עבור לתוכן
Tomer Haim

מה אתם חושבים 2

Recommended Posts

פורסם

זוכרים את השרשור "מה אתם חושבים?" שרשור בו כל אחד מכם יכל לכתוב מה לדעתו חסר בחטיבה, מה מפריע לו ואיך הוא רוצה לראות את החטיבה בעתיד.

צוות החטיבה ואני קראנו את הערותיכם וסיכמנו אותן ב7 סעיפים:

1) דיונים מקצועיים על תמונות מטיסות

2) מיסוד פיקוח, שיהיה יום בו בטוח יש פיקוח

3) אם יש פיקוח אז למצוא ממשק בו מפורסם שיש פיקוח

4) להרחיב את הפיקוח גם מחוץ ל TMA

5) לעודד טייסים לטוס ברשת גם בלי פיקוח ולעודד פקחים לעלות גם ללא טייסים

6) להפוך את עמוד הבית למשהו מזמין, משווק את החטיבה נכון, בעברית

7) העשרת אירועים

צוות החטיבה השקיע מחשבות רבות באיך לפתור על הצד הטוב ביותר את ההערות שהעלתם.

אלו הם חלק מהפתרונות, צוות החטיבה התחיל בישום הפתרונות ויסיים אותם בהקדם האפשרי

כל סעיף בהמשך הוא תשובה לסעיף שאתם העלתם, מבחינתינו הסעיפים הם מטרה ואנחנו נעשה כל שביכולתינו להתקרב כמה שניתן למטרה זו.

1) מחלקת אירועים תדרבן ביצוע וצילום טיסות מיוחדות ופרסומן בפורום תמונות לדיון.

2) כפי ששמתם לב, מחלקת אירועים פירסמה ONLINE DAY, יום בו כל פקח וטייס יודעים שהם יכולים להתחבר לרשת עם מענה בצד השני.

3) צוות החטיבה יחשוב על ממשק פרסום פיקוח או בפורום עצמו (טבלאת פקחים) או באחד העמודים של אתר החטיבה ויישם אותו.

4) מחלקת הדרכה תגבש תוכנית לימוד חדשה שתקל על המסלול להכשרת פקחים לשדות תעופה קטנים ומרוחקים בעלי עומס קטן מבן גוריון ואופי פיקוח קל.

5) נושא זה טיפה בעייתי ליחצון אבל זה תלוי רק בכם.

6) לא בראש סדר העדיפויות, זה הדובדבן שבקצפת אבל בהחלט נכניס לתור ונדאג שייושם

7) כבר בחודש האחרון יכולתם לראות שמחלקת אירועים נותנת טון חריף וחזק בפעילות החטיבה, מחלקת אירועים בצמוד למחלקת יחסי ציבור דואגת ותמשיך לדאוג להעשרה מתמדת בכמות הפעילות ברשת.

אני כולי תקווה שחטיבת VATIL מקנה לכל אחד מכם הנאה מירבית.

פורסם

לפי דעתי כדאי לפרסם אירועים של ואטיל באתר הראשי של ואטסים, כל חטיבה מפרסמת שם, חוץ מהחד"ב לא ראיתי אף אירוע שלנו שם

פורסם

אני חייב לציין שבחודש האחרון היה המון פיקוח וכמעט תמיד פורסם בפורום מראש שיהיה פיקוח,בנוסף גם מחלקת ארועים עושה עבודה מצוינת.כל הכבוד.

פורסם

אני חושב שסעיף 1 צריך להיות שיתוף של צוות אירועים (תמונות מאירועים וכו') אבל גם של מחלקת הדרכה שיכולה לצלם תמונות ולהכין דברים שונים מטיסה רגילה (חירומים, ברוכי כמו שעשית לIFS עם הבד"ח)

כל הכבוד

פורסם

אני שמח לראות שישנה התייחסות להערות, כל הכבוד לאותם אנשים שעובדים ופועלים.

לפי דעתי, הכל מתחיל ונגמר בפרסום.

אני יודע שכל אירוע מפורסם בפורום ואטסים העולמי, ומשתדלים להגיע לכמה שיותר חטיבות ושכל המידע על האירוע מתורגם גם לאנגלית. וזה כבר צעד גדול, הבעייה היא שתל אביב לא מוכרת בתור יעד אקזוטי עם סינרי מושקע ופיקוח מקצועי (בכוונה מוכרת ולא ידועה).

תחשבו על מה שלכם עושה חשק לנחות ביעד מסויים:

בדר"כ מדובר בתמונות וסרטונים מגרים שמראים כמה האזור מפותח ומושקע.

