עבור לתוכן
Eyal Seminar

Online Day Meeting!- ***נדחה**

Recommended Posts

פורסם

-------------------------------------------------------------------

ערב טוב חברים,

השבוע אירגנו לכם ONLINE DAY משותף עם מצרים!

האירוע ייערך בתאריך- המצרים שלחו אימייל שצץ להם משהו חשוב, והם לא יוכלו לספק לנו פיקוח לכן אנחנו דוחים את האירוע עד שנמצא תאריך מתאים, עמכם סליחה.

באירוע יהיה פיקוח בכל הארץ וגם בכל מצרים.

תוכלו לטוס מב"ג/אילת לקהיר או לשארם אל שייך, בטיסות IFR וגם CVFR.

תנצלו כמה שיותר את הפיקוח בין שתי המדינות בטיסות בין המדינות, משום שזה מטרת האירוע.

דפיות וסינרים:

:For HECA, Cairo Charts and Scenery please visit

http://heca.egyptair-va.com

:For HESH, Sharm Al Sheikh Charts and AFCAD please visit

http://hesh.egyptair-va.com

מידע מצד המצרים: (חשוב!)

All IFR Operations shall be carried in Cairo FIR Above FL150

All Traffic Departing Cairo Will use Runway 05R For Departure

All VFR Operations Shall be Above FL085 and Below FL145 In Cairo FIR

תוכניות טיסה:

HECA-LLBG:

MENLI A411 SHM DELMA NWB NALSO LOT J10 SIVAK J10 BGN

LLBG-HECA:

BGN J10 SIVAK J10 LOT NALSO NWB DELMA SHM A411 MENLI

HECA-LLET:

MENLI A411 SHM DELMA NWB NALSO LOT

LLET-HECA:

LOT NALSO NWB DELMA SHM A411 MENLI

HESH-LLBG:

SHM DELMA NWB NALSO LOT J10 SIVAK J10 BGN

LLBG-HESH:

BGN J10 SIVAK J10 LOT NALSO NWB DELMA SHM

HESH-LLET:

SHM DELMA NWB NALSO LOT

LLET-HESH:

LOT NALSO NWB DELMA SHM

תודה ליובל פישלר על הבאנר וניסים שובל על הקשר עם המצרים.

טיסות בטוחות, צוות אירועים.

פורסם

חברי TFW שימו לב שהאירוע מתנגש לנו עם המטס אם תצאו למצריים שימו לב שאתם חוזרים עד 20:00 לתדריך בTS ( ותביאו איתכם כמה טייסים מצרים שיחנו בב"ג ויראו מה החטיבה הישראלית עושה בשעות הפנאי)

פורסם
המצרים שלחו אימייל שצץ להם משהו חשוב, והם לא יוכלו לספק לנו פיקוח לכן אנחנו דוחים את האירוע עד שנמצא תאריך מתאים, עמכם סליחה.

אני אתקן אותך אייל ..

יש להם בעיה עם תמונת הפרומו שהתפרסמה באתר של VATSIM ...

פורסם
המצרים שלחו אימייל שצץ להם משהו חשוב, והם לא יוכלו לספק לנו פיקוח לכן אנחנו דוחים את האירוע עד שנמצא תאריך מתאים, עמכם סליחה.

אני אתקן אותך אייל ..

זה לא קשור.

פורסם

אני אתקן אותך אייל ..

זה לא קשור.

כחבר בפורום VATSIM המצרי אני יכול להגיד לך שבודאות זה קשור ...

פורסם

אני אתקן אותך אייל ..

זה לא קשור.

כחבר בפורום VATSIM המצרי אני יכול להגיד לך שבודאות זה קשור ...

זה לא יכול להיות שבגלל תמונה לא טובה הם יבטלו אירוע. (משהו שהם יכלו לפנות אלינו ואנחנו היינו מטפלים בזה).

הם כתבו לי באימייל משהו אחר ואני מבקש ממך לא לסטור אותי.

אין לי שום כוונה להמשיך את הדיון זה למה הם ביטלו.

מה שחשוב עכשיו שלמרות שהאירוע הזה נדחה, טייסים בואו לטוס ב-Online Day שלנו!

פורסם

אני אתקן אותך אייל ..

והיב,

תודה על המידע.

מה היתה הבעיה שלהם עם התמונה?

פורסם

אני אתקן אותך אייל ..

והיב,

תודה על המידע.

מה היתה הבעיה שלהם עם התמונה?

תראה אני לא רוצה לפתוח את זה לדיון לבקשת אייל אבל אם כבר שאלת אז אני אשתף אותך בהמולה שמשתוללת בפורומים שם ..

מה שלא מצאו חן בתמונה זה שמגן דוד של אלעל והרקע של כיפת הסלע מאחוריו ..

הם טוענים שאין קשר לירושליים והאירוע שהולך להיות וזאת משום שנתב"ג נחשב לנמל תעופה שממוקם בת"א לוד , והטענה המרכזית היא שהחטיבה הישראלית בכוונה שמה את התמונה הזאת כדי ליצור מין פרובוקציה של שליטה על ירושליים ( מטוס של אלעל וכו ..)

