mickey lip פורסם ספטמבר 16, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2008 שלום חברים. אני יושב וחושב כבר כמה שעות איך לכל הרוחות מסכמים כמעט 4 שנים של טיסה , לא יודע איך, אולי גם ההתרגשות לקראת טיסת הסיכום תורמת את חלקה, אולי. אז לפני התדריך המסורתי , כמה מילים בקצרה על TFC ברשותכם, הרעיון של TFC נולד אי שם בשלהי שנת 2004 , כאנשים שכל תחביבם הינו טיסה ותעופה, ואשר היום החופשי שלהם הוא יום שישי, הזמן הפנוי הוא ביום חמישי ,כאשר כולם מאופסנים במיטה ויש שקט בבית,התקבצנו יחדיו כמה ציפורי לילה מושועממים,וטסנו לנו בכיף . בתחילה היינו יוצאים בשעות שגרתיות כמו המראות ב0030 בלילה לכל מיני יעדים באירופה, לאט לאט נוספו כמה חברים , וכל פעם מישהו היה בוחר יעד , קראנו לזה "טיסות לילה" מי שיהיה בח"א יודע על מה אני מדבר :wink: יום אחד הוחלט שזה די מיותר לצאת כל פעם מנתב"ג ליעד אחר, למה לא להמשיך מאותו יעד ליעד הבא?, אולי גם לעשות איזה טיול מסביב לעולם?, צחקנו, אמרנו יאלה, למה לא? זורמים. נטוס בעולם , נראה שדות, נחקור את הגלובוס, נצפה בנופים, בכיף...ככה נולד הרעיון של TFC. כיאה לאנשי VATIL, מיד הוקם אתר מיוחד, נכתבו תדריכים מסודרים לכל טיסה , ויצאו אל הלא נודע , כאשר כל פעם מתכננים לג או שניים קדימה, היינו מצלמים כל טיסה, מעלים לאתר , ואפילו מתחקרים. לאט לאט נוספו להם עוד חברים אשר באו לכמה טיסות ונשארו, חלקם התייאשו ולא הצליחו להתמיד כל שבוע, אבל כולם אני בטוח, כולם נהנו מכל טיסה, ובמיוחד מהאוירה שהיתה על קשר הפנים. איפה לא ביקרנו, מה לא ראינו, כל יבשת זכתה לביקור של TFC ,כמעט כל מדינה סגרה מלונות 5 כוככבים עבורינו, בחלק מהמדינות אפילו טסנו כמה לגים של VFR עם קלים ואחר כך חזרנו לאסוף את הכבדים להמשך המסע. לסכם כמעט 4 שנים זו לא משימה קלה, כל כך הרבה חוויות, אינספור שדות ושעות טיסה, חלק נזכור תמיד, חלק לא, אבל תמיד נביט אחורה בגאווה ונאמר " עשינו את זה,הקפנו את העולם, אומנם לא ב יום , אבל הקפנו כל חור שרק ניתן להקיף". הטיסה הראשונה של TFC נערכה ב 20.1.2005 מנתב"ג לרומא. http://tfc.rwy12.com/modules.php?name=N ... cle&sid=10 משם הכל מתועד באתר, רציתי להעלות רשימה מפורטת של כל טיסה וטיסה אך לצערי לא הצלחתי למצוא זמן לכך, כולכם מוזמנים לבקר באתר ולקרוא על הטיסות שלנו. אני רוצה להודות לכל מי שלקח חלק בפרוייקט הזה, לישראל רוט על אירוח האתר, לאורן גבע על הצילומים, לדן ולרן על תדריכים מעולים , ולכל הטייסים שקצרה היריעה מלהזכיר , אשר טסו איתו לאורך השנים, תודה לכם, עשיתם לנו את החוויה הזו מיוחדת. תודה אישית ואחרונה שלי, לMRD, לדודי ורן שהיו הצוות שלי בכל חמישי במהלך השנים האחרונות, אין לכם מושג כמה ציפיתי לזה כל שבוע, תודה. חברים- אתם מוזמנים להעלות פה חוויות מהטיסות שלכם. תדריך לטיסת סיכום TFC 2008: שימו לב, במהלך ה 48 שעות הקרובות יעלו רשימה של סלוטים להמראה ותדריך מקיף יותר לגבי התנהלות בנתב"ג לאחר הנחיתה. אני מבקש מכל מי שנוחת שישאר מחובר עד אחרון המטוסים על מנת שנוכל לקחת תמונה קבוצית שתישאר