Ido Rosenthal פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 סלחו לי אבל מה זה הליקוקי טוסיק האלה, מי שמערב פה פוליטיקה זה המיצרים, מה הסיפור שלהם, שישתו כוס מים וירגעו ויבואו לטוס, מי ישמע שמו מגן דויד על רקע של כיפת הסלע. להזכיר לכם, אותו סיפור היה במלחמה עם הלבנונים ומה שמצחיק זה שאנחנו יוצאים החארות מכל הסיפורים האלה...
Ilan Jonas פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 אני לא רוצה שהעניין יגלוש לפוליטיקה, אבל רק מילה כדי לא להשאיר את הפוסט המיותר של עידו ללא מענה. עידו, אתה מכיר את הנפשות הפועלות וברור לך שאין פה שום כוונה נסתרת. הם לא. אם המצרים היו עושים אירוע בשם "שיירת השהידים לתל אביב" אני בטוח שהחברים כאן היו מזדעזעים, מאחר שהקונוטציות שלנו למילה הזו לא לגמרי שוות ערך לפירוש המילולי שלה (סתם דוגמא, לא לגמרי מדויקת או מחייבת). כנ"ל לגבי הבאנר: האסוציאציות שלהם ממגן דוד ומכיפת הסלע שונה משלנו, ומאחר שהם לא מכירים את הנפשות הפועלות רצות מחשבות. אז הנה משה הבהיר והתנצל - בדיוק כפי שצריך היה לעשות, והנה התשובה המצרית בדיוק כפי שצריך היה לצפות. ואם כבר מדברים על זה, אז כל הכבוד לכולם על הבגרות. וברוכי - אתה לא רוצה לסתבך עם מס הכנסה על איחור של 4000 שנה בדיווח, אז יותר טוב שתשכח מהכסף
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 זה בסדר תירגעו מישהו כבר מטפל במשבר... :mrgreen: http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsF ... 84,00.html
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 כדי לא להיכנס לפוליטיקה אני אלך כאן ממש על הקצה. תסלחו לי משה, אילן ושאר חברי הצוות, אבל בהתנצלות המתייפייפת הזאת, הצלחתם לפגוע מאוד בי כתושב מדינת ישראל, בחיילים שנלחמים ומגנים עלינו בחייהם יום יום ובכלל כל בנאדם שחי בארץ הזאת ונהנה משירותיה צריך להיפגע. איך לכם זה לא צרם כשכתבתם את התגובה הזאת, אני לא יודע. אתם עושים עניין מכל אות שקשורה לפוליטיקה ופוחדים מהתגובה של העולם? איך זה שכבר כמה פעמים שמעורבת פוליטיקה ברשת והיא כן נוגדת את הדעה שלנו אתם מעדיפים לשתוק כדי לא לעורר דיון פוליטי, אבל כשאחרים מעוררים דיון כזה אתם מתקפלים ישר גם אם זה לא צודק לדעתכם. תעשו טובה, נכנסה כאן פוליטיקה שנוגדת את חוקי ואטסים, אתם התייחסתם ובכך נתתם ל"עבירה" ולטענה המגוחכת לגיטימציה. עוד משהו, אם זה כל כך פגע בהם הם היו "טורחים" ושולחים בקשה להוריד את זה. היה צריך לבטל את האירוע ועוד לתת סיבה פיקטיבית? אני חושב שהייתם צריכים לשקול קצת יותר בכובד ראש את התגובה הפוגעת הזאת (אלא אם כן יש לכם בעיה לפגוע רק במי שלא בני עמכם).
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 כדי לא להיכנס לפוליטיקה אני אלך כאן ממש על הקצה.תסלחו לי משה, אילן ושאר חברי הצוות, אבל בהתנצלות המתייפייפת הזאת, הצלחתם לפגוע מאוד בי כתושב מדינת ישראל, ובכלל כל בנאדם שחי בארץ הזאת ונהנה משירותיה צריך להיפגע. איך לכם זה לא צרם כשכתבתם את התגובה הזאת, אני לא יודע. אתם עושים עניין מכל אות שקשורה לפוליטיקה ופוחדים מהתגובה של העולם? איך זה שכבר כמה פעמים שמעורבת פוליטיקה ברשת והיא כן נוגדת את הדעה שלנו אתם מעדיפים לשתוק כדי לא לעורר דיון פוליטי, אבל כשאחרים מעוררים דיון כזה אתם מתקפלים ישר גם אם זה לא צודק לדעתכם. תעשו טובה, נכנסה כאן פוליטיקה שנוגדת את חוקי ואטסים, אתם התייחסתם ובכך נתתם ל"עבירה" ולטענה המגוחכת לגיטימציה. עוד משהו, אם זה כל כך פגע בהם הם היו "טורחים" ושולחים בקשה להוריד את זה. היה צריך לבטל את האירוע ועוד לתת סיבה פיקטיבית? אני חושב שהייתם צריכים לשקול קצת יותר בכובד ראש את התגובה הזאת. אני מסכים לגמרי ומרגיש אותו דבר אני בטוח לגמרי שהחטיבה המצרית נהלה דיון נטול כל שמץ של פוליטיקה בשרשור המקביל בפורום שלהם
