Almog Atar פורסם אוקטובר 19, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 סיכום שלי : יצאנו אתמול בערך כ25 מטוסים לציריך (כמות מאוד מכובדת לטיסה של 4 שעות - ובכלל), לפי מה שהבנתי רובכם הגעתם בשלום למרות שחלקכם קצת מסוחררים אבל לא נורא העיקר הגענו בשלום . היציאה מבן גוריון הייתה חלקה (לפחות מה שאני ראיתי), עבודה מעולה של הפקחים בנתב"ג (תודות בהמשך), משם עברנו ליורו בניצוחו של האחד והיחיד איציק עד היציאה מיוון שהייתה לנו קצת הפסקה, רובכם זכיתם ב5 דקות של פיקוח בבלגראד אבל הראשונים עברו שם לפני שעלה הפיקוח. לאחר מכן נכנסנו לבלאגן, זה התחיל עם וינה, עבר למינכן שהתחיל בהפרדה והנמכות, לפי מה שהבנתי חלק ממכם התחיל גם עם הריקודים במעגלים עם הגרמני. אחרי מינכן שעבר חלק עם DCT RAVED עברתי לסוויס ראדאר שנתן לי אישור לNEGRA1A והולד בAMIKI, התחלתי בFL150 בקומה העליונה בהולדים שמתחתיי (בדיוק מתחתיי) היה MD80 של הסרבים ואת אייל סמינר שה744 שלו היה נראה פשוט מצויין מלמעלה. לאט לאט הוריד אותי הפקח בקפיצות של 1000 רגל עד לFL110, עברתי לAPP ששיחרר אותי אחרי משהו כמו 8-9 הולדים וביקש קצב הנמכה גבוה ל7000 ווקטורים לILS14. שהתקרבתי לאיזור הVOR של TRA עברתי לFINAL שלקח אותי לטיול בהרים בגובה 5 (גם לטעמי זה היה קרוב מידי לקרקע) והכניס אותי לILS אחרי הMD80, הייתי מספר 3-4 על הILS לדעתי אם אני זוכר נכון, מרוב העומס בפקח הפיינל הוא לא העביר אותי למגדל עד לפיינל של 6 מייל, עברתי למגדל בדיוק שהMD80 לפניי האט והתחיל לפנות את המסלול, קיבלתי אישור לנחות והנחתי את המטוס בעדינות על המסלול (נחיתה אחת הטובות שלי תוך כדי הסתנוורות מכמות התנועה בשדה), עברתי לקרקע תוך כדי שיש לי על הפנים חיוך מטומטם וטיפשי, ביקשתי E57 וקיבלתי אישור להסיע דרך הD לחניה. כיביתי מנועים בחנייה ונשארתי מחובר לתקופת זמן יחסית ארוכה עד שיגיעו עוד כמה מטוסים, מצטער של נשארתי יותר זמן פשוט זה היה נראה מוגזם זמן הטיסה הצפוי היה אמור להיות 3:46 לפי הFSBUILD, תכ'לס זמן הטיסה היה 4:30, כמעט שעה יותר ! לא הופתעתי כ"כ והייתי מוכן מראש (כמות דלק גדולה יותר מהרגיל). הפיקוח היה מעולה, אביב, אתה לא היחיד שהתלונן על ההולדים בטענה שהם יכלו לתת ווקטורים אבל אל תשכחו שלמרות שיש להם מרחב עצום יש להם הרים ויש להם מלא מלא מלא STARים. קצב הנחיתות היה כ4-5 מטוסים בדקה !! אין מה לעשות, הולדים פותרים את העניין הספיצי הזה בצורה הטובה ביותר, אי אפשר לתת ווקטורים ל70 מטוסים שבאים לך מכל הכיוונים בכל הגבהים. לדעתי הפקחים התמודדו יפה עם זה, חוץ מהעובדה שהפקח פיינל העביר אותי מאוחר למגדל הכל היה בסדר גמור מבחינתי. עכשיו לתודות : תודה לאייל ולמחלקת אירועים על אירגון הפיקוח ובארץ ועזרה באירגון האירוע, תודה רבה ! תודה רבה גם לאיציק שלקח על עצמו את הכאב ראש של יורו קונטרול ! תודה רבה לשאר הפקחים שפיקוח בארץ, יובל שעשה עבודה מדהימה, שחר, ניסים (כן אמיר גם אתה - תירגע) וגם אוהד שהצטרף מאוחר יותר (אם שכחתי מישהו אני ממש מצטער), תודה רבה חברים !!! תודה רבה לכל הטייסים שלקחו חלק באירוע הזה וייצגו אותנו בכבוד, לדעתי הוכחנו לכולם (לדעתי זה כבר הוכח מזמן והאירוע רק חיזק את זה קצת) שהחטיבה והטייסים הישראלים מקצועיים ושזה לא רק כמות אלא גם איכות, תודה ! וכמובן, תודה ענקית למשה מזרחי שעבד לא פחות ממני ואפילו גם הרבה יותר ממני בהכנות לאירוע, בלי משה דברים היו נראים אחרת לגמרי, אולי לא ראיתם את זה אבל משה לקח חלק פשוט ענק בהכנות לאירוע הזה ובלעדיו כמו שאמרתי דברים היו נראים אחרת, תודה רבה משה !! אני מקווה שכיסיתי הכל ונתראה באירוע הבא , ודרך אגב, איפה התמונות ?! :mrgreen: נ.ב. צפו להפתעה בקרוב...
