Oren Geva פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 טוב חברים, כמו שחלקכם יודעים היינו באילת, אישתי ואני צילמנו איזה 2-3 תמונות. הנה חלקן, לא בסדר כרונולוגי! 4X-EBI חונה באילת 4X-BAZ - המטוס בו הגענו וחזרנו. 4X-ATN נוחת לא זוכר מי זה - נדמה לי 4X-ATO - מסיע לחניה אחרי נחיתה. VP-CEB - מטוס מנהלים מדגם בומברדיר BD700 גלובל אקספרס בא לבקר. ראינו אותו גם ממריא וגם נוחת פעמיים - אבל לא הספקתי לצלם! לא יודע מי בא במטוס - מספר הרישום שלו הוא של איי קיימן, אני בטוח שהוא מאוד מסכן. מבט אל הטרמינל באילת - בשביל שתעריכו את דוד רוזנפלד! 4X-BAU 4X-AES שצבעתי בזמנו מוצג בנמל התעופה של אילת! דאש 7 4X-AHH נוחת מעל הדקוטה עם הנגיעה על מסלול 12 הספויילרים נפתחים. טסנו מאלרוד לנתניה - ומשם מעל הים להמתנה ולגישת ILS מסלול 12. מטוסי הבינלאומית של חיה"א. הרקולס צבאי התגנב אל בין מטוסי הנוסעים ברחבת הבראבו. 4X-AXL (של אלעל מטענים) העמסת מטען על 4X-ICN של קאל. הדקוטה המדהימה ותמונה אחרונה - קצת מטושטשת כי היא נלקחה מחלון הטרמינל - מחווה ל"ישראל איירליינס"!
TDK פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 אהבתי מאוד את כל התמונות . מוזר שההרקולס חונה בBRAVO :wink:
GILG פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 יופי של תמונות! ה753 הוא חתיכת מטוס ארוך!!!! אהבתי את התמונה של הנגיעה ב12!!!!
ronenec פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 אתה היית על הטיסה של 16:00 מאילת? כי אם כן הייתי דייל בטיסה שלך... רונן
Oren Geva פורסם מאי 25, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 25, 2004 אתה היית על הטיסה של 16:00 מאילת?כי אם כן הייתי דייל בטיסה שלך... רונן וואלה? היה דייל רונן בטיסה ללא ספק. לא ראית את הפסיכי ואישתו שכל הזמן צילמו וחיכו לאוטובוס האחרון בשדה, ורבו עם המאבטחת שרצתה למנוע את התמונה של הזנבות?
ronenec פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 חבל שלא אמרת שלום...הייתי מסדר לך לשבת בקוקפיט...
Izik Bakshi פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 אז הנה סיפורו של מטוס המנהלים שראיתם בתמונה המטוס שיך לאחד מליונר שהגיע לארץ, שהוא הגיע לארץ הוא הלך כמובן למלון הכי יקר בארץ שזה הילטון תל אביב, ואת מי פוגש המליונר בהילטו? את מר קובי דוד שעובד שם, ביום למחרת אותו מליונר היה אמור לטוס לאילת,ושני הטייסים שהיו איתו רצו לחנות את המטוס באילת להנות גם מחופשה, אבל הבעיה היתה שלא נתנו להם אישור לחנות באילת, לכן הם פנו למר קובי היקר בשאלה איפה יש שדה הכי קרוב לאילת שבו ניתן לחנות (וזה אחרי שהם שאלו גם לגבי עובדה) קובי ישר אמר יוטבתה אבל הוא לא זכר את ICAO קוד של השדה לכן הוא הרים טלפון אלי במטרה שאני יחפש ואני גם לצערי לא מצאתי, וכך קרה ששני הטייסים הפסידו חופשה באילת ואורן ראה אותם נוחתים פעמיים וממריאים פעמיים, בגללי ובגל קובי, העונג כולו שלי...
TDK פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 רונן איך היתקבלה ליהיות דייל מה צריך לעשות בישביל זה :?:
ronenec פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 אז נראה לי שהגשתי לכם שתיה... או תומר...הדייל השני...
ronenec פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 שלח לי תמונה שלכם בבקשה. אני חייב להיזכר מי אתם. תודה רונן
Or Netzer פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 איזה עולם קטן ברוך שובך.. וכמובן הבאת לנו מתנות!
Oren Geva פורסם מאי 25, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 25, 2004 שלח לי תמונה שלכם בבקשה. אני חייב להיזכר מי אתם. תודה רונן אני ל אמוצא כרגע משהו - אבל אם תסתכל כאן - http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=1551 אני שלישי מימין
ronenec פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 אני חייב לתקן את אורן. אני הייתי דייל בטיסה הזאת ובגלל עומס בשדה שלחו אותנו מ BGN VOR לים....משם הסתובבנו וחזרנו לנחיתה על 12. לא הגענו ל ALROD ובטח שלא ל NAT VOR. זה כל הסיפור.
gal_d פורסם מאי 26, 2004 דיווח פורסם מאי 26, 2004 תמונות יפות, מקווה שנהנתם. בקיץ אני והמשפחה שלי גם נוסעים לאילת מקווה שנביא תמונות.
Oren Geva פורסם מאי 26, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 26, 2004 אני חייב לתקן את אורן.אני הייתי דייל בטיסה הזאת ובגלל עומס בשדה שלחו אותנו מ BGN VOR לים....משם הסתובבנו וחזרנו לנחיתה על 12. לא הגענו ל ALROD ובטח שלא ל NAT VOR. זה כל הסיפור. וואלה. הייתי בטוח שעברנו הרבה יותר צפונית לת"א - ישבתי בצד שמאל וראיתי את שדה דב רחוק מדרום לנו לפני שחצינו את קו החוף...
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 26, 2004 דיווח פורסם מאי 26, 2004 תמונות יפות, אורן ! תשקול לשלוח כמה תמונות לאיירלינרס נט