למזכרת. אנו נמריא מקהיר, נחצה את שארם , אילת ומשם על ה J10 לנתב"ג. תוכנית טיסה: HECA MENLI A411 SHM DELMA NWB NALSO LOT J10 SIVAK J10 BGN LLBG חניות לפי תדריך בהמשך. סלוטים להמראה , לפי תדריך. שימו לב, רק מי שיש לו סלוט יוצא בזמן, נא לא לאחר, כל השאר מוזמנים לטוס איתנו, שימו לב- אתם ממריאים אחרונים. המראה ראשונה כרגיל 2130 מקומי. לגבי תפריט, מה יש לנו? נפנק אתכם בפאלאפל: לא רק ברחוב, פלאפל חם וטרי אפשר בהחלט להכין גם בבית, הנה שני מתכונים לפלאפל תימני ומיצרי וגם בונוס מיוחד - מתכון לפיתות ביתיות פלאפל תימני מתכון של דבורה גל-ביטום הסבתות של פעם רצו לחסוך ולכן הוסיפו לתערובת הבסיסית הזאת לא מעט קמח ומים, כדי להגדיל את העיסה על חשבון החומוס. פלאפל אמיתי עם טעם עז של חומוס לא יסבול את זה. לפעמים מחליפים את אבקת הסודה לשתיה באבקת אפיה - לשיקולכם. 1 ק"ג חומוס, מושרה במים במקרר כיום וחצי, מסונן ומיובש היטב 1 ראש שום גדול, מופרד לשיניים קלופות 2 בצלים, קלופים וחתוכים לרבעים 1 צרור עלי כוסברה 1 כפית סודה לשתיה 1 כף מלח 1 כף כמון 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף פפריקה חריפה מעט פלפל שחור, טחון טרי שמן לטיגון + טוחנים במטחנת בשר לתוך קערה גדולה חומוס, שום, בצל וכוסברה. מוסיפים סודה לשתיה ותבלינים ומערבבים היטב. + בסיר רחב מחממים שמן לטיגון לחום בינוני. + בעזרת מכשיר לפלאפל יוצרים כדורים ומעבירים לשמן החם. מטגנים עד להזהבה, ומוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג. פלאפל מצרי זה הפלאפל המקורי, כפי שמכינים אותו במצרים, שם מכנים אותו בשם "טעמייה". 500 גרם פולי פול גדולים, קלופים ושרויים במים למשך 24 שעות - מיובשים היטב! 1 כוס תערובת עלי כוסברה ופטרוזיליה 1/2 כוס בצל ירוק, קצוץ גס 5 שיני שום כתושות מלח פלפל אדום חריף, לפי הטעם 2 כפיות כמון 2 כפיות זרעי כוסברה טחונים 1 כפית סודה לשתיה שמן לטיגון + במעבד מזון מרסקים תחילה את עשבי התיבול והשום, מוסיפים את הפול ומעבדים למחית חלקה. מתבלים, מוסיפים סודה לשתיה ומעבדים עד להתגבשות העיסה לגוש. משהים את התערובת למשך שעה. + בסיר רחב מחממים שמן לטיגון לחום בינוני. + יוצרים קציצות עגולות ושטוחות ומטגנים עד לגוון זהוב. הופכים ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. לגיוון: אפשר לצפות את כדורי הפלאפל בזרעי שומשום ממש לפני הטיגון. פיתות עבודת יד מתכון של דבורה גל-ביטום להכנת הפיתות הנפלאות האלה תזדקקו לסיר חשמלי מיוחד, שאפשר לקנות רק בחנויות בשווקים, במיוחד במקומות שיש בהם הרבה תימנים. התימניות מכינות בסיר הזה כמעט הכל - החל בעוף בגריל וכלה במלאווח. חומרים ל10- פיתות: 1 ק"ג קמח 50 גרם שמרים 1 שקית אבקת אפיה 3 כוסות מים 1 כף מלח + בקערה מערבבים את כל החומרים ולשים עד לקבלת בצק רך ודביק. מניחים בצד כ5- דקות ולשים שוב כ2- דקות. מכסים במגבת ומניחים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו. + יוצרים מהבצק 10 כדורים ונותנים להם לנוח כ10- דקות. + מקמחים משטח עבודה ובעזרת הידיים משטחים את כדורי הבצק לצורה של פיתה. + מחממים סיר חשמלי ומניחים אותו על הכיריים. + כשהסיר חם מאוד מניחים פיתה אחת על הרשת, מכסים במכסה (החום מגיע גם מלמעלה) וקולים כ2- דקות, עד שהפיתה תופחת ומשחימה. בתאבון לחברי TFC בלבד- צפו לערב סיום הכולל מנגל ועוד......... טיסה נעימה ונחיתה בטוחה בבית.
