עבור לתוכן
4x-amr

דרושים רעיונות.........

Recommended Posts

פורסם
לא הבנתי על מה נותנים פה ניקוד...
שלום עידו,

הניקוד ינתן על ביצוע משימה (שעדיין לא גובשה כי הרעיון עדיין מתגבש) ז"א-אתה יכול לבחור להשתתף לדוגמא ב-הרצליה(ססנה) או שדה דב (בוננזה) או בן גוריון(B\737), כשבכל שדה תוכל לבחור בין 4 מטוסים לביצוע 4 משימות.

אם בחרת להשתתף בקטגוריית מטוסי הנוסעים-תתשתף בבן גוריון ותבצע 4 משימות שונות כבל משימה תוכל לצבור מקסימום 10 נקודות.

לכל משימה תוכל לבחור מטוס מבין הארבעה שיבחרו על ידי יוצרי המשימה לשימוש במשימות.

ושוב 4 משימות שונות שנושאות ניקוד והטייס שיסיים עם הכי פחות נק' עונשין מהשופטים \פקחים יזכה.

אפשר להשתתף בכל השדות (בתכנון זמן נכון של הטייס) וכמובן במגבלת המטוסים שהוקצו לכל שדה .אני בודק אפשרות של צבירת נקודות לתחרות בין חברות התעופה(במקביל לזכייה אישית)ז"א שנחברת יחד את הנקודות של כל טייסי אל על שהשתתפו ונסכם אותם וכמובן גם את של "עייט",כך שחברות התעופה יאיצו בטייסיהם לקחת חלק בתחרות אפילו השתתפות במשימה אחת.

מקווה שפירטתי אשמח לפרט עוד במגבלות הקיים :D

פורסם

אהלן.

אני עוכב אחרי הדיון. אין לי זמן כרגע להתייחס לגופו של עניין מצטער.

רק רציתי להעיר:

1. פקחים די עסוקים ובמיוחד באירוע. כך שאם רוצים שיפוט טוב זה חייב להיות צופה אחר ולא הפקח.

2. סוג של תכנה שעושה תיעוד של טיסות תעזור מאוד להעריץ תוצאות ביצועים בכל מיני קריטריונים. אני אפנה אותכם שוב לבדוק את היכולות של BB.

תעשו גם חיפוש על דברים דומים שנעשו כבר בעבר כדי לקבל מושג. למשל תחרות הניווט של עיט. או תחרות נחיתות דיוק.

3. לחלק תחרות או כל אירוע לפי קטגוריות של מטוסים (בואינגים, ססנות וכד') זה פספוס לדעתי. במציאות יש עירוב של מטוסים מכל הסוגים בשדות תעופה ובמרחב האווירי. זה לעיתים בעייתי לפקחים אבל זה האתגר ומתמודדים איתו.

4. אמיר... לא תישא את שמי לשווא...חחח סתאאאאאאאם

פורסם
אהלן.

אני עוכב אחרי הדיון. אין לי זמן כרגע להתייחס לגופו של עניין מצטער.

רק רציתי להעיר:

1. פקחים די עסוקים ובמיוחד באירוע. כך שאם רוצים שיפוט טוב זה חייב להיות צופה אחר ולא הפקח.

2. סוג של תכנה שעושה תיעוד של טיסות תעזור מאוד להעריץ תוצאות ביצועים בכל מיני קריטריונים. אני אפנה אותכם שוב לבדוק את היכולות של BB.

תעשו גם חיפוש על דברים דומים שנעשו כבר בעבר כדי לקבל מושג. למשל תחרות הניווט של עיט. או תחרות נחיתות דיוק.

3. לחלק תחרות או כל אירוע לפי קטגוריות של מטוסים (בואינגים, ססנות וכד') זה פספוס לדעתי. במציאות יש עירוב של מטוסים מכל הסוגים בשדות תעופה ובמרחב האווירי. זה לעיתים בעייתי לפקחים אבל זה האתגר ומתמודדים איתו.

4. אמיר... לא תישא את שמי לשווא...חחח סתאאאאאאאם

כבודך בקוקפיטך מונח... :)

פורסם

אמיר אהלן,

שוב יש לי רעיונות בטונות וגם במחירים ממש זולים...

באם תרגיש צורך שאשתף אותך ברעיונותיי יותר מאשמח לעשות זאת אך אני מעדיף שתפנה אליי בפרטיות ולא בפורום.

המייל שלי:gevsimon@hotmail.com

נ.ב.

אני מבקש מהבנות שקוראות את השרשור שהתאפקו ולא יציקו לי במייל. :wink:

גב סימון.

פורסם
אמיר אהלן,

שוב יש לי רעיונות בטונות וגם במחירים ממש זולים...

באם תרגיש צורך שאשתף אותך ברעיונותיי יותר מאשמח לעשות זאת אך אני מעדיף שתפנה אליי בפרטיות ולא בפורום.

המייל שלי:gevsimon@hotmail.com

נ.ב.

אני מבקש מהבנות שקוראות את השרשור שהתאפקו ולא יציקו לי במייל. :wink:

גב סימון.

גב ,שלום ותודה.

אני העברתי את הרעיון הכללי לאיציק בקשי ,אם תרצה שאעביר לאיציק אשמח או שתפרסם פה ותאמין לי שכ ו ל ם קוראים :)

פורסם

אמיר אם אתה צריך אנשים שיעקבו אחרי טיסות וכאלו ויראו איך הם עוקבים אחרי התוכנית ומה שתוכנן אין לי בעיה להתנדב אבל אני ישמח להשתף בחלק של התוכנית היצירתית :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...