עבור לתוכן
אורח

מזל טוב לחניכי מחזור 12!

Recommended Posts

פורסם

הערב נערך סולו למחזור 12 שנמשך בערך חמישה חודשים, התחלנו בסביבות ה35 חניכים, וסיימנו טיפה פחות.

הרמה של המחזור מדהימה ולא מפסיקים לראות אותם טסים ברשת ומתרגלים ונהנים מכל שניה (אני מקווה)

אז מזל טוב לחניכי מחזור 12 שסיימו בהצלחה ובהצטיינות את סולו הניווטים:

אימרי מיוחס =D>

אדם וויזר =D>

אמיר אביטן =D>

והיב חאג'-יא =D>

אילן לוי =D>

ניב שקולניק(המצטיין הכיתתי) =D>

אז כמו שנאמר כל הכבוד ,והצוות מאוד גאה בכם,

אני בתור מרצה שלכם מאוד נהנהתי להעביר איתכם הרצאות ואפילו לפגוש כמה ממכם ב"מקריות".

משהו שכבר הזכרתי הרבה בקורס, התודה הכי גדולה שלכם לנו על ההדרכות , ההרצאות, התרגולים וההשגחות היא

שתחרשו את הארץ לרוחבה ולאורכה, ושבפעם הבאה שאטוס אצטרך לשמור מספר 7 אחריכם , או שפעם הבאה שאפקח אראה

אותכם ישר מוכנים לטיסה.

תודה לכל מי שבא לטוס ועזר בסולו, אז יאללה חברה , בהצלחה ,נשתמע על הקשר צפו להפתעות! :D

249.gif

פורסם

כל כל כל הכבוד! הראתם ביצוע ברמה יפה מאוד וגבוהה! אקווה לראותכם ברשת בהמשך ואפילו לטוס איתכם כבר בימים הקרובים! שמחתי לתרגל איתכם ולהכיר אותכם!

להשתמע בהמשך,

יוני.

פורסם

חבל שנגמר. ...

אחרי סולו הניווט שיסיים את הקורס המופלא ,המצויין והמהנה הזה ,כמה תודות-

לאיציק בקשי - המפקד העליון של IFS על הזמן, הרצינות והאכפתיות בכל דקה ביום.

לברוכי-על המדריכים שכתבת ועוד תכתוב ועל הזמן שאתה מקדיש כדי שכולנו נדע לפרטי פרטים כל מה שקשור בטייס.

לתומר-תודה על המדריכים המצויינים שכתבת וצילמת.

לאביב-תודה על הכל!הדרכות,השגחות,התקנות והליכות סביב.. אתה וואטיל 1 בליגת נערים.

לשחר -אפילו בלי מיקרופן עזרת כשהיינו צריכים,תודה.

לרז- על כל העזרה שנתת לאורך כל הדרך.

נועם-תודה על כל התרגולים והסבלנות.

לחן כהן-אתה אחד ויחיד והמשגיח הכי זמין בעולם,תודה.

אורן טרנר- תודה על ש"ד וכל והשאר

לכל הפקחים שהתנדבו לפקח בכל השלבים של הקורס ואפשרו לנו להקיף גם כשהיה עמוס.

ותודה מיוחדת לאיש והנמלה ,יוני בירון-אין מילים אחלה מתרגל,אחלה בנאדם תודה על אינ ספור תרגולים וסבלנות אין סופית.

פורסם

קשה לסכם תקופה כל כך ארוכה בכמה משפטים ואני חושב שאמיר סיכם את זה באמת יפה.

הנסיון האישי שלי עם IFS גרם לי ליותר מאשר ללמוד על נהלי טיסה ברשת או מצבי טיסה. הוא חשף אותי לרמת אכפתיות, התנדבות ומקצוענות נדירה ומדהימה שקשה למצוא במחוזות אחרים.

השמות הם רבים. ראשית אין ספור תודות לאיציק בקשי שגם בשעותיו העמוסות ביותר (והיו כאלה!) תמיד התייחס לכל פניה ובקשה (גם של חניך מסכן שמבקש לעלות להקפות באמצע אירוע עמוס), לאביב קרבל שליווה אותנו בצורה צמודה לאורך כל הדרך - לא הקל ראש משום סטיה מהנתיב אך ידע גם לתת תמיד מילה טובה. חן כהן האחד והיחיד שתמיד היה מוכן לעזור (כן, ולהשגיח מתי שרק רצינו). יוני בירון הנדיר שעשה הכל כדי לעזור לאורך כל הדרך, למרות הקשיים הטכניים שהיו לו.

