yossid פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 תודה לכל מי שנטלו באירגון הכנס - היה אחלה. כפי שכתבו קודם - מדהים בכל פעם מחדש לראות את קשת הגילאים של "השרוטים". לשמוליק - אחלה צביעה של המקום כי "גולני זה הכי אחי".
Eldar Sella פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 משפחת ואטיל, היה מאוד כיף לפגוש את כולם, גם את אלה שאני פחות מכיר. היה מרתק לשמוע את ההרצאות המעניינות. תודה רבה לכל המארגנים והמשתתפים, כל מי שעמל על מנת שהכנס הזה יהיה מוצלח ומהנה כפי שהוא היה! תודה גם על החולצות היפות כמובן. נתראה בפעם הבאה
Doron_Angel פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 שלום לכולם,היה כנס מדהים ביותר, אני נורא שמחתי לראות את החברים שהגיעו ונהנו. אז מספר תודות שנורא חשוב לי להגיד ולסכם. שמוליק לין - תודה ענקית על האירוח המקסים שלך כמו כל השנה, זה תענוג להרים כנס חטיבה איתך ואני אישית מאושר מהזכות לעסוק בעשייה איתך, נוסיף תודה גם לצוות העובדים שלך: טייסיר ואבי על העזרה המדהימה לאורך כל היום. מיקי ליפ - תודה ענקית על העזרה המדהימה בהקמה של הכנס, תודה על הקפדנות והמסירות הזו לקחת יום חופש מהעבודה ולתת את הלב הנשמה ל-VATIL (מסור תודה ליוסי חברך היקר). צבי רודס - תודה ענקית על כל מה שאתה עושה כל שנה עבור הכנס ובכל שנה פשוט הופך עולמות על כל בקשת עזרה, למי שלא יודע כל החולצות היו דרך צבי, וכך גם עוד הרבה דברים מאחורי הקלעים היו דרכו. רן פינקלס ודודי מישה - תודה רבה על העזרה לאורך הכנס, בתחילה וגם בסיום, ותודה לדודי מישה על המקרן לכנס. אביחי קור - תודה רבה על המסך הקרנה ועל העזרה במהלך הכנס. למשפחת כהן וגרשוני שהגיעו להתארח בכנס. לאל"מ מיל' עופר רסקין - על הרצאה מרתקת ומדהימה, היה פשוט מעניין ומעשיר. תודה גם למדריך טיסה אורן גבעוני שהגיע בהתראה קצרה להסביר ולענות על שאלות בכל הקשור לרשיון טייס פרטי ועוד... תודה ליובל פישלר על עיצוב הלוגו לחולצות. תודה לצוות החטיבה היקר: לרן בן שמואל על הסיוע הלוגיסטי במערכת ההרשמה וביום הכנס על העזרה עם התגים. לאילן יונש, אלעד זיירמן ותומר חיים על הסיוע בפנל דיונים המורחב. ולכל שאר הצוות היקר שעזרו מאחורי הקלעים. תודה אחרונה וחביבה לכם, חברי החטיבה היקרים שהגיעו ולקחו חלק והציגו במפגן מרשים את חטיבת VATIL. בקשה אחרונה לכל מי שצילם תמונות - בבקשה לפרסם. איציק, לאדם אחד לא הודית, לאדם מרכזי אשר מהווה רוח חיה בהווית VATIL ובאירועים מעין אלו, כולל אתמול. תודה לאיציק בקשי, בשם כולם. בברכה,
Zeev Bucki פורסם נובמבר 1, 2008 דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 תעלו תמונות!! מצטרף לבקשה :mrgreen: נכון מאוד רוצים לראות תמונות אז בכנס הבא אני בא עם הדיילת שלי ואז בטח תצלמו... בוקי זאב:4X-MJB
