ומוכן לעזור לנו, בבקשה לפנות אליי בהקדם האפשרי. תודה ויום טוב, אייל.
Ofir Lavi פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 אם אתה מדבר על תוכנת עריכה אני ממליץ על PINACLE אם אני לא טועה ככה קוראים לזה.. תוכנת צילום:FRAPS את גם יכול לערוך את הסירטו בWINDOS MOVIE MACKER מקווה שעזרתי
אורח פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 אם אתה מדבר על תוכנת עריכה אני ממליץ על PINACLE אם אני לא טועה ככה קוראים לזה..תוכנת צילום:FRAPS את גם יכול לערוך את הסירטו בWINDOS MOVIE MACKER מקווה שעזרתי הmovie maker מוציאה איכות על הפנים..
dorshay פורסם אוגוסט 25, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2008 תוכנה עריכה ממולת זו הפירמיר של אדובי אין להם תוגנה שלא קולעת בול
FlightHut פורסם אוגוסט 25, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2008 הוא ביקש מישהו שיודע לעשות ולא מי שיודע רק באיזה תוכנה עושים אההה חבל שאני לא בבית כרגע :mrgreen: אייל,מצטער D: פעם הבאה נעשה...יום שישי חוזרים ויש עוד סרטון לסדרה שלי שצריך לעשות..צפו לסרטון נוסף בקרוב
noamkn פורסם אוגוסט 25, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2008 תוכנה עריכה ממולת זו הפירמיר של אדובי אין להם תוגנה שלא קולעת בול תתפלא. פריימייר אחת התוכנות עם הבאגים והתקלות הכי גדולים! אבל זה לא פורום עריכה ולא זו מעות הדיון :idea:
dorshay פורסם אוגוסט 25, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2008 הוא ביקש מישהו שיודע לעשות ולא מי שיודע רק באיזה תוכנה עושיםאההה חבל שאני לא בבית כרגע :mrgreen: אייל הצטער D: זיו אתה מדהים אתה לא בבית אבל איך שאתה שומע על סירטונים של הסימולטור תוך שניות אתה מגיב הסרטונים הכי טובים שראיתי אלו של זיו ושל אלעל
Omer Efrat פורסם אוגוסט 26, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2008 הוא ביקש מישהו שיודע לעשות ולא מי שיודע רק באיזה תוכנה עושיםאההה חבל שאני לא בבית כרגע :mrgreen: אייל הצטער D: זיו אתה מדהים אתה לא בבית אבל איך שאתה שומע על סירטונים של הסימולטור תוך שניות אתה מגיב הסרטונים הכי טובים שראיתי אלו של זיו ושל אלעל כנראה שעוד לא ראית את הסירטונים של עומרי סודרי.