פורסם

זה עומד כרגע על החלטה של לא לטוס בכלל במצריים ביום הזה לפחות מהצד של המצרים ..

להציג את העמדה הישראלית , אין לי את הסמכות כיוון שהקשר היחידי פה שלהם זה עם מנהל האירועים ומנהל החטיבה שלנו ..

הבדל תמיד ניתן לראות ביחס למה שעושים ...

פורסם
[זה לא יכול להיות שבגלל תמונה לא טובה הם יבטלו אירוע. (משהו שהם יכלו לפנות אלינו ואנחנו היינו מטפלים בזה).

אייל שים לב זה בכלל לא מה שחשוב! יש סיכוי שבגלל תמונה מסכנה השם הטוב של חטיבת ואטיל הולך להפגע ובגדול. לא כדאי בכלל להכנס לעימותים אם כן התכוונתם או לא התכוונתם להציג שום דבר פוליטי (אני בטוח שכל המהלך נעשה בתום לב) מה שחשוב זה שכל העסק עלול להדרדר לסכסוך מטופש עם חברי החטיבה המצרית. אני לא יודע מה מידת מעורבותם של קוקודי ואטיל ונציגינו בואטסים אבל חייבים לרוץ להתנצל בפניהם ומהר ולהסביר שהעניין נעשה בתם לב ולסגור את זה שזה עוד קטן. כן יש בעיות וסכסוכים בחוץ ובטוח שבקרב המצרים יש מי שראו בתמונה דבר מעליב למרות שאולי זה נראה לנו קטנוני ומגעיל. אבל חייבים להשאיר את הפוליטיקה המסכנה הזאת לעולם שמטוסים אמיתיים טסים בו. כל כך שמחתי על כך שהאהבה לטיסה חוצה גבולות ויכולה לחבר בינינו לבין החברה במצריים ואפילו באיראן ושהמנהיגים והצבאות ישברו תראש לבד עם כל השנאה והכל.

אם הגישה שלך היא: שיעלבו מה שחשוב עכשיו זה שיש אירוע בואו לטוס.

אז מבחינתי כל הארגון היפה ותכנון האירוע עם המצרים לא שווה כלום.

מקווה שהבהרתי את עצמי. ואם אתה רוצה אני מוכן לנסח עבורך את מכתב ההתנצלות בפני חברי החטיבה המצרית.

עריכה** בתור דבר ראשון הייתי מסיר במיידי

את התמונה הזאת מכל מקום כדי להראות שכן אכפת לנו

פורסם

אני בכל מקרה יטוס למצריים כי יש להם ONLINE DAY באותם זמנים אבל בכל זאת אפשר לשנות את התמונה זאת אומרת את הכיפה של ירושליים להחליף ברקע של נתבג וזהו לא? כי לדעתי חבל יכול ליהיות ממש נחמד והם בכל זאת שכנים שלנו...

פורסם

טוב אני לא רואה טעם לטייח יותר מדי, עשינו טעות אבל זה לא סוף העולם.

העמדה שלי היא חד משמעית בעניין, והיא שאם רוצים אירוע משותף צריך לצאת באנר משותף ולא חד צדדי. מבלי שהדיון הזה יהפוך לדיון פוליטי, אני חושב שהיה נכון לגלות רגישות לתגובות הצפויות או במילים אחרות לחשוב צעד אחד קדימה. VATSIM היא קהילה עם מרחב מאד ייחודי ויוצא דופן ואנחנו חייבים לשמור על המרחב הזה נקי. תודה לכל המתנדבים לעזור, אני חושב שהצוות צריך לקחת אחריות על העניין ולסגור את זה מול השכנים שלנו.

אני מציע לעצור פה את התגובות, לקחנו אחריות ונתקן.

תודה

פורסם
[זה לא יכול להיות שבגלל תמונה לא טובה הם יבטלו אירוע. (משהו שהם יכלו לפנות אלינו ואנחנו היינו מטפלים בזה).

אייל שים לב זה בכלל לא מה שחשוב! יש סיכוי שבגלל תמונה מסכנה השם הטוב של חטיבת ואטיל הולך להפגע ובגדול. לא כדאי בכלל להכנס לעימותים אם כן התכוונתם או לא התכוונתם להציג שום דבר פוליטי (אני בטוח שכל המהלך נעשה בתום לב) מה שחשוב זה שכל העסק עלול להדרדר לסכסוך מטופש עם חברי החטיבה המצרית. אני לא יודע מה מידת מעורבותם של קוקודי ואטיל ונציגינו בואטסים אבל חייבים לרוץ להתנצל בפניהם ומהר ולהסביר שהעניין נעשה בתם לב ולסגור את זה שזה עוד קטן. כן יש בעיות וסכסוכים בחוץ ובטוח שבקרב המצרים יש מי שראו בתמונה דבר מעליב למרות שאולי זה נראה לנו קטנוני ומגעיל. אבל חייבים להשאיר את הפוליטיקה המסכנה הזאת לעולם שמטוסים אמיתיים טסים בו. כל כך שמחתי על כך שהאהבה לטיסה חוצה גבולות ויכולה לחבר בינינו לבין החברה במצריים ואפילו באיראן ושהמנהיגים והצבאות ישברו תראש לבד עם כל השנאה והכל.

