רפאל פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 שלום לכולם! הצעתי את הרעיון הזה בדיון מקורי של טיסה ללונדון. כמה אנשים הסכימו ותמכו בהצעתי,להלן התוכנית של מנחת המטוסים. בתוכנית יכלל גם המטוס החטוף "איירבאס" של חברת אייר-פראנס. (במקור המריא מישראל לפראיז,אך לאחר שחטפו אותו המריא לאוגנדה) ובמקום ההרקולסים שיצילו את החטופים יופיעו מטוסי בואינג אזרחיים. בשדה התעופה לוד מטוס אייר פראנס ימריא ויינחת חניית ביניים באתונה. לאחר מכן מחבלים השתלטו עליו וכביכול יפנו אותו לעבר לוב ולאחר מכן לאנטבה שבאוגנדה. ----המשך----- לאחר שעתיים כוחות צה"ל יבואו במטוסי בואינג אזרחים (של חברות תעופה ישראליות) וייחלצו את החטופים. במקביל מטוס בואינג 707 של חיל האויר הישראלי ירחף מעל איזור אנטבה במטרה לאבטח את הטיסות. כל שלושת המטוסים יטוסו לניירובי שבקניה במטרה לתדלק את המטוסים וימריאו לעבר מדינת ישראל. ----המשך---- מטוס הבואינג הראשון יינחת בנמל התעופה לוד,שאר המטוסים יינחתו בבסיס חיל האויר בלוד. וזה יהיה סופו של המבצע,מחכה שתארגנו משהו כזה. מקווה שתתמכו בהצעתי, רפאל מנצור שבת שלום!
Eliran-VFS1 פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 יש לנו גם הרקולסים של צה"ל! ואיך אפשר לעשות את הרעיון שלך בלי שאתה תבוא!? תגש אלי ואלמד אותך ציק צאק וגם אתה תצטרף!
רפאל פורסם מאי 21, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2004 יש לנו גם הרקולסים של צה"ל! ואיך אפשר לעשות את הרעיון שלך בלי שאתה תבוא!? תגש אלי ואלמד אותך ציק צאק וגם אתה תצטרף! אפשר שלוש דוגמיות של המטוסים על מנת שאוכל לקבוע מה ומי ימריאו ל'מבצע' ? ותאשר אותי ב-ICQ בבקשה.
Or Netzer פורסם מאי 21, 2004 דיווח פורסם מאי 21, 2004 כן אני יכול להיות טייס הרקולס... אני מת עליהם.... ואגגב אפשר ביום שבת שישי בערב? למה ביום שישי יש לי מבחן במתמטיקה חשוב מאוד
רפאל פורסם מאי 21, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2004 כן אני יכול להיות טייס הרקולס... אני מת עליהם....ואגגב אפשר ביום שבת שישי בערב? למה ביום שישי יש לי מבחן במתמטיקה חשוב מאוד עוד לא קבענו מועד טיסה,שהכל יתוכנן אגיד לכם כאן באשכול הכל. אך יש תקלה קטנטנה ....... שאדי אומר שהסבירות שההצעה שלי תתקבל נמוכה כי היא מכילה אופי מבצעי/צבאי ולכן זה אסור עפ"י חוקי וואסטים ישראל. אז הצעתי פיתרון: המטוס החטוף ("איירבאס") יימריא ישר לאוגנדה,ללא חטיפה. באשר לכוחות צה"ל הם ימיראו כביכול עם החטופים לישראל. אינני רואה כאן שום פסול לגבי ה'מבצע'.
רפאל פורסם מאי 21, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2004 שלום לכולם! אבקש לנעול את הנושא הודעות התפתחות שונות מהמבצע ייכתבו כאן, בקרוב.