Izik Bakshi פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 יהב, קראת בכלל את המכתב ששלחו להם? אני לא מבין כיצד נפגעת אם המכתב שנשלח כלל לא פורסם (גם אתה עידו) ומה בדיוק כואב שבאים אומרים "חבר'ה, טעינו בבחירה של הלוגו, סליחה"? המכתב שמשה שלח היה מכובד וראוי, ההיתי מתנסח באותה צורה. אתם עושים עניין מכל אות שקשורה לפוליטיקה ופוחדים מהתגובה של העולם? איך זה שכבר כמה פעמים שמעורבת פוליטיקה ברשת והיא כן נוגדת את הדעה שלנו אתם מעדיפים לשתוק כדי לא לעורר דיון פוליטי, אבל כשאחרים מעוררים דיון כזה אתם מתקפלים ישר גם אם זה לא צודק לדעתכם. יהב יקירי, אנחנו ב-VATSIM, אתה לא תפסיד שום דבר ושום כלום אם תגיד ראשון את המילה סליחה, אתה רק תרוויח את זה שאתה אדם עם מעלה יותר גבוהה מהמעורב השני, זו הגדולה של לבוא ולהגיד "סליחה" ראשון ולא להתעקש על מי התחיל או מי אשם כי אנחנו ב-VATSIM.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 ועוד תוספת תסלחו לי משה, אילן ושאר חברי הצוות, אבל בהתנצלות המתייפייפת הזאת, הצלחתם לפגוע מאוד בי כתושב מדינת ישראל, בחיילים שנלחמים ומגנים עלינו בחייהם יום יום ובכלל כל בנאדם שחי בארץ הזאת ונהנה משירותיה צריך להיפגע. איך לכם זה לא צרם כשכתבתם את התגובה הזאת, אני לא יודע. איך בדיוק פגענו בחיילים שנלחמים על המדינה? אתה מבין שהכל פה וירטואלי? אתה מבין שאותו מכתב שנשלח כלל לא קשור למציאות שלנו עם המצרים בחיי היום יום? תכף תגידו לי שגורם ההרתעה של המדינה נפגש בגלל שהתנצלנו בפני המצרים על לוגו שפגע בהם. חברים, אתם ב-VATSIM וככזה כל הפוליטיקה נשארת בחוץ, צאו רגע מהמציאות, המכתב נשלח כדי להראות שפוליטיקה זה לא כאן, אם יחזירו מחר את הר הבית אז לא יהיה קשר למכתב הזה, ואם מחר מדינת ישראל תעשה עוד פאשלה במדיניות החוץ שלה (וכן תפגע בתושבים) אז לא יהיה קשר למכתב הזה, אתם ב-VATSIM חברים.
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 איציק, לפני שהמצרים העלו את הטענה הזאת, חשבת שהלוגו הזה הוא באמת טעות? אם לא, אז למה להתקפל ישר כי את העקרונות שלהם זה נוגד? יש כאן ניגוד עקרונות ולא משנה מה נגיד, אלה כבר עניינים שבאמת יותר מסובכים. במצב שנוצר אין פשרה, הלוגו שלנו מבחינתם מסמל משהו מסויים והטענה שלהם מבחינתי כתושב המדינה הזאת (כמו כולנו כאן) מסמל עקרון אחר. ואם אנחנו מייצגים כאן את מדינת ישראל אז לא צריכה להיות שום בעיה עם הלוגו. עכשיו השאלה היא אם אנחנו באמת מייצגים את מדינת ישראל, או איזה קבוצה שלא קשורה למדינה הזאת. לגבי הטענה שלך שלא ראיתי את המכתב, אני לא צריך לראות אותו. משה כתב את עיקריו: כתבתי להם הסבר והתנצלות עם בקשה להשאיר את התאריך המקורי או להציע חלופי. כשיהיה מה לעדכן נעדכן. איציק, תאמין לי, שאני האחרון שאוהב להתווכח או לריב, אני הראשון שאומר סליחה כי אני כן חושב שזה מראה בגרות, אבל כאן לא הייתה הנחוצה הסליחה. כי הסליחה במקרה הזה אומרת ותסלחו לי על ההתבטאות הפוליטית, שירושלים לא שייכת למדינת ישראל, אם זה מה שאתה רוצה להראות לעולם, קדימה.... ואטסים זה סוג של מיקרוקוסמוס, אנחנו משחקים לעומת מה שקורה בעולם האמיתי, אבל אם גם כאן אנחנו מעדיפים להתקפל כשאנחנו מפחדים מתגובת העולם, מעניין לאן נגיע עוד מספר שנים.
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 ועוד תוספתתסלחו לי משה, אילן ושאר חברי הצוות, אבל בהתנצלות המתייפייפת הזאת, הצלחתם לפגוע מאוד בי כתושב מדינת ישראל, בחיילים שנלחמים ומגנים עלינו בחייהם יום יום ובכלל כל בנאדם שחי בארץ הזאת ונהנה משירותיה צריך להיפגע. איך לכם זה לא צרם כשכתבתם את התגובה הזאת, אני לא יודע. איך בדיוק פגענו בחיילים שנלחמים על המדינה? אתה מבין שהכל פה וירטואלי? אתה מבין שאותו מכתב שנשלח כלל לא קשור למציאות שלנו עם המצרים בחיי היום יום? תכף תגידו לי שגורם ההרתעה של המדינה נפגש בגלל שהתנצלנו בפני המצרים על לוגו שפגע בהם. חברים, אתם ב-VATSIM וככזה כל הפוליטיקה נשארת בחוץ, צאו רגע מהמציאות, המכתב נשלח כדי להראות שפוליטיקה זה לא כאן, אם יחזירו מחר את הר הבית אז לא יהיה קשר למכתב הזה, ואם מחר מדינת ישראל תעשה עוד פאשלה במדיניות החוץ שלה (וכן תפגע בתושבים) אז לא יהיה קשר למכתב הזה, אתם ב-VATSIM חברים. אתה צודק!!! זה בדיוק מה שהייתם צריכים להגיד למצרים. כך זה היה מכבד את כולנו..
