moshe elbaz פורסם ספטמבר 24, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2008 אתם מוזמנים להגיע, ערב טוב היה מצוין תודה איציק. מי ביקש מירשה בנמוך לניו יורק???
bar levy פורסם ספטמבר 24, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2008 גם לי היה כיף בתור תנועה אחרונה בנתב"ג גם אני שמעתי אותו חשבתי אני נופל מהכיסא
אורח פורסם ספטמבר 25, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2008 היה מצחיק עם הססנה שביקש מרשה לניו יורק ,אני הייתי ממטרה שטס לחיפה בחופית
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 25, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 25, 2008 אני יספר לכם משהו בסוד....גם אני לפני 9 שנים שהתחלתי ביקשתי מרשה חריג עם ססנה לניו יורק, כמובן שגם אני צחקתי ששמעתי את הבקשה, אך בסופו של יום לחבר חדש כמוהו אנחנו צריכים לתת הכוונה וסיוע, וזה משהו שכל אחד מאיתנויכול לתת ולהוות דוגמא אישית לאחווה של הקהילה. עוד קודם בערב היה טייס אחר שביקש לטוס במבנה עם 737 אחרי חבר שלו כדי ללמוד את הנתיב, לשמחתי הצלחתי לתפוס אותו לכמה מילים והכוונה נכונה.
אורח פורסם ספטמבר 25, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2008 נו ולפני שבוע היה לך שני מפגרים שעשו מבנה עם 737 ו 767 (היה אמור להיות גם 747 אבל הלך לו הסטרטר). ואחרי זה הם עשו חליפה מעל מגדל ב"ג עד עכשיו מנהל המגדל לא יצא מהבור מחשש שהם יחזרו שוב שלא לדבר על החליפה שהם עשו מעל המסלול.... קטן עליך ססנה ל JFK בנמוך ... משהו זוכר 757 בנמוך להיטרו ?
moshe elbaz פורסם ספטמבר 25, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2008 אני יספר לכם משהו בסוד....גם אני לפני 9 שנים שהתחלתי ביקשתי מרשה חריג עם ססנה לניו יורק, כמובן שגם אני צחקתי ששמעתי את הבקשה, אך בסופו של יום לחבר חדש כמוהו אנחנו צריכים לתת הכוונה וסיוע, וזה משהו שכל אחד מאיתנויכול לתת ולהוות דוגמא אישית לאחווה של הקהילה.עוד קודם בערב היה טייס אחר שביקש לטוס במבנה עם 737 אחרי חבר שלו כדי ללמוד את הנתיב, לשמחתי הצלחתי לתפוס אותו לכמה מילים והכוונה נכונה. זה ברור ואין כמו ניסוי וטעיה אבל באותו רגע זה העלה חיוך וכמו שאמרת מחזיר כל אחד מאיתנו כמה שנים אחורה לימים המצחיקים שלו. לי יש כשהתחלתי לטוס ברשת לא ידעתי כ"כ את הנהלים הגעתי עם atr להקפה באילת לפני היה מישהו שהמריא בלי אישור עופר בן פרץ שהיה הבקר החליט שהספיק לו לערב אחד והתנתק קרה לכולנו קורה ויקרה.
Amir Paz פורסם ספטמבר 25, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2008 אני זוכר אוניה שיצאה מנמל חיפה לאשדוד... יותר נמוך מזה לא יכול להיות.
אורח פורסם ספטמבר 25, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2008 אני זוכר אוניה שיצאה מנמל חיפה לאשדוד... יותר נמוך מזה לא יכול להיות.
Idan Traub פורסם ספטמבר 25, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2008 ולי ליפני שבוע היה בקאריבים שני איסנלדים שהמריאו במרט ואני ההיתי בפינל מטר מהגבעה :?
אורח פורסם ספטמבר 25, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2008 ולי ליפני שבוע היה בקאריבים שני איסנלדים שהמריאו במרט ואני ההיתי בפינל מטר מהגבעה :? ואני ראיתי את זה