Shireto Shahar פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 חברים יקרם! לאחר חודשים של עבודה רבה בשיתוף עם מחלקת ההדרכה של VATIL, צוות Light Sport Aircraft Virtual גאה להציג: ארגון האזמים הוירטואלי, נפתח! אתר הארגון: http://www.lsa-virtual.co.il מהו הארגון ומה מטרתו? ארגון האזמים נפתח בשבילכם. בשביל לחשוף את הנושא של טיסות האזמ בארץ ובכללי. הארגון מורכב ממספר חברי חטיבה, שכולם סך הכל רוצים לתרום ולהרים את פעילות האזמים בסימולטור, ואף ברשת VATSIM. האם אני צריך ידע קודם בשביל להתחיל בטיסות אז"מ? כן ולא. באתר של הארגון תמצאו מדריכים שונים בנושא אזמ וביניהם המדריך הענק למתחיל שנכתב על ידי כל חברי הצוות. הם מכילים מידע וכלים לטיסות אז"מ. אך מדריכים אלה לא בשביל כל מתחיל, ולא מסבירים כל נושא בסיסי באופן מפורט, כגון נדב"ר. לשם כך תוכלו למצוא מדריכים מפורטים על הבסיס באתר של תומר חיים, בקורס טיסה וירטואלי של IFS ומחלקת הדרכת טייסים באתר VATIL. מה הארגון נותן לי? כנאמר מקודם, צוות הארגון פיתח אתר ובו מידע וכלים לטיסת אז"מ. אנחנו עומדים לרשותכם לכל השאלות והבעיות. ניתן ליצור איתנו קשר דרך העמוד- "צור קשר" שנמצא בסרגל הכלים באתר הארגון. או באופן אישי, ניתן לראות את הפרטים של כל חבר צוות בנפרד בעמוד - "צוות" שנמצא בסרגל הכלים באתר. אני רק עכשיו שמעתי על האמז זאמ או איך שלא כותבים את זה, מה לעשות?? ברוכים הבאים. אנחנו ממליצים קודם כל לערוך סיור קצר באתר של הארגון, ולאחר מכן תתחיל עם המדריך למתחילים בנושא אז"מ שנמצא בעמוד - "הדרכה" בסרגל הכלים באתר הארגון. אם יש לך שאלות, http://lsa-virtual.co.il/team.php http://lsa-virtual.co.il/connect.php ב-ה-צ-ל-ח-ה! *הערה: ארגון LSA וירטואל, אינו חברת תעופה וירטואלית ואינו עומד כמתחרה לשום דבר. הארגון נועד אך ורק לספק לכם מידע על טיסות אז"מ. צוות הארגון: דור שי- יובל פישלר בר רודוי יובל שטרק גלעד ברוטמן עמית דורון שחר שירטו בברכה, צוות LSA וירטואל
dorshay פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 בראבו! כול הכבוש לכול הצוות יובל פישלר מנהל האתר בר רודוי יובל שטרק גלעד ברוטמן עמית דורון ושחר שירטו שלקח את הפרויקט באופן אישי ונתן לנו דחיפה ענקית. טיסה נעימה
tomer13an פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 כל הכבוד, אישית אולטראלייט זה כלי הטיס המועדף עליי ומקווה לראות הרבה פעילות בנושא.
4x-amr פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 כל הכבוד אתר מאד יפה ,בהצלחה ונתראה בארועים שלכם :new-bday:
Gilad Brutman פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 מדהים, עבדנו קשה אבל זה היה שווה. האירועים בקרוב!!!!!!!
Amit Doron פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 ייאלה חבר'ה,זה אחד הדברים הטובים שיהיו פה,מלא דברים מגניבים! ממליץ לכולם!
Amir Paz פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 סוף סוף "CDL הלחץ 2992 תמשיכו 800 בנתיב לבית חנן מנחת ראשון פעיל" כל הכבוד! עכשיו רק נשאר לנו להגיד "24 יורה" ח"א וירטואלי!
Yuval Fishler פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 חברה, זה הזמן לראות אותכם טסים ברשת כאזמים! בבקשה קראו את המדריכים ואת חוקת הטיסה ברשת לפניי הטיסה הראשונה! תודה לאיציק בקשי על העזרה. בנוסף תודה ענקית ל- IFS שהסכימו לאחסן אותנו אצליהם!! בקשה: כרגע אנחנו עובדים על הכנת אפקדים למנחתים- אם אתם יודעים איך להכין סינרים/ אפקדים ואתם יכולים לתרום לנו בבקשה עזרו לנו ושלחו לנו הודעה! האתר ימשיך להשתדרג ולהשתכלל בהמשך.
אורח פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 כל הכבוד ובהצלחה (ישבתם הרבה על התחת על זה אני רואה)! :!:
Shireto Shahar פורסם נובמבר 23, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 Aviv Kerbel כתב: כל הכבוד ובהצלחה (ישבתם הרבה על התחת על זה אני רואה)! :!: חחחח תראו מי מדבר..
yuvalshtark פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 כן, הגיע הזמן לאחר חודשים רבים של מאמץ והשקעה האירגון ניפתח
Adam Waiser פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 וואו אנשים האתר מגניב לאללה וגם הרעיון כל הכבוד על ההשקעה הרבה אני כבר מתחיל לטוס על הCTSW :onfire:
tomer13an פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 יש לי שאלה לגבי תוכנית טיסה גם ברשת וגם בתעופה אמיתית באז"מ: נניח ואני רוצה להמריא\לנחות במנחת חד פעמי שאני יודע מה הנ.צ. שלו, מה אני אמור לכתוב בשדה ההמראה\נחיתה בתוכנית הטיסה?
אורח פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 יאלה כולם לעלות על אזמים, אני מטעם הארגון אתחיל לבנות מנחתים, מנחת רשפים ותנובות בתכנון!
Tomer Haim פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 כל הכבוד. החברה האלה הראו רצינות מאחורי הקלעים במשך כמה חודשים, כל הכבוד ושיהיה בהצלחה בתחום תעופה שעוד לא נראה כמותו ב VATIL (וגם בישראל הוא עתיד להתחיל להיות קיים בעתיד הקרוב)
אורח פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 השלב הבא: "מגידו מרכז דאיה וירטואלי" מתי שלכולם יהיה X
danb2000 פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 מאז"מניק לאז"מניקים - ברכות חמות :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: כל הכבוד על ההשקעה והעבודה הקשה. יאללה - מי ממדל את הדריפטר שלי......
mickey lip פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 danb2000 כתב: מאז"מניק לאז"מניקים - ברכות חמות :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: כל הכבוד על ההשקעה והעבודה הקשה. יאללה - מי ממדל את הדריפטר שלי...... אתה קודם תדאג לתמונות יותר ברורות לצעצוע שלך חברים, כל הכבוד, יוזמה ברוכה .