עבור לתוכן
Eyal Seminar

Online Day Meeting!- ***נדחה**

Recommended Posts

פורסם
  Ido Rosenthal כתב:
זה היה נגמר בזה שהמצרים ביטלו את הארוע, הרי הם אפילו לא טרחו להודיע למה הם מבטלים, אם לא וואהיב גם לא היה לנו מושג ש"עשינו משהו לא בסדר"

עידו ,

אני לא קבעתי מה בסדר ומה לא בסדר .. אני בסה"כ נתקלתי באשכול בפורומים בשפה הערבית כולל גם את זה של VATEG וגם פורומים אחרים של חברות תעופה וירטואליות ערביות לגבי העניין הזה , ומשום שראיתי שאין כאן מודעות למה שמתחולל בחוץ .. אז ראיתי זאת לנכון להגיד את האמת מאשר להתעלם ממנה .

בתור מישהו שאיכפת לו מ VATIL ומהדתמית שלה בעולם , אסור להתעלם ממצבים כאלה כי דברים כאלה עוברים מהר מפה לאוזן (לשאר העולם) .. והופפ לכולם יש סטיגמות בראש לגבי החטיבה .

ועוד משהו , לגבי כל אלה שהגיבו על הגזענות שהעם המצרי גדל עליה (שזה ממש הרגיז אותי) , הרשו לי להגיד לכם שלפעמים אני מפרסם שם תמונות מטיסות שאני עושה מנתבג ומכל מיני מנחתים ממדינת ישראל ואני לא נתקל בשום דבר פוליטי או משהו מהסוג הזה .. להפך תמיד יש התעניינות ושאלות לגבי הסינרים וכו... (אז פשוט מאוד אני מבקש לפני שמגיבים לבדוק עובדות מאשר לפזר שטויות באוויר)

לסיכום חברים ,

כולנו מסכימים שאין לערב פולטיקה למה שאנחנו עושים כאן , וגם המצרים חושבים כך תאמינו לי ...

אבל קרה מה שקרה ואני חושב שהמכתב שנשלח יכול לתקן את התדמית הזאת ולהראות שאנחנו חטיבה ידידותית ורוצה קשרים עמוקים יותר עם שכניה שזה דבר מאווד מאוד חשוב לדעתי שיכול להביא לפה תנועת מטוסים גדולה משני הכיוונים ואווירה כיפית לכולנו סה"כ .

אני מקווה שהמצרים יעשו הפתעה ויגלו הבנה ויעלו לפיקוח יום שבת וכולנו נהנה מזה ..

פורסם

הבזיון הגדול הוא לאו דווקא ביטול הארוע\ וההתנצלות שאפשר להתווכח עליה אם היא צודקת או לא ..מבחינתי שהמיצרים יילכו לחפש..... יש לואטאיל עוד הרבה חטיבות שכנות לעשות איתם ארועים.

העניין הוא שראשי החטיבה שם נתנו במה לדיונים פוליטים וסיבות פולטיות הביאו בסופו של דבר לביטול ארוע ברשת כמו שאצליינו אני מקפיד שלא יהיו דיונים פוליטים ואנשים עפים על זה כמו טיל אני מצפה שגם בחטיבות השכנות יקפידו על הכללים האלה ו המנהלים שם יגלו אחריות ..מעניין מה ג'נקיס יגיד על זה...

פורסם
  Elad - VATIL2 כתב:
הבזיון הגדול הוא לאו דווקא ביטול הארוע\ וההתנצלות שאפשר להתווכח עליה אם היא צודקת או לא ..מבחינתי שהמיצרים יילכו לחפש..... יש לואטאיל עוד הרבה חטיבות שכנות לעשות איתם ארועים.

העניין הוא שראשי החטיבה שם נתנו במה לדיונים פוליטים וסיבות פולטיות הביאו בסופו של דבר לביטול ארוע ברשת כמו שאצליינו אני מקפיד שלא יהיו דיונים פוליטים ואנשים עפים על זה כמו טיל אני מצפה שגם בחטיבות השכנות יקפידו על הכללים האלה ו המנהלים שם יגלו אחריות ..מעניין מה ג'נקיס יגיד על זה...

