עבור לתוכן
Tomer Haim

כנס חטיבת VATIL 2008 - ההרשמה נפתחה

Recommended Posts

פורסם

ואו וא וא וא...

אני רואה שגם לכס הזה שווה לבוא עם כזאת כמות של אנשים במיוחד כאלו שאני מת ליפגוש שלא פגשתי במפגשים אחרים.

אני אודיע בהמשך אם יש אישור שאני בא,בינתיים חיובי

חחח

פורסם

שבוע טוב חברים, ההרשמה לכנס נפתחה.

ההרשמה לכנס היא חובה לכל מי שרוצה להגיע, הסיבה פשוטה מאוד והיא שאנחנו חייבים לדעת מראש את כמות החברים שמגיעים, ואנו מבקש להקפיד על כל הפרטים בהרשמה ולמלא את כולם בצורה מלאה, הרשמה בלינק הבא:

http://www.vatil.org/vatil/kenes

- שימו לב - מי שמעוניין להזמין חולצה נא למלא בטופס את המידה המבוקשת. מי שלא מעוניין בחולצהמתבקש להשאיר שדה זה ריק.

מאחר ואנחנו צריכים לדעת לדעת מספר מדוייק של חברים שיגיעו אז המשמעות היא שההרשמה היא עבורכם בלבד, והיא אינה כוללת מצטרפים כמו: חבר, אח, אחות או הורים.

אם יש לכם חבר שיש לו סוג של זיקה לתעופה והוא גם מעוניין להצטרף לקהילה, אהלן וסהלן, שירשם בבקשה בנפרד, כדי שנוכל לספור אותו.

פורסם

תחילה אני מתנצל על האיחור, לא שמתי לב להודעה שלך בשרשור.

מדובר בפרטים מינימאלים שרמת העיר שבה אתה גר ולא כתובת או בית, כדי שנוכל לראות מהיכן מגיעים החברים ואולי לסייע לכמה מהם בטרמפים עם חברים אחרים.

פורסם

חברים, ההרשמה לחולצות בלבד צפויה להיסגר בשבוע הבא וזאת כדי שנוכל לבצע את ההזמנה בזמן, אז בבקשה ממי שרוצה חולצה ועוד לא נרשם לגשת ולהירשם, תודה.

פורסם
תהנו לכם, אני חושף דרגות (סמל) באותו יום בדיוק.

שיהיה בהצלחה.

מזל טוב קיד :)

תבוא תבוא, נחשוף לך שטיפה נוסח משולב רמון (משולב גף מערכות גף חימוש :lol: ),

מבטיח לך שאתה תתגעגע לגריז של הטנק :lol:

פורסם
תהנו לכם, אני חושף דרגות (סמל) באותו יום בדיוק.

שיהיה בהצלחה.

מזל טוב קיד :)

תבוא תבוא, נחשוף לך שטיפה נוסח משולב רמון (משולב גף מערכות גף חימוש :lol: ),

מבטיח לך שאתה תתגעגע לגריז של הטנק :lol:

אנלא אספיק הטקס נגמר בלטרון רק ב7 :\

ותזהר אני יביא לך 4090ה' (השמן הכי מסריח ביקום!) מעורבב עם קצת סולר וגריז 040 שנראה כמו הקאה. ונוסיף בקורט של 5500 (צריך להוסיף קצת חומרים מסרטנים לא? מוחעחע)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...