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 בגלל ש: א. לא טעינו ב. אין על מה להתנצל אתם מקשיבים לעצמכם בכלל? המצרים החליטו להפיל ארוע בגלל לחצים מהחטיבה שלהם בגלל לוגו עם מגן דויד, יותר פוליטי מזה לא יכול להיות. ובגלל שהקודקודים שם ידעו שלהפיל ארוע בגלל מגן דויד יכול לעשות להם הרבה בעיות בVATSIM הם שלחו לאייל מכתב פחדני שאומר "וואלה לא מתאים לנו באותו יום" אילן גישת ה"שלום בית" שלך תתפוצץ בסוף בעיקר בגלל שאתה אוהב לרמוס את הצד הצודק הרבה פעמים רק בגלל שהוא עושה פחות רעש
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 כדי לא להיכנס לפוליטיקה אני אלך כאן ממש על הקצה.תסלחו לי משה, אילן ושאר חברי הצוות, אבל בהתנצלות המתייפייפת הזאת, הצלחתם לפגוע מאוד בי כתושב מדינת ישראל, בחיילים שנלחמים ומגנים עלינו בחייהם יום יום ובכלל כל בנאדם שחי בארץ הזאת ונהנה משירותיה צריך להיפגע. איך לכם זה לא צרם כשכתבתם את התגובה הזאת, אני לא יודע. אתם עושים עניין מכל אות שקשורה לפוליטיקה ופוחדים מהתגובה של העולם? איך זה שכבר כמה פעמים שמעורבת פוליטיקה ברשת והיא כן נוגדת את הדעה שלנו אתם מעדיפים לשתוק כדי לא לעורר דיון פוליטי, אבל כשאחרים מעוררים דיון כזה אתם מתקפלים ישר גם אם זה לא צודק לדעתכם. תעשו טובה, נכנסה כאן פוליטיקה שנוגדת את חוקי ואטסים, אתם התייחסתם ובכך נתתם ל"עבירה" ולטענה המגוחכת לגיטימציה. עוד משהו, אם זה כל כך פגע בהם הם היו "טורחים" ושולחים בקשה להוריד את זה. היה צריך לבטל את האירוע ועוד לתת סיבה פיקטיבית? אני חושב שהייתם צריכים לשקול קצת יותר בכובד ראש את התגובה הפוגעת הזאת (אלא אם כן יש לכם בעיה לפגוע רק במי שלא בני עמכם). קוראים לזה "בגרות". לא מהסוג שאתה נבחן בה השנה, סוג קצת שונה, הרבה יותר אחראי שגם אתה תגיע אליו, אל דאגה :wink:
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 חברים יקרים. אני כועס בדיוק כמוכם ואולי אף יותר. לא בגלל מה שרואים בתמונה, יותר בגלל מה שקבור שם מתחת - במציאות. אבל דחילק זה סימולטור זה וירטואלי. תעבירו הלאה. לא מתאים לכם - תצביעו ברגליים. יש עוד אירועים ועוד חטיבות.
Ilan Jonas פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 כדי לא להיכנס לפוליטיקה אני אלך כאן ממש על הקצה.תסלחו לי משה, אילן ושאר חברי הצוות, אבל בהתנצלות המתייפייפת הזאת, הצלחתם לפגוע מאוד בי כתושב מדינת ישראל, בחיילים שנלחמים ומגנים עלינו בחייהם יום יום ובכלל כל בנאדם שחי בארץ הזאת ונהנה משירותיה צריך להיפגע. איך לכם זה לא צרם כשכתבתם את התגובה הזאת, אני לא יודע. אתם עושים עניין מכל אות שקשורה לפוליטיקה ופוחדים מהתגובה של העולם? איך זה שכבר כמה פעמים שמעורבת פוליטיקה ברשת והיא כן נוגדת את הדעה שלנו אתם מעדיפים לשתוק כדי לא לעורר דיון פוליטי, אבל כשאחרים מעוררים דיון כזה אתם מתקפלים ישר גם אם זה לא צודק לדעתכם. תעשו טובה, נכנסה כאן פוליטיקה שנוגדת את חוקי ואטסים, אתם התייחסתם ובכך נתתם ל"עבירה" ולטענה המגוחכת לגיטימציה. עוד משהו, אם זה כל כך פגע בהם הם היו "טורחים" ושולחים בקשה להוריד את זה. היה צריך לבטל את האירוע ועוד לתת סיבה פיקטיבית? אני חושב שהייתם צריכים לשקול קצת יותר בכובד ראש את התגובה הפוגעת הזאת (אלא אם כן יש לכם בעיה לפגוע רק במי שלא בני עמכם). קוראים לזה "בגרות". לא מהסוג שאתה נבחן בה השנה, סוג קצת שונה, הרבה יותר אחראי שגם אתה תגיע אליו, אל דאגה :wink: כנ"ל לגבי עידו. אני לא משתמש בזה הרבה, אבל ככל זאת: כשתגדלו, תבינו. עכשיו תפסיקו לבלבל את המוח עם הלאומיות בשקל ישן שלכם: אם אתם רוצים לעשות אירוע עם המצרים כדי להראות להם שירושלים שלנו, אז אתם באמת לא מבינים איפה אתם נמצאים.
