עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

לקראת כנס החטיבה, המלצה לסרט

Recommended Posts

פורסם

מפתיע, קשור מאד לכנס אבל בכלל לא קשור לתעופה.

למי שעדיין לא חי את ההקשר של הכנס הקרוב (ראו הכרזה בנושא "פרסומאי נולד"), אני מזכיר שנתמקד השנה בהעברת מסר ברור שהוא גם המלצה וגם בקשה, והמסר הוא זה: המטרה לשמה קיים ארגון VATSIM וקיימת חטיבת VATIL היא בראש ובראשונה כדי לפקח ולטוס ברשת.

התשובה לכל הטענות של: למה לעלות לטוס אם אין פיקוח, או: למה לפקח אם לא טסים, קפצה לי לראש היום, והיתה המשפט המוביל מתוך הסרט "שדה החלומות" (Field of Dreams) עם קווין קוסטנר, משפט שחוזר כמו מנטרה לאורך כל הסרט:

If You Build It, They Will Come

קוין קוסטנר הוא בעל חווה, השומע קולות, ובפרט את הקול שאומר לו – "אם תבנה אותו, הם יבואו" (משפט שהפך לאחד המצוטטים ביותר בקולנוע האמריקאי). יש לו חלום ישן שקשור בקבוצת בייסבול מסוימת. קוסטנר מפרש את הקול כאומר לו לבנות מגרש בייסבול במקום שדה התירס שלו, וכולם חושבים שהוא השתגע. בהמשך יתברר כי האדם הרודף אחר חלומו ולא נותן לו לדעוך, יזכה בפרס הגדול.

הנמשל של הסרט לגבי VATIL הוא שאם לא נוותר, נעלה לפקח ברשת בכל זמן פנוי גם כשאין כרגע טייסים ואם נטוס ברשת בכל זמן פנוי גם כשאין פיקוח, התשתית שתהיה קיימת תמשוך אליה טייסים ופקחים והתנועה תלך ותגדל ואתה החוויה, וזה יהיה הפרס הגדול שלנו.

הסרט מומלץ לצפייה לקראת הכנס 8)

פורסם
מצטער מויש - יש לי זכויות על זה :P

שים לב מה כתבתי כאן לפני יותר משנה (ועדיין רלוונטי לנושא.....)

(גלגל למטה - כמה הודעות לפני סוף הדף)

http://vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=15622&highlight=%F9%E3%E4+%E4%E7%EC%E5%EE%E5%FA

ואללה נכון :D

טוב, כל הזכויות שמורות לדנדן באהבה 8)

אהבתי שהמחשבה שלנו דומה ואנחנו מאמינים בזה, כי יש בזה הרבה בכל תחום :idea:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...