עבור לתוכן
Eyal Seminar

Israel Online Day-כל יום שבת 17-21Z!

Recommended Posts

פורסם

אנשים, כולכם צודקים, כל מי שבא לטוס בארוע שנקרא ONLINE DAY שמטרתו שיתחברו כמה שיותר עמדות פיקוח, מצפה שיהיו כמה שיותר פקחים, אם האירוע מתחיל ב 6-10 אז כל טייס מצפה לפיקוח בשעות האלה. אמור להיות גיוס של כמה שיותר פקחים באותם שעות.

בנוסף, אמורים להיות משגיחים פנויים באותו הזמן, אני משעת צהריים חיפשתי משגיח ולא מצאתי, נכון שלכל אחד יש את העיסוקים שלו אבל אולי כדאי לדאוג בכל שבת שיהיה משגיח אחד לפחות שיוכל להשגיח ולהכריז עליו כמשגיח השבועי או משהו כזה. אני מוכן לעזור בנוגע..

או להרחיב את כמות המשגיחים..

אשמח אם תקחו לתשומת ליבכם! :wink:

פורסם

פעם בכמה זמן צריך גם להתרכז בשדה אחר, לא רק בן גוריון, התנועה במצדה היתה פחות מ10 מטוסים, אני טסתי לשם ובדרך היתה איתי עוד תנועה אחת לשם ול יותר מזה.

פורסם

אין לי שום טענות פשוט יש ONLINE DAY ואני פשוט מצפה שלא יהיה צריך חיזוקים ועידודים לשדות אני פשוט רוצה להנות מטיסה של כבדים כמו במציאות שיהיה עמדות שונות וכ'ו וזה שהבואינג מהיר לא "אשמתי" פשוט זה שאני טס למינכן זה לא העיקר כי אני יכול להמריא מברמן, מוסקבה, צ'ארלס דה גול וינה וכ'ו שיש שם פיקוח. אני דווקא חיכיתי וסידרתי ותכננתי את הטיסה כל השבוע כדי שיהיה מאורגן ואני יגיע גם למינכן עם פיקוח סידרתי. עכשיו לא שאני לא רוצה לטוס למצדה פשוט כשיש רק מצדה אז כן קצת מבאס וגם כשאני טסתי ( ולא טסתי ממש הרבה שזה בטוח ב-100%) בגרמניה לפחות 40-50% הם טייסים זרים ואני כמעט בטוח ב-99%. קודם כל החברות השונות והמבטאים של כל מיני אנשים וכ'ו. אני גם מקווה שיהיה דבר כזה בבן גוריון בימי שבת שתיהיה תנועה מקצועית ולא רק ישראלית אלה מכל מיני מקומות בחו"ל, אל תחשוב שאני לא אוהב CVFR וססנות ההיפך אני אוהב אבל אני גם אוהב טיסות עם מטוסים קצת יותר כבדים וגם כייף שיש מטוסים שטסים מחו"ל לארץ וההפך ולא רק ישראלים וזה עוד יותר יפרסם את החטיבה ( לא שאני אומר שהיא לא מספיק מוכרת עכשיו) אבל עדיין זה יתרום המון, ובקיצור כל מה שאני רוצה זה שב-ONLINE DAY השדה הבין לאומי היחיד של ישראל יהיה מפוקח, אבל שוב פעם, זה לא שאני יכול ללחייב אבל לבקש אני יכול וכשזה ONLINE DAY לדעתי מישהו רצוי שיעלה ואולי גם חובה שיעלה כי בכל זאת זה פעם אחת בשבוע בשביל ה-ONLINE DAY אבל שוב פעם אני לא יכול לדרוש ( ואולי אתה צודק אני חדש ולא מבין אבל אם כן אז אולי דעתי תשתנה בעתיד, כרגע אני חושב שחייב לעלות בן גוריון לפחות ב-ONLINE DAY השבוע)...

פורסם

אוקי אני רוצה לחדד את עצמי לגבי המערכת שהצעתי.

לאחראי אירועים יהיה מקום לניהול שם הוא יכתוב את שם האירוע, פרטים על האירוע, שעות, תאריכים ועמדות שיהיה רוצה פעילות.

לכל הפקחים ישלח מייל שישבצו את עצמם לעמדה שהם רוצים- כמובן לפי ההגבלות של כל פקח.