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 כדי לא להיכנס לפוליטיקה אני אלך כאן ממש על הקצה.תסלחו לי משה, אילן ושאר חברי הצוות, אבל בהתנצלות המתייפייפת הזאת, הצלחתם לפגוע מאוד בי כתושב מדינת ישראל, בחיילים שנלחמים ומגנים עלינו בחייהם יום יום ובכלל כל בנאדם שחי בארץ הזאת ונהנה משירותיה צריך להיפגע. איך לכם זה לא צרם כשכתבתם את התגובה הזאת, אני לא יודע. אתם עושים עניין מכל אות שקשורה לפוליטיקה ופוחדים מהתגובה של העולם? איך זה שכבר כמה פעמים שמעורבת פוליטיקה ברשת והיא כן נוגדת את הדעה שלנו אתם מעדיפים לשתוק כדי לא לעורר דיון פוליטי, אבל כשאחרים מעוררים דיון כזה אתם מתקפלים ישר גם אם זה לא צודק לדעתכם. תעשו טובה, נכנסה כאן פוליטיקה שנוגדת את חוקי ואטסים, אתם התייחסתם ובכך נתתם ל"עבירה" ולטענה המגוחכת לגיטימציה. עוד משהו, אם זה כל כך פגע בהם הם היו "טורחים" ושולחים בקשה להוריד את זה. היה צריך לבטל את האירוע ועוד לתת סיבה פיקטיבית? אני חושב שהייתם צריכים לשקול קצת יותר בכובד ראש את התגובה הפוגעת הזאת (אלא אם כן יש לכם בעיה לפגוע רק במי שלא בני עמכם). קוראים לזה "בגרות". לא מהסוג שאתה נבחן בה השנה, סוג קצת שונה, הרבה יותר אחראי שגם אתה תגיע אליו, אל דאגה :wink: בגרות זה להודות בטעות שמעולם לא עשית? בגרות זה לוותר על העקרונות וערכים פעם אחר פעם? תסלח לי משה, לזה לא קוראים בגרות. לדעתי בגרות זה כן לוותר על הנוחות שלך בשביל הנוחות של אחר. בגרות זה לעמוד מאחורי הערכים שלך והאמת שלך, גם אם זו לא האמת של הצד השני.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 איציק, לפני שהמצרים העלו את הטענה הזאת, חשבת שהלוגו הזה הוא באמת טעות? אם לא, אז למה להתקפל ישר כי את העקרונות שלהם זה נוגד? (לא שמתי לב לקונטציה של הלוגו, זה כמו שאתה תעשה משהו בלי כוונה שיפגע במישהו אחר, לא תלך להתנצל?) יש כאן ניגוד עקרונות ולא משנה מה נגיד, אלה כבר עניינים שבאמת יותר מסובכים. במצב שנוצר אין פשרה, הלוגו שלנו מבחינתם מסמל משהו מסויים (זהו שלא, הלוגו יכל להיות גם נמל תעופה ב"ג, זה רק לוגו אז, אתה צריך להבין שאתה פה בוירטואל, אם מחר יחזירו את הר הבית זה לא יהיה בגלל הלוגו הזה, אתה כרגע ב-VATSIM) והטענה שלהם מבחינתי כתושב המדינה הזאת (כמו כולנו כאן) מסמל עקרון אחר. ואם אנחנו מייצגים כאן את מדינת ישראל אז לא צריכה להיות שום בעיה עם הלוגו. עכשיו השאלה היא אם אנחנו באמת מייצגים את מדינת ישראל, או איזה קבוצה שלא קשורה למדינה הזאת. (דווקא בגלל שתה מייצג את מדינת ישראל ברשת VATSIM אתה תוציא את הפוליטיקה הזו החוצה, אתה צריך להבין שזה שויתרת על לוגו עם מגן דוד על הר הבית לא תהיה שום השפעה על המציאות אתה בוירטואל...)לגבי הטענה שלך שלא ראיתי את המכתב, אני לא צריך לראות אותו. משה כתב את עיקריו: כתבתי להם הסבר והתנצלות עם בקשה להשאיר את התאריך המקורי או להציע חלופי. כשיהיה מה לעדכן נעדכן. איציק, תאמין לי, שאני האחרון שאוהב להתווכח או לריב, אני הראשון שאומר סליחה כי אני כן חושב שזה מראה בגרות, אבל כאן לא הייתה הנחוצה הסליחה. כי הסליחה במקרה הזה אומרת ותסלחו לי על ההתבטאות הפוליטית, שירושלים לא שייכת למדינת ישראל, אם זה מה שאתה רוצה להראות לעולם, קדימה....[/b ואטסים זה סוג של מיקרוקוסמוס, אנחנו משחקים לעומת מה שקורה בעולם האמיתי (הנה מקור הטעות שלך, אתה משחק אבל בלי פוליטיקה), אבל אם גם כאן אנחנו מעדיפים להתקפל כשאנחנו מפחדים מתגובת העולם, מעניין לאן נגיע עוד מספר שנים (לאן שנגיע נגיע, זה בטוח לא היה בגלל הלוגו שירד, אתה צריך להבין שפה דברים נעשים בנושא הזה ללא קשר למציאות, לא יקרה כלום למדינת ישראל אם תוותר על הלוגו, בגלל שמה שקובע את העתיד זו הנהגת המדינה ואנחנו במציאות, פה אתה בעולם וירטואלי שהחליט שהוא לא רוצה את המציאות הזו, לכן לא תהיה השפעה). תגובות בכחול
