Yarden Ben-Dor פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 חברה, ממש נהניתי להיות איתכם בILS, ולאחר מכן גם בתחנת דלק. אני באמת חושב שמי שלא היה הפסיד, היו נחיתות מאוד יפות, בין היתר היו המראות של ELY001, COA090 המטוסים הרגילים, כמו כן 757 נחתו, 738, ספרתי לפחות 2. וכמו כן גם KLM 737-900 וזה אאאאאאאאאאאארררררררווווךךךךךךך... וכמובן לאחר כל זה ב1:15 בלילה בערך, כולנו כמעט הלכנו לתחנת הדלק ליד ראשל"צ, אכלנו טוסטים, ובעיקר דיברנו על מה שבאמת אנחנו אוהבים.. בלי לשים לב הזמן רץ וב2:05 ואז כולנו התפזרנו... אז הנה, עשינו קצת חגיגה ליום הלא רגיל הזה שהיה היום, בו ייצגו אותנו אלמוג עטר, עדי ארנסט, ערן רגנשטרייף ויונתן פרלמוטר במופע אפשר להגיד היחצ"נות של VATIL בערוץ 2, באמת כל הכבוד לכם ואני מוריד לכם את הכובע, מדי פעם מגיע לחגוג על דברים כאלה. אז חברייה, תודה רבה על מה שעשיתם היום וכל היוזמות והארגונים לכל מביאי השתייה, אם אני לא טועה זה היה נועם, וכן תודה רבה לקובי, שארגן בעצם את המשך המפגש בתחנת הדלק לאחר הILS.. אני מקווה שפעולות כאלה בלילה בILS גם יימשכו, וגם כמובן במקביל לפעילות היומית בILS, מלהתחמק מהמשטרות הנמצאות בלי הפסקה באיזור חחחחחחח.. אז יאללה! אני עכשיו עייף מת.. ואין לי כוח לכתוב, אז שוב תודה לכם ו...... בעעעעעעעעעעעע חחח. ירדן
mickey lip פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 קובי תמיד מארגן טוסטים אחרי מפגש הוא לא יכול בלי זה :wink: מיקי