E.Z פורסם ספטמבר 16, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2008 וואהווו עד עכשיו זה היה לי רק תאריך מסומן באאוטלוק עכשיו זה מקבל משמעות 3.5 וחצי שנים חויות.... איפה לא ההתאבדות הקולקטיבית במדריה, הניווטים באלסקה, הטיולים בארה"ב וששלחתי את כל הקבוצה ל 3 שעות של טיסה בקו ישר מעל האוקיאנוס השקט לאי פאגו פאגו- אי בגודל של טרמינל 3 פחות או יותר :mrgreen: , נחיתה בשדות עם שמות מוזרים- קוצ'י (מוצ'י). ברוב הזמן חמישי בערב היה סגור לטובת העניין שעה לפני הטיסה כבר הכל היה בבידוד והכנות וההמתנה עד לאחרון הנוחתים בקיצור חוויה הזויה להגיד שהקפנו את העולם ועוד בסימולטור. מאמין שביום חמישי שאני ידווח OFFBLOCK בפעם האחרונה אני אתרגש הטיסה תתועד כמה שיותר על ידי אם אפשר שהפקחים יצלמו מסך בסוף ייצא סרטון שמסכם את התקופה. תודה לכולם היה נהדר.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 16, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2008 למטס נתפסו כבר עמדות דרום ומגדל ב"ג. אנחנו צריכים עזרה בפיקוח בעמדות הבאות: תל אביב, גישה וקרקע ב"ג. אני מבקש לפנות אלי בהודעה פרטית לתאום הפיקוח בעמדה.
אורח פורסם ספטמבר 16, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2008 וואהווו עד עכשיו זה היה לי רק תאריך מסומן באאוטלוק עכשיו זה מקבל משמעות 3.5 וחצי שנים חויות.... איפה לא ההתאבדות הקולקטיבית במדריה, הניווטים באלסקה, הטיולים בארה"ב וששלחתי את כל הקבוצה ל 3 שעות של טיסה בקו ישר מעל האוקיאנוס השקט לאי פאגו פאגו- אי בגודל של טרמינל 3 פחות או יותר :mrgreen: , נחיתה בשדות עם שמות מוזרים- קוצ'י (מוצ'י). ברוב הזמן חמישי בערב היה סגור לטובת העניין שעה לפני הטיסה כבר הכל היה בבידוד והכנות וההמתנה עד לאחרון הנוחתים בקיצור חוויה הזויה להגיד שהקפנו את העולם ועוד בסימולטור. מאמין שביום חמישי שאני ידווח OFFBLOCK בפעם האחרונה אני אתרגש הטיסה תתועד כמה שיותר על ידי אם אפשר שהפקחים יצלמו מסך בסוף ייצא סרטון שמסכם את התקופה. תודה לכולם היה נהדר. תכין בבקשה אם אתה יכול את המצלמת וידאו לפינלה :wink: מכל ה TFC לי זכורה הכי טוב גישת TCAS לנפאל. מסלול גבוהה, חמולת של מטוסים מז"א על הפנים וצריך לעבור בין הרים ובלי שום עזרים. גישה ראשונה לא רואה כלום, פתאום מסלול ואני ב 1500 מעליו ... הליכה סביב, יונש נכנס לפיינל ואני נכנס אחריו בסיוע ה TCAS. לאחר מכן יצאנו לאסוף את השאריות של כמה טייסים, אחד מתחילת המסלול והשני שהלך לחפש עץ בקצמ כניראה לעשות פיפי כשפרויקט אלעל נכנס להילוך גבוהה, צוות MRD הכל לפעול כצוות לעיניין וכמעט כל הטיסות בוצעו כ PF PM, דבר שרק העצים את החוויה. תודה ל MD על הארוח, מבטיח שנמשיך במסורת (של הטיסה בצוות :wink: ).