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 איציק, לפני שהמצרים העלו את הטענה הזאת, חשבת שהלוגו הזה הוא באמת טעות? אם לא, אז למה להתקפל ישר כי את העקרונות שלהם זה נוגד? (לא שמתי לב לקונטציה של הלוגו, זה כמו שאתה תעשה משהו בלי כוונה שיפגע במישהו אחר, לא תלך להתנצל?) יש כאן ניגוד עקרונות ולא משנה מה נגיד, אלה כבר עניינים שבאמת יותר מסובכים. במצב שנוצר אין פשרה, הלוגו שלנו מבחינתם מסמל משהו מסויים (זהו שלא, הלוגו יכל להיות גם נמל תעופה ב"ג, זה רק לוגו אז, אתה צריך להבין שאתה פה בוירטואל, אם מחר יחזירו את הר הבית זה לא יהיה בגלל הלוגו הזה, אתה כרגע ב-VATSIM) והטענה שלהם מבחינתי כתושב המדינה הזאת (כמו כולנו כאן) מסמל עקרון אחר. ואם אנחנו מייצגים כאן את מדינת ישראל אז לא צריכה להיות שום בעיה עם הלוגו. עכשיו השאלה היא אם אנחנו באמת מייצגים את מדינת ישראל, או איזה קבוצה שלא קשורה למדינה הזאת. (דווקא בגלל שתה מייצג את מדינת ישראל ברשת VATSIM אתה תוציא את הפוליטיקה הזו החוצה, אתה צריך להבין שזה שויתרת על לוגו עם מגן דוד על הר הבית לא תהיה שום השפעה על המציאות אתה בוירטואל...)לגבי הטענה שלך שלא ראיתי את המכתב, אני לא צריך לראות אותו. משה כתב את עיקריו: כתבתי להם הסבר והתנצלות עם בקשה להשאיר את התאריך המקורי או להציע חלופי. כשיהיה מה לעדכן נעדכן. איציק, תאמין לי, שאני האחרון שאוהב להתווכח או לריב, אני הראשון שאומר סליחה כי אני כן חושב שזה מראה בגרות, אבל כאן לא הייתה הנחוצה הסליחה. כי הסליחה במקרה הזה אומרת ותסלחו לי על ההתבטאות הפוליטית, שירושלים לא שייכת למדינת ישראל, אם זה מה שאתה רוצה להראות לעולם, קדימה....[/b ואטסים זה סוג של מיקרוקוסמוס, אנחנו משחקים לעומת מה שקורה בעולם האמיתי (הנה מקור הטעות שלך, אתה משחק אבל בלי פוליטיקה), אבל אם גם כאן אנחנו מעדיפים להתקפל כשאנחנו מפחדים מתגובת העולם, מעניין לאן נגיע עוד מספר שנים (לאן שנגיע נגיע, זה בטוח לא היה בגלל הלוגו שירד, אתה צריך להבין שפה דברים נעשים בנושא הזה ללא קשר למציאות, לא יקרה כלום למדינת ישראל אם תוותר על הלוגו, בגלל שמה שקובע את העתיד זו הנהגת המדינה ואנחנו במציאות, פה אתה בעולם וירטואלי שהחליט שהוא לא רוצה את המציאות הזו, לכן לא תהיה השפעה). תגובות בכחול איציק, אני נוטה להסכים עם כל מה שאתה כותב, באמת. אבל זה בדיוק מה שהייתם צריכים להגיד למצרים. כן להגיב לטענה שלהם, כן להתייחס, אבל לא להתנצל. למה לא לכתוב להם שהלוגו לא משקף כלום? שואטסים זה לא ארגון פוליטי? ואני מפנה את השאלה גם למשה וגם לאילן, כי תגובות בסגנון של "זאת בגרות" או "כשתגדלו תבינו" הן תגובות דיי שטחיות מכדי שאני אגיב עליהן.
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 כדי לא להיכנס לפוליטיקה אני אלך כאן ממש על הקצה.תסלחו לי משה, אילן ושאר חברי הצוות, אבל בהתנצלות המתייפייפת הזאת, הצלחתם לפגוע מאוד בי כתושב מדינת ישראל, בחיילים שנלחמים ומגנים עלינו בחייהם יום יום ובכלל כל בנאדם שחי בארץ הזאת ונהנה משירותיה צריך להיפגע. איך לכם זה לא צרם כשכתבתם את התגובה הזאת, אני לא יודע. אתם עושים עניין מכל אות שקשורה לפוליטיקה ופוחדים מהתגובה של העולם? איך זה שכבר כמה פעמים שמעורבת פוליטיקה ברשת והיא כן נוגדת את הדעה שלנו אתם מעדיפים לשתוק כדי לא לעורר דיון פוליטי, אבל כשאחרים מעוררים דיון כזה אתם מתקפלים ישר גם אם זה לא צודק לדעתכם. תעשו טובה, נכנסה כאן פוליטיקה שנוגדת את חוקי ואטסים, אתם התייחסתם ובכך נתתם ל"עבירה" ולטענה המגוחכת לגיטימציה. עוד משהו, אם זה כל כך פגע בהם הם היו "טורחים" ושולחים בקשה להוריד את זה. היה צריך לבטל את האירוע ועוד לתת סיבה פיקטיבית? אני חושב שהייתם צריכים לשקול קצת יותר בכובד ראש את התגובה הפוגעת הזאת (אלא אם כן יש לכם בעיה לפגוע רק במי שלא בני עמכם). קוראים לזה "בגרות". לא מהסוג שאתה נבחן בה השנה, סוג קצת שונה, הרבה יותר אחראי שגם אתה תגיע אליו, אל דאגה :wink: בגרות זה להודות בטעות שמעולם לא עשית? בגרות זה לוותר על העקרונות וערכים פעם אחר פעם? תסלח לי משה, לזה לא קוראים בגרות. לדעתי בגרות זה כן לוותר על הנוחות שלך בשביל הנוחות של אחר. בגרות זה לעמוד מאחורי הערכים שלך והאמת שלך, גם אם זו לא האמת של הצד השני. יהב יקירי, במיוחד כתבתי "שגם אתה תגיע אליו", ולא מתוך התנשאות חלילה. אתה פשוט לא שם עדיין, אז אתה לא רואה את זה. זה מתסכל, אני מבין, אבל אני שלם עם התגובה שלי וחולה על מדינת ישראל
