Adam Waiser פורסם אוקטובר 7, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2008 אני חייב לשתף אתכם במקרה ממש מוזר שקרה לי עכשיו המראתי משדה תימן לשדה דב בכללי CVFR בקיצור אני עובר מעל תל יונה שמח וטוב לב רואה כבר מרחוק את ה03 מצוחצח ומוכן לקראתי מתחיל להנמיך וכל הבדחים והבלאגן פתאום בלי הודעה מוקדמת המטוס מתחיל לפנות ימינה בתור דבר ראשון אני כמובן מנסה להשיב מלחמה נותן היגוי שמאלה דוחף רגל שמאל כלום המטוס בשלו. ופתאום הוא מתיישר. שמח וטוב לב שחזרה לי השליטה במטוס אני מביט קדימה ורואה את בן גוריון ומסלול 12 מתקרבים. אבל בצורה כזו שכל מה שנשאר לי לעשות זה לשחק קצת עם המצערת והמדפים ולגעת בדיוק על ציר המסלול של 12 זה הסיפור. עכשיו אמנם מכשיר הניווט(VOR1)היה מכוייל על 110.3 אבל טסתי על ה172P שאין לו טייס אוטומטי. בקיצור מה קורה פה? האם הסימולטור שלי השתגע? אודה לכם אם תעלו השערות וספקולציות או שסתם תהנו מהסיפור שלי.
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 7, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2008 יכול להיות שנדפק לך הג'ויסטיק, תנסה לכייל. לי זה קרה כמה פעמים.
Adam Waiser פורסם אוקטובר 7, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 7, 2008 לא היוק שלי סבבה זה לא שהוא פשוט המשיך לפנות הוא התיישר בדיוק מול המסלול 12 כאילו הILS צד אותו
bar levy פורסם אוקטובר 7, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2008 למטוס בתאכלס יש טייס אוטומתי פשוט אין פאנל שלו עכשיו לסימולטור יש הגדרות מקשים לפקודות לטייס האוטומתי אולי בטעות לחצתה על מה שמפגיל APP והוא היה על ARM עד הILS
תומר עינבר פורסם אוקטובר 7, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2008 חחחח אחד הקטעים... במקרה כזה אתה צריך לחשוב: "מה הולך פה? למה המטוס פונה בעצמו לפיינל מסלול 12? התשובה הראשונה שהיתה עולה לי לראש זה טייס אוטומטי, אז כמו שאמרו פה אין פאנל של טייס אוטומטי לססנה 172P של תומר חיים, אבל הוא קיים. פשוט אתה היית צריך ללחוץ Z במקלדת ולנתק אותו. המשך טיסות נעימות...
Adam Waiser פורסם אוקטובר 7, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 7, 2008 תראה תומר בסוף כל כך נהניתי מהגישה שזה סידר לי שכבר לא היה לי אכפת לשלם 5 וחצי שקל ולנסוע באוטובוס לשדה דב. בכל מקרה טוב לדעת שגם ב172 ניתן להחיל טייס אוטומטי. למרות שכדי להתיצב על ILS שלא רצית צריך קצת יותר מללחוץ על כפתור בטעות. נקווה שזה היה המצב. אנסה את אותה גישה לשדה דב מדרום שוב ונראה מה קורה. אני רק מנסה לדמיין מה היה קורה אם זה היה באמצע סולו ניווט הבא עלינו לטובה.
תומר עינבר פורסם אוקטובר 8, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2008 תראה תומר בסוף כל כך נהניתי מהגישה שזה סידר לי שכבר לא היה לי אכפת לשלם 5 וחצי שקל ולנסוע באוטובוס לשדה דב. בכל מקרה טוב לדעת שגם ב172 ניתן להחיל טייס אוטומטי. למרות שכדי להתיצב על ILS שלא רצית צריך קצת יותר מללחוץ על כפתור בטעות. נקווה שזה היה המצב. אנסה את אותה גישה לשדה דב מדרום שוב ונראה מה קורה. אני רק מנסה לדמיין מה היה קורה אם זה היה באמצע סולו ניווט הבא עלינו לטובה. ישר אתה עובר קורס מכשירים!