Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 18, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2008 היה אחלה תודה למשה על אירוח החברה מסכים שהיה אחלה, תודה רבה אלעד תודה לכל קברניטי TFC על החוויה
Arie Halperin פורסם ספטמבר 18, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2008 שלום לכולם טוב היה לשמוע קולות מוכרים ישראל ,יונש וכמובן כל השאר נהנתי מאד בתחילה עד שששששש הגענו לבן גוריון הפריים רייט ירד לי פלאים ולא יכולתי לשלוט במטוס הלכתי סביב בנסיון שני שלא עלה יפה והתנתקתי הגישה לנחיתה התחברתי שוב בהסעה לגייט שוב תודה לכל העושים במלאכת התיכנון ולכל המשתתפים זו חוייה מאלפת מקווה להמשך
mickey lip פורסם ספטמבר 18, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 18, 2008 מה אפשר עוד להוסיף? אלף אלפי תודות לכל מי שלקח אי פעם חלק במסע הזה, היה לי הכבוד לטוס איתכם, בפעם הראשונה בסימולטור באמת התרגשתי לפני הטיסה. מהבוקר כבר כאבי בטן, מין פרפרים כאלה, סופר את השעות ולא מאמין שהנה זה בא, תקופה מרתקת מסתיימת לה היום. מין שמחה מהולה בעצב,הבייבי שלך גדל והיגיע זמן לשחרר, קצת קשה...... תודה לכל הפקחים על עבודה מעולה ובמיוחד לאיציק הגדול ( לא המסעדה :wink: ) על העזרה בארגון הערב ועל הסובלנות כלפי השגעונות שלי ושל רן. החלטנו לסיים את המסע במיני מטס מעל נתב"ג ואיציק אישר לנו סגירה ל10 דקות, דודי היה אמור להיות חלק מהצוות האירובטי אך לצערינו הרב מחשבו בגד בו וה747 יכנס מיום א ליא"א. היה מרגש לעשות לכם באז מעל המגדל כשכל החברים נהנים מהמטס, ככה צריך לסיים מסע. אז שוב תודה לכולכם, הייתים כרגיל VATIL , אם תבדקו במילון זה מופיע תחת ערך "מצויינות". אלעל232 מסיימים להפעם. להישמע .
אורח פורסם ספטמבר 18, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2008 שיט, לא מאמין שפיספסתי את זה... במשך משהו כמו שנה וחצי - שנתיים TFC היה ממש הבייבי האישי שלי - תאמינו לי שכל המשרד ידע על זה, כי כל היום התעסקתי שם באיסוף חומר, סנרים, דפיות, תכנוני מסלולים ולגים קדימה... חבל שלא ראיתי את השרשרת הזאת קודם, לא ידעתי שאתם כל כך קרבים לסוף, הייתי מארגן על איזה ביקורון ב-MRD!
danb2000 פורסם ספטמבר 18, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2008 חברים. גם אני מצרף את צרור תודותי לכל מי שטרח והכין מאחורי הקלעים, לפני ובמהלך הערב, ואפשר את קיום הטיסה המיוחדת. אין ספק שהיתה אווירה חגיגית ומיוחדת בערב הזה. ליפי - תודה מיוחדת לך על האירוח הלבבי, היה תענוג להפגש שוב אחרי זמן רב שלא התראינו, כמאמר הפתגם "יצא הפסדי בשכרי" כי גם אם הסימ' שלי היה תקין עדיין היה הרבה יותר מהנה לטוס את הטיסה הזאת בחברותא מאשר לבד בבית. כמו שכבר אמרתי מוקדם יותר, ממש אין לי חשק לסכם כי יש בכך הרגשה של סוף מוחלט ולמרות "סגירת המעגל" (תרתי משמע), אחרי הטיסה הערב אני בטוח שנחזור בענק אחרי מנוחה וטעינת מצברים. לילה טוב - סופ"ש נעים ו....שנה טובה לכולכם ממני TFC725
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 שיט, לא מאמין שפיספסתי את זה... במשך משהו כמו שנה וחצי - שנתיים TFC היה ממש הבייבי האישי שלי - תאמינו לי שכל המשרד ידע על זה, כי כל היום התעסקתי שם באיסוף חומר, סנרים, דפיות, תכנוני מסלולים ולגים קדימה...חבל שלא ראיתי את השרשרת הזאת קודם, לא ידעתי שאתם כל כך קרבים לסוף, הייתי מארגן על איזה ביקורון ב-MRD! יש לך צ'אנס לכפר, בוא לכנס
Shireto Shahar פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 מה זהו נגמר הכוח? למה לא לצאת עוד פעם למסע?
