Zemer Itshak פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 תגידו חבר'ה... אני גר בב''ש,ממש 10דקות משדה תימן. השאלה שלי זה אם אני אלך לשם, ויבקש סתם לראות המראות נחיתות וכאלה ייתנו לי?? או שיש איזה איסור או שמהו כזה??
Zemer Itshak פורסם נובמבר 29, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אין שום סיבה שלא. אתה גם יכול להסתכל מבחוץ. אבל יש גדר ומה הטעם סתם להישאר בחוץ?? אבל נראהלך שיתנו לי להכנס ולשבת שם ולראות או במגדל פיקוח וכאלה....?
Adam Waiser פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אם אני זוכר נכון למפעיל המנחת יש אתר אינטרנט כי הוא גם מנהל בי"ס לטיסה. לדעתי אתה יכול ליצור איתו קשר דרך האתר אולי הוא ישמח מאד לארח אותך שם. שווה לנסות
אורח פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 שדה תימן הוא שדה ללא פיקוח. לדעתי לא צריכה להיות שום בעיה בלהכנס לשם, אבל ממליץ לך לברר בפורום תפוז תעופה כללית, שם בטוח יוכלו לספק מידע עדכני..
Zemer Itshak פורסם נובמבר 29, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אם אני זוכר נכון למפעיל המנחת יש אתר אינטרנט כי הוא גם מנהל בי"ס לטיסה.לדעתי אתה יכול ליצור איתו קשר דרך האתר אולי הוא ישמח מאד לארח אותך שם. שווה לנסות אתה יכול לתת כיוון קישור..
Gadi L. פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אני אישית נוסע לשדה תימן לא מעט, נכנס לשדה, יושב על השולחנות פיקניק, לפעמים לבד לפעמים עם חבר'ה. חוץ מפעם אחת שנכנסתי בלילה עם רכב וחברים לשדה תימן ונסענו על המסלול לסיור בשדה לא עשו לי בעיות. אפילו אפשר לנסוע על מסלול ההסעה כדי להחנות את הרכב דרומית למסלול, בתנאי שאין תנועה באותו רגע. שדה מאוד ידידותי לספוטרים אם תשאלו אותי...
Zemer Itshak פורסם נובמבר 29, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אני אישית נוסע לשדה תימן לא מעט, נכנס לשדה, יושב על השולחנות פיקניק, לפעמים לבד לפעמים עם חבר'ה.חוץ מפעם אחת שנכנסתי בלילה עם רכב וחברים לשדה תימן ונסענו על המסלול לסיור בשדה לא עשו לי בעיות. אפילו אפשר לנסוע על מסלול ההסעה כדי להחנות את הרכב דרומית למסלול, בתנאי שאין תנועה באותו רגע. שדה מאוד ידידותי לספוטרים אם תשאלו אותי... וואלה מגניב אחי... אני אלך עם אבא שלי נראה אם באמת אפשר ככה סתם לשבת שם... ד''א מי שיודע:באיזה יום יש בעיקר תנועה??
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אני אישית נוסע לשדה תימן לא מעט, נכנס לשדה, יושב על השולחנות פיקניק, לפעמים לבד לפעמים עם חבר'ה.חוץ מפעם אחת שנכנסתי בלילה עם רכב וחברים לשדה תימן ונסענו על המסלול לסיור בשדה לא עשו לי בעיות. אפילו אפשר לנסוע על מסלול ההסעה כדי להחנות את הרכב דרומית למסלול, בתנאי שאין תנועה באותו רגע. שדה מאוד ידידותי לספוטרים אם תשאלו אותי... וואלה מגניב אחי... אני אלך עם אבא שלי נראה אם באמת אפשר ככה סתם לשבת שם... ד''א מי שיודע:באיזה יום יש בעיקר תנועה?? רוב התנועה היא בסופ"שים בעיקר בימי שבת שם יש הרבה תנועת GA בנוסף תנועת דאונים יש ספסלים מקבילים למסלול באיזור של סקאי כיף ששם עושים את כל טיסות הצניחה. הכניסה לשם חופשית ובכלל בכל מקום חוץ מרחבת המטוסים ששם אלי יכול לצעוק עליך אתה יכול לעמוד חופשי
Shireto Shahar פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אני שם די הרבה, אתה יכול להכנס תמיד. יש בצד שמאל לכניסה בסוף המסלול רחבה של הדאונים וביכוון השני החנייה הכללית. תהנה אחי. אה וכן יום שישי\שבת בד"כ יש הרבה תנועה של הצנחות ודאונים. וגם GA.
Zemer Itshak פורסם נובמבר 29, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אני שם די הרבה, אתה יכול להכנס תמיד.יש בצד שמאל לכניסה בסוף המסלול רחבה של הדאונים וביכוון השני החנייה הכללית. תהנה אחי. אה וכן יום שישי\שבת בד"כ יש הרבה תנועה של הצנחות ודאונים. וגם GA. יש גם ססנות??
