Ofir Lavi פורסם ספטמבר 15, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2008 ואו וא וא וא... אני רואה שגם לכס הזה שווה לבוא עם כזאת כמות של אנשים במיוחד כאלו שאני מת ליפגוש שלא פגשתי במפגשים אחרים. אני אודיע בהמשך אם יש אישור שאני בא,בינתיים חיובי חחח
Or Netzer פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 לצערי הפעם נגזר ממני להגיע. טקס סיום הקמ"ט נדחה ביום במקום ב29 ל30... בדיוק ליום זה. בכל מקרה תהנו.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 20, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2008 שבוע טוב חברים, ההרשמה לכנס נפתחה. ההרשמה לכנס היא חובה לכל מי שרוצה להגיע, הסיבה פשוטה מאוד והיא שאנחנו חייבים לדעת מראש את כמות החברים שמגיעים, ואנו מבקש להקפיד על כל הפרטים בהרשמה ולמלא את כולם בצורה מלאה, הרשמה בלינק הבא: http://www.vatil.org/vatil/kenes - שימו לב - מי שמעוניין להזמין חולצה נא למלא בטופס את המידה המבוקשת. מי שלא מעוניין בחולצהמתבקש להשאיר שדה זה ריק. מאחר ואנחנו צריכים לדעת לדעת מספר מדוייק של חברים שיגיעו אז המשמעות היא שההרשמה היא עבורכם בלבד, והיא אינה כוללת מצטרפים כמו: חבר, אח, אחות או הורים. אם יש לכם חבר שיש לו סוג של זיקה לתעופה והוא גם מעוניין להצטרף לקהילה, אהלן וסהלן, שירשם בבקשה בנפרד, כדי שנוכל לספור אותו.
Eldar Sella פורסם ספטמבר 20, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2008 חברים, אין צורך שכל אחד יודיע שהוא נרשם, כל עוד נרשמתם - הכל טוב ויפה. לילה טוב.
Ben Cohen פורסם ספטמבר 20, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2008 חברים, אין צורך שכל אחד יודיע שהוא נרשם, כל עוד נרשמתם - הכל טוב ויפה.לילה טוב. נרשמתי בצחוק... קח בקלות
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 21, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2008 מה עם הדיילת שלי האם אני חייב לרשום גם אותה או שהיא יכולה לבוא בלי להרשם וגם להביא כמה חברות... בוקי זאב:4X-MJB
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 21, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2008 אני מזכיר לכולם שכל הפרטים בטופס הם חובה (מלבד שדה החולצה). המערכת מנקה אוטומטית נרשמים שלא ממלאים את מלוא הפרטים. לתשומת לבכם ושיהיה כנס מהנה
Avi - 4X-KDF פורסם ספטמבר 24, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2008 למה לא עונים לי? ביקשתם פרטים, נתתי, עכשיו מגיע לי לדעת למה
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 24, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2008 תחילה אני מתנצל על האיחור, לא שמתי לב להודעה שלך בשרשור. מדובר בפרטים מינימאלים שרמת העיר שבה אתה גר ולא כתובת או בית, כדי שנוכל לראות מהיכן מגיעים החברים ואולי לסייע לכמה מהם בטרמפים עם חברים אחרים.
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 29, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2008 חברים, אנחנו רוצים לסגור את הכיתוב על החולצות במוצאי החג (רביעי בלילה), אז בבקשה מכל מי שלא הצביע עדיין בסקר לתת קליק על הסיסמא שמדברת אליו תודה ושנה טובה
Matan Solomon פורסם אוקטובר 1, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2008 לצערי גם הפעם אני לא יכול בגלל צבא כמובן, בתקווה שעד הפעם הבאה זה יסתדר.. כל הכבוד על האירגון, תהנו אנשים !!!
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 8, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2008 חברים, ההרשמה לחולצות בלבד צפויה להיסגר בשבוע הבא וזאת כדי שנוכל לבצע את ההזמנה בזמן, אז בבקשה ממי שרוצה חולצה ועוד לא נרשם לגשת ולהירשם, תודה.
Or Netzer פורסם אוקטובר 10, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2008 תהנו לכם, אני חושף דרגות (סמל) באותו יום בדיוק. שיהיה בהצלחה.
אורח פורסם אוקטובר 10, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2008 תהנו לכם, אני חושף דרגות (סמל) באותו יום בדיוק.שיהיה בהצלחה. מזל טוב קיד תבוא תבוא, נחשוף לך שטיפה נוסח משולב רמון (משולב גף מערכות גף חימוש ), מבטיח לך שאתה תתגעגע לגריז של הטנק
Or Netzer פורסם אוקטובר 10, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2008 תהנו לכם, אני חושף דרגות (סמל) באותו יום בדיוק.שיהיה בהצלחה. מזל טוב קיד תבוא תבוא, נחשוף לך שטיפה נוסח משולב רמון (משולב גף מערכות גף חימוש ), מבטיח לך שאתה תתגעגע לגריז של הטנק אנלא אספיק הטקס נגמר בלטרון רק ב7 :\ ותזהר אני יביא לך 4090ה' (השמן הכי מסריח ביקום!) מעורבב עם קצת סולר וגריז 040 שנראה כמו הקאה. ונוסיף בקורט של 5500 (צריך להוסיף קצת חומרים מסרטנים לא? מוחעחע)