עבור לתוכן
Builds

מספר שאלות בנוגע לכניסה לקוקפיט בטיסה

Recommended Posts

פורסם

היי.

ב 22 לחודש אני נוסע בע"ה למינכן, Boeing 757 באלעל ואותו דבר חזור ב 30 לחודש.

רציתי לדעת איך כותבים את המכתב ובו הבקשה לכניסה לקוקפיט ובכלל האם האפשרות הזו להכנס קיימת אם אני לא מכיר אף אחד באלעל ואין לי שם פרוטקציות (אולי מישהו יוכל לסדר?... :? )

תודה מראש ושנה טובה :mrgreen: !

פורסם
כניסה לקוקפיט זה עניין של מזל, אם יוצא לך קברניט נחמד אז אתה בפנים...

תכתוב להם את השם שלך, כמה מילים על ואטיל, ושאתה מעוניין להיכנס לקוקפיט.

ברוכה הבאה לחטיבה, ובהצלחה :wink:

כמה מילים על VATIL ? אהה כן, השתמשתי בסוכנות כניסה לקוקפיט VATIL.

(הודעה ראשונה בפורום ואפילו שם מלא בחתימה אין שלא לדבר על חיפוש מינימלי שהיה מניב לפחות 20 הודעות זהות) ...

פורסם

(הודעה ראשונה בפורום ואפילו שם מלא בחתימה אין שלא לדבר על חיפוש מינימלי שהיה מניב לפחות 20 הודעות זהות) ...

את האמת שאני רשום כבר מספר חודשים ובזמן הזה נכנסתי וקראתי פה הודעות של אחרים ודי הייתי פעיל מבחינת צופה מהצד מכיוון שאחראי החטיבה שכח לאשר אותי (צריך פה אישור בהרשמה... :( ) ככה שזה לא שאני לא מכיר כאן כלום ולא יודע קצת דברים.

מבחינת טיסה אני עדיין באימונים ואני רשום אך לא טסתי בואטסים. (באותו נושא, יש למישהו אולי נדב"ר באנגלית?)

פורסם

http://vatil.org/vatil/training/pilots/3-3-withatc.pdf

ובנוגע לנושא של הקוקפיט .

אני חזרתי לא מזמן מבודפשט ונכנסתי הלוך וחזור והיה אחלה..

אתה צריך לכתוב מכתב קצר יחסית , תגיד איך קוראים לך בן כמה אתה תסביר להם על הסימולטורים קצת .

ותגיד שהיית מאוד שמח לראות איך זה במציאות וכו' .

ואין סיבה שלא תכנס :)

שנה טובה ובהצלחה.

פורסם

את האמת שאני רשום כבר מספר חודשים ובזמן הזה נכנסתי וקראתי פה הודעות של אחרים ודי הייתי פעיל מבחינת צופה מהצד מכיוון שאחראי החטיבה שכח לאשר אותי (צריך פה אישור בהרשמה... :( ) ככה שזה לא שאני לא מכיר כאן כלום ולא יודע קצת דברים.

מבחינת טיסה אני עדיין באימונים ואני רשום אך לא טסתי בואטסים. (באותו נושא, יש למישהו אולי נדב"ר באנגלית?)

אם אתה צופה מהצד היית כבר צריל לראות לא מעט שרשירים בנושא הקוקפיט

דבר שני בהתאן לחוקי הפורום הוסף את שמך המלא לחתימה

תודה

פורסם
http://vatil.org/vatil/training/pilots/3-3-withatc.pdf

ובנוגע לנושא של הקוקפיט .

אני חזרתי לא מזמן מבודפשט ונכנסתי הלוך וחזור והיה אחלה..

אתה צריך לכתוב מכתב קצר יחסית , תגיד איך קוראים לך בן כמה אתה תסביר להם על הסימולטורים קצת .

ותגיד שהיית מאוד שמח לראות איך זה במציאות וכו' .

ואין סיבה שלא תכנס :)

שנה טובה ובהצלחה.

טסת באלעל?

כי לפי מה שהבנתי באלעל קשה להכנס (אז "ואין סיבה שלא תכנס" היה נראה לי too good to be true)..

מה בדיוק כדאי לי לכתוב? שאני אוהב סימולטורים, שאני מטיס את זה ואת זה, לדבר על אלעל, על טיסה, מה הכי כדאי לי?

תודה מראש!

פורסם

אני טסתי באלעל לבריסל ונתנו לי להיכנס בהלוך המראה, נחיתה וחלק מהשיוט ובחזור בשיוט ובנחיתה. הכל עניין של מזל.

אגב, אלעל לא כ"כ קשים יחסית.

פורסם
אני טסתי באלעל לבריסל ונתנו לי להיכנס בהלוך המראה, נחיתה וחלק מהשיוט ובחזור בשיוט ובנחיתה. הכל עניין של מזל.

אגב, אלעל לא כ"כ קשים יחסית.

דווקא מחיפוש פה עלה שאלעל שמים דגש רב על בטחון ולא נותנים לכל אחד ולרוב מסרבים להכנס אלא רק לאחר הנחיתה נותנים.

אתה בטוח שבלי שום שת"פ או תיאום מראש נכנסת? פשוט כתבת מכתב, מסרת בכניסה לדיילת והיא החזירה לך תשובה חיובית? :!:

פורסם

תראה, בשנתיים האחרונות טסתי 4 פעמים באלעל ובכולן נכנסתי, והם ידעו עלי רק כשעליתי למטוס.

לך לכלכל, תבקש ממנו לתת את המכתב לטייס, ותגיד לו מה המקום שלך(תכתוב במכתב).

אז אתה מתיישב ומחכה. נתנו תהנה, לא נתנו תהנה מהטיסה...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...