BULGO1 פורסם אוגוסט 30, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 לכל צוות המארגנים של אירוע קיץ הגדול , לכל הפקחים שעמלו שעות , שאירוע מסוג זה יצליח, על הסובלנות , סבלנות , והדרכה לטייסים שנקלעו לבעיות טכניות , בעומס הרב קווי , לדעת לשלוט , לכוון , ולהדריך , שלא חסכתם שעות מנוחה ושינה מעינכם , כשמעל כולם בקור רוח שלו היה משגיח הגדול מכולם איציק בקשי , שהקפיד והשרה בטחון לכלל טייסים מוטב שרבים מכלל צוותי הטייסים הוירטואלים היו באים , כי כל אימון , טיסה רק מקדמת את מיומנות הן בטיסות ראייה, מכשירים וכבדים. אירוע כזה חייב להיות גם באמצע חופש של לימודים ביום חול , לאותם מחברינו הטייסים שומרי שבת וחגים. ושוב המון תודה לכל המארגנים שמואל לוי 4X-SLB או ELY007
Yoni פורסם אוגוסט 30, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 אני חייב להסכים איתך. אמנם לא טסתי הרבה, אך ניתן לראות שהרבה אנשים נרתמו לאירוע הזה, שמחכים לו כל שנה- ד"א- עוד לא סיימתי לטוס! יש עד שתיים בלילה... כל הכבוד לכל הפקחים, וגם לטייסים- שבאו, עשו שמח לפקחים! וכמובן, לעצמם... היה ניתן לראות המון תנועה, גם מחו"ל... כל הכבוד ומחכה לאירועים כאלו גם בהמשך השנה. יוני.
4x-amr פורסם אוגוסט 30, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 תחזיות לחוד ומציאות לחוד! יופי יופי יופי של ארוע (הראשון שלי)כל הכבוד לכולם,למארגנים ולפקחים אנשי הברזל,לטייסים ולאורחים מחו"ל. למרות התחזיות הקודרות אני ראיתי ארוע רב משתתפים באווירה מצוינת ופקחים שעשו הכל כדי שכולם יוכלו לטוס מאילת ועד ראש פינה,ושלא נדבר על טיסות יוצאות ונכנסות שהעסיקו את פקחיינו וטייסנו באוויר ובקרקע. אפילו שמטוסים "נעלמו" כנראה בגלל עומס על ה- sb ,עדיין שדות התעופה היו מלאים ועסוקים *נערך יהב.* בשם המשתתפים ממחזור 12 תודה שאפשרתם לנו להשתתף (רק להקפות ,עם מדריך ,לפי התקנון)בארוע המוצלח הזה! יישר כח
moshe elbaz פורסם אוגוסט 30, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 היה אדיר. אני הגעתי ב7 שעות דיילי אבל מה שחשוב שהגענו בסוף תודה רבה לכולם שסוכות יגיע כבר
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 30, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 אכן אירוע גדול, ולדעתי מעבר למצופה. קודם כל תודה למארגנים, ותודה גדולה לכל הפקחים, על הסובלנות והאדיבות. וכמובן מגיע כל הכבוד לכל הטייסים(שטסו כאשר אני טסתי) על שמירת הסדר בדווחים, ובלי התפרצויות בקשר. היה ממש אירוע נהדר, ואני מאד נהנתי, מקווה לעוד הרבה כאלה.
אורח פורסם אוגוסט 30, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 מ ELY056 שהביא גולש לחברה, תודה על הפיקוח המצויין.
Tal Elmishali פורסם אוגוסט 30, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 אני רוצה לומר שהיה ארוע מאוד מוצלח למרות שחשבתי לפני שלא יהיה אבל ממש אבל ממש נהניתי! עשיתי כמה וכמה טיסות היה אירוע מצוין לכל הפקחים תודה רבה על סבלונות והכח איציק! הגדול מכולם שהיה מחובר אינסוף שעות תודה רבה! היה מצוין לסגור ככה את הקיץ נהניתי מאוד שבוע טוב ושנה טובה ומצלחת לכולם. :mrgreen: :| :arrow: :idea: :mrgreen: :mrgreen:
Yuval Fishler פורסם אוגוסט 30, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 היה מדהים באירוע, למרות שהיה לי גם דברים אחרים היום. התעוררתי בשעה 4:30 וכבר ב-5:00 התחלתי בטיסה לכיוון בן גוריון.. כל הכבוד לפקחים ובמיוחד לאיציק שנשאר כל היום על תל אביב. היה תנועה ממש טובה, אפילו בשש בבוקר! לסיכום- אירוע מוצלח מאוד ומקווה לראות עוד אחד כזה בקרוב!
erezstmn פורסם אוגוסט 30, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 הייתי על הhlf6500 מברלין שמי שתהה הcallsign הוא yellowcab לפי הפקח הגרמני והיה ממש סבבה!!!! כל הכבוד!!!!
FlightHut פורסם אוגוסט 30, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 הייתי על הhlf6500 מברליןשמי שתהה הcallsign הוא yellowcab לפי הפקח הגרמני והיה ממש סבבה!!!! כל הכבוד!!!! כי יילו קאב זה מונית צהובה וTUIFLY זה בעצם מונית צהובה רק באוויר כמו למשל HLX..
nivshk פורסם אוגוסט 31, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2008 אני רוצה מאד להודות לצוות המדהים שסייע וארגן - במיוחד לאיציק בקשי (אות קריאה סופרמן, מבחינתי) וליתר הפקחים - טרנר, קרבל ואחרים שעשו כל שביכולתם, ולמרות העומס, איפשרו גם לחניכים הצעירים (ובניהם, לי) לעלות להקפות מתי שהתאפשר. בסוף יצא שחרשנו לא מעט - אילת, הרצליה, בן גוריון. היה תענוג אמיתי. בתור אחד שכבר שנים מקשיב ל ATC (האמיתי) - הייתי לא פעם צריך לצבוט את עצמי כדי להבין שכל זה וירטואלי. המקצוענות ראויה לכל שבח! וממש עוד קצת מתיקות... יוני בירון בעל סבלנות המחץ - תודה על ההשקעה והמאמצים הבלתי נדלים! ניב שקולניק 4X-NIV
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 31, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2008 כל הכבוד לקרבל ואייל על ארגון הארוע, לצערי לא יכולתי להשתתף בגלל מבחן חשוב היום. נראה שבסוף הספקות של קרבל התבדו
moticom פורסם ספטמבר 4, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2008 מוטב מאוחר מאשר לעולם לא ובכן: יישר-כח למארגנים, מפיקים ובמיוחד לפקחים שעשו במלאכה והדירו שינה מעיניהם (ראה ערך איציק בקשי). למרות שקטנתי מפאת נסיוני הדל ותפוקת הטיסה שהצלחתי לבצע באירוע - רציתי לציין כי הכל דפק כמו שעון שוויצרי, ממש תענוג. שאו ברכה על פעלכם, מקצועיותכם, מסירותכם, סבלנותכם והאיכפתיות שגיליתם ומי יתן וירבו אירועים כאלה ודומיהם.