התשתית נמצאת כבר: הסינרי של בן גוריון מדהים, כל מרכז הארץ ובכלל אזור הצפון והנגב מפותחים ונראים נהדר, הבעייה שהיא שאנשים לא מודעים לעובדה הזאת.

עוד נקודה היא הזמינות של הפיקוח ואיכותו. קטונתי מלהעיר על הנושא הזה, אני חושב שעבודת הפקחים באמת מדהימה וראויה לשבח. בנוסף לפקחים המקצועיים והצעירים, יש לנו שני פקחי תל-נוף, פקח חיפה, פקח ש"ד ובעבר גם שמעתי על פקח בן גוריון שפרש, כולם מהחיים האמיתיים! לדעתי זה מדהים וזה גם מראה עד כמה החטיבה נגישה למידע, לא אחת ראיתי תמונות של איציק או אמיר במגדל תיאום\פיקוח בבוקר שבת מלקטים מידע.

עניין הזמינות הוא הבעייה העיקרית, אני מקווה שכולם עושים את מה שהם יכולים, ואני שמח שמחלקת אירועים עובדת במלוא המרץ, כל אירוע זה אומר ירוקים על המסך, וכשמדינה שלמה מוארת בירוק אני בטוח שכולם רוצים לראות מה הולך שם...

החטיבה צריכה שיווק, הצפה של סרטונים בקרב שאר החטיבות, תמונות, כל דבר טוב, רק יגרמו ליותר ויותר אנשים להיות מודעים לואטיל ולארץ בכלל.

יותר תמונות וסרטונים (וכמה שיותר מדהימים) מהארץ. אני מכיר מספר לא קטן של אנשים ולכן לא אכתוב את כל השמות, שהם מוכשרים מאוד ובהחלט יכולים לעזור לקדם את העניין.

פורסם
החטיבה צריכה שיווק, הצפה של סרטונים בקרב שאר החטיבות, תמונות, כל דבר טוב, רק יגרמו ליותר ויותר אנשים להיות מודעים לואטיל ולארץ בכלל.

יותר תמונות וסרטונים (וכמה שיותר מדהימים) מהארץ. אני מכיר מספר לא קטן של אנשים ולכן לא אכתוב את כל השמות, שהם מוכשרים מאוד ובהחלט יכולים לעזור לקדם את העניין.

כל אירוע כמעט אני דואג לצלם תמונות ולא רק באירועים אלה גם בטיסות בארץ ומפרסם אותם בפורום וואטסים,וזה משפיע,כשפירסמתי על טיסה בארץ עם ססנה רשמו שם שהסינרי מדהים או למשל על הפגישת חברות וירטואליות היו תגובות חמות,במיוחד על אלעל ועל הפקחים הישראלים.

פורסם

אחלה עכשיו מחלקת האירעויםע שתה את ה-ONLINE DAY שיעלה את הדרגה של VATIL דרגה למעלה כי זה יותר נוח לסדר טיסה וזמנים כדי שיהיה אפשר לנחות בזמני פיקוח בארץ ולהמריא וליצור יותר תנועה, בקיצור, וכן בזמן האחרון יש באמת המון אירועים וזה גם נחמד ועוד יותר טוב שיהיה יותר קל להפוך לפקח ( בשדות קטנים יותר) וזה יעלה את מספר הפקחים ובקיצור אתם עושים עבודה מצויינת!

פורסם
אחלה עכשיו מחלקת האירעויםע שתה את ה-ONLINE DAY שיעלה את הדרגה של VATIL דרגה למעלה כי זה יותר נוח לסדר טיסה וזמנים כדי שיהיה אפשר לנחות בזמני פיקוח בארץ ולהמריא וליצור יותר תנועה, בקיצור, וכן בזמן האחרון יש באמת המון אירועים וזה גם נחמד ועוד יותר טוב שיהיה יותר קל להפוך לפקח ( בשדות קטנים יותר) וזה יעלה את מספר הפקחים ובקיצור אתם עושים עבודה מצויינת!

אירועים בסגנון הONLINE DAY היו בעבר, אבל אחרי כמה זמן הם הופסקו בגלל שאנשים לא טסו....

פורסם

אירועים בסגנון הONLINE DAY היו בעבר, אבל אחרי כמה זמן הם הופסקו בגלל שאנשים לא טסו....

אפשר להבא לנסות להוריד את המינון לפעם בשבועיים וכך לרכז כמה שיותר טייסים בכל פעם.

פורסם

אה... בכל מקרה בקרוב אמור להיפתח קורס IFS מחזור 13 ורשומים אליו מעל 70 אנשים והם באמת יגדילו את החטיבה אז בתקווה וזה יעזור...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...