Gilad Brutman פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 למטס נתפסו כבר עמדות דרום ומגדל ב"ג.אנחנו צריכים עזרה בפיקוח בעמדות הבאות: תל אביב, גישה וקרקע ב"ג. אני מבקש לפנות אלי בהודעה פרטית לתאום הפיקוח בעמדה. איציק אני ישמח לקחת קרקע!
Amit Doron פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 ליווי צילום מקהיר יהיה :mrgreen: בהצלחה!
אורח פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 תוספת ראשונה לתדריך תדריך קצר ממנהל החטיבה המיצרית As a briefing for the Airport There is no SID or STAR at Cairo Airport all pilots should expect departure from 05R and Radar Vectors by Cairo Approach to First Waypoint MENLI then their FP Route as filed דפיות לקהיר http://heca.egyptair-va.com/charts.html ממליץ בחום להתקין את הסינרי של קהיר אינטרנשיונל. http://heca.egyptair-va.com/scenery.html סלוטים יפורסמו בהמשך היום לכל המאוחר מחר בבוקר. תודה לאיציק על הסיוע בהרמת הפיקוח בקהיר ובארץ לטובת הלג האחרון. רן.
AaronDagan פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 עוד לא קלטתי....זה ביום חמישי או שישי??? 1. אם יש לך בעיית קשר רדיו, בד"ח רדיו. דחוף!!! :mrgreen: 2. לידיעתך: חבורת TFC כמעט בכל מהלך מעגל חייה תפקדה בימי חמישי בערב, גם לעיתים ע"ח משחקי מכבי ת"א כדורסל...... תודה.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 אני אגיע עם טיסת עיט עסקים (אם ירצה השם... ועומר...)
אורח פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 אני אגיע עם טיסת עיט עסקים (אם ירצה השם... ועומר...) הוא עוד לא הוסיף את קהיר ל DB ?
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 אני אגיע עם טיסת עיט עסקים (אם ירצה השם... ועומר...) הוא עוד לא הוסיף את קהיר ל DB ? קהיר בDB, הבעיה היא... נו כנס לאתר ותראה
Arie Halperin פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 שלום לכולם זה פשוט לא יאמן - יום חמישי נהפך ליום מיוחד בבית כולם יודעים לא מפריעים היה פשוט מאלף. נהנתי מאד. אנשים נהדרים (חלק פרשו וחבל) מקומות מדהימים - מדרה - אלסקה פגישות מאלפות באלעל ואצל מיקי ואלעד בבית חבל שזה נגמר אבל אני ממשיך במסורת טיסות בחמישי בטיסות האחרונות התחלתי כרגיל אבל סיימתי OFLINE כי פשוט הסימולטור קפא לי כל הזמן וחבל נקווה לטיסה ללא תקלות לבן גוריון
E.Z פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 קצת מוזר שהוא בוחר להוציא את כולפ בווקטורים...נו טוב יותר קל לי בחיים בכל מקרה לכל המקפידים שימו לב לנוהל הפחתת רעשים שקיים בשדה. תודה לאיציק על התאום ותדה למיצרים על הענות המהירה והחיובית.
