Nisim Shoval פורסם אוקטובר 13, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2008 פעם אחרונה שעליתי לפני יומיים היתה תנועה דלילה ביותר. פעמיים לפני היתה תנועה יפה ומכובדת. צריך לשמר את זה. נקווה שביום שלישי התמונה תהייה אחרת ויהיה הרבה ירוק על מסכי הראדר. בוא לטוס ולהתאמן. חשוב לשמור על נהלי דיבור ולא להתפרץ לקשר. חג סוכות שמח לכולם. חברה צריך לנצל את הימים הקרובים לפני סיום החופש (גם אני בחופש עד יום חמישי) אני מעריך אחר כך יהיה יותר סופי שבוע מאשר אמצע שבוע.
mickey lip פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 פעם אחרונה שעליתי לפני יומיים היתה תנועה דלילה ביותר.פעמיים לפני היתה תנועה יפה ומכובדת. צריך לשמר את זה. נקווה שביום שלישי התמונה תהייה אחרת ויהיה הרבה ירוק על מסכי הראדר. בוא לטוס ולהתאמן. חשוב לשמור על נהלי דיבור ולא להתפרץ לקשר. חג סוכות שמח לכולם. חברה צריך לנצל את הימים הקרובים לפני סיום החופש (גם אני בחופש עד יום חמישי) אני מעריך אחר כך יהיה יותר סופי שבוע מאשר אמצע שבוע. החופש עושה לא טוב חביבי אתה פיקחת ב13.10 ה 14 לחודש זה כבר עכשיו ( את ה14 לחודש אני לא שוכח ולא מתבלבל, מזל טוב לקטנה שלי בת 3 היום).
Yuval Fishler פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 פעם אחרונה שעליתי לפני יומיים היתה תנועה דלילה ביותר.פעמיים לפני היתה תנועה יפה ומכובדת. צריך לשמר את זה. נקווה שביום שלישי התמונה תהייה אחרת ויהיה הרבה ירוק על מסכי הראדר. בוא לטוס ולהתאמן. חשוב לשמור על נהלי דיבור ולא להתפרץ לקשר. חג סוכות שמח לכולם. חברה צריך לנצל את הימים הקרובים לפני סיום החופש (גם אני בחופש עד יום חמישי) אני מעריך אחר כך יהיה יותר סופי שבוע מאשר אמצע שבוע. החופש עושה לא טוב חביבי אתה פיקחת ב13.10 ה 14 לחודש זה כבר עכשיו ( את ה14 לחודש אני לא שוכח ולא מתבלבל, מזל טוב לקטנה שלי בת 3 היום). הוא התכוון שיעלה היום (יום שלישי). ומזל טוב!
uvdude פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 ראשית תודה לניסים על הויקטור הנהדר ( :wink: ) לILS, לאביעד במגדל, ולאביב שהצליח להנחית צוקית בין כל הססנות בשדה דב... דבר שני, היה ממש נחמד לטוס היום. בכלל בימים האחרונים, אולי באווירת כל החגים, יש תנועה יוצאת מהכלל רוב הזמן ומאוד נחמד לפקח ולטוס. ערב מצויין שיהיה לכם
Gregory Verba פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 תודה רבה על הפיקוח, אך לצערי המחשב פשוט קרס כמה שניות לפני נגיעה.חזרתי מוינה כELY364 . גם זה קורה :cry:
nivshk פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 ניסים, תודה שאתה מקפיד לעדכן מראש. אני בהחלט מתכנן את היום שלי סביב ההודעות שלך לאחרונה. תודה גם לשאר הפקחים שעושים עבודה מקצועית ביותר... איציק, קרבל, אביעד והאחרים... נמשיך להתראות בקרוב! ניב שקולניק 4X-NIV