Tomer Haim פורסם ספטמבר 13, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2008 חברי החטיבה היקרים, כמיטב המסורת אני שמח להודיע על כנס חטיבת VATIL 2008 שיתקיים בתאריך 30/10/08 בחוף הנכים בהרצלייה, התכנסות החל מהשעה 16:30 עד 17:00 ומשם פתיחת הכנס, סיום משוער בשעה 21:00. ההרשמה לכנס בלינק הבא: http://www.vatil.org/vatil/kenes עלות למשתתף היא 20 שקלים וזה עבור כיבוד ושתייה בלבד. בכנס השנה גם תהיה מכירה של חולצות חטיבה במחיר עלות בלבד, הרשמה להזמנת חולצות למעוניינים ביחד עם ההרשמה לכנס. לטובת הכנס אנו זקוקים למסך הקרנה, כל מי שיכול לסייע בנושא מוזמן לפנות אלי או לאיציק בקשי באמצעות מייל, מסנגר או הודעה פרטית. לטובת הכנס, אנו צריכים עזרה של 3 חברי חטיבה שיגיעו בשעה 12:00 ביום הכנס כדי לעזור בסידור המקום, כל מי שמעוניין מתבקש לפנות לאיציק בקשי במייל, מסנגר או הודעה פרטית החניה במקום היא חופשית ובחינם (רק ביום הכנס), בנוסף יש קו אוטובוס של אגד שעובד בתחנת רכבת הרצלייה ומגיע לקניון ארנה, מספר הקו הוא 029, קניון ארנה נמצא כמה דקות הליכה מהחוף, מפת הגעה לכלי רכב תפורסם בהמשך. אני כבר רוצה להודות לשמוליק לין היקר שמארח אותנו באירוח נעים ואדיב שרק הוא יודע לתת כבר שנה השנייה ברציפות (ושלישית בכלל) אז שיהיה לכולנו כנס מהנה ונעים, אני כבר רוצה להגיד תודה לכל מי שעובד מאחורי הקלעים על הכנס הזה (מיקי ליפ, חברי צוות החטיבה וצבי רודס), אני כבר מחכה לראות את כולם, צוות החטיבה ישמח לענות על עוד שאלות. שיהיה לכולנו בהצלחה
Yuval Fishler פורסם ספטמבר 13, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2008 כל הכבוד על האירגון... ככל הנראה אגיע.
YossiRaskin פורסם ספטמבר 13, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2008 לאאאאאאאאאאאאאאאא, עוד שנה שאני אפסיד את הכנס!!! אני באילת עם הבצפר :X:X זה היום האחרון, אני מקווה אולי ישר אחרי זה לבוא, אני מקווה...
Ben Cohen פורסם ספטמבר 13, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2008 כל הכבוד! עברה שנה בדיוק ובאמת נזכרתי בכנס הקודם כשעברתי לפני שבועיים ליד ארנה, וחשבתי מתי יהיה הכנס הבא, ממש קראתם את המחשבות שלי. נתראה שם, מצפה לראות את כל מי שהיה שנה שעברה ואפילו עוד אנשים. חחחחחח עכשיו נזכרתי. שכחתי את התג מהכנס הקודם אצלי, הוא עדיין במגרה אז אל תכינו לי חדש
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 13, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2008 פשש יפה, אני חודשיים בבית מסתכל על הקירות ותקעתם את זה ביום שאני נוסע לאילת. קיצר תהנו :wink:
Amit Doron פורסם ספטמבר 13, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2008 יאללה,הכנס הראשון שלי,מעניין יהיה לראות את כולם,בהצלחה!
uvdude פורסם ספטמבר 13, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2008 איך אמר אביב: :onfire: סחטיין על האירגון, אני בהחלט מגיע...
Ben Zwebner פורסם ספטמבר 13, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2008 חחחחחח עכשיו נזכרתי. שכחתי את התג מהכנס הקודם אצלי, הוא עדיין במגרה אז אל תכינו לי חדש אתה חושב שזה מצחיק? אתה יודע שישבנו שעתיים אחרי הכנס וספרנו וספרנו ולא הבנו למה תג בודד נעלם! חחחחח סתם, יאללה תביא, פחות תג אחד לחלק :mrgreen:
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 14, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2008 איזה יופי, שוב נפגוש את כל החברה. תודה לכל המארגנים, ובמיוחד לשמוליק שמנדב את המקום בכל מפגש. ויאללה להתראות חברה (הפעם על הקרקע, לא בשמים).
Idan Traub פורסם ספטמבר 14, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2008 נמשע ממש ממש טוב ואני כמעט בטוח שאני יבוא
Shireto Shahar פורסם ספטמבר 14, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2008 מעולה, טוב. עומר, דוד, צריכים טרמפ? :wink:
moshe elbaz פורסם ספטמבר 14, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2008 כל הכבוד על האירגון יהיו הרצאות כלשהם???
Ben Zwebner פורסם ספטמבר 14, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2008 כל הכבוד על האירגון יהיו הרצאות כלשהם??? כמובן שכן! ולא סתם, הרצאות מעניינות אפילו! תכנית הכנס יפורסם בהמשך.