כמו שעניתי לך בפורום צוות: למיטב ידיעתי מנהלי הפורום במצרים עשו את מה שהם צריכים לעשות, תבדוק טוב לפני שאתה משתולל

פורסם
  Elad - VATIL2 כתב:

אגב , כל האשכולים בפורומים הוסרו ... מידית לאחר 3 שעות ..

פורסם
  Waheb כתב:
  Elad - VATIL2 כתב:

אגב , כל האשכולים בפורומים הוסרו ... מידית לאחר 3 שעות ..

זה שהשרשירים נמחקו לא מסתיר את העובדה שארוע בוטל ממניעים פוליטים.

לדעתי ואמרתי את זהגם בצוות שאייל ימשיך הלאה לחטיבה הבאה ושלא ירדוף אחריי המיצרים.

פורסם
  Elad - VATIL2 כתב:
זה שהשרשירים נמחקו לא מסתיר את העובדה שארוע בוטל ממניעים פוליטים

גם כאן תבדוק טוב לפני שאתה משתולל - הוא לא בוטל, לפי התשובה שקיבלנו מהמנהל שלהם הוא רק נדחה, יש אפילו סיכוי קטן שהם יפתיעו השבוע, והרבה בזכות ההתנהלות שלנו בעניין והעובדה שהמנהלים שם גם גילו בגרות מול החברים שלהם.

פורסם
  Moshe - VATIL4 כתב:
  Elad - VATIL2 כתב:

גם כאן תבדוק טוב לפני שאתה משתולל - הוא לא בוטל, לפי התשובה שקיבלנו מהמנהל שלהם הוא רק נדחה, יש אפילו סיכוי קטן שהם יפתיעו השבוע, והרבה בזכות ההתנהלות שלנו בעניין והעובדה שהמנהלים שם גם גילו בגרות מול החברים שלהם.

האם המיצרים הועילו בטובם לתת תאריך חליפי לארוע? האם "עומס" הארועים בחטיבה המיצרית מונע מהם לתת תאריך חליפי? למה הארוע נדחה מלכתחילה? (זה גם מספיק אגב)

ידוע שאחנו משחקים כאן בקקי לא יזיק בהחלט שקודקודיית ווטסים תראה מה הולך שם לא צריך להיות גשש בלש כדי להבין השתלשלות הארועים שם.

פורסם
  Elad - VATIL2 כתב:
  Moshe - VATIL4 כתב:
  Elad - VATIL2 כתב:

האם המיצרים הועילו בטובם לתת תאריך חליפי לארוע? האם "עומס" הארועים בחטיבה המיצרית מונע מהם לתת תאריך חליפי? למה הארוע נדחה מלכתחילה? (זה גם מספיק אגב)

ידוע שאחנו משחקים כאן בקקי לא יזיק בהחלט שקודקודיית ווטסים תראה מה הולך שם לא צריך להיות גשש בלש כדי להבין השתלשלות הארועים שם.

אז אני מציע לך גם כאן להיות חכם ולוותר על להיות צודק. זה כמובן בהנחה שהמחויבות שלך לחטיבה בתפקידך הנוכחי גוברת על המחויבות שלך להוכיח כרגע למצרים שהר הבית בידינו.

פורסם

מזה השתויות האלה!

גם אם לא יודע מה יקרה אני לא יטוס לשם אם ככה הם אומרים אני גם לא יפקח אם יהיה ארוע כי זה מגעיל אם הם חושבים שעושים את זה בכונה!

מה אנחנו צריכים להתנצל ולבכות להם שכן יעשו תארוע?

אם כבר הם צריכים לעשות את זה כי בסופו של דבר זה פוגע בנו שככה חושבים עלינו

פורסם
  Moshe - VATIL4 כתב:
  Elad - VATIL2 כתב:
  Moshe - VATIL4 כתב:
  Elad - VATIL2 כתב:

אז אני מציע לך גם כאן להיות חכם ולוותר על להיות צודק. זה כמובן בהנחה שהמחויבות שלך לחטיבה בתפקידך הנוכחי גוברת על המחויבות שלך להוכיח כרגע למצרים שהר הבית בידינו.

