Erez Savir פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 fsdream team הוציאו את הסינרי הכי מצופה שלהם,JFK. בהצלחה ירדן ואלמוג,נראה מי ינצח www.fsdreamteam.com
Avi - 4X-KDF פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 אשכרה עד עכשיו לא היה סינרי מקצועי לשדה המפורסם הזה
Almog Atar פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 קךלדיערריעקרעיךלעחערחלחכלחלנלחהבנרקעא)#$%$%$&"%#$#$^#$&^$#&$^#$# כגכגךעחגכךעיעגדךע מצטער :oops: יוהו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיחיינו !!!!! תענוג, הגיע הזמן באמת, סינרי נורמלי לשדה המדהים הזה, הגיע הזמן !!!!
Avichai Koor פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 קךלדיערריעקרעיךלעחערחלחכלחלנלחהבנרקעא)#$%$%$&"%#$#$^#$&^$#&$^#$# כגכגךעחגכךעיעגדךעמצטער :oops: יוהו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיחיינו !!!!! תענוג, הגיע הזמן באמת, סינרי נורמלי לשדה המדהים הזה, הגיע הזמן !!!! אלמוג פעם ראשונה אני רואה אותך מתפרץ חחח שיהיה לכולנו בכיף..ישר לפני החגים
Almog Atar פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 קךלדיערריעקרעיךלעחערחלחכלחלנלחהבנרקעא)#$%$%$&"%#$#$^#$&^$#&$^#$# כגכגךעחגכךעיעגדךעמצטער :oops: יוהו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיחיינו !!!!! תענוג, הגיע הזמן באמת, סינרי נורמלי לשדה המדהים הזה, הגיע הזמן !!!! אלמוג פעם ראשונה אני רואה אותך מתפרץ חחח שיהיה לכולנו בכיף..ישר לפני החגים במשך כל התקופה שאני בסימולטורים בחיים לא היה סינרי נורמלי לשדה המדהים הזה !
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 לפי תגובות מפורמים שונים, הסינרי ברמה גבוהה מאוד,אנשים אומרים שאין נפילות פריימים בכלל... הגיע הזמן סוףסוף.
Ilan Nemirovski פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 סינרי מאוד יפה ומושקע! :wink: תודה על העידכון ארז.
AaronDagan פורסם ספטמבר 19, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2008 כמה הוא עולה?? 22.90 EURO כתוב באתר. ניתן לתרגם לשקלים או USD.