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 כדי לא להיכנס לפוליטיקה אני אלך כאן ממש על הקצה.תסלחו לי משה, אילן ושאר חברי הצוות, אבל בהתנצלות המתייפייפת הזאת, הצלחתם לפגוע מאוד בי כתושב מדינת ישראל, בחיילים שנלחמים ומגנים עלינו בחייהם יום יום ובכלל כל בנאדם שחי בארץ הזאת ונהנה משירותיה צריך להיפגע. איך לכם זה לא צרם כשכתבתם את התגובה הזאת, אני לא יודע. אתם עושים עניין מכל אות שקשורה לפוליטיקה ופוחדים מהתגובה של העולם? איך זה שכבר כמה פעמים שמעורבת פוליטיקה ברשת והיא כן נוגדת את הדעה שלנו אתם מעדיפים לשתוק כדי לא לעורר דיון פוליטי, אבל כשאחרים מעוררים דיון כזה אתם מתקפלים ישר גם אם זה לא צודק לדעתכם. תעשו טובה, נכנסה כאן פוליטיקה שנוגדת את חוקי ואטסים, אתם התייחסתם ובכך נתתם ל"עבירה" ולטענה המגוחכת לגיטימציה. עוד משהו, אם זה כל כך פגע בהם הם היו "טורחים" ושולחים בקשה להוריד את זה. היה צריך לבטל את האירוע ועוד לתת סיבה פיקטיבית? אני חושב שהייתם צריכים לשקול קצת יותר בכובד ראש את התגובה הפוגעת הזאת (אלא אם כן יש לכם בעיה לפגוע רק במי שלא בני עמכם). קוראים לזה "בגרות". לא מהסוג שאתה נבחן בה השנה, סוג קצת שונה, הרבה יותר אחראי שגם אתה תגיע אליו, אל דאגה :wink: בגרות זה להודות בטעות שמעולם לא עשית? בגרות זה לוותר על העקרונות וערכים פעם אחר פעם? תסלח לי משה, לזה לא קוראים בגרות. לדעתי בגרות זה כן לוותר על הנוחות שלך בשביל הנוחות של אחר. בגרות זה לעמוד מאחורי הערכים שלך והאמת שלך, גם אם זו לא האמת של הצד השני. יהב יקירי, במיוחד כתבתי "שגם אתה תגיע אליו", ולא מתוך התנשאות חלילה. אתה פשוט לא שם עדיין, אז אתה לא רואה את זה. זה מתסכל, אני מבין, אבל אני שלם עם התגובה שלי וחולה על מדינת ישראל אולי.. ואולי בכלל אנחנו רואים דברים בצורה אחרת. בינתים יותר חשוב לי שתגיב לפוסט הקודם שלי מאשר שנדון בשאלת "בגרות מהי".
Izik Bakshi פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 איציק, לפני שהמצרים העלו את הטענה הזאת, חשבת שהלוגו הזה הוא באמת טעות? אם לא, אז למה להתקפל ישר כי את העקרונות שלהם זה נוגד? (לא שמתי לב לקונטציה של הלוגו, זה כמו שאתה תעשה משהו בלי כוונה שיפגע במישהו אחר, לא תלך להתנצל?) יש כאן ניגוד עקרונות ולא משנה מה נגיד, אלה כבר עניינים שבאמת יותר מסובכים. במצב שנוצר אין פשרה, הלוגו שלנו מבחינתם מסמל משהו מסויים (זהו שלא, הלוגו יכל להיות גם נמל תעופה ב"ג, זה רק לוגו אז, אתה צריך להבין שאתה פה בוירטואל, אם מחר יחזירו את הר הבית זה לא יהיה בגלל הלוגו הזה, אתה כרגע ב-VATSIM) והטענה שלהם מבחינתי כתושב המדינה הזאת (כמו כולנו כאן) מסמל עקרון אחר. ואם אנחנו מייצגים כאן את מדינת ישראל אז לא צריכה להיות שום בעיה עם הלוגו. עכשיו השאלה היא אם אנחנו באמת מייצגים את מדינת ישראל, או איזה קבוצה שלא קשורה למדינה הזאת. (דווקא בגלל שתה מייצג את מדינת ישראל ברשת VATSIM אתה תוציא את הפוליטיקה הזו החוצה, אתה צריך להבין שזה שויתרת על לוגו עם מגן דוד על הר הבית לא תהיה שום השפעה על המציאות אתה בוירטואל...)לגבי הטענה שלך שלא ראיתי את המכתב, אני לא צריך לראות אותו. משה כתב את עיקריו: כתבתי להם הסבר והתנצלות עם בקשה להשאיר את התאריך המקורי או להציע חלופי. כשיהיה מה לעדכן נעדכן. איציק, תאמין לי, שאני האחרון שאוהב להתווכח או לריב, אני הראשון שאומר סליחה כי אני כן חושב שזה מראה בגרות, אבל כאן לא הייתה הנחוצה הסליחה. כי הסליחה במקרה הזה אומרת ותסלחו לי על ההתבטאות הפוליטית, שירושלים לא שייכת למדינת ישראל, אם זה מה שאתה רוצה להראות לעולם, קדימה....[/b ואטסים זה סוג של מיקרוקוסמוס, אנחנו משחקים לעומת מה שקורה בעולם האמיתי (הנה מקור הטעות שלך, אתה משחק אבל בלי פוליטיקה), אבל אם גם כאן אנחנו מעדיפים להתקפל כשאנחנו מפחדים מתגובת העולם, מעניין לאן נגיע עוד מספר שנים (לאן שנגיע נגיע, זה בטוח לא היה בגלל הלוגו שירד, אתה צריך להבין שפה דברים נעשים בנושא הזה ללא קשר למציאות, לא יקרה כלום למדינת ישראל אם תוותר על הלוגו, בגלל שמה שקובע את העתיד זו הנהגת המדינה ואנחנו במציאות, פה אתה בעולם וירטואלי שהחליט שהוא לא רוצה את המציאות הזו, לכן לא תהיה השפעה). תגובות בכחול איציק, אני נוטה להסכים עם כל מה שאתה כותב, באמת. אבל זה בדיוק מה שהייתם צריכים להגיד למצרים. כן להגיב לטענה שלהם, כן להתייחס, אבל לא להתנצל. למה לא לכתוב להם שהלוגו לא משקף כלום? שואטסים זה לא ארגון פוליטי? ואני מפנה את השאלה גם למשה וגם לאילן, כי תגובות בסגנון של "זאת בגרות" או "כשתגדלו תבינו" הן תגובות דיי שטחיות מכדי שאני אגיב עליהן. עכשיו אתה תענה לי על השאלה שלי, כיצד קבעת של כתבנו שהלוגו לא משקף כלום? יהב, היכן ראית את המכתב שמשה שלח להם? בדוק בגלל שאתה ב-VATSIM אתה צריך להבין שלא יקרה כלום אם תתנצל, אתה לא תפסיד כלום, לא את הר הבית, לא את המדינה, לא את צה"ל ולא את הערכים שלך, כי הכל בוירטואל לכן מותר להתנצל כדי שנוכל לטוס בכיף, אתה זוכר שאתה פה כדי לטוס בכיף ולא כדי להראות לכולם שהר הבית שלך? במציאות ובחי היום יום המשמעויות למכתבים כאלה הם אדירות, אבל פה אתה בוירטואל, מהמכתב הזה לא תיפתח מחר מלחמה והוא לא יהיה זה שיקבע אם הר הבית בידיך או לא, ובגלל כל זה מותר להתנצל זה בעיני נקרא להיות בוגר