זה רחוק מהעניין של הר הבית זה גם לא מעניין אותי אם זה הר ה בית הפירמידות או הבורסה ברמת גן.

מעניין אותי דבר אחד וזה שהייתה כאן עבירה על קוד ההתנהגות של ווטסים מצד המיצרים.

אם היו הוגנים כלפי ההתנצלות המנומסת ומאשרים ארוע בתאריך המקורי ....ניחה.

שורה תחתונה ארוע בוטל מסיבות פוליטיות ושיבוא BOG אחד בווטסים ויגיד שזה "עובר מסך".

נ.ב- אחד המחוייבויות שלי בתפקיד בין הייתר להקפיד שכללי הרשת ישמרו גם כאן כמו שאני עושה את זה ולפעמים גם משלם על זה בהרבה דברים אני מצפה שגם השכנים יעשו את זה באופן מלא בסתתרויות מאחורי מחיקת שרשירים והודעות לקוניות לא ממש יעזרו להם.

פורסם
  Waheb כתב:
  Ido Rosenthal כתב:
זה היה נגמר בזה שהמצרים ביטלו את הארוע, הרי הם אפילו לא טרחו להודיע למה הם מבטלים, אם לא וואהיב גם לא היה לנו מושג ש"עשינו משהו לא בסדר"

עידו ,

אני לא קבעתי מה בסדר ומה לא בסדר .. אני בסה"כ נתקלתי באשכול בפורומים בשפה הערבית כולל גם את זה של VATEG וגם פורומים אחרים של חברות תעופה וירטואליות ערביות לגבי העניין הזה , ומשום שראיתי שאין כאן מודעות למה שמתחולל בחוץ .. אז ראיתי זאת לנכון להגיד את האמת מאשר להתעלם ממנה .

בתור מישהו שאיכפת לו מ VATIL ומהדתמית שלה בעולם , אסור להתעלם ממצבים כאלה כי דברים כאלה עוברים מהר מפה לאוזן (לשאר העולם) .. והופפ לכולם יש סטיגמות בראש לגבי החטיבה .

ועוד משהו , לגבי כל אלה שהגיבו על הגזענות שהעם המצרי גדל עליה (שזה ממש הרגיז אותי) , הרשו לי להגיד לכם שלפעמים אני מפרסם שם תמונות מטיסות שאני עושה מנתבג ומכל מיני מנחתים ממדינת ישראל ואני לא נתקל בשום דבר פוליטי או משהו מהסוג הזה .. להפך תמיד יש התעניינות ושאלות לגבי הסינרים וכו... (אז פשוט מאוד אני מבקש לפני שמגיבים לבדוק עובדות מאשר לפזר שטויות באוויר)

לסיכום חברים ,

כולנו מסכימים שאין לערב פולטיקה למה שאנחנו עושים כאן , וגם המצרים חושבים כך תאמינו לי ...

אבל קרה מה שקרה ואני חושב שהמכתב שנשלח יכול לתקן את התדמית הזאת ולהראות שאנחנו חטיבה ידידותית ורוצה קשרים עמוקים יותר עם שכניה שזה דבר מאווד מאוד חשוב לדעתי שיכול להביא לפה תנועת מטוסים גדולה משני הכיוונים ואווירה כיפית לכולנו סה"כ .

אני מקווה שהמצרים יעשו הפתעה ויגלו הבנה ויעלו לפיקוח יום שבת וכולנו נהנה מזה ..

אני לא רוצה להתייחס לדיון שהתחולל פה בין עידו יהב משה אילן ואיציק, אני דווקא רוצה להתייחס להודעה שלך ווהיב.