Shmulik Lin פורסם נובמבר 1, 2008 דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 שלום חברים תודה לכולכם על הכל.... מקווה שנהניתם יוסי דלל...נשארו ל"ה צדיקים בעולם כשאתה הל"ו מישהו כן שם לב לצבעים המיוחדים בהם צבועה החצר שלי איציק-תענוג "לעבוד איתך" בכל שנה מחדש ובכלל-כל הכבוד,אתה מוצר במחסור! מיקי יקירי-אם היו יודעים מה עשינו לאורך כל היום...היו מקנאים צבי איש יקר-גם אתה במחסור..משקיען ללא גבולות-תענוג דודי \רן תמיד טוב שאתם בשטח וליד-תודה על הכל תודה למנהלים ולכל החברה שטרחו ועמלו שכל זה ייצא לפועל במיטבי תודה למרצים המעולים ותודה למשה שטרית שהכניס אותי לעולם הזה ראיתי מבוגרים מעולים,אנשים טובים מאוד אבל גם ראיתי נוער טוב ומצוין שניפץ סטריאוטיפים ישראלים שהם... ואם מנוער זה ייצאו בשנים הקרובות טייסים או סתם חיילים וקצינים טובים-עשינו את שלנו! עד כאן
Gilad Brutman פורסם נובמבר 1, 2008 דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 תעלו תמונות!! מצטרף לבקשה :mrgreen: נכון מאוד רוצים לראות תמונות אז בכנס הבא אני בא עם הדיילת שלי ואז בטח תצלמו... בוקי זאב:4X-MJB לחכות עד הכנס הבא?? בוקי, מפגש מעריצים שבוע הבא!!
Yarden Antebi פורסם נובמבר 1, 2008 דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 היה אחלה מפגש, היה נחמד לראות אנשים! אגב שמוליק, יכול להיות שנפל לי המפתח של הבית בדשא...אם אתה מוצא אשמח אם תודיע לי ואני אבוא לקחת.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 1, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 לידיעתכם, כל הנושאים שעלו לדיון בפורום הפתוח שקיימנו יבוצעו בשבוע - שבועיים הקרובים.
alon_barnea פורסם נובמבר 1, 2008 דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 ערב טוב לכולם. פעם ראשונה (ולא אחרונה) בכנס של החטיבה,פשוט מדהים,אירגון מופתי,אחלה הרצאות. מחכה כבר לכנס הבא. תמיד טענתי שיש מה ללמוד מהחטיבה הישראלית. תודה לכל המארגנים ולכל החברים. ניפגש "באוויר". אלון
4x-asm פורסם נובמבר 1, 2008 דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 כל הכבוד על הכנס היה מעולה נהנתי מאוד היה כיף ליראות את האנשים אחרי המחשב ישר כח תמשיכו ככה
Izik Bakshi פורסם נובמבר 2, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 2, 2008 ערב טוב, אני מצרף ציטוט ממייל שקיבלתי מיהודית כהן עבור חברי החטיבה. שוב תודה לכל מי שלקח חלק בכנס. שלום לכל החברים בשמי ובשם ילדי ברצוני להודות לכולכם שהזמנתם אותנו לטקס המרגש שקיימתם לזכרו של זאב, בעלי ואבינו האהוב, בפתיחת הכנס שלכם . המילים שנאמרו חיממו לנו את הלב והראו לנו שוב עד כמה כולכם מעריכים ומוקירים את זאב ז"ל ואת עבודתו למען קהילת טייסי הסימולטור. תודה לכולכם, ותודה מיוחדת למארגנים של הכנס. המשיכו ליהנות מהטיסות ולפתח את עולם הטיסה הוירטואלי. יישר כוחכם. בברכה יהודית כהן והילדים.
Ben Bezalel פורסם נובמבר 2, 2008 דיווח פורסם נובמבר 2, 2008 הכנס היה מדהים,אירגון למופת בניצוחו של בקשי וחבריו. היה כיף לפגוש אנשים שאתה מכיר,וגם כאלה שלא. כן ירבו כנסים כאלה, נתראה שנה הבאה.