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 איציק, לפני שהמצרים העלו את הטענה הזאת, חשבת שהלוגו הזה הוא באמת טעות? אם לא, אז למה להתקפל ישר כי את העקרונות שלהם זה נוגד? (לא שמתי לב לקונטציה של הלוגו, זה כמו שאתה תעשה משהו בלי כוונה שיפגע במישהו אחר, לא תלך להתנצל?) יש כאן ניגוד עקרונות ולא משנה מה נגיד, אלה כבר עניינים שבאמת יותר מסובכים. במצב שנוצר אין פשרה, הלוגו שלנו מבחינתם מסמל משהו מסויים (זהו שלא, הלוגו יכל להיות גם נמל תעופה ב"ג, זה רק לוגו אז, אתה צריך להבין שאתה פה בוירטואל, אם מחר יחזירו את הר הבית זה לא יהיה בגלל הלוגו הזה, אתה כרגע ב-VATSIM) והטענה שלהם מבחינתי כתושב המדינה הזאת (כמו כולנו כאן) מסמל עקרון אחר. ואם אנחנו מייצגים כאן את מדינת ישראל אז לא צריכה להיות שום בעיה עם הלוגו. עכשיו השאלה היא אם אנחנו באמת מייצגים את מדינת ישראל, או איזה קבוצה שלא קשורה למדינה הזאת. (דווקא בגלל שתה מייצג את מדינת ישראל ברשת VATSIM אתה תוציא את הפוליטיקה הזו החוצה, אתה צריך להבין שזה שויתרת על לוגו עם מגן דוד על הר הבית לא תהיה שום השפעה על המציאות אתה בוירטואל...)לגבי הטענה שלך שלא ראיתי את המכתב, אני לא צריך לראות אותו. משה כתב את עיקריו: כתבתי להם הסבר והתנצלות עם בקשה להשאיר את התאריך המקורי או להציע חלופי. כשיהיה מה לעדכן נעדכן. איציק, תאמין לי, שאני האחרון שאוהב להתווכח או לריב, אני הראשון שאומר סליחה כי אני כן חושב שזה מראה בגרות, אבל כאן לא הייתה הנחוצה הסליחה. כי הסליחה במקרה הזה אומרת ותסלחו לי על ההתבטאות הפוליטית, שירושלים לא שייכת למדינת ישראל, אם זה מה שאתה רוצה להראות לעולם, קדימה....[/b ואטסים זה סוג של מיקרוקוסמוס, אנחנו משחקים לעומת מה שקורה בעולם האמיתי (הנה מקור הטעות שלך, אתה משחק אבל בלי פוליטיקה), אבל אם גם כאן אנחנו מעדיפים להתקפל כשאנחנו מפחדים מתגובת העולם, מעניין לאן נגיע עוד מספר שנים (לאן שנגיע נגיע, זה בטוח לא היה בגלל הלוגו שירד, אתה צריך להבין שפה דברים נעשים בנושא הזה ללא קשר למציאות, לא יקרה כלום למדינת ישראל אם תוותר על הלוגו, בגלל שמה שקובע את העתיד זו הנהגת המדינה ואנחנו במציאות, פה אתה בעולם וירטואלי שהחליט שהוא לא רוצה את המציאות הזו, לכן לא תהיה השפעה). תגובות בכחול איציק, אני נוטה להסכים עם כל מה שאתה כותב, באמת. אבל זה בדיוק מה שהייתם צריכים להגיד למצרים. כן להגיב לטענה שלהם, כן להתייחס, אבל לא להתנצל. למה לא לכתוב להם שהלוגו לא משקף כלום? שואטסים זה לא ארגון פוליטי? ואני מפנה את השאלה גם למשה וגם לאילן, כי תגובות בסגנון של "זאת בגרות" או "כשתגדלו תבינו" הן תגובות דיי שטחיות מכדי שאני אגיב עליהן. עכשיו אתה תענה לי על השאלה שלי, כיצד קבעת של כתבנו שהלוגו לא משקף כלום? יהב, היכן ראית את המכתב שמשה שלח להם? בדוק בגלל שאתה ב-VATSIM אתה צריך להבין שלא יקרה כלום אם תתנצל, אתה לא תפסיד כלום, לא את הר הבית, לא את המדינה, לא את צה"ל ולא את הערכים שלך, כי הכל בוירטואל לכן מותר להתנצל כדי שנוכל לטוס בכיף, אתה זוכר שאתה פה כדי לטוס בכיף ולא כדי להראות לכולם שהר הבית שלך? במציאות ובחי היום יום המשמעויות למכתבים כאלה הם אדירות, אבל פה אתה בוירטואל, מהמכתב הזה לא תיפתח מחר מלחמה והוא לא יהיה זה שיקבע אם הר הבית בידיך או לא, ובגלל כל זה מותר להתנצל זה בעיני נקרא להיות בוגר איציק, אנחנו מתחילים לחזור על דברים. אז קודם כל צטטתי את משה בתגובות האחרונות שלי שהוא כותב שהוא התנצל וביקש להשאיר את התאריך כמו שהוא, ומשם אני מסיק שבמכתב היה תוכן של התנצלות, ולא תוכן של "פוליטיקה נוגדת את חוקי ואטסים". ושוב איציק, אני מסכים איתך! אבל...... בדיוק במקום להתנצל, התגובה למצרים הייתה צריכה להיות שאנחנו בואטסים וזה לא העולם האמיתי. כל תגובה אחרת היא טעות. כי היא פוגעת בכל חבר כאן שמחשיב את עצמו כתושב המדינה, ואני לא קטנוני, אני ריאלי. ועל השאלה שלי בכל זאת לא ענית.
