עבור לתוכן
Oren Geva

תודה+תמונות

Recommended Posts

פורסם

תודה לאיציק ויוסי שליוו אותי הערב משדה דב לאילת

מצטער על הבלגן יוסי, בקושי שמעתי אותך - או יותר נכון חשבתי ששמעתי דברים אחרים...

בכל מקרה, היה אחלה חברים, שמתי כמה תמונות בגלריה של ישראל איירליינס להנאתכם:

http://www.israelairlines.org/gallery/report.php?ID=68

פורסם

בתור אחד שלא מרבה לטוס לאילת (חבל ש-744 לא יכול לנחות שם... :lol: ) מה שהלך היום היה מדהים, והכי מדהים שהכל התחיל במקרה בלי שום תכנון וכשהסרבאינפו לא עובד..

התחשק לי היום לטוס עם ארקיע לאילת, אחרי בדיקה גיליתי שיוצאת טיסה מספר 843 בשעה 17:40 B752.

על הקרקע אם אני לא טועה פיקח איתן, בגישה קיבלתי את שמוליק והתחלתי את הטיסה הראשונה (מתוך כוונה לעשות הלוך-חזור). תוך כדי הטיפוס הראשוני לגובה 7000, מצטרף ארקיע 844 ב-SIVAK (לא יודע מי היה הטייס, הסרבאינפו לא עבד).

לקראת סוף הטיסה איציק פתח את פיקוח תל אביב, דבר שהיה מושלם עבורי בחזרה שם הצטרף אמיר בטיסת ארקיע.

הטיסה חזרה עברה מצוין, רק שבנחיתה התנתק הג'ויסטיק ומרגע הנגיעה המטוס לא היה בשליטתי ( :cry: ).

לאחר הנחיתה התחשק לי לטוס שוב (בעיקר כדי לבדוק מה קרה לגו'יסטיק), מרשה ואנחנו שוב בדרך, הפעם כארקיע 845, יוסי על הגישה ובדרך אני מגלה עוד שני מטוסים איתי על ה-J10 ומטוס נוסף שמבקש מרשה לאילת כשאני בדיוק ממריא.

יוצר קשר עם שמוליק ותוך כמה דקות יש לנו מגדל אילת.

אני מיוצב על הלוקלייזר באילת ושני מטוסים על הקרקע מבקשים מרשה לתל אביב, אני נוחת ומטוס שלישי מבקש מרשה.

כמה דקות של התארגנות ואני מוכן שוב לצאת לתל אביב כארקיע 846, מקבל מרשה ואז נאמר לי שאני מספר 3 להמראה (נדיר לראות את זה באילת...), ממריא ומתחיל בשיוט לתל אביב, כרגע 4 מטוסים על ה-J10 מאילת לתל אביב.

מגיעים ל-SIVAK ועוברים לגישה, ומשם מתחילים תהליך ל-12 דרך ה-VOR. בגלל התנועה בהקפה נאלצתי להמשיך את התהליך עמוק בתוך הים (כ-22 מייל מVOR BGN), כניסה ל-ILS ונחיתה על מסלול 12 סיימה יום מטורך של תנועה מדהימה בנתיב העמוס במדינה.

כן ירבו.

פורסם

באמת שרק יהיו יותר ואני יוכל לפקח יותר ;).

אגב מצטער למי שקרא לי בתדר ולא עניתי זמן ממושך היו לי בעיות ברוג'ר וגם בASRC.

נקווה שיהיו עוד הרבה "מיני אירועים כאלו" והכל אודות לאיציק שמתמיד כל ערב לבוא ולפקח תמשיך ככה וביום מן הימים שאני אסיים את ההשגחה אני גם יהייה כמעט כל ערב וימאס לכם לראות אותי!

שבוע טוב לכולם וגמר חתימה טובה!

פורסם

שלום עומרי,

אני הייתי ארקיע 844 מאילת לבן גוריון.

הסרבאינפו לא עבד וזה מאד מאד מציק כשרוצים לדעת אם יש פיקוח או לא.

בכל מקרה אכן היה אחלה לטוס ולראות גם פקחים וגם טייסים באויר.

איתי

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...