Eyal Seminar פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 שבוע טוב חברי ואטיל היקרים! מחלקת אירועים גאה יותר מתמיד להציג את אירוע פתיחת שנה- "לחצות את ישראל". האירוע יתקיים ביום שבת 04/10/2008 החל מהשעה 19:00 ויימשך כארבע שעות עד השעה 23:00 (כאמור הזמנים הם זמנים מקומיים שלנו). האירוע "לחצות את ישראל" תוכנן במחשבה רבה, והושקעו מאמצים רבים בעשייתו ובהכנתו. מטרת האירוע היא בעצם לחצות את ישראל מצפון לדרום או מדרום לצפון (ההחלטה שלכם! כאשר ההמראות תבצענה מראש פינה לכיוון אילת או מאילת לכיוון ראש פינה. מרבית העמדות בארץ תהיינה מאויישות ביום זה על מנת לאפשר לכם לטוס מיעדים אלו או מכל יעד אחר בארץ, הן בטיסות ראייה (CVFR) והן בטיסות מכשירים (IFR). פקחים איכותיים מוכשרים ואדיבים יאיישו את מרבית העמדות ויעזרו לכם בניווט, התמצאות וכל עזרה לה תזדקקו במהלך הטיסות. כאמור, הדגש הוא על חציית ישראל לאורכה. השדות העיקריים הם ראש פינה ואילת. אתם מוזמנים לטוס וליצור תוכניות טיסה נוספות שכוללות נגיעות בכל שדה כמעט בארץ או טיסות חוצות אחרות לישראל או כל דבר אחר מטורף ככלה שיעלה ברוחכם. הפקחים שלנו ממתינים בכיליון עיניים לטיסות אלו. בנוסף, תוכלו לבצע נגיעות במנחתים אשר יהיו פעילים וזמינים לכל אורכה של ישראל: ממנחת פיק שבצפון ועד מצדה בדרום. הפעם באירוע הזה אנחנו לא טסים לבד אלא אנחנו מזמינים גם את ה"זרים" לטוס בחברתנו. הכנו מדריכי CVFR, מפות ותוכניות טיסה באנגלית, הכל כדי שהזרים יבואו להנות מטיסת CVFR בארץ. אז חברה, כל אחד שמכיר חבר מחול שיזמין אותו לטוס באירוע! מחלקת אירועים מקווה ומצפה לראות את כלל חברי וטייסי החטיבה באירוע פתיחת שנה! הצלחת האירוע תלויה רבות בהופעתכם. זכרו- באירוע זה יד הדמיון היא חופשית. אתם מוזמנים לטוס כמו שמעולם לא חלמתם לטוס בישראל, בלי טיסות משעממות ורוטיניות אלא טיסות של כיף כשהפעם הכל מותר! אתר האינטרנט של האירוע: http://www.vatil.org//vatil/Evedep/2cro ... index.html כמה תודות: - תודה ענקית ליובל פישלר על העיצוב דף האירוע באתר ובהכנת הבאנר המשוקע, יובל כל הכבוד!. - לתומר על הכנת מפות CVFR באנגלית, המפות יעלו בהמשך גם באתר הראשי. - לברוכי שכתב מדריך שלם על CVFR בארץ באנגלית, ברוכי כרגיל עושה עבודת קודש!, תודה! - למתן על ההעזרה בהקמת האירוע. מצפים לראותכם, צוות מחלקת אירועים.
אורח פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 אין מצב שאני אחמיץ את זה! כל הכבוד למחלקת אירועים!
Yoni פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 כל הכבוד על היוזמה! ונראה לי שהולך להיות אחלה של אירוע! אני מקווה להיות כאן ביום שבת! סביר להניח שגם אני, לא אחמיץ את זה!
noamkn פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 מחלקת אירועים כזו עוד לא ראיתי! יוזמה מבורכת! תודה
4x-amr פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 איזה יופי,אחלה מתנה לראש השנה! הידד למחלקת ארועים
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 יפה מאוד! זו פעם ראשונה שיש מפת CVFR באנגלית! ובהזדמנות אני רוצה לנצל את הבמה עבור בקשה, קיים קובץ שמוסיף נקודות CVFR ל-GPS, אשמח אם מישהו מחברי החטיבה יכול לעדכן אותו לנקודות הנכונות ולהעביר לי לפרסום לטובת הטייסים הזרים שבטח זה יהיה עבורם כלי עזר באירוע.
Adam Waiser פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 חברה כל הכבוד לכם אני לא מתכוון להחמיץ את זה
bar levy פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 פירסמתי בדלתא: http://www.deltava.org/thread.do?id=0x115cc
Waheb פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 מאאאגניב !! כל הכבוד חבר'ה אני מצפה לאירוע מאין כמוהו נ.ב כיבוי 1 להתפקד לאירוע בבקשה חחח
zvi rodes פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 כל הכבוד חברים על העבודה שלכם,בהצלחה לכולם.
Avichai Koor פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 פיצוץ!...אני כנראה אגיע... כל הכבוד שנה טובה לכם
ifs2003 פורסם ספטמבר 28, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2008 יש הגבלה לסוגי המטוסים ? חוץ מהגבלת המהירות לCVFR ל 180 קשר ?
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 28, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2008 יש הגבלה לסוגי המטוסים ? חוץ מהגבלת המהירות לCVFR ל 180 קשר ? ברור שלא. רק אל תגיע לנחות בשדה עם מטוס שלא מסוגל לנחות שם.
Mark163 פורסם ספטמבר 28, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2008 אני בא ועוד איך בא! איזה רעיון מקורי אין מצב שאני מחמיץ את זה. ד"א ב-4\10 יש בית ספר? או עדיין חופש?...
motitol פורסם ספטמבר 28, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2008 יפה מאוד אני מזמן לא טסתי טיסות ראיה אני מגיע ביי מוטי טבריה
Yuval Fishler פורסם ספטמבר 28, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2008 ד"א ב-4\10 יש בית ספר? או עדיין חופש?... זה יוצא יום שבת, ככה שאין בית ספר.
Idan Traub פורסם ספטמבר 28, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2008 מאאאגניב !! כל הכבוד חבר'ה אני מצפה לאירוע מאין כמוהו נ.ב כיבוי 1 להתפקד לאירוע בבקשה חחח כיבוי 1 מתפקד לפקודת מפקדת הכיבוי :mrgreen: האם ישנה הערכות מיוחדת לקראת החג או שאפשר להתחיל לעשות מטסי רייסוס מעל לארצנו הקטנטונת :?:
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 29, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2008 אגב האם ניתן לטוס ב FSX ? LC קיים ב- AVSIM אז זאת לא בעיה. לדעתי המסלולים בראש פינה בעייתיים ואולי גם דרוש תיקון מסוים לאילת. אני מציע שתבקש יפה בפורום מפתחים לשחרר את גרסת הביתא של ראש פינה ולראות מה עובד לאילת, ככה שכל בעלי ה- FSX יוכלו גם לטוס באירוע.