AaronDagan פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 שלום, ערב טוב. האמת, טיסות ימי חמישי וההווי המשותף של חבורת TFC יחסרו לי. מקווה למצוא תחליף ראוי לחווית הטיסה המשותפת במרחבים הוירטואליים. ובלי כמה נתונים אי-אפשר אז הנה לכם מבחר ממסד הנתונים הפרטי שלי: 1. הצטרפתי ל-TFC בתחילת 2006, למעשה הטיסה הראשונה שלי (אחרי שחשפתי את הסוד השמור ) היתה ב- 17.2.2006 בין NSTU-ANAU עם דגם A320 של PAA...... כבר אז היתה לי חיבה לאוטובוסים משום מה, והיום הם חלק מהשיגרה המקצועית שלי.... 2. מאז ועד היום רשומות אצלי 93 טיסות ומחר נצרף את ה-94 - הביתה..... 3. מבין הטיסות הרבות לא אשכח את אלסקה עם האגמים הקפואים והרי השלג הנצחי בגובה העצים. ואיך אפשר בלי הקריביים שנראו אחרת עם התדריכים האולטימטיביים של דן בלושטיין... והיו גם הקטעים בארה"ב וקנדה (טורונטו עם הערפל 00 )... כמעט לפני סגירה: תודה לכל אלה שלקחו חלק פעיל פחות או פעיל יותר בפרוייקט הזה, תרמו מזמנם לתועלת הכלל בתדריכים שונים ומשונים ובסיכום ייצרו חוויה קבוצתית שיהיה קשה לשחזר אותה. כפי שאמרתי בהזדמנות קודמת: אני ממליץ לנסות פרוייקט דומה בעתיד הקרוב.....משהו כמו TFC2.....הרי אנחנו רוצים את "הביחד" ואוהבים מאד את ה-MULTIPLAYER, נכון? תודה לכולכם על השיתוף.
Adam Waiser פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 חברה אני קורא את השרשור הזה ומתחיל להבין כמה מאוחר מדי נכנסתי לעסק... מתי האירוע סיום?
Yakov Kraus פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 אני הצטרפתי לטיסות החל מטורונטו. מאוד התרשמתי מהפקח הקנדי שחלה בסרטן הגרון ודיבר דרך מכשיר דיבור. את תוכניות הטיסה הדפסתי מתוך גליונות גדולים שפרסתי על השולחן. במהלך הטיסות לא הייתה תקלת תפעול שלא נוצרה אצלי. פספסתי ILSים, נחתתי לפני ואחרי המסלולים, נגמר לי הדלק , קפא צינור הפיטו. ניווטתי לפי נתיבים וVORים. וגיליתי את GOOGLE EARTH . בעזרת תוכנה הנתיב משורטט על הגוגל בסך השני. ולאחר שאני מגיע לגובה שיוט אני רואה איזה נוף משתרע מתחתי. עכשו אני שוקל לקנות מחשב נוסף שהגוגל יעבוד עליו ולא יפריע. אני מצתרף להמלצתו של אהרון להמשיך TFC2 אולי להמשיך למזרח הרחוק לכיוון הודו בורמה תיאלנד וייטנם סין יפן פיפיפיניפ אוסטרליה ניו זילנד. אולי לערוך ביקורים יותר מעמיקים בארצות מענינות עם טיסות VFR . נגיד חודש יוקדש לארץ אחת. לדוגמה שוויץ ואוסטריה, נפל, יפן, אוסטרליה, ניו זילנד, עם הסינרים והכל
crazyblat פורסם ספטמבר 17, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2008 עוד לא קלטתי....זה ביום חמישי או שישי??? 1. אם יש לך בעיית קשר רדיו, בד"ח רדיו. דחוף!!! :mrgreen: 2. לידיעתך: חבורת TFC כמעט בכל מהלך מעגל חייה תפקדה בימי חמישי בערב, גם לעיתים ע"ח משחקי מכבי ת"א כדורסל...... תודה. הרדיו שלי בסדר....לפעמים יש דליי...בגלל זה ביקשתי recall האמת חשבתי להגיע ולעשות לפרוייקט של החטיבה כבוד אחרון(נקווה שיהיה משהו בסגנון בעתיד!) אבל זה לא מסתדר לי עם העבודה...אני מבטיח לנסות להגיע הביתה מוקדם ולצאת אחרון במסע