מקווה שהבהרתי את עצמי. ואם אתה רוצה אני מוכן לנסח עבורך את מכתב ההתנצלות בפני חברי החטיבה המצרית.

תשמע, אנחנו נטפל בעניין, הם לא אמרו לנו כלום על עניין התמונה, אין לך שום זכות ולהגיד שהגישה שלי היא שרק האירוע מעניין אותי!, רצינו לעשות את האירוע על מנת לחזק את הקשר עם המצרים (אם אתה לא יודע דברים אז אל תכנס אליהם!).

אנחנו מבינים את הטעות שקרתה ואנחנו נטפל בזה.

פורסם

חברה, אני דיי בהלם אם זה נכון.

הבחירה של התמונות הייתה תמימה לחלוטין ואפילו לשנייה לא עלה בי איזשהו רעיון כזה!

אני מציע לדבר איתם ולבדוק אם הלוגו מפריע להם.

כמובן, שאני לא זה שמחליט אבל במידה וצריך לשנות את תמונות הרקע בלוגו פנו אליי.

מצטער שזה הגיע למצב כזה.

פורסם

תשמע, אנחנו נטפל בעניין, הם לא אמרו לנו כלום על עניין התמונה, אין לך שום זכות ולהגיד שהגישה שלי היא שרק האירוע מעניין אותי!, רצינו לעשות את האירוע על מנת לחזק את הקשר עם המצרים (אם אתה לא יודע דברים אז אל תכנס אליהם!).

אייל נשמה חבל שאתה נפגע. רוח הדברים שהבנתי ממה שכתבת הייתה שמה שחשוב זה האירוע. מן הסתם תיארתי לי שמטרת האירוע היתה חיזוק הקשר עם המצרים ואם תקרא טוב את מה שכתבתי תראה שהבנתי את זה כבר קודם. לי היה נראה שנעשתה טעות ובהשתמע ממה שכתבת היה נראה שאתה חושב שזו טעות סתמית והבעתי את דעתי על כך. הדברים לא נכתבו בכעס ולא מתוך כוונה לפגוע אלא מתוך אכפתיות. לראיה הצעתי לעזור ולכתוב מכתב התנצלות.

אני בטוח שכל כוונותיך היו טובות ואתה יודע שיש לי רק מילים טובות להגיד עליך ועל מחלקת האירועים.

אם נפגעת אני מתנצל מכל הלב וברור שזו לא היתה כוונתי.:squarewink:

פורסם

אני חייב לומר שגם אני נפגעתי מאוד מהתמונה.

רואים את הפירמידות שאבות אבותינו בנו למצרים לפני כמעט 3000 שנה. עדיין לא שילמנו לנו על העבודה.

הם עוד הפכו את המקום לאתר תיירות!

אם אפשר להעביר להם את המסר הזה אני אשמח. אולי יזכרו לשלם סוף סוף...

כל הסיפור הזה אם זו באמת הסיבה, פטאתי ואדיוטי. יאללה תעבירו

תעשו תמונה של נתב"ג ושל קהיר בינלאומי ושלום על ישראל

פורסם
כתבתי להם הסבר והתנצלות עם בקשה להשאיר את התאריך המקורי או להציע חלופי. כשיהיה מה לעדכן נעדכן.

והתשובה:

Dear Moshe

Thanks a lot for your clarification and apology which is totally understood and accepted

We also are looking forward to keep the VATSIM environment out of politics and to enjoy the community and hobby with no difference on religion, politics or anything that would disturb the calm waters

I’ll work on rescheduling that even on the VATEG Agenda however I would prefer to wait until things calm down and until then we can enjoy the online nights done at the same time each Saturday

And I Am going to send your message to our members clarifying the subject

Best regards

Ahmed Hassan

VATEG Director

VATSIM Egyptian vACC

פורסם

אייל נשמה חבל שאתה נפגע. רוח הדברים שהבנתי ממה שכתבת הייתה שמה שחשוב זה האירוע. מן הסתם תיארתי לי שמטרת האירוע היתה חיזוק הקשר עם המצרים ואם תקרא טוב את מה שכתבתי תראה שהבנתי את זה כבר קודם. לי היה נראה שנעשתה טעות ובהשתמע ממה שכתבת היה נראה שאתה חושב שזו טעות סתמית והבעתי את דעתי על כך. הדברים לא נכתבו בכעס ולא מתוך כוונה לפגוע אלא מתוך אכפתיות. לראיה הצעתי לעזור ולכתוב מכתב התנצלות.

אני בטוח שכל כוונותיך היו טובות ואתה יודע שיש לי רק מילים טובות להגיד עליך ועל מחלקת האירועים.

אם נפגעת אני מתנצל מכל הלב וברור שזו לא היתה כוונתי.:squarewink:

גם אני מתנצל, על כך שכתבתי בכעס, הדם העירקי עלה קצת לראש.

בסך הכל זאת הייתה בחירה כמו שיובל אמר-תמימה, חבל שהמצרים לקחו את זה קשה.

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...