עבור לתוכן
Izik Bakshi

פיקוח תל אביב עד 23:00

Recommended Posts

פורסם

היה מצחיק עם הססנה שביקש מרשה לניו יורק ,אני הייתי ממטרה שטס לחיפה בחופית

פורסם

אני יספר לכם משהו בסוד....גם אני לפני 9 שנים שהתחלתי ביקשתי מרשה חריג עם ססנה לניו יורק, כמובן שגם אני צחקתי ששמעתי את הבקשה, אך בסופו של יום לחבר חדש כמוהו אנחנו צריכים לתת הכוונה וסיוע, וזה משהו שכל אחד מאיתנויכול לתת ולהוות דוגמא אישית לאחווה של הקהילה.

עוד קודם בערב היה טייס אחר שביקש לטוס במבנה עם 737 אחרי חבר שלו כדי ללמוד את הנתיב, לשמחתי הצלחתי לתפוס אותו לכמה מילים והכוונה נכונה.

פורסם

נו ולפני שבוע היה לך שני מפגרים שעשו מבנה עם 737 ו 767 (היה אמור להיות גם 747 אבל הלך לו הסטרטר). ואחרי זה הם עשו חליפה מעל מגדל ב"ג עד עכשיו מנהל המגדל לא יצא מהבור מחשש שהם יחזרו שוב שלא לדבר על החליפה שהם עשו מעל המסלול....

קטן עליך ססנה ל JFK בנמוך ...

משהו זוכר 757 בנמוך להיטרו ? :lol:

פורסם
אני יספר לכם משהו בסוד....גם אני לפני 9 שנים שהתחלתי ביקשתי מרשה חריג עם ססנה לניו יורק, כמובן שגם אני צחקתי ששמעתי את הבקשה, אך בסופו של יום לחבר חדש כמוהו אנחנו צריכים לתת הכוונה וסיוע, וזה משהו שכל אחד מאיתנויכול לתת ולהוות דוגמא אישית לאחווה של הקהילה.

עוד קודם בערב היה טייס אחר שביקש לטוס במבנה עם 737 אחרי חבר שלו כדי ללמוד את הנתיב, לשמחתי הצלחתי לתפוס אותו לכמה מילים והכוונה נכונה.

זה ברור ואין כמו ניסוי וטעיה אבל באותו רגע זה העלה חיוך וכמו שאמרת מחזיר כל אחד מאיתנו כמה שנים אחורה לימים המצחיקים שלו.

לי יש כשהתחלתי לטוס ברשת לא ידעתי כ"כ את הנהלים הגעתי עם atr להקפה באילת לפני היה מישהו שהמריא בלי אישור עופר בן פרץ שהיה הבקר החליט שהספיק לו לערב אחד והתנתק:) קרה לכולנו קורה ויקרה.

פורסם
אני זוכר אוניה שיצאה מנמל חיפה לאשדוד... יותר נמוך מזה לא יכול להיות. :lol:

:lol:

פורסם
ולי ליפני שבוע היה בקאריבים שני איסנלדים שהמריאו במרט ואני ההיתי בפינל מטר מהגבעה :?

ואני ראיתי את זה :P

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...