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 19, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 נ.ב.צפו להפתעה בקרוב... בחייאת אלמוג רק בלי הולדים הפעם
Almog Atar פורסם אוקטובר 19, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 נ.ב.צפו להפתעה בקרוב... בחייאת אלמוג רק בלי הולדים הפעם את מכסת הסחרחורות השנתית קיבלנו כבר :mrgreen: ושלא נדבר עליך, סגרת מספיק הקפות עד לשמחת תורה 2040
אורח פורסם אוקטובר 19, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 נ.ב.צפו להפתעה בקרוב... בחייאת אלמוג רק בלי הולדים הפעם את מכסת הסחרחורות השנתית קיבלנו כבר :mrgreen: ושלא נדבר עליך, סגרת מספיק הקפות עד לשמחת תורה 2040 שנתית ? מאז 2004 ועד היום, אם אני מחבר את כל ההולדים שעשיתי אי פעם, זה לא מתקרב להקפות שעשיתי ב KPT בלבד (ואחרי זה ב RAVRD וב AMIKI ... ).
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 19, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 נ.ב.צפו להפתעה בקרוב... בחייאת אלמוג רק בלי הולדים הפעם את מכסת הסחרחורות השנתית קיבלנו כבר :mrgreen: ושלא נדבר עליך, סגרת מספיק הקפות עד לשמחת תורה 2040 שנתית ? מאז 2004 ועד היום, אם אני מחבר את כל ההולדים שעשיתי אי פעם, זה לא מתקרב להקפות שעשיתי ב KPT בלבד (ואחרי זה ב RAVRD וב AMIKI ... ). נראה לי שהלחצתי קצת את המערכת שם, זה טוב שיפיקו לקחים... http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?p=261550#261550 וחוץ מזה אתה אין לך זכות להתלונן בכלל: באת בלי סלוט, חתכת דרך 30 במקום להסיע אחרי הירדני ל-26, הייתי צריך להריח את המנועים שלך כל הדרך, שוחררת לפני מההולד וכמעט הורדת לעצמך את הזנב עם תא המטען שלי ... יאללה תצטרף אלי עד 2040, שיהיה. :mrgreen:
Yoav Hahamo פורסם אוקטובר 19, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 פרסמתי תמונות מהארוע, בקישור הבא: http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 747#243747
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 19, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 היה ממש אחלה! תכננתי לצאת ב 1900 כי הסלוט לנחיתה שלי היה 2235, לצערי לא יצא לי והמראתי ב 2000, כבר במילאנו הפקח נתן לי הולד של איזה 5 דקות, שלח אותי ישירות לנקודה אחרת העביר אותי למינכן ועשיתי בה גם הולד (אני חושב RAVED) שם אני מתרתק ומנמיך...ואז הוא שלח אותי לנקודה אחרת העביר אותי לסוויס ריידר ושם גם התרתקתי והנמכתי. אחרי זה כמובן ששוב שלחו אותי לנקודה אחרת וגם שם התרתקתי והנמכתי... אחרי היציאה מ AMIKI כבר חשבתי אני אנחת עוד מסר קטן של דקות, לפקחים היה רעיון אחר, לקחת אותי רחוק מהשדה, לעשות לי 360 על ידי HDG ורק אז להחזיר אותי לכיוון השדה ול ILS.. אבל, לא היה בנאדם יותר שמח ממני! אימון מטורף על האוטובוס 343, כמעט כל מה שרציתי לתרגל הם נתנו לי ועשו לי טיסה אדירה! טיסה של 3 וחצי שעות הפכה ל 4 שעות ו 36 דקות.
Shireto Shahar פורסם אוקטובר 20, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2008 היה אירוע מעולה! היה לי מאוד כיף. משה בכיף! והיה כיף לעבוד עם יובל הענק וניסים.