עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

VA MEETING ZURICH 2008 - תדריך ורשימת סלוטים בעמ' 5 !!

Recommended Posts

פורסם

VA MEETING 2008

זוכרים את האירוע הקודם ? השיירה שיצאה מנתב"ג (ומכל אירופה) ? ההולדים בקומות מעל AMIKI ? מס' המטוסים על הILS ? מס' העמדות התפוסות בשדה בציריך ? אם אתם זוכרים אז בטח נשאר לכם טעם של עוד ואם אתה לא מבינים על מה אני מדבר זאת ההזדמנות שלכם לבוא ולראות !

אל על וירטואל לוקחת חלק באירוע VA MEETING שבו יגיעו לשדה בציריך כל החברות הגדולות באירופה ובעולם ואנחנו שמחים להיות חלק ממנו ומקווים (כמו אירוע שעבר) להיות בין החברות שמביאות הכי הרבה טייסים (היינו מקום שני אם אני לא טועה).

האירוע ממש מעבר לפינה, יום שבת הקרוב 18 לאוקטובר , ההרשמה קצת שונה, דרך האתר של השוויצרים.

שימו לב טוב, ההרשמה כמו שאמרתי מהאתר של השוויצרים בכתובת הבאה :

http://www.swissfir.org/events/VA-Meeting/?nid=5

שעת ההרשמה שלי היא 19:20 זולו, זוהי שעת הנחיתה המשוערת שם ולא שעת המראה מהארץ !, בהרשמה רושמים גם שעת המראה משוערת מנתב"ג שהיא 15:30 זולו בערך (אם לקחתם סלוט לפני הזמן נחיתה שלי שהוא 19:20 זולו אז תורידו 5 - 10 דקות בהתאם לסלוט ואם לקחתם סלוט מאוחר יותר משלי תעלו 5-10 דקות בהתאם לסלוט).

דבר חשוב לגבי ההרשמה, בהרשמה עצמה אתם צריכים לבחור את אל על VA ולהכניס את הקוד הבא בVA REGISTRATION CODE.

48f262ed4e0c4

לאחר ההרשמה יש לאשר אותה באמצעות אימייל שנשלח אליכם, כל מה שצריך לעשות זה פשוט ללחוץ על הלינק על מנת לגמור את ההרשמה.

אם אתם לא מקבלים את המייל רצוי לבדוק בתיקיית ספאם.

אנחנו כמובן נצא בשיירה מנתב"ג בשעה 15:30 זולו שזה 17:30 מקומי שלנו (שימו לב, שעון חורף !), בבקשה תירשמו מסודר דרך האתר של השוויצרים (כולל הכנסת הקוד - זה חשוב מאוד !) ולקראת האירוע אני אעשה סדר בסלוטים (שעות יציאה מסודרות וגייטים בנתב"ג), מקווה לפיקוח מלא כמה שניתן בדרך, לגבי פיקוח בסביבה מיותר לשאול לדעתי 8)

תוכנית טיסה :

DEENA1 SUVAS UL53 KOR UL613 YNN UL611 SPL UL862 VIW UL608 KPT UL856 NEGRA

מבחינתי, חובה לקרוא את המידע באתר של האירוע על כל הדברים הצפויים ואולי המיוחדים שיוכלים להיות !!! (לינק בהודעה של משה - דרך אגב הקדמת אותי בדקה 8) )

מקווים לראות אתכם !!!!

צוות אל על VA

כמובן, ניתן לפנות אלינו בכל שאלה...

פורסם
347 בתקווה שהסימולטור לא יקרוס בדרך לשמה

אביב כל הרעיון הוא שהסימולטור לא מגיע לשם, הוא נשאר אצלך בבית ורק המטוס טס :P

עכשיו ברצינות, אולי תשמור מצב טיסה כל חצי שעה נגיד ואז תוכל לחזור לאותה נקודה בלי בעיה

פורסם

אלמוג כל הכבוד על הטיפול המהיר באירוע!

חברה קדימה קחו סלוטים, זה הולך להיות אירוע ענק!

עוד דבר שכחתי, צוות אירועים יארגן לכם פיקוח מלא במשך שעתיים לאירוע (15-17Z), שזה יוצא 17-19 מקומי אצלינו אז תקחו סלוטים שמתאימין לזמן ההמראה.

טיסה נעימה לכולם 8)

פורסם
לקחתי ELY345 הולך להיות כיפי ביותר :D

רק שימו לב איפה אתה נרשמים, יש איזה שלושה מטוסים שנרשמו כשעה לפני השעה שאנחנו תיכננו.