Zemer Itshak פורסם דצמבר 5, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2008 חבר'ה הייתי שם היום עם אבא שלי,ישבנו בספסל שממש מול המסלול אבל רוב ההמראות והנחיתות היו טיפה יותר רחוק מאיתנו, ולא ידענו לאיפה מותר לנו ללכת.... (אבל היה מלא תנועה) בקיצור התלהבתי כמו תינוק שרואה סוכרייה.... מישהו יכול להגיד לי יענו מה מותר?מה אסור את מי צריך להכיר שם??(למה אני עכשיו מתכוון ללכת לשמם כל ימי שישי) אהה ועוד משהו:יש אפשרות לטוס עם מישהו מבלי לשלם איזה 1000 ש''ח??
lior oren פורסם דצמבר 5, 2008 דיווח פורסם דצמבר 5, 2008 זמר עם אתה רוצה אפשר ללכת ביחד אני גם גר בבאר שבע מחר אני הולך מי שרוצה לבוא איתי שידבר איתי
Zemer Itshak פורסם דצמבר 6, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 ההייתי היה מממש כיף מרגש חברה תנסו להתייחס לנושא המרכזי: חבר'ה הייתי שם היום עם אבא שלי,ישבנו בספסל שממש מול המסלול אבל רוב ההמראות והנחיתות היו טיפה יותר רחוק מאיתנו, ולא ידענו לאיפה מותר לנו ללכת.... (אבל היה מלא תנועה) בקיצור התלהבתי כמו תינוק שרואה סוכרייה.... מישהו יכול להגיד לי יענו מה מותר?מה אסור את מי צריך להכיר שם??(למה אני עכשיו מתכוון ללכת לשמם כל ימי שישי) אהה ועוד משהו:יש אפשרות לטוס עם מישהו מבלי לשלם איזה 1000 ש''ח?? תודה ושיהיה לכם שבוע-טוב..!!
David Bendavid פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 ההייתי היה מממש כיף מרגש חברה תנסו להתייחס לנושא המרכזי: חבר'ה הייתי שם היום עם אבא שלי,ישבנו בספסל שממש מול המסלול אבל רוב ההמראות והנחיתות היו טיפה יותר רחוק מאיתנו, ולא ידענו לאיפה מותר לנו ללכת.... (אבל היה מלא תנועה) בקיצור התלהבתי כמו תינוק שרואה סוכרייה.... מישהו יכול להגיד לי יענו מה מותר?מה אסור את מי צריך להכיר שם??(למה אני עכשיו מתכוון ללכת לשמם כל ימי שישי) אהה ועוד משהו:יש אפשרות לטוס עם מישהו מבלי לשלם איזה 1000 ש''ח?? תודה ושיהיה לכם שבוע-טוב..!! כעיקרון מה-1000 שקל האלה בקושי מגיע כסף לטייס, זה הולך על דמי השכירות של המטוס, דלק וכד'.
Zemer Itshak פורסם דצמבר 6, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 שמעו תודה לאלה שהגיבו בקשר לנושא.... אבל השאלה שלי בפשטות היא: אם יש מישהו בפורום שטס בשדה תימן ופשוט יכול להכניס אותי למטוס גם..לשבת מאחורה לידו לא יודע... :roll: שמעו אני לא יודע מה אפשר ומה אסור,אז אל תנצלו את זה ותתחילו להסתלבט עליי... :arrow: תודה ושבוע-טוב..!! :mrgreen:
אורח פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 זמר במגידו חצי שעה של טיסה עולה 550 ש"ח אז שעה 1100
Zemer Itshak פורסם דצמבר 7, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 7, 2008 זמר במגידו חצי שעה של טיסה עולה 550 ש"ח אז שעה 1100 תודה בר,אבל אין לי 1000 ש''ח לשלם עכשיו על טיסה.... אין פה בפורום אף-אחד שטס בשדה תימן מידי פעם שיכול להוסיף עוד מישהו איתו להקפה אחת אני יודע...
אורח פורסם דצמבר 7, 2008 דיווח פורסם דצמבר 7, 2008 זמר במגידו חצי שעה של טיסה עולה 550 ש"ח אז שעה 1100 תודה בר,אבל אין לי 1000 ש''ח לשלם עכשיו על טיסה.... אין פה בפורום אף-אחד שטס בשדה תימן מידי פעם שיכול להוסיף עוד מישהו איתו להקפה אחת אני יודע... אומנם שעת טיסה עולה 1000 שקל, אבל נגיד אתה רוצה רק הקפות או חציה שעה לאזורי אימון זה כבר 500 שקל + - , ואתם ארבע אנשים במטוס אז 125 שקל כל אחד, ככה שזה לא נורא..
Zemer Itshak פורסם דצמבר 7, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 7, 2008 טוב,תודה ננסה להשיג 4אנשים חח... :roll: זה לא בידיוק לאיפה שאני חותר אבל לא משנה כבר...תודה למי שעזר.... מנהלים אפשר לנעול.. שבוע טוב..!!