אורח פורסם ספטמבר 18, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2008 אוקי האנשים הבאים לשגר בדחיפות אלי פה בשירשור הפרטים החסרים יעקב - סוג מטוס אות קריאה אריה הלפרין - אות קריאה עידו - סוג מטוס אות קריאה ירדן אנטבי - סוג מטוס אות קריאה הנוהל יהיה כזה, התחברות ל VATSIM בשעה 21:00. כל אחד מתחבר לחניה לפי הרשימה של הסלוטים (מומלץ להתקין את הסינרי). אנחנו נחנה כולם בטרמינל 2. ממה שאני זוכר הוא מופיע גם בסינרי הדיפולטי. כולם צריכים להיות מוכנים לקלירנס ו PUSH AND START עד 21:20. כולם מתחברים לערוץ הקולי הפרטי של TFC rw.liveatc.net/vatil בערוץ הקולי ברגע שמתחיל שלב הקלירנסים, אתם מתבקשים לשמור על השקט. אנחנו רוצים לשמור על סדר ולכן חשוב מאוד שתיהיו מוכנים עד 21:20 אחרי PF ומוכנים לדחיפה והנעה, אחרת תגרמו לעיכובים מיותרים. אני אתן לכל טייס אישור לבקשת קלירנס לפי הסדר של הסלוטים. נקווה שלא תיתה סבטוחה :wink: בנחיתה בב"ג אתם מתבקשים להשאר מחוברים לשם צילום קבוצתי וכיבוד קל בקינג דוד לאונג'. הסלוטים: שם טייס - מספר גייט - מספר טיסה - סוג מטוס 1. אהרון דגן - B737 - LY918 - A6 2. יעקב B737 - LY151 - A8 3. אריה הלפרין B763 - LY321 - A10 4. בר - B767 - LY459 - A12 5. עמית - B752 - 4X-EBU - A14 6. ירדן אנטבי - - A16 7.שחר - B773 - 4X-CHR - A18 8. עידו - ERJ135 - AIT001 - T1 9. אלעד זיירמן - B763 - LY239 - A7 10. ישראל רוט - B738 - 4X-LEO - A22 10. דודי מישה - B744 - LY355 - A3 11. מיקי ליפ - B738 - LY232 - A5 12. רן פינקלס - B763 - LY056 - A7 הלו מר זיירמן , מה עם הסלוט שלך ??? מקווה שכולם יהנו, אני בטוח שהולך להנות למרות שזו פעם ראשונה מאז 2005, שאני לבד בקוקפיט בלי לפחות אחד מהמחלקה הסגורה. אז להתראות לפני הטיסה אצל מנצור באלכסנריה לאיזה קפה קטן.
AaronDagan פורסם ספטמבר 18, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2008 . הסלוטים: שם טייס - מספר גייט - מספר טיסה - סוג מטוס 1. אהרון דגן - B737 - LY459 - A6 2. יעקב B737 - LY151 - A8 3. אריה הלפרין B767 - - A10 4. בר - B767 - LY459 - A12 5. עמית - B752 - 4X-EBU - A14 6. ירדן אנטבי - - A16 7.שחר - B773 - 4X-CHR - A18 8. עידו - A20 - - 9. אלעד זיירמן ??? 10. דודי מישה - B744 - LY355 - A3 11. מיקי ליפ - B738 - LY232 - A5 12. רן פינקלס - B763 - LY056 - A7 הלו מר זיירמן , מה עם הסלוט שלך ??? רן, אני מבין שאתה מאד מתרגש מהאירוע ורואים שזה משפיע עליך..... תודה על הסלוט המכובד מספר 1 לכן קבל תיקון: אהרון דגן - A6 - ELY918 - 738 . שים לב לבר מספר 4 ........ אם יש צורך, רצוי ליידע גם את המצרים שלא יחלקו את הקפה של מנצור למישהו אחר........