אנחנו תיכננו נחיתה בין 19:00 ל19:45 זולו, יש איזה שלושה טייסים שנרשמו בערך ב18:20 8)

אני מעדיף שניצא כולנו ביחד, גם בגלל פיקוח בדרך (אני מקווה מאוד, לא אוהב להבטיח אחרי האירוע האחרון) וגם בגלל שאם אנחנו באים כשיירה זה עוצמתי יותר...

פורסם

לפני שאתם נרשמים, שימו לב אם אות הקריאה שברצונכם לבחור אינו תפוס.

רק עכשיו ראיתי שיש שניים תחת ELY347, ושלחתי להם מייל שיחליפו את שלי לELY341.

לדעתי כדאי שכל אחד ירשום את אות הקריאה שלו במסודר על מנת למנוע כפילויות.

טיסה נעימה.

פורסם
לקחתי ELY345 הולך להיות כיפי ביותר :D

רק שימו לב איפה אתה נרשמים, יש איזה שלושה מטוסים שנרשמו כשעה לפני השעה שאנחנו תיכננו.

אנחנו תיכננו נחיתה בין 19:00 ל19:45 זולו, יש איזה שלושה טייסים שנרשמו בערך ב18:20 8)

אני מעדיף שניצא כולנו ביחד, גם בגלל פיקוח בדרך (אני מקווה מאוד, לא אוהב להבטיח אחרי האירוע האחרון) וגם בגלל שאם אנחנו באים כשיירה זה עוצמתי יותר...

אתה צודק במה שאתה אומר אבל לצערי בשעה שאתם עתידים לנחות אני כבר לא יהיה בבית..

פורסם
לפני שאתם נרשמים, שימו לב אם אות הקריאה שברצונכם לבחור אינו תפוס.

רק עכשיו ראיתי שיש שניים תחת ELY347, ושלחתי להם מייל שיחליפו את שלי לELY341.

לדעתי כדאי שכל אחד ירשום את אות הקריאה שלו במסודר על מנת למנוע כפילויות.

טיסה נעימה.

שינו לך ל- ELY347I :?

אלמוג, תדאג בבקשה שהפיקוח יכסה גם את המאחרים שיש להם ילדים להשכיב לישון...

אני ממריא ב- 18 זולו בערך שזה 8 בערב שלנו ולא חושב שצריכה להיות בעיה עם פיקוח בשעות האלה

פורסם
נרשמתי בטעות כ343 :( :roll: איך אני משנה את זה?

אם אפשר ל485.

אתה כבר השלישי ל343.... לא משנה כרגע, בטיסה עצמה תיקח קולסיין אחר, אני לא מאמין שהם יבדקו את הסלוטים בזכוכית מגדלת, מספיק לתת להם את האינדיקציה כמה באים ובאיזה שעות, אם זה 343 423 או 824 זה לא משנה...

תשימו לב לפני שאתם נרשמים אם הקולסיין שאתם רוצים פנוי, קחו דקה רגע ותעברו על הרשימה...

לקראת האירוע אני אבדוק את הקולסיינים ונשנה מה שצריך בהתאם לבחירתכם...

פורסם

אלמוג - כרגע רשומים תחת ELAL באירוע 19 מטוסים, בעמוד המפורט אני ספרתי 20 חברים... נראה לי כדאי לפני האירוע לוודא שהמספרים תואמים ואם לא אז לבקש שיתקנו אותם.

:idea: נשמח מאד אם גם כל טייסי TFC לדורותיהם יבואו לקחת חלק :idea:

בואו נשמור על המקום הראשון!

פורסם
אלמוג - כרגע רשומים תחת ELAL באירוע 19 מטוסים, בעמוד המפורט אני ספרתי 20 חברים... נראה לי כדאי לפני האירוע לוודא שהמספרים תואמים ואם לא אז לבקש שיתקנו אותם.

:idea: נשמח מאד אם גם כל טייסי TFC לדורותיהם יבואו לקחת חלק :idea:

בואו נשמור על המקום הראשון!

לקחתי לתשומת ליבי, תודה על ההארה 8)

פורסם

קצת באיחור...אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!

ELY457

שעת המראה משוערת מב"ג:19:10 מקומי

שעת נחיתה משוערת בציריך:21:20UTC.

נתראה בשמחות!(יום שבת... :lol: )

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...