השיבוץ יעשה כך:

kkqc7.jpg

היה פה גם תלונות על השגחה- כמובן שאפשר להוסיף שיבוץ של משגיח לכל עמדה.

לדעתי למנהל האירועים יהיה הרבה יותר פשוט העבודה, גם לפקחים יהיה קל יותר להשתבץ, לא יהיו אי הבנות- כמו שכבר הרבה פעמים היה.

בכל מקרה-

האם אתם חושבים שאכן נחוצה כזאת מערכת?

פורסם
אוקי אני רוצה לחדד את עצמי לגבי המערכת שהצעתי.

לאחראי אירועים יהיה מקום לניהול שם הוא יכתוב את שם האירוע, פרטים על האירוע, שעות, תאריכים ועמדות שיהיה רוצה פעילות.

לכל הפקחים ישלח מייל שישבצו את עצמם לעמדה שהם רוצים- כמובן לפי ההגבלות של כל פקח.

השיבוץ יעשה כך:

kkqc7.jpg

לדעתי למנהל האירועים יהיה הרבה יותר פשוט העבודה, גם לפקחים יהיה קל יותר להשתבץ, לא יהיו אי הבנות- כמו שכבר הרבה פעמים היה.

בכל מקרה-

האם אתם חושבים שאכן נחוצה כזאת מערכת?

פישלר תותח!!!

אהבתי!!

פורסם

וחברה עוד דבר אחד תפרסמו את ה-ONLINE DAY באתר בחטיבה!!! שאנשים ידעו על זה! אם אתם רוצים שאנשים מחו"ל יבואו איך הם אמורים להבין בעיברית מה כתוב פורום? תעדכנו את האתר שימו שיש ONLINE DAY בגדול שזה יתפרסם( וכמובן דפיות וסינרי למרות שזה ברור :? ), והיה עוד 20 אירועים אחרי ה-OPS שהטייסים מחו"ל אפילו לא היה סיכוי לגלות כי האתר לא מתעדכן, הם חושבים שהאירוע האחרון היה לפני חצי שנה בקיץ למרות שמאז היו עוד 24 אירועים וגם ה-ONLINE DAY, אז תעדכנו, מה לא?..

פורסם
אין לי שום טענות פשוט יש ONLINE DAY ואני פשוט מצפה שלא יהיה צריך חיזוקים ועידודים לשדות אני פשוט רוצה להנות מטיסה של כבדים כמו במציאות שיהיה עמדות שונות וכ'ו וזה שהבואינג מהיר לא "אשמתי" פשוט זה שאני טס למינכן זה לא העיקר כי אני יכול להמריא מברמן, מוסקבה, צ'ארלס דה גול וינה וכ'ו שיש שם פיקוח. אני דווקא חיכיתי וסידרתי ותכננתי את הטיסה כל השבוע כדי שיהיה מאורגן ואני יגיע גם למינכן עם פיקוח סידרתי. עכשיו לא שאני לא רוצה לטוס למצדה פשוט כשיש רק מצדה אז כן קצת מבאס וגם כשאני טסתי ( ולא טסתי ממש הרבה שזה בטוח ב-100%) בגרמניה לפחות 40-50% הם טייסים זרים ואני כמעט בטוח ב-99%. קודם כל החברות השונות והמבטאים של כל מיני אנשים וכ'ו. אני גם מקווה שיהיה דבר כזה בבן גוריון בימי שבת שתיהיה תנועה מקצועית ולא רק ישראלית אלה מכל מיני מקומות בחו"ל, אל תחשוב שאני לא אוהב CVFR וססנות ההיפך אני אוהב אבל אני גם אוהב טיסות עם מטוסים קצת יותר כבדים וגם כייף שיש מטוסים שטסים מחו"ל לארץ וההפך ולא רק ישראלים וזה עוד יותר יפרסם את החטיבה ( לא שאני אומר שהיא לא מספיק מוכרת עכשיו) אבל עדיין זה יתרום המון, ובקיצור כל מה שאני רוצה זה שב-ONLINE DAY השדה הבין לאומי היחיד של ישראל יהיה מפוקח, אבל שוב פעם, זה לא שאני יכול ללחייב אבל לבקש אני יכול וכשזה ONLINE DAY לדעתי מישהו רצוי שיעלה ואולי גם חובה שיעלה כי בכל זאת זה פעם אחת בשבוע בשביל ה-ONLINE DAY אבל שוב פעם אני לא יכול לדרוש ( ואולי אתה צודק אני חדש ולא מבין אבל אם כן אז אולי דעתי תשתנה בעתיד, כרגע אני חושב שחייב לעלות בן גוריון לפחות ב-ONLINE DAY השבוע)...