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 אולי.. ואולי בכלל אנחנו רואים דברים בצורה אחרת.בינתים יותר חשוב לי שתגיב לפוסט הקודם שלי מאשר שנדון בשאלת "בגרות מהי". טוב... למרות שגם בפוסט הקודם שלך ניסית להוציא ממני מה זאת בגרות בעיני... אז אני חושב שאתה צודק. כמעט בכל מה שאתה אומר אתה צודק ואני מחזיק ממך בגלל זה. הבגרות שלי כאן היא זיהוי מצב שבו לדעתי יש מאזניים (תנסה לדמיין...) שמצד אחד שלהם יש "יהב צודק" ומצד שני יש "יהב רוצה שיתוף פעולה עם החטיבה המצרית". עם כל כובד משקלי (תרתי משמע) והניסיון שיש לי בחיים, לא ראיתי את שניהם קורים ביחד. שקלתי את הנזקים של לוותר על אחד מהם מול הרווח מלהרוויח את השני, ואת ההחלטה שלי אתה כבר יודע
Izik Bakshi פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 אז אני יענה לך יהב, אבל אני יגיד לך שאתה הסקת מסקנות שחלקן לא נכונות כי לא ראית את המכתב שנשלח :!: ההתנצלות הזו הגיעה מתוך עמדה של כוח ולא של נחיתות, ב-VATSIM המטרה של כולנו היא לטוס בכיף, אם ההינו רושמים את התגובה שלך אז המטרה לא היתה מושגת, ואז תשאל את עצמך אז למה אני כאן? כדי להראות שהר הבית שלי? בשביל זה יש YNET. אם ההית קורא את המכתב אז ההית מגלה שכן נרשם להם ש-VATSIM זה אירגון ללא פוליטיקה, והשלוגו לא משקף כלום והוא נעשה בתמימות ולא מתוך כוונה של פוליטיקה, ההחלטה לשים את ההתנצלות באה מעמדה של כוח, של הבנה עמוקה והפרדה מהמציאות בה אנחנו חיים, זו הגדולה של להתנצל ולדעת שאתה רק מרוויח מזה, כי הכל פה בוירטואל.
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 ושוב אתה מראה הבנה עמוקה ללבובותיהם של המיצרים והמצרים מראים מה? שהגזענות שהם גדלו עליה בבית הספר לא מצליחה להשאר מעבר למקלדת. ובסוף יוצא שאנחנו מכניסים פוליטיקה לעניין. אני מכבד מיצרי באשר הוא, ברשת, לא ברשת לא מעניין אותי שהוא מצרי לא מעניין אותי מנהרות לא מעניין אותי 48 67 73 כלום. מעניין לטוס ביחד בהרמוניה ולשיר קומביה. אם המיצרי לא מסוגל לאותו דבר מצידו אז אני לא ארגיש בחסרונו, לא חסרים אנשים בעולם שאפשר לשתף איתם פעולה תארו לכם מה היתה התגובה שלהם אם היינו מפילים ארוע עם לוגו של הפרמידות כי הפרמידות מזכירות לנו את העבדות של אבות אבותינו, או מה היתה התגובה של הנהלת ואטסים
Izik Bakshi פורסם נובמבר 27, 2008 דיווח פורסם נובמבר 27, 2008 האירוניה היא שזכור לי אירוע משותף איתם בעבר עם פירמידות וכולם נהנו בלי תלונות, זה נקרא להיות בוגר, וזו הגדולה שלנו עליהם אז תהיה גאה. כאן למאבקי כוח אין משמעות, את כל השאר כבר כתבתי מקודם.
Amir Paz פורסם נובמבר 27, 2008 דיווח פורסם נובמבר 27, 2008 חברים אגיב בקצרה מאחר ועברתי בקצרה על השירשור. תגובת חטיבת VATIL היא תגובה "חכמה" ולא תגובה צודקת. היא תגובה שאני מסכים איתה ב 100 אחוז ללא כל צל של ספק כי במקרה הזה נכון להיות חכם ולוותר על הצדק. הרשת פועלת על עקרונות אחרים, לפני מספר שנים אני ועוד חבר חטיבה וותיק היינו מעורבים בתקרית בין לאומית אל מול מדינה שכנה (עם ישראל) צודקים לא צודקים - נגמר בהתנצלות מצידנו. לפעמיים לא נוח לקבל את זה ש VATSIM פועלת ככה, ולפעמיים - זה תענוג שהפקח האוסרטי לא עונה לך כי אתה אלעל והוא חוטף השעיה - כי אין פוליטיקה ברשת (לפחות מנסים). הצעד הנכון הוא להיות חכם ולא צודק. בנוגע ל"צודק" - דעה שלי - הלוגו מעולה. כן ללא כל צל של ספק, ירושלם היא בירתינו. על זה עוד אפשר לדון ימים ארוכים וכמובן שזה כבר נגרר לפוליטיקה טהורה(ואפילו אני נגרר), איך הם יראו את זה איך הם מרגישים.. אולי אנחנו רואים את זה אחרת.. נטו פוליטיקה ולא שייך למקום הזה, ואתם יודעים מה - טוב שכך. יהב תנסה לחשוב איך זה היה מסתיים אם זה לא היה נגמר בהתנצלות, איך דברים היו צפים מעלה אל עבר מנהלי הרשת, ומה היו התגובות.