אורח פורסם אוקטובר 19, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 היום עברתי לשלב הבא עם FSX - טיסה ב-3D... פשוט לא יאמן - אין להשוות לטיסה ללא 3D כל מה שצריך זה דרייבר נוסף של nVidia (עבור הוספת ה-3D Stereo) ומשקפיים שמתאימות לזה - זה נקרא - Anaglyph - עם הפרדה לאדום\כחול (עולה בערך שקל...) חבל שאני לא יכול להכין מזה סרט.
Tal Elmishali פורסם אוקטובר 19, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 לפי מה שאני יודע זה פשוט כמו ב-IMAX שרואים ב-3D אז רק ב משחקים וזהוא.. זה מה שאני יודע תקנו אותי אם לא
אורח פורסם אוקטובר 20, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2008 אביב - במקום לראות תמונה רגילה (שלמעשה אין בה שום עומק) ואתה בעצם מנחש את גובה ההר (כרמל לדוגמא) אז עם התוספת הפשוטה הזאת - אתה רואה עומק -ברור ביותר. קשה להסביר את זה בלי לראות - אבל אני לא יכול לעשות מזה סרט כי צריך את המשקפיים. זה אכן כמו ב-IMAX - אבל אצלך במחשב!
idonadel פורסם אוקטובר 20, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2008 אין ניתן להשיג את הדרייבר המדובר(ל-NVIDIA)?
אורח פורסם אוקטובר 20, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2008 כתובת לדרייבר של nVidia http://www.nvidia.com/object/3d_stereo.html קחו בחשבון שיש קצת ירידה ב-FPS כאשר עוברים ל 3D אבל זו לא בעיה כי תמיד ניתן (בלחיצת כפתור תוך כדי המשחק) להפעיל את זה או לבטל את זה, כך שאין סיבה למה לא להתקין את זה. דרייבר קיים, משקפיים עולים בערך שקל, נסו...
Shireto Shahar פורסם אוקטובר 20, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2008 אני גם מצטרף לראובן, מאיפה אני משיג את המשקפיים האלה?
Yuval Fishler פורסם אוקטובר 21, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2008 אני גם מצטרף לראובן, מאיפה אני משיג את המשקפיים האלה? פלח מה-IMAX סתם. האמת שלי יש מספר של תמונות תלת מימד. אין לי מושג מאיפה קונים רק משקפיים.
Eyal Moshel פורסם אוקטובר 23, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2008 חשוב לציין כי בנוסף לתוספת של הדרייבר stereo יש צורך להתקין driver לכרטיס המסך אשר יהיה זהה לstereo , ונכון מדובר בחוויה מדהימה , יש לי משקפיים שקניתי מ e dimensional {אמנם זה לא עולה שקל} אבל התוצאה בשני המשקפיים מצויינת .
ארז שיפרון פורסם אוקטובר 23, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2008 תלת מימד: חווית התלת מימד נוצרת ע"י שליחת וידאו מזווית טיפה שונה לכל עין. איכות האשליה מושפעת ממספר גורמים. במסך קטן אי אפשר לראות לעומקים גדולים, אפשר בערך 20 או 30 ס"מ לתוך המסך, תלוי בגודל המסך. יש מספר שיטות להפרדת ערוצי הוידאו: אנגליף - שינוי צבע התמונה לכל עין. הבעיה: צבעוניות התמונה הכוללת נפגעת. משקפיים אקטיביות - בכל רגע עוברת תמונה לעין אחת בלבד. קצב החלפת התמונות מהיר מאוד והמסך מסונכרן עם המשקפיים. יש שיטות נוספות אבל אלה הנפוצות במשחקי מחשב. כיום רוב כרטיסי המסך החזקים תומכים בהפרדה כזאת. בגלל שמדובר באשלייה ולא תלת מימד אמיתי, צפיהה ממושכת עלולה לגרום לכאבי ראש ואי נוחות.
אורח פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 אני חושב שזה צריך לעבוד בלי בעיה גם ב-XP אני בויסטה ומאוד מרוצה... משקפיים (אנגליף) קניתי דרך Ebay שלחו תוך שבוע מהונג-קונג - עולה פרוטות...