Gilad Brutman פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 כרגע מחוברים: הרצליה, מגדל ב"ג וקרקע ב"ג. מקווה לתנועה!!!!!!!!!!! עריכה: שחכתי, ת"א גם מחובר..
mickey lip פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 כרגע מחוברים: הרצליה, מגדל ב"ג וקרקע ב"ג.מקווה לתנועה!!!!!!!!!!! תישארו עד 2100-2130 תהיה לכם :wink:
Gilad Brutman פורסם נובמבר 13, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 יאללה, שדה דוב הצטרף לחגיגה!!!!!!!!!!!!!!
אורח פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 חברים, שיחקתם אותה כמות תנועה ברמה של ארוע היה פה, והתנועה ממשיכה לזרום עד 23:00 אני פה
Adam Waiser פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 תודה רבה לכל מי שטס ופיקח קרבל פעם הבאה אתה משלם על הדלק כשאתה קורא לי לבוא לגעת בש"ד בדרך מהרצליה צפונה ואוהד שאפו על המקצועיות בהכרת שטחי המחיה שלי ("ג"ג צפוני להבות הבשן וג"ג מערבי רכס נפתלי" זה בדיוק אני :wink: ) עשית לי את הערב. כיף חיים לראות כזו כמות של פיקוח וטייסים ובתקווה לעוד המון ערבים מוצלחים שכאלה. אדם
rovenroven פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 אני רק מדמיין או שהיה פקח זר בקרקע מזרח??!?
Tal Elmishali פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 רובן הפקח שהיה במזרח פקח אכותי יותר משאתה יכול לחשוב... *היה אחלה ערב היתי על מערב וגם וסתי קצת
rovenroven פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 כן הוא באמת עשה עבודה מצוינת,ציפיתי שאתה או מישהו מהמוכרים יהיו בעמדה וכשהוא ענה לי ישר בדקתי אם קיוונתי את התדר הנכון חחח,פקחים אורחים זה מבורך!!
Tal Elmishali פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 חשבתי שאתה אומר שהוא היה לא טוב חח לא הבנתי.. כן הוא כבר לא ממש אורח הוא קבוע במשרה מלאה
rovenroven פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 חח,עשיתי טיסה אחת אבל היה באמת כיף!! תודה ל: קרבל שהוציא אותי מש"ד לאוהד שנגעתי אצלו בהרצלייה[למרות שהוא בקושי שמע אותי] לאיציק שהנחית אותי על 03 ולדני שהסיע אותי לחנייה[בדרך הארוכה :cry: :cry: ] מקווה שיהיו עוד הרבה ימים כאלה
mickey lip פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 חברים, כל הכבוד. להמתין בכל שדה כמה דקות להמראות , כולל ספוטינג על הבננה בשדה דב, וואלה, אני לא זוכר מתי. היה מעולה, ותודה לכל הפקחים והטייסים הערב. מבנה "סגורה".
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 משטרה 1 (בל 206) ביצע סיור משחטות רכבים בכפרים בשומרון. עברנו בסלפית, חוורה, שכם טמון טובאס וסאנור משם ישירות לחדרה ודרך החוף לשדה דב (שכבר הלך לישוןןןןןןןןןןןןןןןןן.....) עם שתי עצירות לפיפי והתערננות . :mrgreen: חבר'ה רק בקשה: מסוק, עובד עם טקסט מנסה להחזיק ת'עצמי בריחוף בנ. המתנה ותוך כדי לקרוא לפקח בטקסט.... רואים עוף מוזר כזה, תשחררו. זה כואב בידיים... וגם ככה מסוק בקושי תופס מסלוול ומיד מפנה ציר. תודה לכולם. לילה טוב.
