Eyal Seminar פורסם ספטמבר 5, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2008 *תודה לאלדר על הבאנר ולרמי מזרחי על התמונה* שבת שלום לכל חברי החטיבה! מחר יתקיים אירוע פנימי שלנו. האירוע יהיה באותה מתכונת כמו ה-FFF למי שזוכר ומי שלא,הכוונה היא להרים במספר מקומות שונים בארץ פיקוח עם התמקדות במקום אחד ואליו הטיסות יצאו או יגיעו. המטרה היא כמובן שכמה שיותר יבואו לטוס,לאתגר את הפקחים שלנו ולהסיר חלודה למי שצריך :wink: האירוע יתרחש מחר ה-6/09/08 בין השעות 1900-2100 מקומי שלנו,עם אפשרות להמשך תלוי בתנועה שתהיה ורצונם הטוב של הפקחים. טוב אז כיוון שזהו אירוע FFF ראשון מזה כמה זמן אתמקד הפעם בשדה המרכזי שלנו הלוא הוא בן-גוריון. הפיקוח: בן גוריון-קרקע. בן גוריון-מגדל. בן גוריון-גישה. פיקוח ת"א. ויש סיכוי שיעלה גם פלוטו וחיפה. (במידה ותהיה תנועה). עוד עמדות יותר ממוזמנות לעלות! אז בואו לטוס ולתת לפקחים שלנו בראש :!:
Idan Traub פורסם ספטמבר 5, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2008 נשמע אחלה של ארוע . אם אצליח להתגבר עד אז על בעית הניתוקים שצצה לי פתאום אני בטוח יטוס :mrgreen:
Yoni פורסם ספטמבר 5, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2008 כל הכבוד על האירוע הזה! לא ציפיתי לאירוע מהר כ"כ לאחר הREALOPS אבל באמת כל הכבוד!
Yoav Hahamo פורסם ספטמבר 5, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2008 ואו! כל שבוע ארוע!! איזה כייף!! אני אבוא אם אוכל!
YossiRaskin פורסם ספטמבר 6, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2008 דווקא כשיש ת'משחק...אוףף אני אולי אטוס לפני זה..
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 6, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2008 כל הכבוד כך צריך להיות! אז בואו בהמוניכם ל"הדליק" את השמיים מעל בן גוריון! בוקי זאב:4X-MJB
mickey lip פורסם ספטמבר 6, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2008 יפה, בהצלחה, ובהצלחה לנבחרת ( לצערי לא אוכל לקחת חלק באירוע). תבלו.
Eyal Seminar פורסם ספטמבר 6, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2008 יאללה חברה קדימה בואו לטוס האירוע התחיל!