משום מה ההודעה שלך מאוד מרגיזה אותי... מצד אחד אתה כותב "כולנו מסכימים שאין לערב פולטיקה למה שאנחנו עושים כאן , וגם המצרים חושבים כך תאמינו לי" ומצד שני אתה כותב "אבל קרה מה שקרה" אז מה הולך? מערבים פוליטיקה שנוח לנו ולא מערבים כשלא נוח? זה מה שהמצרים חושבים? בקשר לזה באמת כדאי שנתעורר... מזמן וואטסים זה אירגון עם המון פוליטיקה... זה שאנחנו נשארים בחוץ זה רק פוגע בנו...

עוד דבר שהרגיז אותי "בתור מישהו שאיכפת לו מ VATIL ומהדתמית שלה בעולם , אסור להתעלם ממצבים כאלה כי דברים כאלה עוברים מהר מפה לאוזן (לשאר העולם) .. והופפ לכולם יש סטיגמות בראש לגבי החטיבה ."

סליחה?!? על איזו יצירת סטיגמות אתה מדבר?? על איזו תדמית? עשינו משהו לא בסדר?? אני רואה מגן דוד על רקע כיפת הסלע... אויאויאוי בואו נבכה כולנו יחד ובואו נשב בפינה כי המצרים מאיימים שהם לא יפקחו עלינו (מי שישמע... יש להם 3 פקחים כל מצרים ועוד אחד מהם אורח).... רק להזכיר לך ולמצרים קצת היסטוריה והווה, אנחנו מדברים פה על עובדות! ירושלים בירת ישראל... סמל מדינת ישראל הוא מגן דוד... אם למישהו בחטיבה המצרית זה לא מתחבר שילך וילמד קצת היסטוריה (ושיקרא מתחילת הספר, ולא מהאמצע כמו שאוהבים לעשות)...

מבחינתי המצרים יכולים להתחיל לחפש אותי בסיבוב, האירוע הזה הרבה יותר יועיל להם מאשר לנו... לא מעוניינים לא צריך... האמת והיב הפתיע אותי שאמרת שיש בכלל חברות VA ערביות (חוץ מ-RJA), לא ראיתי אותן אפילו פעם אחת טסות בארץ... משום מה כנראה שהן לא חסרו לי כ"כ שאני אתחיל לחפש אותן... אני באמת אתגעגע כמו שאני מתגעגע לטורקים החמודים :|

לסיכום חלאס עם כל השטויות הדתיות האלה... לא מתאים להם שילכו לעשות קניות בחאן אל-חלילי ויפסיקו לנגן לנו על המצפון... ויוה לה פראנס.

פורסם

חברים, אני חושב שאתם מרחיקים לכת, אין בעיה עם זה אבל זה כבר מתחיל לחזור על עצמו.

מבחינתנו אפשר לטוס למצרים כל שבת ביום הפתוח שלהם, כל אלו מהם שרוצים לטוס אלינו מוזמנים ומקבלים יחס מאד יפה ומי שלא רוצה לטוס אלינו לא יטוס ואף אחד לא מצפה מאף אחד לכלום.

המצב שונה כשבאים ומכריזים "אירוע משותף". מבחינתנו הבחירה של התמונה היתה תמימה ומתוך כוונות טובות, אבל הוצאנו אותה באופן חד צדדי לפורום בינלאומי שכביכול מייצג את שני הצדדים, בלי לחשוב שאולי יש משהו בתמונה שיפריע לחלק מהם כמייצג אותם בפני עצמם ובפני העולם שלהם. זה הכל. הבנו את מה שמפריע להם, לקחנו אחריות על חוסר המחשבה קדימה וחוסר שיתוף הפעולה בבחירת באנר משותף. קיבלנו חזרה הודעה מאד חמה וחיובית, בינתיים נהיה שם בלאגן (גם פה נהיה) ומבחינתם היה חכם לדחות את האירוע כדי לתת לנו שירות טוב. לכל הקאובויים שקוראים להם ללכת לחפש, אתם חוזרים לעמדה ה"צודקת" והלא בהכרח חכמה להמשך היחסים הטובים של השכנים עם החטיבה.

