עבור לתוכן
Izik Bakshi

מחר בערוץ 2 (22 בממיר)

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים יקרים

מחר בערוץ 2 (ערוץ 22 בממיר) בתוכנית הבוקר יתארחו עדי ארנס (VATIL10), אלמוג עטר, ערן רגנשטייף, ויונתן פרלמונטר כדי להדגים ולדבר על התחביב היקר שלנו וגם על הקהילה חובבת הסימולטורים, בזמן שיוקצב לנו עדי ידבר קצת על התחביב ועל הקהילה (למרות שנאסר עלינו לפרסם את כתובת האתר בגלל פרסום) ואלמוג וערן יבצעו טיסה בסימולטור, הטיסה לא תהיה ברשת מהסיבה שלצערנו הרב אין להם שם עמדת אינטרנט, למרות שאני מאמין שבעתיד יהיו לנו עוד הזדמנויות להתפרסם בתוכניות אחרות עם אינטרנט לכן אין מה להתרגש מהנושא.

לפי הערכתי השעה שבה יתחיל כל הראיון הוא בחלק שאחרי השעה 8:00 למרות שאני ממליץ לעקוב כבר לפני כי זו רק הערכה, ומי שלא יוכל לראות אז אל דאגה התוכנית תוקלט והקובץ יעלה לאתר שכולם יראו :) .

אני מאחל לכולם צפיה מהנה ובטוח ב 100 אחוז שהרבעיה שלנו תייצג את החטיבה בצורה הכי טובה שיש.

שבוע טוב

פורסם

בהצלחה.

אבל מחר אין ביה"ס (למרותש אני כל יום צופה בתוכנית הבוקר מאחר ואני חייב לשמוע חדשות) ?

כלומר יש ביה"ס אז מחר אלה לא הולכים :D ?

פורסם

בהצלחה לחברה שלנו...

תייצגו אותנו בכבוד...

ומעל הכל תהנו מחר... ותראו לכולם מה זה VATIL.

בוא נקווה שתיהיה שביתה מחר (לכל החברה שבתיכון)... כדי שנוכל לראות בשידור חי בטלוויזיה כמו שצריך...

פורסם

ענק! אני מתחיל ללמוד מחר ב12 אני יראה עם סבא וסבתא! :lol:

החטיבה מתחילה לקבל פירסום בזמן האחרון :wink:

פורסם

האמת ,סבתא יותר מתעניינת... :lol:

הראתי לה ביום שהם חזרו מניו יורק עם " ירושלים" איך אני נוחת איתו בJFK...

הם מאוד התלהבו :lol:

פורסם

היה יפה!

אבל..

1) לא הזכירו את המילה VATSIM או VATIL.

2) המנחה צחקה עליהם וזה היה לא יפה...

3) לא שמו את המסך בצבע וזה הוריד מהגרפיקה של המשחק.

4) כל השאר היה מעולה!

אז מה עכשיו? TECHTV ? :D

פורסם

The Channel 2 piece was great (even though it was a 5 minutes item).

Actually Almog did a live network flight and LLHA and the Northern Sector was fully staffed! I could see them on the network (I checked whether they did a demo only . It looked very good!

It's a pity that Channel 2 didn't promo our site. We should go for a full Zombit program (20 minutes nett).

Again - Kol Hakavod! (and I liked the 777 MFC!).

Ciao,

Alex

פורסם

שלום חברים

היה פשוט נהדר!!!!!!!

בהתחלה חשבנו שזה יהיה בלי אינטרנט אבל הפתיעו אותי על הבוקר ואמרו שכן.

מי שהיו הבקרים זה אלעד על המגדל ואני על פלוטו ונמרוד ה"מפריע" 8)

קודם כל אני רוצה להגיד תודה לערן שלצערנו הרב בסוף מנעו ממנו להשתתף כי היה צריך רק אחד, אני רוצה להגיד תודה לערן כי בלעדיו ובלי העזרה שלו כל הסיפור לא היה מצליח אז ערן אחי אפילו שלא הופעת בלעדיך זה לא היה מצליח, חברים המחשב הנישא שהיה שם היה של ערן ואם הוא לא היה מביא את שלו זה פשוט לא היה מצליח אז שוב ת ו ד ה ערן מכל החטיבה.

שנית תודה לאמוג ששחיק אותה שם בצורה שחבל על הזמן, רק שתדעו שכל הדיבור בטיסה היה צריך לכלול רק את אישור ההמראה אבל אנחנו המשכנו ואלמוג פשוט לא נתן לה לדבר וטס כמו גדול - שיחקת אותה.

שלישית תודה לעדי שהגיע כמו גדול והיה שותף להצלחה של כל הנושא.

ורביעית חביב תודה ליונתן שהיה המתאם בכל העניין ותיאם איתי בטלפון את כל הנושא המאולפן.

אחרון חביב לאילן שהרים את כל הנושא ישירות ממגדל עובדה 8)

זהו חברים היה נהדר ושיחקנו אותה כמו שצריך, אלכס אתה יכול להיות בטוח שהפעם הבאה זה בזומביט 8)

פורסם

כמעט רוב הפעמים שאני בודק בסירבאינפו , אני רואה את אלמוג ברשת. אבל להתעורר בבוקר ולקבל אותו בטלויזיה, זה חידוש :lol:

אני שותף לדעות שההופעה הזאת היתה מוצלחת, למרות הזמן הקצר.

בתוכנית בוקר שכל אייטם לא לוקח יותר מחמש דקות, הראיון היה מצויין והצלחתם להעביר את המסר על קצה המזלג ובדרך מאד פשוטה. זה קהל היעד של התוכנית, ואני בטוח שמי שצפה הצליח להבין פחות או יותר על מה מדובר.

את הפרטים וה "יותר לעומק" נשאיר לתוכניות יותר ממוקדות דוגמת זומביט :)

כל הכבוד =D>

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...