מרק יקירי, תבין דבר פשוט, כדי שהיום פיקוח השבועי יצליח דרושה גם הירתמות של טייסים, אתה יכול לטוס לאן שבא לך ואיפה שבא לך, אבל אני רוצה להציג בפניך את הנקודה הבאה.

אייל המתאם אירועים פונה לפקחים לבוא ולפקח בדרום, והנה באו פקחים לפקח בדרום וגם במרכז לאיזה ערב אחד, אתה בתור טייס יכול להצביע ב"רגליים" בשני דרכים האחת היא לבוא ולטוס לחו"ל שזה אומר "תודה רבה לפקחי ב"ג"

או שאתה יכול לבוא ולטוס לערב אחד גם במרכז וגם בדרום ואז גם להגיד תודה לפקחים שבאו ולקחו חלק בדרום ובמרכז.

ובכלל אם אתה רוצה לתת את התרומה שלך ל ONLINE DAY אז תבוא לטוס כל פעם בשעה 18:00 לא משנה אם יש פיקוח או אין, יהיו פעמים שיהיה לך פיקוח מלא ויהיו פעמים שיהיה חלקי או לא, אבל העיקר הוא שאתה עושה צעד אחד ובא לטוס את הצעד השני יעשו הפקחים, ואם לא שמת לב אתמול זה נעשה והיה ממש יפה לדעתי.

פורסם

בכייף הייתי טס פעם אחת בשבוע עם פיקוח מלא לדרום השאלה מתי הייתי טס בבן גוריון עם פיקוח מלא חוץ מביום ה-ONLINEDAY? אולי מתכוונים לעשות לבן גוריון ONLINEDAY במקרה? :lol:

פורסם
בכייף הייתי טס פעם אחת בשבוע עם פיקוח מלא לדרום השאלה מתי הייתי טס בבן גוריון עם פיקוח מלא חוץ מביום ה-ONLINEDAY? :lol:

בשבוע הבא...או בכל יום במהלך השבוע שבו עולה פיקוח (ולא חסרים כאלה ימים)

אגב, ההערה שלך לגבי האתר היא כמובן נכונה, תעיף מבט באתר החטיבה ב-NOTAM... 8)

פורסם

ואלק חבר'ה, עם כזו כמות עמדות פיקוח בבת אחת, פשוט בלי היסוס החזרתם לי את החשק לטוס בארץ, טוס יותר נכון אני רק ממריא, לכיוון אירופה, אבל עדיין

זה כיף לא נורמלי לראות טונה של פיקוח, והיום גם טונה של מטוסים (זה זה כבר הרבה מאד טונות...) באירוע לטורקיה.

קיצר, כל הכבוד!!!

פורסם

ואו..

היה מדהים!

הייתה לי משמרת של שעתיים בקרקע מ- 18:00- 20:00 ועבר מסקווק 6400 עד 6451... וזה בטח עוד עולה ועולה.

נהנתי מאוד! כל הכבוד שהרבה אנשים באו וטסו.

*הערה- חברה היה הרבה לחץ, כל טרמינל 3 היה מלא במטוסים (כמעט לא הייתה חנייה).

אין מה להתעצבן בגלל שאתם מתעכבים- תאמינו לי שאני רוצה שכולם ישתחררו כמה שיותר מהר אבל כמה שיותר בטוח.

פורסם
ואו..

היה מדהים!

הייתה לי משמרת של שעתיים בקרקע מ- 18:00- 20:00 ועבר מסקווק 6400 עד 6451... וזה בטח עוד עולה ועולה.

נהנתי מאוד! כל הכבוד שהרבה אנשים באו וטסו.

*הערה- חברה היה הרבה לחץ, כל טרמינל 3 היה מלא במטוסים (כמעט לא הייתה חנייה).

אין מה להתעצבן בגלל שאתם מתעכבים- תאמינו לי שאני רוצה שכולם ישתחררו כמה שיותר מהר אבל כמה שיותר בטוח.

פעם ראשונה שזכיתי לראות במו עיני 0 מקום בטרמינל 3 :shock:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...