4x-asm פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 שיחקתם אותה כןלם גם אני עשיתי טיסה אחת והיה גדול תודה לכולם על הפיקוח
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 13, 2008 דיווח פורסם נובמבר 13, 2008 חברים יקרים, היה ערב מהנה ביותר, כמות יפה של תנועה ופיקוח ברמה. אהבתי שאוהד הנחית ירדני שביקש חרום ברמת דוד... חבל שמבנה סגורה לא היה מוכן עם מטוסי קרב לליווי הנה הירדני בכנף1 (סליחה על המודל הנמוך) : בשבילי היה ערב לימוד ראשוני ביותר על הכלב המשוגע הזה: CoolSky MD Super80 Pro תודה לפקחים על הסבלנות לזמני הביצוע הארוכים וגם על תרגול של ביטול המראה :wink: תיכף אחרי המראה, בפנייה שמאלה לביצוע סולין 3 המטוס השתגע לי קצת אז התנתקתי, ייצבתי אותו והתחברתי בקנר חזרה. סך הכל המטוס נחמד מאד, מידול טוב והמון פרטים קטנים, טיסה שלמה ראשונה בעצם, עם נחיתה ידנית בלרנקה: שוב תודה לפקחים וגם למי שטס
אורח פורסם נובמבר 14, 2008 דיווח פורסם נובמבר 14, 2008 מבנה סגורה החליט לבקר את כל הפקחים ובקרים באזור. הבעיה שהסים שלי התחרפן בהתחלה ובקושי הצלחתי להחזיק את הקינג באופקית וישרה. כל נגיע במקזז שיגע אותו. לאחר קרש לנדינג בב"ג, ביצעתי ריסט למחשב ועליתי מחדש והמטוס חזר לעצמו משם מבנה סגורה ביצע המראה בזוג ואימון IFR לאילת וכל זה גם לשם החזרת כשירות. תודה לכל הפקחים והמטוסים שהיו באזור. לא זוכר מתי המתנתי בהרצליה 10 דקות לתזוזה ועוד 10 דקות בשדה דב ועוד איזה 5-10 דקות בב"ג לשם המראה תודה לב"ג מזרח על שינוי ה SID תוך כדי הסעה להית' בפעם הבאה ... אהה מי אמר שאין טיסות לילה יום חמישי :wink:
rovenroven פורסם נובמבר 14, 2008 דיווח פורסם נובמבר 14, 2008 אגב,יכול להיות שחלמתי אבל אני כמעט בטוח שכשהייתי באמצע בסיס בהרצלייה חלף מולי מטוס[היינו הרבה פחות מחצי מייל אחד מהשני]הראה לי שהוא המריא מ11 ולא שמעתי אותו מדבר בקשר[לפחות לא מקבל אישור המראה] אני לא בטוח אבל נראה לי שזה היה OSH או משהו בסגנון
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 14, 2008 דיווח פורסם נובמבר 14, 2008 חברים יקרים,בשבילי היה ערב לימוד ראשוני ביותר על הכלב המשוגע הזה: CoolSky MD Super80 Pro תודה לפקחים על הסבלנות לזמני הביצוע הארוכים וגם על תרגול של ביטול המראה :wink: תיכף אחרי המראה, בפנייה שמאלה לביצוע סולין 3 המטוס השתגע לי קצת אז התנתקתי, ייצבתי אותו והתחברתי בקנר חזרה. סך הכל המטוס נחמד מאד, מידול טוב והמון פרטים קטנים, טיסה שלמה ראשונה בעצם, עם נחיתה ידנית בלרנקה: מויש מצאת את המרקרים? כבר חשבתי להביא לך מהמשרד. יש לי אחד בירוק זוהר ואחד בצהוב מה אתה בוחר? ומה עם הדואארררררררררררר??????????
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 14, 2008 דיווח פורסם נובמבר 14, 2008 חברים יקרים,בשבילי היה ערב לימוד ראשוני ביותר על הכלב המשוגע הזה: CoolSky MD Super80 Pro תודה לפקחים על הסבלנות לזמני הביצוע הארוכים וגם על תרגול של ביטול המראה :wink: תיכף אחרי המראה, בפנייה שמאלה לביצוע סולין 3 המטוס השתגע לי קצת אז התנתקתי, ייצבתי אותו והתחברתי בקנר חזרה. סך הכל המטוס נחמד מאד, מידול טוב והמון פרטים קטנים, טיסה שלמה ראשונה בעצם, עם נחיתה ידנית בלרנקה: מויש מצאת את המרקרים? כבר חשבתי להביא לך מהמשרד. יש לי אחד בירוק זוהר ואחד בצהוב מה אתה בוחר? ומה עם הדואארררררררררררר?????????? תשובה לגבי המרקרים: http://s80.flight1.net/forums/forum_posts.asp?TID=3837