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 18, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2008 אני צריך את חניה 19 בטרמינל 1 בגלל אילוצים AIT001 ERJ135 DEP 19:45 ZULU
אורח פורסם ספטמבר 18, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2008 אני צריך את חניה 19 בטרמינל 1 בגלל אילוציםAIT001 ERJ135 DEP 19:45 ZULU אין שום סיכוי לעבור לטרמינל 2 ? תגמישו קצת את ה BB הזה :wink:
danb2000 פורסם ספטמבר 18, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2008 יא וואראדינקום :!: :shock: :!: :shock: :!: :shock: זה באמת קורה הא? למרות שמריחים את זה כבר כמה שבועות טובים - פתאום זה פה :!: עוד כמה שעות וזהו זה נגמר :cry: מה שבטוח זה שאיכשהו בלי ששמתי לב TFC הפכה לחלק חשוב מהשגרה שלי ולמרות שלא הייתי בצוות המייסדים והצטרפתי רק באמצע, ולמרות שלא הצלחתי לטוס כל שבוע (כולל ההשבתה של הסימ' בחודשים האחרונים :cry: ) - עדיין יש תחושה של רגע הסטורי (וסליחה על הפומפוזיות:wink: ) אז איך מסכמים את זה:?: - וואלה לא יודע, והאמת.... גם לא רוצה :!: כמו שצויין כבר, באתר TFC יש סיכומים למכביר ותמונות שמספרות את הסיפור - למי שרוצה להתרפק על העבר (...ובהחלט יש על מה להתרפק :!: ) ואת זה אי אפשר לקחת מאיתנו. אבל.... בהמשך לדבריו של ידידי אהרון דגן אני מעדיף להסתכל קדימה. לא רוצה להתחייב על תאריך יעד אבל יש לי כמה רעיונות ל-TFC 2.0 , אולי לא באותה מתכונת אבל מבטיח לכם שזה יהיה לא פחות מאתגר, מעניין, ומהנה - מקווה לשתף אתכם ברעיונות במהרה בימינו כשיתפנה לי קצת זמן בחיים האישיים, לקבל תגובות ולשתף פעולה עם מי שהנושא קרוב ללבו. אז להתראות חבר'ה עוד כמה שעות (ותודה למיקי ש"מאמץ" אותי לטיסה האחרונה ) נ.ב. קריאה אחרונה - לאורן גבע, ישראל רוט, יונש, וקובי - אם אתם קוראים את ההודעה הזאת, בחיאת, בואו לטוס היום כמו שאומרים FOR OLD TIME SAKE. סלאמאת
AaronDagan פורסם ספטמבר 18, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2008 לא רוצה להתחייב על תאריך יעד אבל יש לי כמה רעיונות ל-TFC 2.0 , אולי לא באותה מתכונת אבל מבטיח לכם שזה יהיה לא פחות מאתגר, מעניין, ומהנה - מקווה לשתף אתכם ברעיונות במהרה בימינו כשיתפנה לי קצת זמן בחיים האישיים, לקבל תגובות ולשתף פעולה עם מי שהנושא קרוב ללבו. דן, ידידי, חתמת כאן על "שטר התחייבות מוסרי" ואני מבטיח לך שאהיה הראשון לשים יד, כתף, ראש - קיצר: כל מה שייתבקש בבוא העת עבור פרוייקט TFC 2.0 :!: :!: :!: זכרו לשתף אותי ואשמח לייצור סיעור רעיונות ומחשבות ככל שיידרש. בינתיים, כמו שאמרת יפה מאד למעלה: ההתרגשות גדולה, של כולם.... להשמע ברשת. תודה.