פורסם

למה שמישהו לא יעשה באנר יחליף את הרקע היפה של הכיפה בירושליים לרקע של נתבג ב30-40 דקות ישלח לראשי החטיבה המצרית תוך שעה הם אומרים בסדר למחרת האירוע יופיע ב-NOATAM למה לסבך את כל זה?...

פורסם

אוהד האמת שאין לי מה להגיד לך ...

גם כל הדיון הזה התחיל לדון בפולטיקה מאשר החזרת האירוע ..

מבחינתי תעשה מה שבראש שלך ושיחפשו אותך כל המצרים ושלא יטוסו לפה ואל תטוס לשם ונגמר הסיפור ..

ושוב אתה מדבר כאילו אתה העליון והמובחר ורק בגלל שחטיבות אחרות קטנות ו"לא יחסרו לך" אז אתה מצפצף ..

בנוסף לזה אתה מדבר אליי כאילו שעשיתי לך משהו , הרגגזתי אותך ?

אתה מבין את מה שאתה רוצה להבין ולא את מה שאני רוצה להעביר לך וכאן ההבדל ..

קרה מה שקרה לידיעתך התכוונתי ללוגו שנעשה ושפורש בצורה לא נכונה ..

פורסם

סחטין אוהד, 1:1 עם דעתי בנושא.

לטעמי מיהרתם להתנצל ובעיקר שאין סיבה להתנצל.

אלעד צודק ב 100%

מיום ליום ה BOG של VATSIM מביא לי את הגועל, משחק אותה אנחנו לא פוליטים מצד שני

הוא טובע בפוליטיקה.

ניראה לי שהגיע הזמן להוציא את מבנה נשר למבצע בעורף הפירמידות ...

פורסם

אוהד, חסכת לי לענות לוואהיב אני רק אוסיף משהו קטן.

מה שאמרתי על החינוך שלהם לא זרקתי סתם לאוויר, יצא לי לדבר עם לא מעט מצרים, לימודי ההסטוריה שלהם בקשר למה שקרה במזה"ת ב130 שנה האחרונות לוקה מאוד בחסר ומכאן בא כל הקושי שלהם לקבל אותנו, קושי שאתם לא רואים במקרה ההפוך. כמובן שיש יוצאי דופן בכל צד, אבל שורה תחתונה הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה, כמה ישראלים טסים לשארם וקהיר וכמה מצרים טסים לנתב"ג.

מי שלא רוצה אותנו אנחנו באמת שלא צריכים שיעשה לנו טובה משה יכול לקרוא לזה ילדותי כמה שהוא רוצה, ככה אני רואה את זה ומסתבר שאני לא לבד.

פורסם

אלעד אתה לא בכיוון. הבאנר שעוצב נחזה (בטעות) להיות עם אמירה מתריסה, ולכן ה"פוליטיקה" הייתה בצד שלנו. המצרים נהגו בבגרות ובאחריות כדי למנוע הסלמה, כי גם אצלם יש עידואים ואבירנים ורנים ושאר מתלהמים לאומנים (שזה מה שקורה פה, מה לעשות) ולא שברו את הכלים. אני כמנהל האיזור מרוצה שיש לי הנהלות חכמות, בוגרות ואחראיות שידעו לעצור ולשפר כשצריך. רובכם המכריע אפילו עוד לא הבין איפה הייתה הבעיה עם הבאנר, אבל ממהר לנצל את ההזדמנות לנגח, כל אחד מסיבותיו.

מה שיפה בכל התקשקשות הזו זה שכל אחד ואחד מהמתלהמים כאן (עידו, רן, אלעד, אוהד וכו') היה יוצא מדעתו אם המצרים היו שמים איזה באנר שלא לרוחנו. אבל לנו הישראלים הרי מותר הכל, ורק אנחנו מבינים ורק אנחנו יודעים, לא? אם בעיננו הבאנר נהדר, מי המצרים האלה שיעזו בכלל להביע דעה?

הדברים פשוטים: מדובר כאן בשני עמים שונים. לכל אחד התרבות שלו, הדעות שלו, הסגנון שלו וכו'. עם אחד עיצב באנר שנראה לו מצוין. הסתבר שהבאנר הזה לא הולם בעיני העם השני. העם הראשון מתנצל על הטעות ומחליף באנר. זה ולא יותר מכך - משוגעים, תרדו מהגג!

