עבור לתוכן
Arie Halperin

משהו נדיר - בשדה דב???

Recommended Posts

פורסם

מידי פעם יש עוד מבקרים.

ישיבות דירקטוריון של חברות ישראליות רבות שיש להן בעלים מחו"ל מתקיימות מאז תחילת האינתיפדה בקפריסין - מכיוון שהדירקטורים מחו"ל לא מעוניינים להגיע לארץ.

אז הדירקטורים הישראליים טסים במטוסי מנהלים (יש עוד חברה שמטיסה אותה - אורנג' אייר או משהו כזה) לקפריסין לישיבה (שמתקיימת לפעמים בחדר ישיבות הנמל התעופה עצמו ולפעמים במלון) וחוזרים עוד באותו יום.

פורסם

מדובר ב-Citation של חברת מיקרוסופט שנחת אצלנו.

מכיוון שהטייס לא הכיר טיסת CVFR בארץ (הגשת מרשה, נתיבי ונקודות CVFR) - המטוס המריא מבן-גוריון ישירות ל-LL, ומשם נכנס לנחיתה אצלנו, פיינל ישיר ל-03.

חוץ מה-Citation הזה, יש גם את הקבוע של ארקיע: 4X-CPT או CMG/CMR. אבל הם חונים דרך קבע בבן-גוריון.

פורסם

אני כמעט כל יום כשיש לי כמה דקות פניות עומד לי בפאתי המסלול 22

בשדה דב ונהנה מהמראות והקולות

אתם מוזמנים

אף אחד לא יכול לסלק אותנו משם

ויש מה לראות

אריה

פורסם

שנה שעברה הייתי כל שבוע ביום שלישי במרינה בת"א בקורס ימאות...

אז כמובן אני הייתי הקברניט של הספינה שהשטתי.. עם עוד כמה חברים ומורה... -סנונית- למי שמכיר .. כן יש סירה כזאת סירת מפרש דיי גדולה.. אז כמובן הייתי הקברניט.. והייתי תמיד חולה מטוסים.. והמורה שלי היה טייס בטייסת הקלה של ח"א בזמנו... אז כשהרוח התאימה למפרשים.. -בלאגן אם אין רוח טובה) השטתי את הסירה לפינל 03 .. זה משהו כמו 5 דקות שייט מהמרינה.. ועשיתי כמה ריתוקים שם במים וחזרנו.. טוב מה לעשות... לעזאזל צריך לחזור הבייתה.. היו עוברים שם תמיייד מטוסי ח"א הרקולסים צופייות צסנות דאש"ים ATR רים.. וכדומה... הייתי נהנה.. 8)

ופעם אחת קיבלתי צ'ופר מהמורה הוא העלה אותי על סירת מנוע עם מנועי מרקורי 60 (חייתי!!) עלה איתי אמר.. סע לאן שבא לך... כמובן שקפצתי על ההזדמנות טסתייייי כמו טייייל לשם במשנק פתוח עד הסוף לאן? כן לפינל 03... עמדתי שם ונהניתי שכל המטוסים עוברים לי מעל הראש.... ואז פתאום קיבלנו רוח מזרחית וסירה אחרת של הכיתה אותתה לעזרה והייתי צריך להקשר אליה ולגרור אותה אז חזרתי למרינה :cry:

חבל שנגמר...

פורסם
שנה שעברה הייתי כל שבוע ביום שלישי במרינה בת"א בקורס ימאות...

אז כמובן אני הייתי הקברניט של הספינה שהשטתי.. עם עוד כמה חברים ומורה... -סנונית- למי שמכיר .. כן יש סירה כזאת סירת מפרש דיי גדולה.. אז כמובן הייתי הקברניט.. והייתי תמיד חולה מטוסים.. והמורה שלי היה טייס בטייסת הקלה של ח"א בזמנו... אז כשהרוח התאימה למפרשים.. -בלאגן אם אין רוח טובה) השטתי את הסירה לפינל 03 .. זה משהו כמו 5 דקות שייט מהמרינה.. ועשיתי כמה ריתוקים שם במים וחזרנו.. טוב מה לעשות... לעזאזל צריך לחזור הבייתה.. היו עוברים שם תמיייד מטוסי ח"א הרקולסים צופייות צסנות דאש"ים ATR רים.. וכדומה... הייתי נהנה.. 8)

ופעם אחת קיבלתי צ'ופר מהמורה הוא העלה אותי על סירת מנוע עם מנועי מרקורי 60 (חייתי!!) עלה איתי אמר.. סע לאן שבא לך... כמובן שקפצתי על ההזדמנות טסתייייי כמו טייייל לשם במשנק פתוח עד הסוף לאן? כן לפינל 03... עמדתי שם ונהניתי שכל המטוסים עוברים לי מעל הראש.... ואז פתאום קיבלנו רוח מזרחית וסירה אחרת של הכיתה אותתה לעזרה והייתי צריך להקשר אליה ולגרור אותה אז חזרתי למרינה :cry:

חבל שנגמר...

נשמע מעניין! בן כמה אתה שאתה עושה קורס כזה?

פורסם

LOL

זה ימאות מטעם בצפר.. אבל כמובן שאני והמורה שלי דיברנו בשפת טייסים (ולימד אותי שפת ספינות) היחסים הרקיעו שחקים.. וקיבלתי צ'ופרים כמו לעמוד עם סירה על הפינל.. אבל כמובן לא ממש על הפינל כי התורן של הראשי (מפרש אמצעי ראשי) גבוה נורא ולא רצוי לשפד מטוס על זה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...