אמרתי את זה גם בפוסטים קודמים אבל חשוב לי להודות שוב לצוות על זה שעשו הכל על מנת לאפשר לנו להשתתף באירועים שהתקיימו בתקופת הקורס, גם אם זה סיבך עבורם לא פעם את העניינים. לקחת חלק באותם אירועים היתה תמיד בגדר זריקת מוטיבציה למצויינות ולהתמקצעות.

עוד מספר חודשים אני מתכנן לעזוב לארה"ב לעשות את הדבר האמיתי ובחודשים שנותרו לי בארץ אני בטוח שנטוס ברשת הרבה ונעלה את הרמה - גם אם הפעם בצורה עצמאית.

אשמח מאד לשמור בקשר עם הדמויות והאנשים.

שוב תודה גדולה. גם לרז, נועם, אורן, אמיר, תומר, שחר, ברוכי וכל השאר.

ניב שקולניק

4X-NIV

פורסם

אני לא רוצה לחזור על מה שאמרו קודמי אבל בכל זאת חשוב לי להביע את הערכתי הכנה

לצוות המופלא הזה, אנשים שעושים ומשקיעים את הלב והנשמה בשביל אחרים, כשהתמורה היחידה היא בעצם הידיעה שעזרתם לעוד מישהו להגשים איזה חלום קטן (גם אם וירטואלי).

כשנכנסתי לIFS לא היה לי שום ידע בתעופה ולא ממש ידעתי לאן אני נכנס

ובאמת זריקת המוטיבציה הגדולה ביותר ללמוד ולהעמיק היתה הרצינות שלכם וההשקעה וחוסר ההתפשרות גם על הפרטים הקטנים.

אז לתומר ברוכי איציק אוהד אביב אורן יוני המלך חן ואני יודע שיש עוד מאחורי הקלעים אז המון

המון תודה על העזרה וההשקעה.

וכמובן איך לא לכל החברה מהקורס אמיר ניב ווהיב אימרי ואילן היה כיף לתרגל איתכם ולטוס לצדכם

נתראה באוויר ובקרקע ב"ג בתור ל26 עם 7 מטוסים מכל צד

אדם :D:D:D

פורסם

כל כבוד לטייסים החדשים!

טסתי מעליכם במסלול בן גוריון נתניה מגידו דשא וראש פינה ונהניתי לשמוע אותכם בקשר ברמה טובה.בהצלחה בהמשך הדרך ואני בטוח שתגיעו גם לבואינגים ול"מלכה"747-400.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

מזל טוב לכולם :D זה היה ארוך ומהנה ... תענוג

תודה לכל צוות IFS ויישר כוח מחזור 13

מכאן השמיים פתוחים ונחרוש את הרשת :) :wink:

פורסם

חניכי מחזור 12, כל הכבוד לכם על ההתמדה בקורס הארוך, אני מצדיע לכל אחד ממכם על הרצינות והמקצוענות, היה לי לעונג להיות אחראי קורס ולהוביל את הקורס, ואת החיוך שיש לי כרגע על הפנים קשה מאוד למחוק :D .

המון תודה לכל צוות IFS היקר שעוסק יום ולילה בהדרכה במסירות מדהימה, יישר כוח!

בקרוב מאוד, פתיחת מחזור 13.

פורסם

חבר'ה כל הכבוד :D:D

האמת היא שאני מקנא בזמן שיש לכם (ובטח עוד כמה מהמבוגרים כאן) ..חסרים לנו 20 יום בשבוע... :x

מוקצב לי 3 שעות ביום שישי כשהאישה הולכת לשנת צהרים לטוס..כל השאר תיזוזים !!

פורסם

מזל טובבבבבבבבבבבבבבב קולולולולוללולו!

אנחנו עוד נתראה בשמיים! (כשאצליח לסדר חלק מהבעיות בFS9 ולחזור לעצמי :x :roll: )

ואל תשכחו ותזכרו! אין על מחזור 7 :oops:

פורסם

מזל טוב חברים, בשמי ובשם כל אנשי צוות החטיבה שעוד לא הגיבו כאן, עלו והצליחו ונשמח לראות אתכם מייצרים תנועה ונהנים ממנה.