אתם יודעים מה, אני יודע שעם הסגולה שלנו בטוח שההודים הם גזע עליון, אז תשוו את זה למצב שהיינו עושים אירוע עם החטיבה ההודית כשסטק בקר מדמם מככב על הבאנר. היה קורה אותו דבר, אף אחד לא היה בוכה. תחשבו לבד מה זה אומר.

פורסם

מי שרואה בבנר מסכן התרסה, כניראה שהוא תקוע בעולם אחר שבו הפוליטיקה שולטת ולא אחווה.

לגבי פרות אפילו אני יודע שלא היתי שם סטייק אנטריקות על הבאנר (אולי איזה צלע לבן) ...

ולגבי פוליטיקה, אולי תסביר לי את זה שיש VATAME וVATME ? מה ההבדלים ? מאיפה הם צצו פתאום ?

פורסם

לאומנים ???

להזכיר לך מי ארגן את הארוע עם הVA הירדנית ההיא לעקבה? אין פה שום קטע של לאומנות הבעיה היא צביעות, אם חוקי VATSIM אומרים שלא מערבים פוליטיקה אז לא מערבים פוליטיקה ולא מפוצצים ארוע בגלל לוגו, הם פוצצו ארוע, אנחנו התנצלנו, הם ערבו פוליטיקה אנחנו התנצלנו, הם הראו שהלאומנות באה קודם ואנחנו התנצלנו.

זו כל הבעיה שלי, VATIL לא עשתה שום דבר לא בסדר, אפילו אם הלוגו לא הכי לגיטימי וזה כבר ויכוח בפני עצמו אם הלוגו לגיטימי או לא.

אז הצלחת לשמור על שלום בית עוד פעם ע"י התעלמות מעצם הבעיה עצמה, קבל ח"ח עצבני :!:

פורסם

עידו, עזוב אותך משטויות. כשתפסיק לחפש את הצוות בכל פיפס אני אוכל להתייחס ברצינות, כרגע קשה לי לסנן מה אתה אומר באמת ומה בשביל להתקיף. בעניין הזה נישאר כנראה חלוקים, וזה בסדר ולגיטימי.

רן, ברוך הבא למועדון המחפשים קונספירציות באוב :lol:

VATME היא VATGULF לשעבר. כמדומני, ישראל היא VATIL לפי כל הבדיקות האחרונות, והיא חטיבה נפרדת שהייתה קיימת לפני שחלמו על VATGULF, ME, CAF או NAF. הנה ההסבר:

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=35477

פורסם
  Ilan - VATAME1 כתב:
עידו, עזוב אותך משטויות. כשתפסיק לחפש את הצוות בכל פיפס אני אוכל להתייחס ברצינות, כרגע קשה לי לסנן מה אתה אומר באמת ומה בשביל להתקיף. בעניין הזה נישאר כנראה חלוקים, וזה בסדר ולגיטימי.

VATME היא VATGULF לשעבר. כמדומני, ישראל היא VATIL לפי כל הבדיקות האחרונות, והיא חטיבה נפרדת שהייתה קיימת לפני שחלמו על VATGULF, ME, CAF או NAF. הנה ההסבר:

יענו סופר חטיבה ... נו שוין כל GULF לא מסוגלים עלינו.

חמם ת'עצבעות, יש לך הרבה עבודה מחר :wink:

נ.ב. תעדכנו את האתר של VATAME, רשומים שם כמה אנשים שכבר ממזמן לא רלוונטים :mrgreen:

פורסם
  Ilan - VATAME1 כתב:

מה שעידו מנסה להגיד, לדעתי, שמה שהם אמרו על הלוגו זה היה ממש קטע פוליטי. לא אמורים לערבב דת, פולטיקיה וכל השטויות האלה ב-VATSIM (או שאני טועה). הטענה שלהם הייתה ממש לא במקום ולא יפה לדעתי.

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...