אורח פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 שיט, לא מאמין שפיספסתי את זה... במשך משהו כמו שנה וחצי - שנתיים TFC היה ממש הבייבי האישי שלי - תאמינו לי שכל המשרד ידע על זה, כי כל היום התעסקתי שם באיסוף חומר, סנרים, דפיות, תכנוני מסלולים ולגים קדימה...חבל שלא ראיתי את השרשרת הזאת קודם, לא ידעתי שאתם כל כך קרבים לסוף, הייתי מארגן על איזה ביקורון ב-MRD! שלחתי לך הזמנה באימייל נו הזדמנות לכפר באיזה ניסור גיטרה עסיסי ...
Almog Atar פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 שיט, לא מאמין שפיספסתי את זה... במשך משהו כמו שנה וחצי - שנתיים TFC היה ממש הבייבי האישי שלי - תאמינו לי שכל המשרד ידע על זה, כי כל היום התעסקתי שם באיסוף חומר, סנרים, דפיות, תכנוני מסלולים ולגים קדימה...חבל שלא ראיתי את השרשרת הזאת קודם, לא ידעתי שאתם כל כך קרבים לסוף, הייתי מארגן על איזה ביקורון ב-MRD! אני זוכר את TFC עוד מהטיסה הראשונה, נהגתי לעקוב אחריכם כל טיסה וטיסה, לראות כל תמונה ותמונה (האמת שגם קראתי את רוב התדריכים כולל את המתכונים של מיקי ), לצערי לא הצטרפתי לאף לג במסע, אף פעם לא הסתדר לי לצאת לטיסות בשעה 21:30 22:00 בלילה בימי חמישי, אבל בכל מקרה, כל הכבוד לכם והפורום יראה אחרת בלי התדריכים לTFC בימי רביעי בערך :mrgreen:
AaronDagan פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 שלום, לאחר שהאבק שקע (אחרי "הבאז" של רן.... ), וקראתי את מילות הפרידה המרגשות והכנות, אני מרשה לעצמי כמה מילים משלי כתוספת קצרה למה שכתבתי למעלה. TFC במתכונתו העכשווית יהיה חסר לי כמו להרבה חברים אחרים. זה הפך להיות חלק משגרת השבועות שלי בתקופה האחרונה ותאמינו לי שמאד השתדלתי להתאים עצמי לטיסות השבועיות למרות אילוצים אחרים. אני מאד מקווה לראות המשך ל-TFC בעתיד הקרוב בפורמט כזה או אחר, מכיוון שאני מאמין שסוג כזה של פעילות חטיבתית תורם להשבחת הדור הצעיר ואלה "המבוגרים" כאחד. VATIL מאז הקמתה ייצרה גוף חי ונושם מדהים בתיפקודו, נפלא מבחינה אנושית וחברית ומאתגר מהבחינה האישית לכל אחד שמשתמש בשירותיה. אני מאמין בהמשכיות ורואה בזה דרך חיים, לכן אין ספק שנראה עוד דברים יפים ואירועים דומים בעתיד הלא רחוק. אני משוכנע בכך. תודות רבות ל: אילן, ישראל, מיקי, רן, אלעד, איציק, משה, אורן (למרות ההעדרות), אריה, וכל הפקחים והטייסים שלקחו חלק בפרוייקט הכייפי הזה. וסליחה אם לא ציינתי מישהו. זה לא בכוונה. אני גאה להיות חלק מכם ושמח שהכרתי אתכם. שנה טובה ומוצלחת לכולכם.
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 גם אני נהניתי מאד אתמול בערב. זו הייתה חוויה להיות בTFC וחוויה לפקח על הטיסה האחרונה בסבב הנוכחי. תרו איך הדברים התקדמו באיזור שלנו - פעם ארועים שבאו ממצריים המטירו עלינו אש וגופרית (נכון שמוליק?), והיום המצרים סידרו את האוירונים כמעט באופן מושלם (שאילץ אותי לבלגן קצת שלא תשתעממו חלילה בטיסה האחרונה ). נחכה לTFC2 בכליון עיניים!
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 היה תענוג אתמול! אני רוצה להודות תחילה לפקחים היקרים שלקחו חלק: אביב, יובל, גלעד ואילן. תודה וכל הכבוד לרן פינקלס ומיקי ליפ שעבדו וטרחו במהלך השבוע לטובת המטס, שיחקתם אותה עם הבז שמחתי מאוד לקחת חלק בפרק האחרון לעונה של TFC, מבחינתי זו גם סגירת מעגל מסויימת, מאחר ולקחתי גם חלק בפיקוח בטיסות הראשונות של TFC תודה לכל מי שלקח חלק ב-TFC, אני כבר מחכה לפרק 2! אילן, באותו אירוע שהם המטירו אש וגופרית אלו היו פקחים שרובם היו חברי BOG או סופרויזרים (לא מצרים), לשמוליק יש עוד טראומה (ולאמיר יש טראומה משמוליק ).