תודה גם לצוות המדהים של בית הספר שלנו

כל הכבוד =D>

פורסם

מזל טוב לחברי מחזור 12 היקרים.

שמחנו לראות את ההשקעה והרצינות של כל מי שהתחיל - וסיים את הקורס.

הראתם מקצועיות ורצינות שהתבטאה היטב בטיסת הסולו המסכמת שלכם ובהכנות אליה.

סיימתם קורס בסיסי - הידע שרכשתם בקורס הזה הוא הבסיס הדרוש לטיסה ברשת - בתנאי ראייה ובנתיבי CVFR. עברתם דרך ארוכה ממצב שבו חלקכם לא הכירו בכלל את תחום התעופה בכלל והטיסה ברשת VATSIM בפרט למצב שבו אתם טסים, ממריאים, נוחתים מנווטים ומדברים עם הבקרים והפקחים בצורה מקצועית.

הידע הבסיסי שרכשתם - ובאופן שרכשתם באמצעות IFS הוא חשוב גם כטייסים וירטואליים וגם כטייסים בפועל למי שימצא לנכון להשקיע את המשאבים הדרושים ולעשות את המעבר לעולם התעופה האמיתי. העקרונות הבסיסיים שלמדתם ילווו אתכם בכל טיסה ובכל מטוס שעליו "תטוסו" (עם או בלי מרכאות).

הגעתם לסוף ההתחלה...

בתחום הזה יש תמיד מה ללמוד עוד ומה לחקור עוד. כללי טיסה שונים, מטוסים מתקדמים יותר, טיסות למקומות מעניינים ועוד. עד עתה צעדנו אתכם ביחד שלב שלב עד לרמה בסיסית סבירה כנקודת התחלה. מכאן והלאה - אתם לעצמכם.

אני רוצה גם להודות לצוות היקר לכל המדריכים והמתרגלים שהקדישו מזמנם הפנוי להדרכה ולתרגול. מוקיר מעריך את ההשקעה הרבה והמסירות שלכם איציק, אוהד, חן, אביב, אורן, שחר, יוני, ערן, נעם, רז עמית וגם עידן טראוב שהצטרף לאחרונה- מקווה שלא שכחתי אף אחד.

דבר אחרון: כמו שכבר כתבו כאן: עכשיו תורכם להחזיר: אנחנו רוצים לראות אתכם ( אתכם הכוונה לכל הבוגרים מכל המחזורים) חורשים את השמיים הוירטואליים ברשת ואטסים וממלאים את השורות בטיסה, בפיקוח, בחברות התעופה הוירטואליות, באירועים בכנסים ובהמשך גם חוזרים אלינו עם הרבה נסיון וידע - כחברי צוות בבית הספר, מעבירים את הידע הלאה ל"דורות" הבאים.

בהצלחה.

ברוכי.

פורסם

האמת היא שאני מקנא בזמן שיש לכם (ובטח עוד כמה מהמבוגרים כאן) ..חסרים לנו 20 יום בשבוע... :x

בהחלט מבין לליבך דודי. נשמע לי מוכר...

לטובת דודי חשבתי אולי לעשות סקר קטן:

כל מי שסיים קורס ב IFS ומרגיש חופשי מוזמן לכתוב גיל, מצב משפחתי, עיסוקים וגם כל אחד איך הוא מתמודד עם שילוב התחביב בחיי היומיום מתי כמה ולמה הוא מצליח לפנות זמן לתחביב.

פורסם

כל מי שסיים קורס ב IFS ומרגיש חופשי מוזמן לכתוב גיל, מצב משפחתי, עיסוקים וגם כל אחד איך הוא מתמודד עם שילוב התחביב בחיי היומיום מתי כמה ולמה הוא מצליח לפנות זמן לתחביב.

מה הקשר ל- IFS ברוכי? נעלבתי... אם סיימתי קורס ב- VFS ואני 800 שנה ב- VATIL אתה לא מזמין אותי לכתוב? :(

פורסם

מה הקשר ל- IFS ברוכי? נעלבתי... אם סיימתי קורס ב- VFS ואני 800 שנה ב- VATIL אתה לא מזמין אותי לכתוב? :(

עוד פעם אחת אתה מזכיר את $#*)% אני שולח אותך לאשתו של ה DCRM לעבוודות שירות :wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...