עבור לתוכן
אורח

מזל טוב לחניכי מחזור 12!

Recommended Posts

פורסם
חבר'ה כל הכבוד :D:D

האמת היא שאני מקנא בזמן שיש לכם (ובטח עוד כמה מהמבוגרים כאן) ..חסרים לנו 20 יום בשבוע... :x

מוקצב לי 3 שעות ביום שישי כשהאישה הולכת לשנת צהרים לטוס..כל השאר תיזוזים !!

בהחלט מבין לליבך דודי. נשמע לי מוכר...

לטובת דודי חשבתי אולי לעשות סקר קטן:

כל מי שסיים קורס ב IFS ומרגיש חופשי מוזמן לכתוב גיל, מצב משפחתי, עיסוקים וגם כל אחד איך הוא מתמודד עם שילוב התחביב בחיי היומיום מתי כמה ולמה הוא מצליח לפנות זמן לתחביב.

מה הקשר ל- IFS ברוכי? נעלבתי... אם סיימתי קורס ב- VFS ואני 800 שנה ב- VATIL אתה לא מזמין אותי לכתוב? :(

עוד פעם אחת אתה מזכיר את $#*)% אני שולח אותך לאשתו של ה DCRM לעבוודות שירות :wink:

אני בעבודות שירות מהחתונה :lol:

פורסם

האמת היא שאני מקנא בזמן שיש לכם (ובטח עוד כמה מהמבוגרים כאן) ..חסרים לנו 20 יום בשבוע... :x

כל מי שסיים קורס ב IFS ומרגיש חופשי מוזמן לכתוב גיל, מצב משפחתי, עיסוקים וגם כל אחד איך הוא מתמודד עם שילוב התחביב בחיי היומיום מתי כמה ולמה הוא מצליח לפנות זמן לתחביב.

מה הקשר ל- IFS ברוכי? נעלבתי... אם סיימתי קורס ב- VFS ואני 800 שנה ב- VATIL אתה לא מזמין אותי לכתוב? :(

עוד פעם אחת אתה מזכיר את $#*)% אני שולח אותך לאשתו של ה DCRM לעבוודות שירות :wink:

אם תהיה ילד טוב ותעשה יפה ספונג'ה , כלים, מקלחות לילדים, הסעות מ - אל החוגים, עוד הסעות לחנויות בגדים, לאמא שלה לסבתא שלה לאימאימו שלה, להוריד ת'זבל, לסבן לה ת'גב יש מצב שתקבל ניקוי שליש?

תכתוב חופשי מויש. זה פורום דימוקרטי כל עוד אתה לא מעצבן את אשתו של DCRM

פורסם

אם תהיה ילד טוב ותעשה יפה ספונג'ה , כלים, מקלחות לילדים, הסעות מ - אל החוגים, עוד הסעות לחנויות בגדים, לאמא שלה לסבתא שלה לאימאימו שלה, להוריד ת'זבל, לסבן לה ת'גב יש מצב שתקבל ניקוי שליש?

הכרתי כאלה שאחרי שהיו ילדים טובים וביצעו את כל המטלות הנ"ל בקפידה קיבלו ניקוי של יותר משליש... :lol:

פורסם

ברוכי לפי מה שכתבתם פה אולי כדאי גם לפתוח שרשור בנושא: "מוסד הנישואים, בעד או נגד"

אני בעד אבל זה רק כי התחתנתי לפני חודש ובנתיים יש לי זמן לטוס ולסיים כל מיני קורסים בIFS

עוד 15 שנה אני אעדכן אותכם.

פורסם
ברוכי לפי מה שכתבתם פה אולי כדאי גם לפתוח שרשור בנושא: "מוסד הנישואים, בעד או נגד"

אני בעד אבל זה רק כי התחתנתי לפני חודש ובנתיים יש לי זמן לטוס ולסיים כל מיני קורסים בIFS

עוד 15 שנה אני אעדכן אותכם.

כל עוד אין ילדים, להיות נשוי זה בדיוק כמו לגור עם החברה. (ברוב המקרים).

ברגע שיש ילדים, הכל הולך קפוטצקי.

נגד מוסד הנישואים ובעיקר מוסד הנשים שרואות נשים אחרות בהריון וזיינות לנו את השכל.

אתה עוד צעיר, אתה תיראה שזה יגיע הרבה הרבה יותר מהר מ 15 שנה :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...