עבור לתוכן
Tomer Haim

כנס חטיבת VATIL 2008 - ההרשמה נפתחה

Recommended Posts

פורסם
תהנו לכם, אני חושף דרגות (סמל) באותו יום בדיוק.

שיהיה בהצלחה.

מזל טוב קיד :)

תבוא תבוא, נחשוף לך שטיפה נוסח משולב רמון (משולב גף מערכות גף חימוש :lol: ),

מבטיח לך שאתה תתגעגע לגריז של הטנק :lol:

אנלא אספיק הטקס נגמר בלטרון רק ב7 :\

ותזהר אני יביא לך 4090ה' (השמן הכי מסריח ביקום!) מעורבב עם קצת סולר וגריז 040 שנראה כמו הקאה. ונוסיף בקורט של 5500 (צריך להוסיף קצת חומרים מסרטנים לא? מוחעחע)

כל עוד לא שחית בשמן CSD, לא תדע סרחון מהו ... אחרי חודש אתה עדין מריח את הדבר הזה ולא משנה כמה מקלחות אמבטיות השריות ומה לא עשית ...שיריון תמיד חושבים שאם הם יושבים בתוך גוש פלדה הם קשוחים .. פוסיס אחד אחד :lol:

פורסם

שיהיה בהצלחה.

ותזהר אני יביא לך 4090ה' (השמן הכי מסריח ביקום!) מעורבב עם קצת סולר וגריז 040 שנראה כמו הקאה. ונוסיף בקורט של 5500 (צריך להוסיף קצת חומרים מסרטנים לא? מוחעחע)

כל עוד לא שחית בשמן CSD, לא תדע סרחון מהו ... אחרי חודש אתה עדין מריח את הדבר הזה ולא משנה כמה מקלחות אמבטיות השריות ומה לא עשית ...שיריון תמיד חושבים שאם הם יושבים בתוך גוש פלדה הם קשוחים .. פוסיס אחד אחד :lol:

נראה אותך יושב בטנק .. אם אתה לא מקבל בחילה וקלסטרופוביה אחרי שניה (או דופק את הראש כי איבדת לשניה את האחיזה... והנהג דפק ברקס) או במהלך שיפור שהטנק במהירות מטורפת וזורק את התחת חחח או במהלך נסיעה ופניה ימינה כשהצריח מסתובב שמאלה חח..

נראה אותך מחרבן בתוך קפל"ס שציפית בשקית ניילון ומשתין לתוך בקבוק .

נראה אותך דופק פינים ומחליף חוליות ובוגים. (בקיצור חלקים בזחל).

פוסיס הא?

תותח רן על עקיבה מדידה אש תחנות שריונרים כאן שריונר בודד נסתער על רן דרך הפורום איתי קדימה פריסה רחבה סוף.

:lol:

פורסם

נראה אותך משתין באוהל סיירים החוצה דרך המטול של הר.פ.ג'.

אחרי שכלל האיברים בגופך קפאו

המקום הוא:הבקע הגדולה בחורף

ממערב:ג'בל ברוך,ממזרח סולטן יעקב

הבוקר הגיע,הגשם יורד ללא הפסקה ואתה מוצא עצמך לא במקום שמיקמת יום לפני אלא

30 מטר למטה בתוך שלולית גדולה

צעירים......... :D

פורסם

שיהיה בהצלחה.

נגמר ב 7 - שעה נסיעה בשעות כאלה - 8 אתה שם, ואנחנו עדיין שם..

פורסם

שיהיה בהצלחה.

נגמר ב 7 - שעה נסיעה בשעות כאלה - 8 אתה שם, ואנחנו עדיין שם..

חיבוקים עם החבר'ס חיבוקים עם ההורים תמונות חגיגה שירות אוכל ג'חנונים שהתמניות מביאות מכות למפקדים ונשיקות לחברה.

10 בלילה נגמר.. אתם שם? אני בטוח ששמוליק יבעט בכם עד אז :lol: :wink:

פורסם

עדכון בנושא חולצות

ההרשמה לחולצות בלבד תיסגר במוצאי שבת, מחיר כל חולצ יהיה 16.5 שקלים שזה המחיר שאנחנו משלמים ליצרן.

צבע החולצה יהיה שחור והכיתוב יהיה בלבן.

פורסם

לצערי הרב האחוז הבודד שלא הגיע לכנס התממש והיום הודיעו לי שאני יוצא לאבט"ש מיום שני עד שני ולכן לא יצא לי להגיע , תהנו חברים .

פורסם

בקשי שים לב,

אני מתכוון להגיע ב3-3 וחצי ככל הנראה. אני אשמח לעזור במידה ואתם צריכים.

אבא שלי נוסע לכיוון נתניה בשעה הזו ויותר מאוחר אצטרך לקחת אוטובוס\רכבת אז פשוט קפצתי על המציאה.

פורסם

אהלן חברים, להלן פירוט דרכי ההגעה לכנס:

לבאים מכביש איילון, יש לרדת במחלף שבעת הכוכבים ביציאה של הרצלייה מערב/פיתוח שזה הנתיב שעובר מתחת לגשר ואז מתעקל בפניה ימינה לכיוון מערב.

לבאים מכביש מספר 2, יש לקחת את היציאה של מחלף הסירה לכיוון מערב -שדרות אבא אבן.

שני היציאות יחברו אתכם לשדרות אבא אבן, להלן תמונה.

33303699sy4.jpg

לאחר שהתחברתם לשדרות אבא אבן, אתם ממשיכים בנסיעה על שדרות אבא אבן עד לפניה ימינה לרחוב וינגייט, מיד לאחר הפנייה תהיה לכם פנייה שמאלה לדרך עפר, שזו הכניסה לחוף הנכים, המשיכו בנסיעה על דרך העפר עד לחניה (אין אפשרות להיכנס עם הרכב לתוך החוף עצמו), החניה חינם!

86247633cv0.jpg[/url

פורסם
לצערי הרב האחוז הבודד שלא הגיע לכנס התממש והיום הודיעו לי שאני יוצא לאבט"ש מיום שני עד שני ולכן לא יצא לי להגיע , תהנו חברים .

נכון לעכשיו מחקתי את ההרשמה שלך, אם יש שינוי בנושא אז תודיע.

פורסם

חברים, מייל לאישור הרשמה נשלח, את ההרשמה מאשרים דרך שליחת SMS למספר המופיע במייל (בדקו דואר זבל גם)

בסוף כל יום אני יפרסם רשימה חדשה של חברים שאישרו הרשמה.

ההרשמה לכנס חטיבה צפויה להיסגר ביום שלישי בשעה 20:00 וזה כדי שנוכל להיערך בהתאם לכנס.

איחורים שידועים מראש

חבר שלא יצליח להגיע לכנס עד השעה 17:00 יוכל להיכנס רק מהשעה 18:30 בזמן ההפסקה. זאת אל מנת למנוע הפרעות בזמן ההרצאות. אחריות החבר להודיע מראש דרך דרכי התקשורת המקובלים על האיחור.

אם אתה יודע שאתה הולך לאחר, נא ליצור איתי קשר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...